Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Εμβολιάστρια γίνεται Αυστριακή Ολυμπιονίκης



Ως φοιτήτρια, ήταν «γιατρός εμβολιασμού» κατά του κορωνοϊού, τώρα είναι Ολυμπιονίκης. 

Αυτή είναι η ιστορία μίας επιτυχημένης Αυστριακής Ολυμπιονίκη που εγείρει πολλά ζητήματα των τελευταίων ετών. Και δείχνει επίσης ότι δεν υπάρχει "επανεκτίμηση".




12 Αυγούστου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 3,2 λεπτά



Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελείωσαν – ώρα για μερικές «Ολυμπιακές ιστορίες» του 2024. 

Η 30χρονη Αυστριακή Lara Vadlau κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιακή ιστιοπλοΐα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη μικτή ιστιοπλοΐα στην κατηγορία 470 μαζί με τον αθλητικό της σύντροφο. 


Lara Valdau



Lara Valdau και Lukas Mähr



H Lara Valdau με την πρώην ερωμένη της, την ποδοσφαιρίστρια της γερμανικής Εθνικής Γυναικών Lea Schüller



φουλ θέατρο


Εκτός από τα ανταγωνιστικά αθλήματα, είναι επίσης φοιτήτρια και κατά τη διάρκεια της πολιτικής Covid, εργάστηκε επίσης ως εμβολιάστρια Covid. Λέγεται ότι εμβολίαζε 700 δόσεις την ημέρα. Στην πραγματικότητα ετοιμάζεται για πλαστικός χειρουργός.



Δίδυμο εμβολιαστών

Λοιπόν, το να γίνεις Ολυμπιακός ιστιοπλόος είναι σίγουρα αρκετά ακριβό: ο εξοπλισμός, ο προπονητής, το ταξείδι. Είναι ένα άθλημα που δεν μπορείς να το κάνεις αν δεν έχεις τα χρήματα.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να ήταν αρκετά προσοδοφόρο ήταν η δουλειά ως «εμβολιάστρια», την οποία έκανε μαζί με τη μητέρα της, γιατρό. Λέει στο Standard ότι «για κάποιο χρονικό διάστημα βρισκόταν στο δρόμο από γηροκομείο σε γηροκομείο»:

«Συχνά έκανα 700 δόσεις την ημέρα. Μερικές φορές ήμασταν στο δρόμο από τις έξι το πρωί έως τις επτά το βράδυ».

Ας κάνουμε τα μαθηματικά για μια στιγμή: 700 ενέσεις σε 13 ώρες (από έξι έως επτά η ώρα) ανά άτομο θα σήμαιναν: Μητέρα και κόρη είχαν μόνο λίγο περισσότερο από δύο λεπτά ανά τρύπημα – φυσικά, μόνο αν υποθέσουμε ότι οι δύο γιατροί δεν έκαναν κανένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια των 13 ωρών – και δεν οδήγησαν «από γηροκομείο σε γηροκομείο». 

Ο συγγραφέας του TKP Stephan Sander-Faes ανέλυσε επίσης τις τοποθεσίες των γηροκομείων στην Καρινθία στο ιστολόγιό του. Τα περισσότερα γηροκομεία βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή Klagenfurt-Villach, αλλά άλλα σπίτια απέχουν περισσότερο από 20 χιλιόμετρα. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος των δύο λεπτών συρρικνώνεται.

Πόσο κατάλληλη και σωστή εκπαίδευση εμβολιασμού θα πρέπει να είναι δυνατή με αυτόν τον ρυθμό. Για να μην αναφέρουμε αν ένας πλαστικός χειρουργός θα μπορούσε να το κάνει καθόλου.

Ο Sander-Faes λέει:

"Αυτός ο τύπος χορήγησης γραμμής συναρμολόγησης των ενέσεων modRNA "λειτουργεί" μόνο εάν οι τρόφιμοι του γηροκομείου είναι κυριολεκτικά προετοιμασμένοι, παραταγμένοι και ωθούμενοι από το νοσηλευτικό προσωπικό (επομένως προσθέτουμε την πιθανή παραβίαση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των ενοίκων του γηροκομείου από το προσωπικό στον κατάλογο των πραγμάτων που πρέπει να ενδιαφέρει το γραφείο του εισαγγελέα), ανεξάρτητα από τις επιθυμίες τους.

Και έπειτα υπάρχει η έννοια της «ενημερωμένης συναίνεσης», η οποία δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει δοθεί από την Δρ Vadlau ή οποιονδήποτε άλλο γιατρό (είναι τεχνικά δυνατό για έναν τρίτο γιατρό να έχει δώσει την «ενημερωμένη συγκατάθεση», αλλά τότε δεν θα χρειαζόταν να ταξιδέψουν γιατροί για να χορηγήσουν αυτά τα προϊόντα γονιδιακής θεραπείας στην πρώτη θέση, έτσι δεν είναι;).


Αλλά τι θα σημαίνουν 700 σύριγγες την ημέρα για την επιχείρηση - υποθέτοντας ότι οι πληροφορίες στο πρότυπο είναι ακριβείς; 


Με 700 εμβολιασμούς, αυτό μας κάνει ολόκληρα 14.000 ευρώ - την ημέρα.

Ο μικρός αυτός υπολογισμός είναι μια υπενθύμιση του πόσο επικερδής επιχείρηση ήταν ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού για πολλούς γιατρούς.

Αυτό μας επιτρέπει επίσης να θυμόμαστε τις συνθήκες στα γηροκομεία, σε εκείνες τις εποχές που οι άνθρωποι ήταν «πλήρως εμβολιασμένοι». Σε αυτό το άρθρο του TKP από τον Μάρτιο του 2021, ένας βοηθός νοσηλευτή της Καρινθίας περιγράφει πώς πέθαναν οι τρόφιμοι του γηροκομείου μετά τον εμβολιασμό (στο βίντεο από το λεπτό 11).

Οι πολιτικοί στη συνέχεια χρηματοδότησαν αυτούς τους εμβολιασμούς με χρήματα των φορολογουμένων.

Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία της εποχής Covid της νέας Ολυμπιονίκη εγείρει ορισμένα ερωτήματα. 

Αλλά η επικρατούσα τάση (φυσικά) δεν θέτει αυτά τα ερωτήματα. Χαίρονται για το χρυσό μετάλλιο της Αυστρίας. 

Το γεγονός ότι στο παρελθόν εμβολίαζε όπως σε μια γραμμή συναρμολόγησης, πιθανότατα κάνει τη νίκη καλύτερη.


Εικόνα: Το "Tokyo 2020 Olympic Sailing Competition" από το finnclassphotos διαθέτει άδεια CC BY-NC-SA 2.0.

ΠΗΓΗ: Impfärztin wird österreichische Olympiasiegerin (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Εβραια και ομοφυλοφιλη.
    Τι αλλο χρειαζεται για να παει καποια/ος μπροστα; Να υποθεσω οτι εχει τρυπηθει και η ιδια;

    Αν ΝΑΙ.
    Οπισω εχει η αχλαδα την ουρα ......αναμεινατε στο ακουστικο σας.

    https://odysseiatv.blogspot.com/2024/08/youtube-susan-wojcicki-1-covid-19-9-2024.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!