Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Επαναστάτης αρχιεπίσκοπος χτυπά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως «άθλια επίθεση στον Θεό», λέει ο Μακρόν παντρεύτηκε μια τρανς, ο Ομπάμα «συνοδεύεται από έναν μυώδη άνδρα με περούκα»

 




Όπως σημειώσαμε την Κυριακή, οι Γάλλοι επίσκοποι ήταν εξοργισμένοι με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων για την κατάφωρη κοροϊδία του Χριστιανισμού - στην οποία τρανσέξουαλ άνδρες και ένα παιδί αναπαριστούσαν τον «Μυστικό Δείπνο» του Λεονάρντο ντα Βίντσι - μαζί με πολλές άλλες σεξουαλικές σκηνές που περιελάμβαναν έναν άνδρα με τους όρχεις του εκτεθειμένους έξω από τη στολή του. 

Η τελετή έναρξης έχει οδηγήσει σε παγκόσμια κατακραυγή, συμπεριλαμβανομένων αρκετών εταιρικών χορηγών που εγκαταλείπουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.





Στο επίκεντρο αυτής της σκηνής ήταν η στρουμπουλή Γαλλίδα DJ «Barbara Butch», μια Εβραία λεσβία που καυχιόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι κορόϊδευε τον Χριστιανισμό, μόνο για να διαγράψει την ανάρτηση μετά από διαμάχη που ξέσπασε.





Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ζήτησαν συγγνώμη για την τελετή, επιμένοντας ότι «δεν υπήρξε ποτέ πρόθεση να δείξουν ασέβεια σε μια θρησκευτική ομάδα» με τη σκηνή που δημιούργησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Thomas Jolly - επίσης εβραϊκής καταγωγής, ο οποίος απέκλεισε κυρίως μια απεικόνιση, ας πούμε, του Μωάμεθ και της νεαρότατης νύφης του στο τραπέζι.

Περιττό να πούμε ότι οι Χριστιανοί είναι τσαντισμένοι...





... συμπεριλαμβανομένου του Ιταλού Αρχιεπισκόπου Carlo Maria Viganò - του πρώην παπικού νούντσιου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος αμφισβήτησε τη νομιμότητα του Πάπα Φραγκίσκου και την εξουσία της Δεύτερης Συνόδου του Βατικανού και αφορίστηκε πριν από τρεις εβδομάδες για «την άρνησή του να αναγνωρίσει και να υποταχθεί στον Ανώτατο Ποντίφικα».





Σε μια καυστική επίπληξη των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Viganò αποκάλεσε την τελετή έναρξης «την τελευταία σε μια μακρά σειρά άθλιων επιθέσεων κατά του Θεού, της Θρησκείας και της φυσικής Ηθικής από την αντίχριστη ελίτ που κρατά ομήρους τις δυτικές χώρες."

«Ένας δυστοπικός μακάβριος χορός στα ολογράμματα των ιππέων της Αποκάλυψης εναλλάσσονταν με έναν παχουλό γαλάζιο Διονύσιο, που σερβίρεται μέσα από μία γκάμα διαφόρων επιλογών. Μία παρωδία του ΛΟΑΤΚΙ+ Μυστικού Δείπνου...» συνεχίζει η επιστολή.

Ο Viganò επεσήμανε επίσης «ανησυχητικές σκηνές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, στα εγκαίνια της σήραγγας Gotthard το 2016 και στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας του 2022, με καταχθόνιες φιγούρες, κατσίκες και τρομακτικά ζώα."


Η ελίτ που οργανώνει αυτές τις τελετές απαιτεί όχι μόνο το δικαίωμα στη βλασφημία και την άσεμνη επίδειξη των πιο βρώμικων κακιών, αλλά ακόμη και τη σιωπηλή αποδοχή τους από τους Καθολικούς και τους αξιοπρεπείς ανθρώπους, οι οποίοι αναγκάζονται να υποστούν την προσβολή και την βεβήλωση των πιο ιερών συμβόλων της Πίστης τους και των ίδιων των θεμελίων του Φυσικού Νόμου. - Carlo Maria Viganò

Σύμφωνα με τον Viganò, «ο Σατανάς δεν κάνει τίποτε: μόνο καταστρέφει τα πάντα. Δεν εφευρίσκει: πειράζει. 

Και οι οπαδοί του δεν διαφέρουν: ταπεινώνουν τη θηλυκότητα της γυναίκας για να σβήσουν τη μητρότητα που θυμίζει την Παρθένο Μητέρα.

Ευνουχίζουν τον ανδρισμό του ανθρώπου για να ξεριζώσουν την εικόνα της πατρότητας του Θεού. Διαφθείρουν τους νέους να σκοτώσουν μέσα τους και να τους κάνουν θύματα του πιο άθλιου wokeism».

Ο Viganò λέει ότι δεν είναι «τυχαίο» ότι στις τελετές προήδρευσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν, ένας «απεσταλμένος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ», ο οποίος «περνάει μια τραβεστί ως δική του σύζυγο με ατιμωρησία, ακριβώς όπως ο Μπαράκ Ομπάμα συνοδεύεται από έναν μυώδη άνδρα με περούκα».






Το παράθυρο Overton εντείνεται;

Ακόμη και οι κυβερνήσεις της Αιγύπτου και του Ιράν προσβλήθηκαν...







ΠΗΓΗ: Rebel Archbishop Slams Olympics As "Vile Attack On God", Says Macron Married A Tranny, Obama "Accompanied By Muscular Man In Wig" | ZeroHedge


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:


Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Σλοβακίας αποσύρθηκε από την τελετή λήξης, υποστηρίζοντας ότι η έναρξή της «καταχράστηκε την ομορφιά του αθλητισμού»

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Σλοβακίας, Tomas Taraba, ανακοίνωσε ότι δεν θα εκπροσωπήσει τη χώρα του στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Ο Taraba ήταν μεταξύ των πολλών που κατηγόρησαν την τελετή έναρξης των Θερινών Αγώνων του 2024 την Παρασκευή ως εξαιρετικά ασέβεια προς τους χριστιανούς. «Υποτίθεται ότι θα εκπροσωπούσα τη Σλοβακία στην τελετή λήξης, αλλά για τον κανονικό κόσμο, αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα παραμείνουν για πάντα ένα σύμβολο εκφυλισμένης παρακμής, η οποία καταχράστηκε την ομορφιά του αθλητισμού και τον μετέτρεψε σε προοδευτικό πολιτικό θέατρο», έγραψε ο Σλοβάκος αξιωματούχος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. «Ως εκ τούτου, αποφάσισα να μην συμμετάσχω στην τελετή λήξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!