Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Έκτακτες ειδήσεις: Το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο επιβεβαίωνει το γραφένιο στην οδοντιατρική αναισθησία



Ένας οδοντίατρος στις Ηνωμένες Πολιτείες εξέτασε δείγματα οδοντικού αναισθητικού που εξετάστηκαν στο Πανεπιστήμιο του Boulder. 

Το αποτέλεσμα: η παρουσία σωματιδίων οξειδίου του γραφενίου επιβεβαιώθηκε "με υψηλό βαθμό βεβαιότητας".


30 ΙουλΙου 2024



Ο Δρ Lundstrom, ένας οικογενειακός οδοντίατρος, ο οποίος προηγουμένως είχε επικοινωνήσει μαζί μου για να παρέχει δοκιμές μικροσκοπίας Darkfield σε οδοντιατρικά αναισθητικά, μπόρεσε να κάνει ανάλυση στο Πανεπιστήμιο του Boulder Colorado - και επιβεβαίωσαν το γραφένιο

Έχει δημοσιεύσει τα αποτελέσματα των προσπαθειών του να πάρει απαντήσεις στην ιστοσελίδα του. Ο Δρ McKernan έκανε επίσης ανάλυση, όπως και ο Clifford Carnicom και εγώ. 

Μπορείτε να βρείτε αυτά τα αποτελέσματα εδώ: Ανάλυση οδοντιατρικής αναισθησίας Dr Lundstrom

Εξηγούν:


Ξεκινήσαμε τη διαδικασία λήψης απαντήσεων σχετικά με την ασφάλεια του οδοντιατρικού αναισθητικού τον Φεβρουάριο του 2023.

 

Ξεκινήσαμε επικοινωνώντας με τους κατασκευαστές του αναισθητικού και τον Ιούλιο του 2023 ο Δρ Lundstrom συνεργάστηκε με την IAOMT για να συνεχίσει τις δοκιμές του αναισθητικού.

 

Ελπίζουμε ότι με το βάρος της IAOMT και των 1520 μελών της μπορούμε να επιτύχουμε τον στόχο μας να απαντήσουμε στο ερώτημα σχετικά με την ασφάλεια των οδοντιατρικών αναισθητικών.

Η IAOMT είναι η "Διεθνής Ακαδημία Στοματικής Ιατρικής και Τοξικολογίας"

Αρχικά ο μηχανικός Matt Taylor από το Equador έδειξε την ανάλυσή του για τα οδοντιατρικά αναισθητικά.




Διαπίστωσα επίσης ότι έχουν τεκμηριώσει τις σοβαρές επιπτώσεις.




Ο Δρ Wojtkowiak στην Πολωνία επιβεβαίωσε επίσης το γραφένιο στην οδοντιατρική αναισθησία


Αυτή η επιβεβαίωση από το Κολοράντο είναι πολύ σημαντική, επειδή η ίδια νανοτεχνολογία αυτοσυναρμολόγησης που βρήκαμε στα βιολογικά όπλα COVID είναι στα οδοντιατρικά αναισθητικά. 

Έδειξα επίσης μικροσκοπία πολλών παιδικών εμβολίων, ινσουλίνης και άλλων ενέσιμων φαρμάκων.

Εμείς, οι ανήσυχοι επιστήμονες και γιατροί σε όλο τον κόσμο, έχουμε δίκιο στις προειδοποιήσεις μας από την αρχή, και σταδιακά αυστηρές επιστημονικές αξιολογήσεις από έγκριτα πανεπιστήμια αποδεικνύουν αυτό το σημείο. 

Το ερώτημα είναι, τι θα κάνει η ανθρωπότητα γι' αυτό; 

Πώς μπορείτε να συνεχίζετε να αγνοείτε το αυτονόητο ενώ γίνεται κακό στους συνανθρώπους μας;

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δρ Lundstrom και την ομάδα του για την επιμονή του και τη συνέχιση αυτής της δαπανηρής έρευνας. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει όλη την ανθρωπότητα να ξυπνήσει.

Εδώ είναι τα αποτελέσματα της μελέτης:
















ΠΗΓΗ: Breaking News: Graphene Confirmed In Dental Anesthetics By University Of Colorado (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!