Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΠΑΡΙΣΙ 2024: Η απόλυτη κακοποίηση των γυναικών από άνδρες βαπτίζεται αθλητισμός





Λένε, ότι ως άνδρας, δεν πρέπει ποτέ να χτυπάς μια γυναίκα - εκτός αν αγωνίζεσαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αναγκάζει τις γυναίκες πυγμάχους να αγωνίζονται εναντίον ανδρών και είναι απολύτως οδυνηρό να το παρακολουθείς.

Παρακάτω έχουμε ένα βίντεο από έναν Αλγερινό, τον κ. Imane Khelif, τον οποίο θα δείτε ντυμένο στα κόκκινα. 

Η πραγματική γυναίκα που πολεμά είναι στα μπλε – το όνομά της είναι Angela Carini από την Ιταλία. 

Η Carini εγκατέλειψε τον αγώνα της εναντίον του Αλγερινού αρσενικού μετά από μόλις 46 δευτερόλεπτα στο ρινγκ μαζί του. 

Η τιμωρία που υπέστη σε αυτά τα 46 δευτερόλεπτα ήταν απλά τρομακτική. 

Αναγκάστηκε να παραιτηθεί και αργότερα φαίνεται να κλαίει καθώς ο άνδρας αντίπαλός της ανακηρύσσεται νικητής.





Εδώ είναι μια άλλη προοπτική. Δεδομένου ότι ο κ. Khelif είναι από την Αλγερία, είναι πιθανότατα μουσουλμανικής πίστης. Τώρα δεν έχουμε μόνο έναν άνδρα να χτυπά μια γυναίκα, αλλά έναν μουσουλμάνο άνδρα να χτυπά μια γυναίκα. Σκεφτείτε το.

Η Anna Slatz του Reduxx Feminist News εξηγεί πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο στον κόσμο της πυγμαχίας. 

Στο άρθρο της, που δημοσιεύθηκε στις 27 Ιουλίου 2024, αναφέρει ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Γυναικών πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2023 και φιλοξενήθηκε στο Νέο Δελχί της Ινδίας. 

Συνολικά 324 πυγμάχοι από 64 έθνη αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια της 10ήμερης δοκιμής, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε οποιαδήποτε επανάληψη του πρωταθλήματος που έχει καταγραφεί ποτέ.

Η Slatz γράφει:

Ωστόσο, το μεγάλο γεγονός αμαυρώθηκε από διαμάχη αφού ο Umar Kremlev, πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Πυγμαχίας (IBA), ανακοίνωσε τον αποκλεισμό πολλών πυγμάχων από το πρωτάθλημα.

Ο Kremlev δήλωσε ότι τα στελέχη της IBA συναντήθηκαν προς το μεγάλο φινάλε του πρωταθλήματος για να συζητήσουν «δικαιοσύνη μεταξύ των αθλητών και επαγγελματισμό», μετά από ανησυχίες σχετικά με το βιολογικό φύλο ορισμένων συμμετεχόντων. 

Πρόσθεσε ότι μετά από «μια σειρά εξετάσεων DNA», η IBA «αποκάλυψε αθλητές που προσπαθούσαν να ξεγελάσουν τους συναδέλφους τους και να προσποιηθούν ότι είναι γυναίκες».

Μιλώντας στο TASS News, ο Kremlev ισχυρίστηκε ότι οι δοκιμές είχαν αποδείξει ότι οι εν λόγω αθλητές «είχαν XY (αρσενικά) χρωμοσώματα και έτσι αποκλείστηκαν από τις αθλητικές εκδηλώσεις».

Μεταξύ των αποκλεισμένων ήταν ο Imane Khelif, ένας Αλγερινός πυγμάχος που είχε οριστεί να αντιμετωπίσει τον Yang Liu από την Κίνα στον τελικό welterweight. 

Ο Khelif απομακρύνθηκε από τον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο και ένας πυγμάχος από την Ταϊλάνδη, ο οποίος είχε χάσει από τον Khelif στους ημιτελικούς, είχε τη δυνατότητα να προχωρήσει στον αγώνα με τον Yang.

Η Ιταλίδα, που φαίνεται σε άλλο βίντεο παρακάτω, ξέσπασε σε κλάματα καθώς ο άνδρας αντίπαλός της ανακηρύσσεται νικητής στον Ολυμπιακό αγώνα. Δείτε παρακάτω:




Ο David Strom γράφει σε μια στήλη για το Hotair:

«Οι άνδρες, τους οποίους η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας έχει αποκλείσει από τις αναμετρήσεις εναντίον γυναικών, αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως γυναίκες. Οι άνδρες που οι ιδεολόγοι φύλου επιμένουν ότι είναι γυναίκες, επειδή το λένε.

“… Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας, συνειδητοποιείτε ότι το ζήτημα δεν είναι μόνο η δικαιοσύνη, αλλά εάν η ΔΟΕ επιβάλλει κυρώσεις και προωθεί ακόμη και την ανδρική βία κατά των γυναικών. Είναι κακοποίηση, που φοριέται για τη διασκέδαση και το κέρδος των ελίτ που θέλουν να το δουν».

Αυτό είναι ένα σώου μονομάχων που κανείς εκτός από τις πιο νοσηρές ψυχές της κοινωνίας δεν θα απολάμβανε να παρακολουθεί. 

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μοιραζόμαστε το παράξενο φετίχ τους. 

Κλείστε τις τηλεοράσεις και μην τους παρακολουθείτε. Ίσως μια ωραία πτώση στις αξιολογήσεις να αναγκάσει τους διαφημιστές να αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από αυτά τα επαίσχυντα παιχνίδια. Στην πραγματικότητα, πρέπει να μποϊκοτάρουμε και τους διαφημιστές.

Ο Θεός να μας βοηθήσει. 

Ο δυτικός πολιτισμός καταρρέει μπροστά στα μάτια μας.


ΠΗΓΗ: Men are absolutely brutalizing women at 2024 Paris Olympics; they call it sports – LeoHohmann.com


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

8 σχόλια:

  1. Έπρεπε να του έριχνε η Ιταλίδα μια κλωτσιά στα @ρχίδια να διπλώσει ο Μαροκινός. Αν την ρωτούσαν θα έλεγε κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι εκεί αυτός, ούτε αυτά διότι αγωνίζεται στην κατηγορία πυγμαχία γυναικών, το λέει το όνομα είναι μόνο για γυναίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολυμπιακοί Αγώνες - Ιμάν Κελίφ: Ο καθηγητής Παπανικολάου καταρρίπτει «γελοίες ψεκασμένες αρλούμπες»
    https://www.lifo.gr/now/world/olympiakoi-agones-iman-kelif-o-kathigitis-papanikolaoy-katarriptei-geloies-psekasmenes

    Δείτε εδώ τα χάλια τους.

    Σα δε ντρέπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δείτε κι εδώ οι προσκυνημένοι ρεζίληδες.

      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Η ΑΛΓΕΡΙΝΗ ΜΠΟΞΕΡ ΙΜΑΝ ΚΕΛΙΦ ΥΠΕΣΤΗ TRANSVESTIGATION
      https://www.news247.gr/magazine/sports/olimpiakoi-agones-i-algerini-boxer-iman-kelif-ipesti-transvestigation/

      Διαγραφή
    2. Έχει βουΐξει ο κόσμος όλος και οι οργανώσεις γυναικών και βγήκαν κι οι δικοί μας μαϊντανοί να εκφράσουν και άποψη.

      Τα δικαιώματα των γυναικών καταπατώνται για τα δήθεν δικαιώματα των τρανς.

      Σα δε ντρέπονται.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος εκ πεποιθήσεως2 Αυγούστου 2024 στις 5:55 μ.μ.

    Μπορεί να είναι εχθρός μας, αλλά πρέπει κανείς να αναγνωρίσει το ήθος και την προσωπικότητα ενός, είτε μας αρέσει είτε όχι, πραγματικού ηγέτη και όχι ενός τσόκαρου (και ο νοών νοείτω).

    Δείτε τι δήλωσε, εξηγώντας γιατί δεν πήγε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.


    "Ο Ερντογάν, ο οποίος μίλησε σε συνεδρίαση του κόμματός του την Τρίτη, είπε ότι ήταν πρόθυμος να παραστεί στην τελετή αφού έλαβε την πρόσκληση, αλλά εγκατέλειψε την ιδέα αφού η 13χρονη εγγονή του τον προειδοποίησε να μην πάει, λέγοντας ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μερικά ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτηριστικά, δείχνοντάς του μερικές εικόνες στο Instagram.

    «Αυτό που επιδιώκεται να γίνει στο Παρίσι είναι ένα σχέδιο για να φέρει τον άνθρωπο, το εντιμότερο των πλασμάτων, ακόμα και πιο χαμηλά κι από τα ζώα» ισχυρίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος και υποστήριξε ότι «οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο διαστροφής που διαφθείρει την ανθρώπινη φύση, διαφθείρει την οικογένεια και απειλεί την ασφάλεια και την επιβίωση γενεών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΙΤΑΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΓΕΡΙΝΟ, ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ. ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό αυτό που λέτε, αλλά θα έπρεπε να γίνει από άνδρες και γυναίκες αθλήτριες μαζί. Όχι μόνο από γυναίκες. Αυτό θα πει πνεύμα του αθλητισμού.

      Είναι άδικο για τις αθλήτριες που ετοιμάζονται μια ζωή με ελπίδες και όνειρα αλλά και απογοητεύσεις, με σκληρές προπονήσεις και με στερήσεις, να φτάσουν μέχρι τους Ολυμπιακούς και να χρειαστεί να εγκαταλείψουν γιατί κάποιοι άντρες που νομίζουν ότι ό,τι νομίζουν, τους παίρνουν και αυτόν τον χώρο που είναι αποκλειστικά δικός τους.

      Αυτό που γίνεται στον αθλητισμό με τους άντρες που δεν φτουράνε στις ανδρικές ομάδες και πατώνουν οικτρά, να το στρίβουν στον γυναικείο αθλητισμό είναι απαράδεκτο.

      Είναι ηλίου φαεινότερον ότι σκοπίμως καταπατώνται και πάλι τα δικαιώματα των γυναικών.

      Είναι ηλίου φαεινότερον ότι το γυναικείο φύλο και ο ρόλος της γυναίκας εκτοπίζεται και γίνονται προσπάθειες να αντικατασταθεί από μια παρωδία, από διαταραγμένους άντρες που την μιμούνται με σκοπό να γελοιοποιήσουν την φύση της και να δημιουργήσουν στη συλλογική συνείδηση ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχει κι αυτή η εκδοχή της.

      Μη γελιόμαστε, και μην καταπίνει και πάλι αμάσητα ο κοσμάκης αυτά που βγήκαν και είπαν κάποιοι αγύρτες που μπουκώθηκαν να προωθήσουν τις γνωστές αντιεπιστημονικές αρλούμπες.
      .

      Όποιες παρεμβάσεις να κάνει κάποιος στο σώμα του, τα χρωμοσώματα δεν ψεύδονται που να χτυπιούνται: ΧΧ και ΧΥ.

      Καταλαβερδούγκος;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!