Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ισπανία: Δύο βάναυσοι αποκεφαλισμοί στη Βαλένθια μέσα σε 30 ώρες προκαλούν σοκ στην κοινότητα (βίντεο)





Σε διάστημα μικρότερο των 30 ωρών, η Βαλένθια της Ισπανίας συγκλονίστηκε από δύο φρικτές δολοφονίες, αφήνοντας την κοινότητα σε κατάσταση σοκ και πένθους. 

Αυτά τα περιστατικά έχουν σημαδευτεί από τη βάναυση φύση τους, με τα δύο θύματα να έχουν φρικτό τέλος.


Πρώτο θύμα: José Andrés Peña

Η πρώτη τραγωδία συνέβη νωρίς την Τρίτη 30 Ιουλίου. Ο José Andrés Peña, ένας 40χρονος άνδρας, βρέθηκε αποκεφαλισμένος στην πεζογέφυρα κοντά στο Oceanogràfic στην πόλη της Βαλένθια. 

Αυτή η τρομακτική πράξη βίας άφησε την κοινότητα έκπληκτη και οι συνθήκες γύρω από το θάνατό του παραμένουν ασαφείς.



Δεύτερο θύμα: Ένας άλλος ανώνυμος άνδρας

Μόλις 30 ώρες αργότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ένας δεύτερος άνθρωπος δολοφονήθηκε με τον ίδιο τρόπο στο Carcaixent της Βαλένθια. 

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένας γείτονας κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αναφέροντας έναν άνδρα που βρισκόταν στο δρόμο με σοβαρά τραύματα στον αυχένα. 

Είχε δεχτεί αρκετές μαχαιριές στο λαιμό του και κατέρρευσε στη μέση του δρόμου.




Έρευνες Πολιτοφυλακής

Η Πολιτοφυλακή ερευνά ενεργά και τις δύο υποθέσεις. Τα αρχικά ευρήματα δείχνουν ότι το δεύτερο θύμα μαχαιρώθηκε περίπου 50 μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε, στη διασταύρωση της λεωφόρου Joan XXIII και της οδού Alacant, κοντά σε μια βεράντα μπαρ. Ένας θαμώνας του μπαρ ήταν αυτός που ειδοποίησε τις αρχές.

Κατά την άφιξη, η Πολιτοφυλακή επιβεβαίωσε τη βίαιη φύση του θανάτου και κάλεσε ειδικούς ανθρωποκτονιών και τεχνικούς εγκληματολογικών εργαστηρίων για να χειριστούν την έρευνα. Προς το παρόν, η ταυτότητα του δεύτερου θύματος παραμένει άγνωστη.


Κοινότητα σε κατάσταση σοκ

Αυτές οι δύο βάναυσες δολοφονίες μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχουν αφήσει την κοινότητα της Βαλένθια βαθιά αναστατωμένη. 

Η έρευνα της Πολιτοφυλακής συνεχίζεται, με τους κατοίκους να περιμένουν με αγωνία περαιτέρω εξελίξεις.


ΠΗΓΗ: Spain: Two Brutal Beheadings in Valencia Within 30 Hours Leave Community in Shock (Video) - RAIR (rairfoundation.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!