Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Ένοπλοι μουσουλμάνοι καταλαμβάνουν τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αγγλίας και διώχνουν τους δημοσιογράφους.





Όχλος ένοπλων μουσουλμάνων, πολλοί από τους οποίους κυμάτιζαν παλαιστινιακές σημαίες, κατέλαβαν τμήματα του Μπέρμιγχαμ, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Αγγλίας, τη Δευτέρα, και καταδίωξαν δημοσιογράφους από τις περιοχές υπό τον έλεγχό τους «για μίλια».

Ο Fraser Knight, δημοσιογράφος του LBC, περιέγραψε πώς «εκδιώχθηκε από μια περιοχή του ανατολικού Μπέρμιγχαμ από ομάδες Ασιατών ανδρών που είχαν βγει για να "προστατεύσουν την κοινότητά τους" από μια προγραμματισμένη ακροδεξιά διαδήλωση» σε μια ανάρτηση στο "X" (πρώην Twitter), αναφερόμενος σε άνδρες της Νότιας Ασίας και όχι της Άπω Ανατολής.


«Ο φρουρός ασφαλείας μαζί μου αποφάσισε αμέσως ότι δεν ήταν ασφαλές για εμάς – ήταν σαφές ότι δεν ήμασταν ευπρόσδεκτοι – αλλά δεν υπήρχε ασφαλές μέρος να πάμε για χιλιόμετρα», συνέχισε, σημειώνοντας πώς τα αυτοκίνητα τους ακολούθησαν και ότι «σε ένα σημείο μια ομάδα περίπου έξι ανδρών έτρεξε πίσω μας σε ένα δρόμο με κάτι που έμοιαζε με όπλο».

«Αναγκαστήκαμε να τρέξουμε», πρόσθεσε.

Σε ένα μεγαλύτερο άρθρο σχετικά με την εμπειρία του, ο Knight αμφισβήτησε την «έλλειψη αστυνομικής παρουσίας».

«Στα 40 λεπτά που ήμασταν εκεί, είδαμε ίσως δύο ή τρία περιπολικά να περνούν», είπε. «Δεν υπήρχαν αστυνομικοί στους δρόμους που περπατήσαμε. Δεν υπήρχαν φορτηγά σε κατάσταση αναμονής κοντά που μπορούσα να δω. Ένοιωσα σαν να ήταν αυτοί εναντίον μας – και υπήρχαν πολύ περισσότεροι από αυτούς».




KEIR - ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ.

Ο πρωθυπουργός Sir Keir Starmer κατηγορείται ότι προήδρευσε ενός καθεστώτος αστυνόμευσης δύο ταχυτήτων εν μέσω των σημερινών ταραχωδών διαδηλώσεων που κατακλύζουν τη Βρετανία, οι οποίες πυροδοτήθηκαν από το θανατηφόρο μαζικό μαχαίρωμα πολλών νεαρών κοριτσιών από τον έφηβο γιο δύο Αφρικανών μεταναστών στο Σάουθπορτ.

Ο Starmer αρνείται την κατηγορία, όπως και ο ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας της χώρας, Sir Mark Rowley, ο οποίος έφτασε στο σημείο να αρπάξει ένα μικρόφωνο από το χέρι ενός δημοσιογράφου και να το πετάξει στο έδαφος -ποινικό αδίκημα- όταν του τέθηκε ερώτηση σχετικά με την αστυνόμευση δύο επιπέδων.

Ωστόσο, οι σκηνές στο Μπέρμιγχαμ ενισχύουν μόνο τις κατηγορίες για ένα σύστημα δύο ταχυτήτων για την «ακροδεξιά» και τις εθνοτικές μειονότητες. 

Σχεδόν παντού όπου έχουν πάει, οι διαδηλωτές κατά της μαζικής μετανάστευσης έχουν αντιμετωπίσει επιθετικά την αστυνομία με πλήρη εξοπλισμό αντιμετώπισης ταραχών. 

Από την άλλη, μουσουλμάνοι αντιδιαδηλωτές συναντήθηκαν με αξιωματικούς συνδέσμους της αστυνομίας οι οποίοι τους ζήτησαν ευγενικά να καταθέσουν τυχόν όπλα που μεταφέρουν παράνομα σε κοντινά τζαμιά.

Εκτός από τα θέματα του Knight στο Μπέρμιγχαμ, μια εκπομπή από το Sky News της Comcast στην πόλη τερματίστηκε όταν ένας όχλος μασκοφόρων μουσουλμάνων που φώναζαν «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη!» και κάνοντας πινακίδες με όπλα κατέβηκαν πάνω τους.

Σε ένα μεταγενέστερο περιστατικό, ένα συνεργείο του Sky News κινηματογράφησε έναν μουσουλμάνο με μαχαίρι να μαχαιρώνει τους τροχούς του φορτηγού τους.









ΠΗΓΗ: Armed Muslims Take Over England's Second City, Chase Out Journalists. (thenationalpulse.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Εξισλαμισμένη Ολλανδία: Ο ηγέτης του Pegida Edwin Wagensveld καταδικάστηκε επειδή συνέκρινε μουσουλμάνους με ναζί (βίντεο)



Το ISIS επαινεί τους «λύκους» για τις ακυρώσεις συναυλιών της Taylor Swift, χλευάζει την Αλ Κάιντα και τους Ταλιμπάν για αναποτελεσματικότητα



(Ενημέρωση) Οι συναυλίες της Taylor Swift στη Βιέννη ακυρώθηκαν εν μέσω ισλαμικής τρομοκρατικής συνωμοσίας που ματαιώθηκε από την αυστριακή αστυνομία


Σχεδόν 1 στους 20 Σύριους ζει τώρα στην εξισλαμισμένη Γερμανία
Από την κρίση ασύλου του 2015, ο συριακός πληθυσμός στη Γερμανία έχει αυξηθεί δραματικά. Σύμφωνα με τη Statista, η Γερμανία φιλοξενεί τώρα 972.000 Σύριους. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν 1 στους 20 Σύριους παγκοσμίως ζει τώρα στη Γερμανία, λαμβάνοντας υπόψη τον συνολικό πληθυσμό της Συρίας των 22 εκατομμυρίων. Σε πλήρη αντίθεση, μόνο 60.000 Σύριοι ζούσαν στη Γερμανία το 2013, σημειώνοντας δεκαεξαπλάσια αύξηση σε διάστημα μιας δεκαετίας.
Μια ματιά σε άλλους μεταναστευτικούς πληθυσμούς Η αφγανική κοινότητα στη Γερμανία έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά. Μέχρι το 2023, ο αφγανικός πληθυσμός έφτασε τους 419.410, εξαπλάσιος από το 2014. Περίπου το ήμισυ αυτής της ομάδας, περίπου 197.551 άτομα, λαμβάνουν κοινωνική βοήθεια, κυρίως επιδόματα αιτούντων άσυλο. Παρά τον αριθμό τους, οι Αφγανοί αποτελούν μικρότερο ποσοστό του πληθυσμού των 41 εκατομμυρίων του Αφγανιστάν.


ΕΚΤΑΚΤΟ: Ριζοσπάστες ισλαμιστές έχουν ξεκινήσει περισσότερες επιθέσεις σε σπίτια ινδουιστών στο Μπαγκλαντές.
Αυτό το βίντεο δείχνει μια επίθεση στην περιοχή Shak Ghat της περιοχής Sylhet, βορειοανατολικό Μπαγκλαντές

3 σχόλια:

  1. Μόνο όσοι ξένοι, τουρίστες ή επισκέπτες περπατήσουν γιά ημέρες καί τό Λονδίνο κυρίως, αλλά καί άλλες μεγάλες πόλεις της Αγγλίας, θά καταλάβουν καλά γιά τήν αλματώδη έως συντριπτική εξάπλωση του Ισλάμ στήν κάποτε χριστιανική αυτή χώρα.....

    Παντού μά παντού "τίγκα" από 'μπούργκες'!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άς ψάξουν όσοι ενδιαφέρονται καί άν ενδιαφέρονται πόσες εκκλησίες των προτεσταντών στήν Αγγλία τά τελευταία 20 χρόνια, έχουν ....μοσχοπουληθεί στούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες, λόγω απολύτου ανυπαρξίας ποιμνίου ;

      Διαγραφή
  2. ....Καί μέ ένα περιποιημένο βάψιμο καί μικροαλλαγές είναι έτοιμο τό τζαμί!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!