Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΑ!....

🤡 Γνωρίστε τον αναπληρωτή συντονιστή του Biden για την ευλογιά των πιθήκων


Τον εν λόγω κύριο σας τον έχουμε ήδη συστήσει, αν και δεν θα πρέπει να είναι από τις γνωριμίες εκείνες που θα έκαναν κάποιον περήφανο...


Το όνομά του είναι Dr. Demetre Daskalakis, M. Επιλέχθηκε το 2022 από την κυβέρνηση Μπάιντεν για να βοηθήσει στην καθοδήγηση της αντίδρασης των ΗΠΑ στο ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων, σε συνεργασία με τον Robert Fenton.

Ο Δρ. Daskalakis είναι γνωστός για την εξειδίκευσή του στη δημόσια υγεία και τα λοιμώδη νοσήματα, ιδιαίτερα στους τομείς της πρόληψης του HIV/AIDS και της υγείας των ΛΟΑΤΚΙ+. 

Ο διορισμός του ήταν μέρος της προσπάθειας της κυβέρνησης Μπάιντεν να συντονίσει μια εθνική στρατηγική για τη διαχείριση και τον περιορισμό της επιδημίας της ευλογιάς των πιθήκων...











ΠΗΓΗ: 🤡 Meet Biden’s MonkeyHoax Response Deputy Coordinator (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Δασκαλάκης, ξε - Δασκαλάκης ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σαδομαζοχιστή το κόβω. Η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα λέει για συμπτώματα σε στόμα χέρια και πρωκτό. Μην αρχίζει να διαμαρτύρεται για τίποτα σπυριά στον πρωκτό εκεί με την λοατκι κοινότητα που συναναστρέφεται ξεδιάντροπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!