Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Πρέπει να παρακολουθήσετε: Το ισπανικό κόμμα Vox κατακεραυνώνει την ισλαμική διείσδυση της Ισπανίας και την απειλή της για τις πολιτιστικές αξίες πριν από τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου





Σε μια εκπληκτική αποκάλυψη, πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι η Ισπανία έχει δει πάνω από 400% αύξηση της παράνομης μετανάστευσης μέσω των Καναρίων Νήσων, με την Καταλονία να αναφέρει ότι πάνω από το 50% του πληθυσμού των φυλακών της αποτελείται τώρα από ξένους υπηκόους - στοιχεία που υπογραμμίζουν την επείγουσα ανάγκη για την τολμηρή στάση του Vox ενάντια στον αυξανόμενο εξισλαμισμό.


Μαδρίτη, Ισπανία – Το συντηρητικό κόμμα της Ισπανίας, Vox, κυκλοφόρησε ένα ισχυρό νέο βίντεο εκστρατείας που αντιμετωπίζει τις αυξανόμενες ανησυχίες για την ισλαμική ρατσιστική διείσδυση στη χώρα. 


Με τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να πλησιάζουν στις 9 Ιουνίου, το Vox κάνει μια τολμηρή δήλωση ενάντια στην επιρροή του Ισλάμ, ιδιαίτερα τον αντίκτυπό του στα δικαιώματα και τις ελευθερίες των γυναικών.


Το βίντεο, το οποίο έχει ήδη προκαλέσει σημαντική προσοχή, παρουσιάζει μέλη και υποστηρικτές του κόμματος Vox να στέκονται αποφασιστικά, συμβολίζοντας την αποφασιστικότητά τους να προστατεύσουν την πολιτιστική ταυτότητα της Ισπανίας. 


Η αφήγηση τονίζει τη στάση του κόμματος ενάντια στις απειλές για τον τρόπο ζωής του έθνους, υπογραμμίζοντας τις καταπιεστικές ιδεολογίες που φέρνει το Ισλάμ στην Ισπανία.


«Ως Ισπανίδες και Ευρωπαίες, θέλουμε να επισημάνουμε την απειλή που θέτει ο ριζοσπαστικός ισλαμισμός για εμάς, για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας», αναφέρει το βίντεο, καταγράφοντας τη φωνή μιας γυναίκας αφηγήτριας. 


Το μήνυμα υπογραμμίζει πώς αυτή η εξτρεμιστική πολιτικο-θρησκευτική ιδεολογία διεισδύει στην Ευρώπη, αναφερόμενο στην κατάσταση σε χώρες όπως η Γαλλία και το Βέλγιο, όπου οι γυναίκες αντιμετωπίζουν περιορισμούς στα ρούχα τους και απαγορεύονται από ορισμένους δημόσιους χώρους που προορίζονται για άνδρες.


Το βίντεο του Vox επικρίνει τη σιωπηλή συνενοχή εκείνων που, υπό το πρόσχημα της ανοχής, επιτρέπουν στον φονταμενταλισμό να εξαπλωθεί ανεξέλεγκτα. 


«Αντιμέτωποι με τους συνεργούς που παραμένουν σιωπηλοί από την αγαθοεργία ενώ ο φονταμενταλισμός επεκτείνεται, στο Vox, θα αγωνιστούμε για τον τρόπο ζωής μας και την ελευθερία μας», δηλώνει η γυναίκα. 


Ζητεί μια μεταναστευτική πολιτική ριζωμένη στον έλεγχο των συνόρων και την αφομοίωση των μεταναστών, διασφαλίζοντας ότι οι νεοαφιχθέντες θα ενστερνιστούν τις αξίες και τον τρόπο ζωής που καθορίζουν την Ισπανία.


Το σποτ της εκστρατείας ολοκληρώνεται με μια έκκληση προς τους ψηφοφόρους να επιλέξουν το Vox στις 9 Ιουνίου, κάνοντας έκκληση για την προστασία των ελευθεριών και των δικαιωμάτων που πολλές γενιές γυναικών έχουν αγωνιστεί για να επιτύχουν


«Αυτή η 9η Ιουνίου, για εμάς, για τις κόρες μας, για το μέλλον της Ισπανίας και της Ευρώπης. Ψηφίστε το Vox».


.”

V





Το Vox έχει εντείνει περαιτέρω την εκστρατεία του με νέες αφίσες και πινακίδες που προτρέπουν τους Ισπανούς να επιλέξουν μεταξύ της διατήρησης της εθνικής τους ταυτότητας και της εισροής ισλαμικής μετανάστευσης


Εμφανίζεται σε διάφορες πόλεις, όπως η Βαλένθια, η Μούρθια, η Αλμερία, η Γρανάδα και το Κάδιθ, η αφίσα δηλώνει με τόλμη: «Είμαστε ξεκάθαροι γι' αυτό».




Το κόμμα του Σαντιάγο Αμπασκάλ τονίζει την επείγουσα ανάγκη οι πολίτες να αποφασίσουν μεταξύ δύο ξεχωριστών οραμάτων για το μέλλον της Ευρώπης, ιδιαίτερα ενόψει των επερχόμενων εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 


Η αφίσα παρουσιάζει συνοπτικά αυτή την επιλογή μεταξύ Ισπανών και ισλαμικής μετανάστευσης, συμπυκνώνοντας τη στάση του Vox για την εθνική ασφάλεια και την πολιτιστική ακεραιότητα.


Μια πρόσφατη έρευνα του Κέντρου Κοινωνιολογικών Ερευνών (CIS), η οποία περιελάμβανε πάνω από 6.195 τηλεφωνικές συνεντεύξεις που πραγματοποιήθηκαν από τις 11 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2023, υπογραμμίζει την αυξανόμενη ανησυχία του κοινού για τη μετανάστευση. 


Σύμφωνα με την έρευνα, η μετανάστευση έχει αναδειχθεί ως ένα από τα τρία κορυφαία ζητήματα για το 9,6% του ισπανικού πληθυσμού.


Η ανησυχία έχει ενταθεί μόνο στις αρχές του 2024. 


Η Ισπανία έχει δει μια άνευ προηγουμένου αύξηση της παράνομης μετανάστευσης, με περισσότερους από 20.000 παράνομους μετανάστες να εισέρχονται στη χώρα τους πρώτους τέσσερεις μήνες του έτους


Τα στοιχεία της αστυνομίας που συμβουλεύτηκε η LA GACETA αποκαλύπτουν ότι η Ισπανία δέχεται σήμερα τρεις φορές περισσότερους παράνομους μετανάστες από πέρυσι και διπλάσιους από ό, τι πριν από δύο χρόνια.


Οι Κανάριοι Νήσοι παραμένουν το κύριο σημείο εισόδου για τους παράνομους μετανάστες, έχοντας δεχθεί πάνω από 16.000 μέχρι στιγμής φέτος - μια εντυπωσιακή αύξηση άνω του 400% σε σύγκριση με τα στοιχεία του προηγούμενου έτους. 


Ως αποτέλεσμα, η Ισπανία έχει καταστεί η ευρωπαϊκή περιφέρεια που πλήττεται περισσότερο από την παράνομη μετανάστευση.


Η Καταλονία, η οποία έχει τα υψηλότερα ποσοστά μετανάστευσης στην Ισπανία, αντιμετωπίζει επίσης σημαντικές κοινωνικές προκλήσεις. 


Η περιοχή υποφέρει από σχεδόν τις μισές σεξουαλικές επιθέσεις της χώρας, παρά το γεγονός ότι οι μετανάστες αποτελούν λιγώτερο από το 20% του πληθυσμού της. 


Επιπλέον, οι ξένοι υπήκοοι αντιπροσωπεύουν πλέον πάνω από το 50% του πληθυσμού των φυλακών στις φυλακές της Καταλονίας, από 41% τον Μάρτιο του 2022 - αύξηση σχεδόν δέκα μονάδων σε λίγο περισσότερο από δύο χρόνια.


Δίνοντας έμφαση στις μεγάλες απειλές που θέτει το Ισλάμ, το Vox επιδιώκει να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους πριν από τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 9 Ιουνίου. 


Το κόμμα τοποθετείται ως υπερασπιστής της πολιτιστικής ταυτότητας και της εθνικής ασφάλειας της Ισπανίας. 


Το βίντεο της εκστρατείας του Vox και οι διαφημιστικές πινακίδες υπογραμμίζουν την ισχυρή στάση του σε αυτά τα θέματα και αντιμετωπίζουν την ευρύτερη ανησυχία για τη διατήρηση των ευρωπαϊκών αξιών εν μέσω αυξανόμενου εξισλαμισμού.


ΠΗΓΗ: Must Watch: Vox Blasts Spain's Islamic Infiltration and Its Threat to Cultural Values Ahead of European Parliament Elections - RAIR (rairfoundation.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!