Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Οι διαδηλώσεις κατά της μετανάστευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο εξαπλώνονται καθώς ο Elon Musk προειδοποιεί ότι «ο εμφύλιος πόλεμος είναι αναπόφευκτος»


Οι ευρωπαϊκές χώρες στην πρώτη γραμμή, όπως η Ελλάδα και η Ιταλία, έχουν κατακλυστεί από μετανάστες όλα αυτά τα χρόνια λόγω των αποτυχημένων πολιτικών ανοιχτών συνόρων που διευκολύνονται από ριζοσπάστες αριστερούς πολιτικούς

Αυτοί οι α σ ύ δ ο τ ο ι ηγέτες (εκλεγμένοι και μη εκλεγμένοι) έχουν δημιουργήσει την τέλεια καταιγίδα μεταναστευτικής εγκληματικότητας και χάους σε ολόκληρη την ήπειρο.



Για τους αναγνώστες, οι οποίοι δεν έχουν προλάβει τον κύκλο των ειδήσεων, αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις έχουν ξεσπάσει σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο μετά το φρικτό μαχαίρωμα τριών παιδιών στο Southport από τον 17χρονο γιο μεταναστών από τη Ρουάντα.

Ακολουθούν οι πιο πρόσφατες αναφορές:

Τώρα, το Σαββατοκύριακο διαδηλώσεις κατά της μετανάστευσης παρατηρήθηκαν στο Λίβερπουλ, το Μπρίστολ, το Μάντσεστερ, το Χαλ, το Μπέλφαστ, το Στόουκ και άλλες πόλεις. Κάποιες βίαιες, ενώ άλλες όχι.

Οι πολίτες είναι ε ξ ο ρ γ ι σ μ έ ν ο ι με τους προοδευτικούς αξιωματούχους που έχουν προωθήσει τα ανοιχτά σύνορα, οδηγώντας σε εισροή μεταναστών. 

Αυτό έχει οδηγήσει σε αύξηση της εγκληματικότητας και του χάους και έχει επηρεάσει αρνητικά τις οικογένειες της εργατικής τάξης, πιέζοντας προς τα κάτω τους μισθούς για θέσεις εργασίας χαμηλής ειδίκευσης.

Ο Guardian ανέφερε ότι οι διαδηλωτές το Σάββατο φώναζαν «Βγάλτε τους έξω» και «Γιορκσάιρ».

Στη νοτιοδυτική πόλη του Μπρίστολ, οι άνθρωποι φώναζαν: «Θέλουμε τη χώρα μας πίσω», ενώ άλλοι φώναζαν: «Αγγλία μέχρι να πεθάνω». Υπήρχαν μικροί θύλακες αντιδιαδηλωτών που αποκαλούσαν τους διαδηλωτές κατά της μετανάστευσης «ρατσιστές».

Φαίνεται ότι οι άνθρωποι της εργατικής τάξης στη Δύση αρχίζουν να μιλούν

Εξάλλου, ο Χριστιανισμός έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του δυτικού πολιτισμού.




Την Κυριακή, η υπουργός Αστυνόμευσης και Εγκλήματος Νταϊάνα Τζόνσον δήλωσε στο Sky News ότι οι αναταραχές θεωρούνται «εγκληματική αναταραχή» και ότι οι άνθρωποι που συμμετείχαν ήταν «κακοποιοί». Είπε ότι ορισμένοι διαδηλωτές ενδέχεται να αντιμετωπίσουν «φυλάκιση».




Οι άνθρωποι δεν είναι ευχαριστημένοι με το δικαστικό σύστημα δύο επιπέδων. Πού το έχουμε ξαναδεί αυτό;




Ο πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ δήλωσε στο έθνος ότι η κυβέρνηση θα κάνει «ό,τι χρειαστεί» για να καταστείλει τη βία.







Το βράδυ του Σαββάτου, ο Μασκ αναφέρθηκε στην αναταραχή, προειδοποιώντας: «Ο εμφύλιος πόλεμος είναι αναπόφευκτος».




Η υπόθεση του Musk μπορεί να μην απέχει πολύ από αυτό που θα μπορούσε να έρθει στην Ευρώπη. 

Στην πραγματικότητα, οι ακροαριστερές ελίτ της Ε.Ε. που έχουν ωθήσει χρόνια ανοιχτών συνόρων, πλημμυρίζοντας χώρες σε όλο το μπλοκ με εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, αν όχι εκατομμύρια, έχουν σκόπιμα ή ακούσια τροφοδοτήσει απίστευτα υψηλές διαιρέσεις μεταξύ του πληθυσμού σχετικά με τη μετανάστευση. 

Εν τω μεταξύ, οι αποτυχημένες πολιτικές ανοιχτών συνόρων έχουν υπερφορτώσει τα εθνικιστικά κινήματα.

Μια ενδιαφέρουσα σημείωση: τα αριστερά εταιρικά μέσα ενημέρωσης πιέζουν ότι το "X" ήταν το επίκεντρο της τροφοδότησης της παραπληροφόρησης, καθώς είναι πιθανό οι αριστεροί αξιωματούχοι της Ε.Ε. να προσπαθήσουν να πατάξουν λίγο περισσότερο (θυμηθείτε τη λογοκρισία των Ολυμπιακών Αγώνων) στις προσπάθειες του Musk για ελευθερία του λόγου.



Έρχεται η λογοκρισία.



Η κρίση αργής κίνησης της Ευρώπης έχει αναμφίβολα αποκτήσει δυναμική καθώς πυροδοτείται κοινωνική αναταραχή

Αυτό δεν θα μπορούσε να έρθει στη χειρότερη δυνατή χρονική στιγμή, καθώς η Ρωσσία και η Ουκρανία είναι εγκλωβισμένες σε έναν πολυετή πόλεμο στην Ανατολική Ευρώπη με αυξημένους κινδύνους διεύρυνσης των συγκρούσεων. 

Επιπλέον, κίνδυνοι διεύρυνσης των συγκρούσεων παρατηρούνται επίσης στη Μέση Ανατολή μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ.

Η Δύση βρίσκεται σε χάος, χάρη στους ακροαριστερούς νομοθέτες από τις ΗΠΑ μέχρι την Ευρώπη, οι οποίοι έχουν προωθήσει αποτυχημένες πολιτικές ανοιχτών συνόρων - κατέστρεψαν την αξιοκρατία - και εξακολουθούν να μην μπορούν να περιγράψουν τι είναι γυναίκα.


ΠΗΓΗ: Anti-Immigration Protests In UK Spreads As Elon Musk Warns "Civil War Is Inevitable"  | ZeroHedge


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:











ΣΧΕΤΙΚΑ:






Τα στοιχεία που δημοσίευσε το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ δείχνουν ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρρις συνεχίζει να αντικαθιστά τους γηγενείς Αμερικανούς εργαζόμενους με μετανάστες που εισέρχονται στη χώρα τόσο νόμιμα όσο και παράνομα.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, οι γηγενείς Αμερικανοί είδαν τις συνολικές απώλειες θέσεων εργασίας να φτάνουν τα 1,2 εκατομμύρια. Εν τω μεταξύ, η απασχόληση που γεννήθηκε στο εξωτερικό αυξήθηκε κατά 1,3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας. Το National Pulse ανέφερε τον Φεβρουάριο ότι οικονομικές μελέτες έδειξαν ότι το μεγαλύτερο μέρος της δημιουργίας θέσεων εργασίας στην οικονομία Μπάιντεν-Χάρρις τροφοδοτήθηκε από την εργασία των μεταναστών. Αντανακλώντας τα τελευταία στοιχεία για τις θέσεις εργασίας, μια ανάλυση του Κέντρου Μελετών Μετανάστευσης (CIS) των αριθμών απασχόλησης από το 2023 διαπίστωσε ότι ο αριθμός των 2,7 εκατομμυρίων «επιπλέον» ατόμων που εντάχθηκαν στο εργατικό δυναμικό το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους προέκυψε λόγω της αύξησης κατά 2,9 εκατομμύρια νόμιμες ή παράνομες θέσεις εργασίας μεταναστών και της μείωσης κατά 183.000 γηγενείς αμερικανικές θέσεις εργασίας.





Δεκατρείς χιλιάδες μη ελεγμένοι αλλοδαποί έχουν εισέλθει παράνομα στις ΗΠΑ μέσω του Καναδά. Κατέληξαν στη Νέα Υόρκη. Ο Καναδάς είναι ένας πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στην νούμερο ένα ιερή πόλη της Νέας Υόρκης.

Μπορούν να πετάξουν στον Καναδά χωρίς βίζα και το ταξίδι στη Νέα Υόρκη είναι πολύ εφικτό. Υπάρχει ελάχιστη προστασία στα βόρεια σύνορα, όχι ότι υπάρχει στα νότια σύνορα. Ερχόμενοι μέσω του Καναδά γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Αυτό ήταν αναπόφευκτο. Ο Καναδάς χαλάρωσε πρόσφατα τους κανόνες του για τις βίζες, επιτρέποντας να συμβεί αυτό. Τα καρτέλ και οι λαθρέμποροι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία, στρατολογώντας από χώρες όπως η Ινδία.

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!