Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Δρ Wodarg: "Η ευλογιά των πιθήκων είναι π α ρ ε ν έ ρ γ ε ι α του ε μ β ο λ ι α σ μ ο ύ κατά του κορωνοϊού"



Οι γιατροί θα πρέπει να αναγνωρίσουν την τυπική κλινική εικόνα της υποτιθέμενης ευλογιάς των πιθήκων ως έρπητα ζωστήρα, δήλωσε ο Wodarg το 2022. 


Η «διεστραμμένη» φαρμακευτική βιομηχανία θα χρησιμοποιήσει τις παρενέργειες του εμβολίου για να εφεύρει νέες επιχειρήσεις.

Ο γιατρός και πρώην πολιτικός υγείας Dr. Wolfgang Wodarg είχε ήδη καταστήσει σαφές το 2022 σε συνέντευξή του στον αυστριακό ραδιοτηλεοπτικό φορέα Auf1 ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) θέλει τώρα να «πουλήσει» τη βλάβη στην υγεία που προκλήθηκε από τους «εμβολιασμούς Covid» ως πανδημία ευλογιάς των πιθήκων.

Η κατάσταση είναι παράλογη, επειδή οι γιατροί πρέπει να αναγνωρίσουν την τυπική κλινική εικόνα της υποτιθέμενης ευλογιάς των πιθήκων ως έρπητα ζωστήρα, μία από τις παρενέργειες των εμβολίων του κορωνοϊόυ, τονίζει ο Wodarg. 


Αλλά οι περισσότεροι απλώς παπαγαλίζουν αυτό που ισχυρίζεται ο Π.Ο.Υ., επειδή «κάποιο περίεργο τεστ από τη Roche βγήκε θετικό, το οποίο φέρνουν τώρα στην αγορά για πολλά χρήματα».


«Οι παρενέργειες των εμβολίων του κορωνοϊού χρησιμοποιούνται για να εφεύρουν και να πραγματοποιήσουν νέες επιχειρήσεις και να μας τρομάξουν ξανά. Αυτή είναι μια τόσο διεστραμμένη βιομηχανία. Νομίζω ότι οι γιατροί πρέπει να αναγνωρίσουν την απάτη», τονίζει ο Wodarg.

***



Περισσότερα για το θέμα της ευλογιάς των πιθήκων: «Affentheater Virologie»



Πηγή:

Στο / YouTube: Ο Δρ Wolfgang Wodarg για την ευλογιά των πιθήκων




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΘΑΝΑΤΟΙ:









ΣΧΕΤΙΚΑ:



Η καναδική κυβέρνηση προειδοποιεί για χειρότερο ιό από τον SARS-CoV-2
Σύμφωνα με έναν οδηγό για τους εργοδότες, διπλάσιοι άνθρωποι θα μπορούσαν να αρρωστήσουν. Μια μελλοντική πανδημία θα μπορούσε να συμβεί κατά κύματα, να διαρκέσει έως και δύο χρόνια και να οδηγήσει σε διαταραχές στον εφοδιασμό τροφίμων και καυσίμων.


Το RKI επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα των πρωτοκόλλων Corona που διέρρευσαν
Αυτό αναφέρεται από την Aya Velázquez, η οποία επισημαίνει επίσης ότι όποιος μπορεί να συνδυάσει ένα και ένα θα έπρεπε να γνωρίζει τουλάχιστον πριν από μία εβδομάδα ότι τα έγγραφα ήταν αυθεντικά. «Η διαρροή έχει ποιότητα  Wikileaks», γράφει η δημοσιογράφος.


UNICEF: Η Νιγηρία πρέπει να εκδώσει ψηφιακή ταυτότητα κατά τη γέννηση
Το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά είναι εξέχων υποστηρικτής της ψηφιοποίησης, ειδικά στην Αφρική. Επί του παρόντος, ο στόχος είναι να βοηθηθεί ο πληθυσμός της Νιγηρίας χρησιμοποιώντας την εθνική βιομετρική ταυτότητα με μεγαλύτερη συνέπεια.


Το NHS του Ηνωμένου Βασιλείου θα ρωτήσει τώρα τους άνδρες εάν είναι ...έγκυοι πριν από τις ακτινογραφίες
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες «την κοπανούν» από τα ραντεβού με θυμό επειδή ρωτούνται αν είναι στην πραγματικότητα γυναίκα, αφού το NHS της Βρετανίας εισήγαγε νέες οδηγίες για τις ακτινογραφίες.


Ιατρικός πόλεμος: Οι γιατροί που αμφισβήτησαν τα εμβόλια Covid και προώθησαν την ιβερμεκτίνη χάνουν την άδεια
Την περασμένη εβδομάδα, οι γιατροί Pierre Kory και Paul Marik είδαν τις άδειές τους να ανακαλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η απόφαση αυτή ελήφθη από το Αμερικανικό Συμβούλιο Εσωτερικής Ιατρικής μετά από διετή έρευνα. Η συμπεριφορά των γιατρών εγείρει «σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια των ασθενών», σύμφωνα με την οργάνωση.


Νέα έρευνα: Οι μύες ξεπερνούν το δέρμα ως το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα
Περισσότερο από την άσκηση: Οι μύες είναι βασικά όργανα για το μεταβολισμό, το ανοσοποιητικό σύστημα και την ψυχική υγεία. Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι σκελετικοί μύες ξεπερνούν το δέρμα ως το μεγαλύτερο όργανο του σώματος.


Ένα βότανο τσαγιού γεμάτο πεπτικά οφέλη
Το τσάϊ χαμομηλιού μπορεί να ωφελήσει όσους έχουν χρόνια γαστρεντερικά προβλήματα, καθώς και να υποστηρίξει ασθενείς με καρκίνο.


5 κύριες αιτίες του εκζέματος και πώς να θεραπεύσετε φυσικά μέσω της διατροφής
Δείτε πώς ένας άνδρας νίκησε το χρόνιο έκζεμά του αλλάζοντας τη διατροφή του.

2 σχόλια:

  1. Τώρα θα πρέπει να κοιτάμε και το κώλο της μαϊμούς αν έχει σπυριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός που θα κολλήσει monkeypox θα γίνει εκτός των άλλων και ξεφτίλα. Είναι μια ασθένεια που έρχεται από την Αφρική κολλάει με σεξουαλική επαφή και στοματικά υγρά σε στόμα, χέρια και πρωκτό. Αυτό το ωραίο, "μωρή πήγες και Αφρικανό; Πως κόλλησες monkeypox;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!