Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Η π ρ ώ τ η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ εταιρεία που ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ τους ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ για το 2030




Η Air New Zealand εγκαταλείπει τους στόχους εκπομπών.






Μερικά σημαντικά νέα και μια τεράστια οπισθοδρόμηση στην Ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών.


Η Air New Zealand έγινε η πρώτη μεγάλη αεροπορική εταιρεία που εγκατέλειψε τους κλιματικούς στόχους της για το 2030.


Πατάω γκάζι, φάτε τη σκόνη μου


Πλήρωμα της ολλανδικής KLM


"Η διαθεσιμότητα νέων αεροσκαφών, η οικονομική προσιτότητα και η διαθεσιμότητα εναλλακτικών καυσίμων αεριωθούμενων αεροσκαφών, καθώς και η παγκόσμια και εγχώρια ρυθμιστική και πολιτική υποστήριξη, είναι εκτός του άμεσου ελέγχου της αεροπορικής εταιρείας και παραμένουν προκλήσεις", ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε δήλωση.

Με άλλα λόγια, μόλις πήραν μια μεγάλη δόση πραγματικότητας!

Ποιο ακριβώς είναι το σχέδιο εδώ, να καταλήξουμε σε ηλεκτρικά αεροπλάνα; Επειδή έχω την αίσθηση ότι αυτό μπορεί να μην λειτουργήσει και τόσο καλά...

Ένας από τους «παγκόσμιους στόχους» που περιγράφονται στην Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ είναι η «Δράση για το Κλίμα». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζετε να βλέπετε το έτος 2030 παντού.

Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο άρθρο μου εδώ:


Αυτό έρχεται λίγο αφότου αρκετοί κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν κάνει αναστροφές στην ώθηση των EV τους. 

Η Audi πατάει φρένο στην ανάπτυξη του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της. Μόλις πριν από λίγα χρόνια, η Audi σχεδίαζε να πουλήσει μόνο ηλεκτρικά οχήματα από το έτος 2026.

Ωστόσο, τώρα απορρίπτουν αυτά τα σχέδια και αντ' αυτού θα συνεχίσουν να παράγουν νέα μοντέλλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Η Mercedes κάνει επίσης αναστροφή. Σχεδίαζαν επίσης να πουλήσουν μόνο ηλεκτρικά οχήματα μέχρι το έτος 2030. Ωστόσο, τώρα λένε ότι θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Η Volkswagen επενδύει επίσης μεγάλα χρηματικά ποσά σε κινητήρες εσωτερικής καύσης καθώς οι πωλήσεις EV μειώνονται.

Στη Γερμανία, οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώθηκαν κατά 37,6% μετά την κατάργηση των επιδοτήσεων από την κυβέρνηση.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!