Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Δολοφονημένος ο σύζυγος της βουλευτή που εναντιώθηκε στο WEF: «Τον σκότωσαν!»




Ο σύζυγος μίας βουλευτή που εναντιώθηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) βρέθηκε δολοφονημένος στο αυτοκίνητό του, αφού στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου με ένα πλαστικό φερμουάρ καλωδίων.

Η Ιταλίδα ευρωβουλευτής Francesca Donato αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι ο σύζυγός της, Angelo Onorato, βρέθηκε νεκρός στο όχημά του.

Το σώμα του Onorato βρέθηκε με κάτι σφιχτά τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του, σηματοδοτώντας μια δολοφονία.

Η Donato έγινε γνωστή για τον έντονο ακτιβισμό της ενάντια στην παγκοσμιοποιημένη ατζέντα του WEF.

Έχει γίνει αγκάθι στο πλευρό του Klaus Schwab και των συμμάχων του, στεκόμενη σταθερά ενάντια στη μαζική εκστρατεία εμβολίων mRNA Covid, στην κλιματική ατζέντα «Net Zero» του WEF και στη δυτική χρηματοδότηση του πολέμου της Ουκρανίας με τη Ρωσσία.

Η βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει προειδοποιήσει συχνά ότι ο Schwab και οι παγκοσμιοποιητές σπρώχνουν τον κόσμο στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ώστε να μπορέσουν να υποδουλώσουν ό,τι έχει απομείνει από την ανθρωπότητα.

Η Donato κρούει τώρα τον κώδωνα του κινδύνου ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε επειδή αντιστέκεται στην ατζέντα της παγκοσμιοποίησης του WEF.

Σύμφωνα με το Euronews, η Donato και η κόρη της βρήκαν το πτώμα του Angelo στο αυτοκίνητό του.

Και οι δύο γυναίκες δήλωσαν αμέσως ότι δολοφονήθηκε.

Το Nova.news αναφέρει: «Ο Onorato είχε κάτι δεμένο σφιχτά γύρω από το λαιμό του, ίσως ένα πλαστικό φερμουάρ καλωδίων».

Η κόρη, Καρολίνα, έγραψε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Κανείς δεν τολμά να πει ή έστω να σκεφτεί ότι ο πατέρας μου αυτοκτόνησε. Τον σκότωσαν!»


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:


Η Donato δήλωσε ότι δεν υποστηρίζει την αποστολή ευρωπαϊκών κονδυλίων για την αγορά όπλων για τον πόλεμο της Ουκρανίας με τη Ρωσσία και δεν υποστηρίζει τις κυρώσεις κατά της Ρωσσίας, καθώς είναι «άχρηστες».

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας Διεθνούς Συνόδου Κορυφής για τον Covid, η Ιταλίδα ευρωβουλευτής μίλησε επίσης για τραυματισμούς από τα εμβόλια Covid και θανάτους που προκλήθηκαν από την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:


Με τις πρόσφατες σωματικές επιθέσεις σε εξέχοντες πολιτικούς κατά της παγκοσμιοποίησης σε όλο τον κόσμο, πολλοί σημειώνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι κάθε ένας από τους ανθρώπους που στοχοποιήθηκαν πρόσφατα ήταν κατά του WEF.


Θα μπορούσαν, άρα γε, οι ίδιοι άνθρωποι πίσω από την επίθεση κατά του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Robert Fico να στέλνουν ένα μήνυμα στην Donato;

Και άλλοι ηγέτες κατά της παγκοσμιοποίησης έχουν στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο λαϊκιστής ηγέτης της Βραζιλίας Jair Bolsonaro μαχαιρώθηκε σε απόπειρα δολοφονίας το 2018 κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από δολοφόνο το 2022.

Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τον μυστηριώδη θάνατο του Angelo Onorato.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο πρώην ανώτερος αξιωματούχος συνεργάστηκε με γιατρούς που φέρεται να εκμεταλλεύτηκαν μια αναπτυσσόμενη μαύρη αγορά, σύμφωνα με μια έκθεση

Ένας πρώην υφυπουργός Υγείας της Ουκρανίας είναι ύποπτος για συμμετοχή σε εγκληματική συνωμοσία για τη συλλογή ανθρώπινων οργάνων σε νοσοκομεία, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η εγκληματική ομάδα περιελάμβανε επίσης γιατρούς, μερικοί από τους οποίους εργάζονταν σε μια κλινική κύρους στο Κίεβο, ανέφερε τη Δευτέρα το ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Strana, επικαλούμενο πηγές στις αρχές επιβολής του νόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 11 ύποπτοι στην υπόθεση, κανένας από τους οποίους δεν κατονομάστηκε.




Ο Ρόμπερτ Φίκο ισχυρίστηκε ότι η υποστηριζόμενη από τη Δύση πολιτική αντιπολίτευση της χώρας προκάλεσε τους σχεδόν θανατηφόρους πυροβολισμούς

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο υποστήριξε ότι η απόπειρα δολοφονίας που παραλίγο να τον σκοτώσει τον περασμένο μήνα προήλθε από πολιτικούς που υποστηρίζονται από το εξωτερικό, οι οποίοι αρνούνται να δεχτούν εξωτερικές πολιτικές που δίνουν προτεραιότητα στα συμφέροντα της Μπρατισλάβας έναντι της ατζέντας των μεγάλων δυτικών δυνάμεων. Ο Fico δημοσίευσε μια δήλωση βίντεο την Τετάρτη, σηματοδοτώντας την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τους πυροβολισμούς της 15ης Μαΐου στους οποίους τραυματίστηκε σοβαρά. Απέδωσε τα εύσημα στους γιατρούς ότι του έσωσαν τη ζωή και είπε ότι αναμένει να επαναλάβει τουλάχιστον ορισμένα από τα εργασιακά του καθήκοντα γύρω στα τέλη αυτού του μήνα ή στις αρχές Ιουλίου.



Ο Κρίστοφερ Ρέι είπε στους βουλευτές ότι οι τζιχαντιστές μπορεί να στοχεύσουν Αμερικανούς σε μια επίθεση παρόμοια με τη σφαγή στο Δημαρχείο του Κρόκους

Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν μια αυξανόμενη απειλή συντονισμένης τζιχαντιστικής επίθεσης, συγκρίσιμης με εκείνη που σκότωσε 145 ανθρώπους στο δημαρχείο Crocus της Ρωσίας, δήλωσε ο επικεφαλής του FBI Christopher Wray σε νομοθέτες στην Ουάσινγκτον. Ο Wray εξέδωσε την προειδοποίησή του σε μια κατάθεση σε μια επιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ την Τρίτη, υποστηρίζοντας ότι η υπηρεσία του χρειάζεται αυξημένη χρηματοδότηση για να βοηθήσει στην προστασία των Αμερικανών από την τρομοκρατία. Το FBI πρότεινε αύξηση του προϋπολογισμού κατά 6,2% στα 11,3 δισεκατομμύρια δολάρια για το επόμενο οικονομικό έτος, σε μια εποχή που ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές πιέζουν για περικοπές δαπανών.

1 σχόλιο:

  1. Λές αλήθειες;
    Κάνεις αποκαλύψεις;
    Μιλάς μέ ειλικρίνεια;
    Αρνείσαι νά κουκουλώνεις γεγονότα;
    Καί είσαι καί δημόσιο πρόσωπο;
    Θά σέ ....αρρωστήσουν!
    Αργά ή γρήγορα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!