Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ κληρικοί ΖΗΤΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ινδουιστών: Η σιωπή και η υποκρισία της Δύσης εκτίθενται (βίντεο)




Σε μια σαφή αντανάκλαση της φύσης του Ισλάμ και της ιστορίας του, οι ισλαμιστές κληρικοί ζητούν ανοιχτά τη γενοκτονία του ινδουιστικού λαού, ακόμη και όταν διεξάγεται στο Μπαγκλαντές.

Εν τω μεταξύ, σε πανεπιστημιουπόλεις και πόλεις στη Βόρεια Αμερική και τη Δυτική Ευρώπη, μουσουλμάνοι και κομμουνιστές κατηγορούν το Ισραήλ ότι διαπράττει γενοκτονία εναντίον των Παλαιστινίων.

Ο κληρικός του Al-Aqsa ισχυρίζεται ότι οποιαδήποτε «προσβολή» εναντίον του Ισλάμ και του ιδρυτή του, Mohammad, δεν είναι «τίποτα λιγότερο από έναν πόλεμο εναντίον του Ισλάμ και των μουσουλμάνων».

Αυτή η ρητορική χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει έναν πραγματικό θανατηφόρο πόλεμο εναντίον των Ινδουιστών στο σύνολό τους.

Η ισλαμική ιστορία είναι γεμάτη με περιπτώσεις γενοκτονίας εναντίον διαφόρων ομάδων και μία από τις πιο θανατηφόρες στην ανθρώπινη ιστορία μπορεί να είναι η απόπειρα γενοκτονίας των Ινδουιστών υπό τον μουσουλμάνο στρατηγό Ταμερλάνο.

Έτσι, αυτή η έκκληση για γενοκτονία των Ινδουιστών δεν είναι μια αδρανής απειλή, αλλά μια συνέχεια του έργου που ορισμένοι μουσουλμάνοι ξεκίνησαν πριν από αιώνες.



Στο Μόντρεαλ του Κεμπέκ, ένα φυλλάδιο εντοπίστηκε στη διαβόητη αριστερή πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Concordia, δείχνοντας τουλάχιστον μία οργάνωση που συνδέεται με τη Χαμάς να ζητά τη δίωξη των Ινδουιστών. Το φυλλάδιο υπογραμμίζει αυτό το κάλεσμα σε μια εποχή που υπάρχει μια κυριολεκτική γενοκτονία κατά των Ινδουιστών που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μπαγκλαντές.


Ένας άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο φυλακίστηκε πρόσφατα για 18 μήνες, εν μέρει επειδή φώναξε: «Αλλάχ, Αλλάχ, ποιος είναι ο Αλλάχ;».

Θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί, ωστόσο, για τις επανειλημμένες αναφορές στους Ινδουιστές ως «λάτρεις των αγελάδων». Έγκλημα μίσους; Ή όχι.

Φωνάζοντας σε ένα μεγάλο πλήθος: «Πειθαρχώντας τους άπιστους και τους πολυθεϊστές και εξαλείφοντάς τους» – έγκλημα μίσους; Ή όχι.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει καταστήσει σαφές ότι σχεδιάζει να εκδώσει και να διώξει ανθρώπους για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και εκείνες που περιλαμβάνουν αδρανείς απειλές ή στιγμιαίες εκρήξεις θυμού που μπορεί να υποκινήσουν αρνητικά συναισθήματα προς τους μουσουλμάνους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Να είστε βέβαιοι, ο ιεροκήρυκας στο παραπάνω κλιπ δεν θα χρειαστεί να ανησυχεί για τυχόν κατηγορίες ρητορικής μίσους από οπουδήποτε στον δυτικό κόσμο. 

Οι πραγματικές εκκλήσεις για γενοκτονία, ακόμη και όταν πραγματοποιούνται, φαίνεται να μην εμπίπτουν στο ίδιο σύνολο κανόνων.





ΠΗΓΗ: Islamic Clerics Call for Hindu Genocide: Western Silence and Hypocrisy Exposed (Video) - RAIR (rairfoundation.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το Der Spiegel και το RND ανέφεραν ότι η Γερμανική Ομοσπονδιακή Εγκληματολογική Αστυνομία (BKA) μπορεί σύντομα να επιτραπεί να εισέλθει και να ερευνήσει σπίτια κρυφά. Το σχέδιο βρίσκεται ακόμη σε μορφή σχεδίου.
Σύμφωνα με το προσχέδιο, η αστυνομία θα μπορούσε επίσης να εγκαταστήσει spyware στους υπολογιστές ή τα smartphones των υπόπτων και να διεξάγει μυστικές έρευνες στα σπίτια τους. Αυτές οι εξουσίες υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιηθούν μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Τι είναι το εξαιρετικό και ποιος αποφασίζει; Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών δεν θα συζητήσει λεπτομέρειες της πρότασης, αλλά δήλωσε στο Der Spiegel την Τετάρτη ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας πρέπει να έχουν τις απαραίτητες εξουσίες για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις εξελισσόμενες απειλές. Αυτό αντίκειται στο γερμανικό δίκαιο. Το απαραβίαστο της κατοικίας κατοχυρώνεται στο άρθρο 13 του γερμανικού συντάγματος.


Ένας γνωστός Βρετανός κυνηγός παιδεραστών καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών από δικαστήριο στο Λιντς για φερόμενη ρατσιστική κακοποίηση διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης και καθοδήγηση συνθημάτων σε διαμαρτυρία κατά της μαζικής μετανάστευσης.
Ο πρώην μαχητής μικτών πολεμικών τεχνών (MMA) Phil Hoban κατηγορείται ότι φώναξε διάφορες φράσεις στους διαδηλωτές, όπως, "Ποιος στο διάολο είναι ο Αλλάχ;" αλλά αργότερα είπε στην αστυνομία ότι στην πραγματικότητα φώναξε, "Ποιος στο διάολο είναι ο Allen;" Η είδηση ακολουθεί την καταδίκη του 61χρονου David Spring σε ποινή φυλάκισης επειδή τόλμησε να βλασφημήσει εναντίον του θεού του Ισλάμ.


Η επαρχία του Κεμπέκ ζήτησε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να εισαγάγει ένα εθνικό σύστημα ποσοστώσεων για τους αιτούντες άσυλο, προκειμένου να τους κατανείμει πιο ομοιόμορφα σε όλη τη χώρα.
Η υπουργός Μετανάστευσης του Κεμπέκ Christine Fréchette σχολίασε την πρόταση για την πλατφόρμα X μετά από συνάντηση με τον ομοσπονδιακό υπουργό Μετανάστευσης Marc Miller στις 16 Αυγούστου. «Η σημερινή συνάντηση είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επιδεικνύει σταθερή επιθυμία να καταλήξει σε έναν ομοσπονδιακά συντονισμένο μηχανισμό για την κατανομή των αιτούντων άσυλο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μειωθεί η πίεση στο Κεμπέκ και το Οντάριο», είπε.



«Σίγουρα, θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτές τις ομάδες προσφύγων της Γάζας που θα είναι η Χαμάς... Η Γάζα ελέγχει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τη Γάζα, οπότε φυσικά, θα βάλουν τους δικούς τους ανθρώπους εκεί», σημείωσε ο Günter.

Η τσάρος των συνόρων Kamala Harris προήδρευσε της μεγαλύτερης μαζικής μετανάστευσης στην παγκόσμια ιστορία.
Τον Οκτώβριο εκτιμήθηκε ότι περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι φέρεται να είχαν εισέλθει παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες από τότε που ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανέλαβε καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2021. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός στην ιστορία και από οποιαδήποτε διοίκηση. Συνολικά υπερβαίνουν τους μεμονωμένους πληθυσμούς 41 κρατών. Τώρα, νέοι αριθμοί από την Υπηρεσία Τελωνείων και Συνοριακής Περιπολίας των ΗΠΑ διαπίστωσαν ότι η Border Czarina Kamala Harris εισήγαγε αθόρυβα σχεδόν ένα εκατομμύριο παράνομους αλλοδαπούς στη χώρα τα τελευταία 4 χρόνια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή τηλεφώνου εισόδου Fast-Pass.


Η Κamala Harris ταξίδεψε στο Raleigh της Βόρειας Καρολίνας την Παρασκευή για να ανακοινώσει ένα κομμουνιστικού τύπου σύστημα ελέγχου των τιμών για την καταπολέμηση της κρίσης πληθωρισμού που δημιούργησε.
H Harris ψήφισε ισοψηφία για τον λεγόμενο «νόμο για τη μείωση του πληθωρισμού». Ο IRA έκανε τον πληθωρισμό αφόρητο για τους Αμερικανούς. Οι τιμές των τροφίμων εκτοξεύονται στα ύψη λόγω του Τζο Μπάιντεν και της Kamala Harris. Η Harris παραδέχτηκε ότι οι αποτυχημένες πολιτικές της οδήγησαν στη χειρότερη κρίση πληθωρισμού των τελευταίων 100 ετών. «Ένα καρβέλι ψωμί κοστίζει 50% περισσότερο σήμερα από ό,τι πριν από την πανδημία. Ο κιμάς έχει αυξηθεί σχεδόν κατά 50%», δήλωσε η Harris.


Το BBC αναφέρει ότι ένας 40χρονος άνδρας συνελήφθη και κατηγορήθηκε ποινικά για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που περιείχαν «ρητορική κατά του κατεστημένου».
Ναι, πραγματικά. Ο Wayne O'Rourke γίνεται το τελευταίο παράδειγμα του κύματος αυταρχικής υστερίας που επηρεάζει την ελευθερία του λόγου στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τις πρόσφατες ταραχές κατά της μαζικής μετανάστευσης. Ο Ο'Rourke συνελήφθη την Κυριακή σε σχέση με «αναρτήσεις που έγιναν από λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», σύμφωνα με την αστυνομία του Λίνκολνσαϊρ. «Το δικαστήριο του Νότιγχαμ άκουσε ότι οι αναρτήσεις φέρονται να περιέχουν αντιμουσουλμανική και αντικαθεστωτική ρητορική», αναφέρει το BBC.


Πάνω από χίλιοι άνθρωποι που συμμετέχουν ή υποστηρίζουν διαδηλώσεις κατά της μαζικής μετανάστευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν συλληφθεί – πολύ υψηλότερος αριθμός από τον αριθμό των διακινητών ανθρώπων που κρατήθηκαν πέρυσι.
Την Τρίτη, η βρετανική αστυνομία καυχήθηκε ότι πάνω από 1.024 άνθρωποι συνελήφθησαν και 575 κατηγορήθηκαν για συμμετοχή ή υποκίνηση ταραχών ή «υποκίνηση μίσους» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι διαδηλωτές έχουν καταδικαστεί για μόλις φωνές στην αστυνομία. Άλλοι έχουν συλληφθεί για δημοσίευση «ανακριβών πληροφοριών» σχετικά με τον ύποπτο για τη μετανάστευση σε μια θανατηφόρα μαζική επίθεση με μαχαίρι στο Σάουθπορτ, η οποία πυροδότησε την τρέχουσα αναταραχή. Μερικοί από τους συλληφθέντες είναι παιδιά, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον δύο αγοριών ηλικίας 12 ετών και ενός άλλου ηλικίας μόλις 11 ετών.


Πακιστανοί μετανάστες, πολίτες με διπλή υπηκοότητα και Βρετανοί πολίτες πακιστανικής καταγωγής κατέλαβαν δρόμους σε πολλές βρετανικές πόλεις την Τετάρτη για να γιορτάσουν την ανεξαρτησία του Πακιστάν από τη Βρετανία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι θορυβώδεις πανηγυρισμοί διευκολύνθηκαν ενεργά από την αστυνομία που έκλεισε τους δρόμους γι 'αυτούς - εξοργίζοντας τους Άγγλους οπαδούς ποδοσφαίρου που υποβλήθηκαν σε μια αντικοινωνική εντολή διάλυσης συμπεριφοράς όταν η εθνική ομάδα έπαιξε στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου τον Ιούλιο.
Η κάλυψη των εορτασμών από τα μέσα ενημέρωσης, οι οποίοι έρχονται καθώς η Βρετανία μαστίζεται από διαδηλώσεις κατά της μαζικής μετανάστευσης και μουσουλμανικές και ακροαριστερές αντιδιαδηλώσεις, είναι περιορισμένη. Ωστόσο, πλάνα που μεταφορτώθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από γλεντζέδες δείχνουν πλήθη με πακιστανικές σημαίες και αυτοκίνητα τυλιγμένα στα πακιστανικά χρώματα να πανηγυρίζουν για την ανεξαρτησία τους από τη Βρετανία, να ανάβουν πυροτεχνήματα και να κορνάρουν όλη τη νύχτα σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ και το Μάντσεστερ.






Σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS), η κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρρις επιταχύνει την επεξεργασία των αιτούντων άσυλο στα σύνορα ΗΠΑ-Καναδά. Αυτό ακολουθεί μια αύξηση των βόρειων μεταναστευτικών διελεύσεων.
Θα πρέπει να περιλαμβάνει αλλαγές στη λειτουργία της συμφωνίας ασύλου «ασφαλούς τρίτης χώρας» μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά. Οι μετανάστες που υπόκεινται στη συμφωνία υποτίθεται ότι απαγορεύεται να ζητήσουν άσυλο στις ΗΠΑ και μπορούν να σταλούν πίσω στον Καναδά, ο οποίος παρέχει άφθονες ευκαιρίες ασφαλούς καταφυγίου. Ομοίως, ο Καναδάς μπορεί επίσης να επιστρέψει τους αιτούντες άσυλο που διασχίζουν το έδαφός του από τις ΗΠΑ.


Τα Γερμανόπουλα στο σ τ ό χ α σ τ ρ ο: "Γερμανικό βρωμο-σκουπίδι!"


Πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ σε έρευνα στο σπίτι του: Οι επιδρομές του FBI αποτελούν μέρος του εκφοβισμού από την κυβέρνηση των ΗΠΑ
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, 40 πράκτορες του FBI ερεύνησαν το σπίτι του στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Ανησυχούσαν πολύ για τη δουλειά που κάνει ως υπάλληλος του πρακτορείου ειδήσεων "Sputnik", με έδρα τη Μόσχα.


Μουσουλμάνος βιαστής ελεύθερος, χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υπό κράτηση
Δικαστική σχιζοφρένεια στο Ηνωμένο Βασίλειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!