Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Η Προφητεία του υψηλόβαθμου ΑΠΟΣΤΑΤΟΥ της 'K.G.B.' το 1984! Η ανησυχητική α κ ρ ί β ε ι α των προβλέψεων του Yuri Bezmenov! ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )





Το 1984, ο αποστάτης της 'KGB' Yuri Alexandrovich Bezmenov, επίσης γνωστός με το ψευδώνυμο Tomas David Schuman, ο οποίος αυτομόλησε στήν Δύση το 1970, έδωσε μια διάσημη συνέντευξη στην οποία περιέγραψε λεπτομερώς τις εμπειρίες του δουλεύοντας για την KGB και περιέγραψε τις μεθόδους τους, για την ανατροπή ξένων εθνών!...

Στη συνέντευξη, ο Bezmenov εξηγεί την ιδεολογική ανατροπή, μια μέθοδο αποδυνάμωσης και αποσταθεροποίησης των κοινωνιών χωρίς τη χρήση στρατιωτικής βίας. 

Σύμφωνα με τον Bezmenov, αυτή η διαδικασία είναι αργή, λαμβάνει χώρα σε αρκετές γενιές και χωρίζεται σε τέσσερα στάδια:


Αποθάρρυνση: Αυτό το στάδιο περιλαμβάνει τη σταδιακή υπονόμευση των πολιτιστικών και ιστορικών θεμελίων ενός έθνους, που διαρκεί περίπου 15 έως 20 χρόνια (ο χρόνος που απαιτείται για την εκπαίδευση μιας γενιάς).


Αποσταθεροποίηση: Αυτή η μικρότερη φάση επικεντρώνεται στη δημιουργία χάους στην κυβέρνηση, την οικονομία και την κοινωνία ενός έθνους.


Κρίση: Μετά την αποσταθεροποίηση, μια κρίση οδηγεί σε κατάρρευση της κοινωνικής τάξης και στην άνοδο ενός δικτατορικού καθεστώτος.


Εξομάλυνση: Σε αυτό το τελικό στάδιο, το νέο status quo εγκαθιδρύεται υπό το πρόσχημα της επιστροφής στην ομαλότητα, ενώ στην πραγματικότητα εδραιώνει τον έλεγχο υπό κομμουνιστική επιρροή.

Εδώ είναι ένα 6λεπτο τμήμα αυτής της συνέντευξης που ασχολείται με αυτές τις φάσεις. Καθώς κάποιος παρακολουθεί, εκείνοι που δίνουν προσοχή στα γεγονότα στη Δύση, ιδιαίτερα στη Βόρεια Αμερική και σε μέρη της Δυτικής Ευρώπης, μπορεί να αναγνωρίσουν μερικές από αυτές τις γραμμές λειτουργίας στην εργασία.




Ο Bezmenov τόνισε ότι ο στόχος αυτών των τακτικών ήταν να αλλάξουν τις αντιλήψεις των Αμερικανών πολιτών για την πραγματικότητα, έτσι ώστε να μην μπορούν πλέον να καταλήξουν σε λογικά συμπεράσματα για τα δικά τους συμφέροντα ή τα συμφέροντα της χώρας τους.


Ο Bezmenov εξηγεί πώς μια κοινωνία αποδομείται, οδηγείται στο χάος και στη συνέχεια αναδιατάσσεται σε ένα κομμουνιστικό μοντέλλο κατόπιν αιτήματος ενός ανυποψίαστου κοινού.


Παραδείγματα των προβλέψεων του Bezmenov που επαληθεύονται μπορούν να παρατηρηθούν σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο, όπου οι συγκρούσεις δημιουργούνται από τη μαζική μετανάστευση. 


Προκειμένου να «ελεγχθεί» το χάος και η βία που προκύπτει, όλο και περισσότεροι νόμοι τίθενται σε εφαρμογή που περιορίζουν τα δικαιώματα του κοινού


Αυτοί οι νόμοι συχνά έρχονται σε αντίθεση με τις θεμελιώδεις αρχές ενός δημοκρατικού στυλ διακυβέρνησης και κράτους δικαίου.


Αυτοί οι νόμοι συνήθως επιβάλλονται επιλεκτικά για να μετακινήσουν την κοινωνία περαιτέρω σε ένα ιδεολογικά κομμουνιστικό κράτος.

Για παράδειγμα, οι μουσουλμάνοι εισάγονται στη Δύση σε σημαντικούς αριθμούς και στη συνέχεια ενεργούν βίαια προς εκείνους που επικρίνουν ή χλευάζουν τη θρησκεία τους.


Σε απάντηση, το κράτος θεσπίζει νόμους «ρητορικής μίσους» που αποσκοπούν στην αποτροπή του κοινού από την υποκίνηση αντίδρασης από μουσουλμάνους.


Αυτό μετατοπίζει την ευθύνη από εκείνους που ενεργούν βίαια σε εκείνους που λένε πράγματα στα οποία οι μουσουλμάνοι συνήθως απαντούν με βία.


Αυτό αντιπροσωπεύει μια θεμελιώδη μετατόπιση από μια άλλη βασική έννοια του δυτικού πολιτισμού: ότι η αλήθεια είναι πάντα μια απόλυτη άμυνα. Αυτή η αρχή έχει πλέον μειωθεί σε μόλις μια μνήμη στην τρέχουσα νομική πρακτική.


Επιπλέον, αυτή η μετατόπιση επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο η δυτική σκέψη βλέπει την αυτενέργεια ή πού βρίσκεται η ευθύνη στον πολιτισμό και το νόμο για ένα δεδομένο σύνολο ενεργειών. 

Το άτομο που είπε κάτι αληθινό αλλά προσβλητικό για τους μουσουλμάνους θεωρείται ένοχο, ενώ το άτομο που αντέδρασε βίαια θεωρείται αθώο.


Αυτό είναι παρόμοιο με το πώς, στο Ισλάμ, μια γυναίκα μπορεί να θεωρηθεί ένοχη για βιασμό επειδή κάτι σχετικά με τη συμπεριφορά της υποτίθεται ότι ενθάρρυνε τον βιαστή. Η υπηρεσία, ή η ενοχή, έχει μετατοπιστεί από τον δράστη στο θύμα.


Αυτοί οι ίδιοι νόμοι περί ρητορικής μίσους, οι οποίοι απαγορεύουν την κριτική ορισμένων θρησκειών ή ομάδων, σπάνια αν όχι ποτέ, εφαρμόζονται σε ανθρώπους που επικρίνουν δυτικές θρησκείες ή ομάδες ή λευκούς ανθρώπους των οποίων η φιλοσοφία υποστηρίζει τον ατομικισμό ή τον δυτικό πολιτισμό όπως ήταν για αιώνες μέχρι πρόσφατα.

Αυτό το μοτίβο ανατροπής είναι εμφανές σε πολλές δυτικές χώρες, όπου οι κυβερνήσεις έχουν υιοθετήσει ταυτόχρονα παρόμοιους περιορισμούς στις ελευθερίες για να αντιμετωπίσουν προβλήματα που οι ίδιες έχουν δημιουργήσει. 


Με άλλα λόγια, δημιουργούν το πρόβλημα έχοντας πλήρη επίγνωση των συνεπειών του, και στη συνέχεια χρησιμοποιούν αυτές τις συνέπειες για να δικαιολογήσουν τη θέσπιση πολιτικών που εδραιώνουν την εξουσία μακριά από το άτομο και προς το κράτος.


Μπορεί κανείς ακόμη και να παρατηρήσει πολλούς συντηρητικούς να ικετεύουν την κυβέρνηση να λύσει τα προβλήματα περιορίζοντας τα δικαιώματα των διαδηλωτών να διαμαρτύρονται αντί απλώς να συλλαμβάνουν εκείνους που διαπράττουν εγκληματικές πράξεις υπό το πρόσχημα αυτής της διαμαρτυρίας.

Πόσο μακριά έχουμε φτάσει σύμφωνα με τις προβλέψεις της συνέντευξης του Bezmenov μέχρι το 1984;

Για την πλήρη 90λεπτη συνέντευξη, δείτε παρακάτω. Αυτό είναι πραγματικά ένα από τα πιο σημαντικά έγγραφα που εξηγούν τα γεγονότα των τελευταίων 30 ετών και γιατί βρισκόμαστε εδώ που είμαστε σήμερα.



ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ YURI BEZMENOV ΕΔΩ (Rumble):





Ή ΣΤΟ YOUTUBE: 



7 σχόλια:

  1. https://x.com/spirosthe1st/status/1818732833965588603

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τά χάλια μας τά μαύρα!
      Οι τουρκομογγόλοι αλωνίζουν!
      Σέ μικρή απόσταση από τήν ακτή της Κάσου μας, τό τουρκικό - ψευδοερευνητικό της πλάκας - σκάφος βολτάρει ανέτως καί ευκόλως!
      Οι λουόμενοι στήν ακτή κοιτούν αποσβολωμένοι καί γεμάτοι απορία.....
      Βλέπετε καμμία ελληνική φρεγάτα νά τό διώχνει ;

      Διαγραφή
  2. Πραγματικά υ π ε ρ π ο λ ύ τ ι μ ο θέμα, εξαιρετική επιλογή καί ανάρτηση, ευχαριστούμε θερμώς Μαριγώ μας !
    "Ο έχων ώτα - καί όμματα - ακούειν - καί βλέπειν - ακουέτω!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΣ 'KGB', ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ;
      ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....

      Διαγραφή
    2. Καλό μήνα κύριε Καποδίστρια!

      Σας ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  3. Συνεντευξη για το καλό της CIA,γελοια πραγματα νερο στο μυλο της "κακης ρωσιας"για να φαινεται οτι απο εκει ειναι το κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!