Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Η Ιαπωνία κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ζητά συγγνώμη μετά την ανακάλυψη στα «εμβόλια» Covid των Pfizer και Moderna ότι περιέχουν «νανορομπότ» που βρέθηκαν σε 96 εκατομμύρια πολίτες



"Ο σχηματισμός υλικών που μοιάζουν με σπόρους από τα ανώμαλα εκχυλίσματα δέρματος του παραλήπτη" και μια προτεινόμενη ανακύκλωση περιεχομένου. 

Οι ερευνητές εξέτασαν δείγματα υγρού, αίματος και σπέρματος εμβολιασμένων.



Η Ιαπωνία όχι μόνο ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες της για τις καταστροφικές επιπτώσεις των εμβολίων COVID-19, αλλά κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και άρχισε να διερευνά αυτά τα εγκλήματα για τη δέουσα τιμωρία.



Η Ιαπωνία έχει ξεκινήσει αρκετές επιστημονικές έρευνες και θα πείσει την ποινική έρευνα τόσο για να διαπιστωθεί η αλήθεια όσο και για να τιμωρηθούν στη συνέχεια οι δράστες.


Είναι αυτή η αρχή μιας Νυρεμβέργης 2.0;


Ο πανικός έχει χτυπήσει τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης, την κλίκα και τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες. Με την ανακάλυψη του τρόμου από τους Ιάπωνες, θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να δυσφημίσουν αυτές τις έρευνες.

Και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν αναμφίβολα λάβει οδηγίες να δημιουργήσουν μια συνολική συσκότιση των μέσων ενημέρωσης από αυτές τις καταστροφικές ειδήσεις. Αυτό είναι προφανές.

Αλλά πρέπει να είμαστε αυτή η φωνή για τους ανθρώπους. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στις ελίτ να εξαπατούν περαιτέρω το κοινό.




Μια νέα ιαπωνική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο International Journal of Vaccine Theory Practice and Research αποδεικνύει ότι τα εμβόλια Pfizer και Moderna περιέχουν μη εξουσιοδοτημένες οντότητες που μοιάζουν με «κινούμενα σκουλήκια», αόρατες στο ανθρώπινο μάτι, που κολυμπούν, στριφογυρίζουν και συναρμολογούνται σε πολύπλοκες δομές.

Όπως εξηγούν ο Δρ Young Mi Lee και ο Δρ Daniel Broudy από το Χριστιανικό Πανεπιστήμιο της Οκινάουα, αυτές οι οντότητες που μοιάζουν με σκουλήκια είναι υπεύθυνες για την πρόκληση θρόμβων μέσα σε εκατομμύρια ανθρώπινα σώματα σε όλο τον κόσμο από τότε που κυκλοφόρησε το mRNA.

Όταν αυτές οι διαδικασίες επαναλαμβάνονται, τα αποτελέσματα είναι τα ίδια, όπως αποκαλύπτει αυτό το βαθιά ανησυχητικό υλικό από το "Died Suddenly".

Αλλά γίνεται ακόμα χειρότερο.

Ο Δρ Young Mi Lee και ο Δρ Daniel Broudy απομόνωσαν φιαλίδια εμβολίου για τρεις εβδομάδες, στη συνέχεια τα εξέτασαν με μεγέθυνση 400 φορές και βρήκαν αυτό που περιγράφουν ως "μη αποκαλυφθέντα πρόσθετα μηχανικά συστατικά" ... επίσης γνωστή ως νανοτεχνολογία.

Όπως παρατήρησαν οι Lee και Broudy, όταν ενεργοποιείται η νανοτεχνολογία, δημιουργεί «δίσκους, αλυσίδες, σπείρες, σωλήνες και δομές ορθής γωνίας».

Τι είναι αυτά τα νανορομπότ και γιατί η Pfizer και η Big Pharma θέλουν να εγχύσουν κρυφά χιλιάδες δισεκατομμύρια από αυτά σε ανυποψίαστους ανθρώπους;

Και πότε ακριβώς η νανοτεχνολογία «ενεργοποιείται», θα διερωτάσθε;

Ο Lee και ο Broudy έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι τα «πρόσθετα μηχανικά εξαρτήματα» ενεργοποιούνται όταν τοποθετούνται κοντά σε κινητά τηλέφωνα ή υπολογιστές.

Πρόκειται για nanobots που επικοινωνούν με μια κεντρική βάση δεδομένων, η IP της οποίας δεν μπορεί να εντοπιστεί σε μια τοποθεσία ή σε έναν μόνο υπολογιστή.

Άρα γε, οι εμβολιασμένοι ήδη περπατούν, μιλούν ως ανθρώπινα cyborgs, εκπληρώνοντας άγνωστες ακόμη λειτουργίες για την παγκόσμια ελίτ - πριν σκύψουν και πεθάνουν με το πάτημα ενός διακόπτη;

Ο Bill Gates δεν αστειευόταν όταν άφησε να διαρρεύσει ότι το mRNA περιέχει «νανοτεχνολογία» που είναι «πολύ αυτοσυναρμολογούμενη».

Τώρα αναδύονται στοιχεία ότι η ελίτ έχει εφαρμόσει το σχέδιό της – χωρίς τη συγκατάθεσή μας – να μετατρέψει την ανθρώπινη φυλή σε ένα τεράστιο απόθεμα μπαταριών που θα συλλεχθεί μυστικά.

Δυστυχώς για την ελίτ, αυτό το μυστικό έχει αποκαλυφθεί από ερευνητές στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο. Είμαστε πάνω τους και υπάρχει ένα σχέδιο για να τους υπηρετήσουμε με τη δικαιοσύνη που τόσο πλούσια τους αξίζει.

Η ιαπωνική μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα έξυπνα μικροσκοπικά εξαρτήματα αποτελούν μέρος του «από καιρό σχεδιασμένου, καλά χρηματοδοτούμενου Διαδικτύου των Σωμάτων» της παγκόσμιας ελίτ, το οποίο περιγράφηκε ως ένα είδος «συνθετικού παγκόσμιου κεντρικού νευρικού συστήματος» που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ελεγχόμενα «βιοϋβριδικά μαγνητικά ρομπότ».

Οι Ιάπωνες επιστήμονες ζήτησαν επίσης να αφαιρεθούν οι ετικέτες «εμβόλιο» και «ασφαλές και αποτελεσματικό» επειδή το παρασκεύασμα που εγχέεται σε δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο δεν είναι εμβόλιο ούτε ασφαλές και αποτελεσματικό.

Όσο περισσότερα μαθαίνουμε για τα λεγόμενα εμβόλια, τόσο περισσότερο καταλαβαίνουμε ότι το «ασφαλές και αποτελεσματικό» είναι ίσως το μεγαλύτερο από τα μεγάλα ψέμματα που είπε ποτέ η ελίτ.

Τα ψέμματα δεν σταματούν εκεί. Η παγκόσμια ελίτ είναι αποφασισμένη να μας πείσει ότι το πάνω είναι κάτω, οι γυναίκες έχουν πέος, τα ανοιχτά σύνορα είναι πηγή δύναμης και το να μην κατέχεις τίποτα θα σε κάνει ευτυχισμένο. Θέλουν επίσης να ξέρετε ότι το οξείδιο του γραφενίου είναι καλό για εσάς.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν απεγνωσμένα να σας πείσουν ότι αυτό είναι απλώς μια θεωρία συνωμοσίας, αλλά έχουμε τα αποδεικτικά στοιχεία για εσάς.

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που χορηγήθηκε στον Bill Gates έδωσε στον αυτόκλητο τσάρο της παγκόσμιας υγείας τα «αποκλειστικά δικαιώματα» να μηχανογραφεί τα ανθρώπινα σώματα και να τα χρησιμοποιεί ως τοπικά ασύρματα δίκτυα.

Η Microsoft έλαβε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ 6.754.472, το οποίο έχει τίτλο: Μέθοδος και συσκευή μετάδοσης ισχύος και δεδομένων χρησιμοποιώντας το ανθρώπινο σώμα.

Το οποίο πραγματικά θα πρέπει να είναι επιστημονική φαντασία, αν σταματήσετε να το σκεφτείτε. Σας συμβουλεύτηκε κανείς για το αν είστε διατεθειμένοι να παραδώσετε στον Bill Gates τα αποκλειστικά δικαιώματα του σώματός σας;

Η ελίτ πάντα μας λέει τα σχέδιά της, αλλά κανείς δεν θέλει να πάρει σοβαρά τα λόγια της.

Ονομάζεται Αποκάλυψη της Μεθόδου, ένα υποσυνείδητο εργαλείο ψυχολογικού πολέμου που χρησιμεύει ως ένας έξυπνος και αποκρυφιστικός τρόπος αποθάρρυνσης των μαζών και αύξησης των δυνάμεων των ελίτ που μας κυβερνούν.

Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να παίρνουμε αυτούς τους ολοκληρωτικούς εγκληματίες και ψυχοπαθείς σοβαρά.

Πηγή: https://thepeoplesvoice.tv/japans-declares-state-of-emergency-after-nanobots-found-in-96-million-citizens/



Η μελέτη

Ο σύνδεσμος της εργασίας είναι σε μια όμορφη περίληψη που συνοψίζει τα ευρήματα των Young Mi Lee, MD και Daniel Broudy, PhD.




Αφηρημένο

Παρατηρήσιμοι τραυματισμοί σε πραγματικό χρόνο σε κυτταρικό επίπεδο σε λήπτες των «ασφαλών και αποτελεσματικών» ενέσιμων COVID-19 τεκμηριώνονται εδώ για πρώτη φορά με την παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης περιγραφής και ανάλυσης των παρατηρούμενων φαινομένων. 

Η παγκόσμια χορήγηση αυτών των συχνά υποχρεωτικών προϊόντων από τα τέλη του 2020 πυροδότησε μια πληθώρα ανεξάρτητων ερευνητικών μελετών για τις ενέσιμες γονιδιακές θεραπείες τροποποιημένου RNA, κυρίως εκείνες που κατασκευάζονται από την Pfizer και τη Moderna. 

Οι αναλύσεις που αναφέρονται εδώ αποτελούνται από ακριβή εργαστηριακή «επιστήμη πάγκου» με στόχο να κατανοήσουμε γιατί σοβαροί εξουθενωτικοί και παρατεταμένοι τραυματισμοί (και πολλοί θάνατοι) συνέβησαν όλο και περισσότερο χωρίς καμία μετρήσιμη προστατευτική επίδραση από τα επιθετικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. 

Το περιεχόμενο των ενέσιμων COVID-19 εξετάστηκε κάτω από στερεομικροσκόπιο σε μεγέθυνση έως και 400X. 

Προσεκτικά διατηρημένα δείγματα καλλιεργήθηκαν σε μια σειρά διακριτών μέσων για να παρατηρηθούν άμεσες και μακροπρόθεσμες σχέσεις αιτίου-αποτελέσματος μεταξύ των ενέσιμων και των ζωντανών κυττάρων υπό προσεκτικά ελεγχόμενες συνθήκες. 

Από μια τέτοια έρευνα, μπορούν να εξαχθούν εύλογα συμπεράσματα σχετικά με τους παρατηρούμενους τραυματισμούς παγκοσμίως που έχουν συμβεί από τότε που τα ενέσιμα πιέστηκαν σε δισεκατομμύρια άτομα. 

Εκτός από την κυτταρική τοξικότητα, τα ευρήματά μας αποκαλύπτουν πολυάριθμες - της τάξης των 3 ~ 4 x 106 ανά χιλιοστόλιτρο του ενέσιμου - ορατές τεχνητές αυτοσυναρμολογούμενες οντότητες που κυμαίνονται από περίπου 1 έως 100 μm, ή μεγαλύτερες, πολλών διαφορετικών σχημάτων. 

Υπήρχαν κινούμενες οντότητες που έμοιαζαν με σκουλήκια, δίσκοι, αλυσίδες, σπείρες, σωλήνες, ορθογώνιες δομές που περιείχαν άλλες τεχνητές οντότητες μέσα τους, και ούτω καθεξής. 

Όλα αυτά υπερβαίνουν υπερβολικά τα αναμενόμενα και αποδεκτά επίπεδα μόλυνσης των ενέσιμων COVID-19 και οι μελέτες επώασης αποκάλυψαν την προοδευτική αυτοσυναρμολόγηση πολλών τεχνητών δομών. 

Με την πάροδο του χρόνου κατά τη διάρκεια της επώασης, απλές μονοδιάστατες και δισδιάστατες δομές σε διάστημα δύο ή τριών εβδομάδων έγιναν πιο περίπλοκες σε σχήμα και μέγεθος και εξελίχθηκαν σε στερεοσκοπικά ορατές οντότητες σε τρεις διαστάσεις. 

Έμοιαζαν με νήματα νανοσωλήνων άνθρακα, κορδέλες και ταινίες, μερικές εμφανίζονται ως διαφανείς, λεπτές, επίπεδες μεμβράνες και άλλες ως τρισδιάστατες σπείρες και αλυσίδες με χάντρες. 

Μερικά από αυτά φαινόταν να εμφανίζονται και στη συνέχεια εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Οι παρατηρήσεις μας υποδηλώνουν την παρουσία κάποιου είδους νανοτεχνολογίας στα ενέσιμα COVID-19.

Πηγή: https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/102



Το έγγραφο

Αυτό το έγγραφο 85 σελίδων είναι διαθέσιμο για λήψη σε μορφή pdf. Ακολουθούν μερικές σελίδες:




Εικόνες και αριθμοί

Σημειώστε ότι το εργαστήριο είναι απλό και μικρό. Θα επανέλθουμε σε αυτό αργότερα.
















































Η συζήτηση






Στη μελέτη μας για τις αντιδράσεις στα προηγούμενα τέσσερα είδη ενέσιμων COVID-19 από ολικό αίμα, πλάσμα και σπέρμα, το Novavax έδειξε τις πιο γρήγορες κυτταροτοξικές επιδράσεις. 

Ωστόσο, τα προϊόντα mRNA της Pfizer και της Moderna έδειξαν πιο προοδευτικά επιβλαβείς και τελικά θανατηφόρες επιδράσεις στο ζωντανό αίμα και στα σπερματοζωάρια. 

Επιπλέον, οδήγησαν σε πρωτοφανείς αυτοσυναρμολογούμενες γεωμετρικές δομές που μοιάζουν με τσιπ, κορδέλες, νηματώδεις δομές και ενθυλακωμένες δομές μέσα σε δομές. 

Ενώ υποθέτουμε ότι τα ανακοινωθέντα συστατικά και συστατικά των σχημάτων 28 και 29 είναι πράγματι παρόντα στα προϊόντα που υποστηρίζονται σε μεγάλο βαθμό από την κυβέρνηση, προσεκτικότερες εξετάσεις και οι δικές μας πειραματικές μελέτες δείχνουν ότι πρέπει επίσης να υπάρχουν αιφνιδιαστικά νανοϋλικά που είναι αόρατα στην τυπική μικροσκοπική εξέταση

Επίσης, παρά τις αναφορές που προσφέρονται για δημόσια αναθεώρηση που περιγράφουν συστατικά, αρκετές πρόσθετες μελέτες θα απέκλειαν την παρουσία συνηθισμένου DNA ή RNA με βάση την απουσία φωσφόρου και αζώτου που είναι άφθονα σε αυτά τα μακρομόρια (Hagimă, 2023a). 

Ειδικοί στη γονιδιωματική ανακάλυψαν πρόσφατα ότι το γονίδιο SV40 που προάγει τον καρκίνο υπάρχει στα ενέσιμα COVID-19 Pfizer και Moderna (Murakami, 2023; McKernan κ.ά., 2023). 

Η σύνδεση με τον καρκίνο είναι καλά εδραιωμένη (Shah, 2006). 

Εάν η πρωτεΐνη ακίδα παράγεται από το προγραμματισμένο mRNA που εγχέεται, όπως υποτίθεται, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να προκαλέσει μια ποικιλλία τοξικών επιδράσεων σε πολλά όργανα, συμπεριλαμβανομένων των αγγείων που θα μπορούσαν, τελικά, να προκαλέσουν πολλαπλές βλάβες οργάνων - ενδοθηλιακή φλεγμονή, ανοσολογική αποτύπωση και καταιγίδα κυτοκινών (Blaylock, 2021, 2022a, 2022b). 

Το περιεχόμενο της ένεσης θα μπορούσε να βλάψει τα ενδοκυτταρικά μιτοχόνδρια και τα γονίδια p53, να σαμποτάρει την ικανότητα του σώματος να επισκευάσει το κατεστραμμένο DNA, να προκαλέσει εξάντληση του ανοσοποιητικού συστήματος, να προκαλέσει συχνές γονιδιακές μεταλλάξεις και καρκίνους, διάφορες αυτοάνοσες ασθένειες, καθώς και αναπαραγωγικές αποτυχίες (Alavi & Kheradvar, 2012; Xie κ.ά., 2021· Idrees &; Kumar, 2021; Κλάσεν, 2021; Seneff κ.ά., 2022· Gat κ.ά., 2022· Mead et al., 2024α, 2024β, 2024γ). 

Μέσω της βιοχημικής ανάλυσης των ενέσιμων μέσων καλλιέργειας, το σημαντικότερο εύρημα ήταν η παρουσία πρωτεΐνης. Εάν τα μέσα είναι αλκαλικά ή εάν περιέχουν χλωρεξιδίνη (0,25%), τα μέσα θα μπορούσαν να αποκαλύψουν ένα ψευδώς θετικό. 

Ωστόσο, τα περισσότερα μέσα καλλιέργειας διατηρήθηκαν ως όξινα καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου επώασης, γεγονός που δεν άφησε καμία δυνατότητα εισαγωγής χλωρεξιδίνης στο πείραμα. 

Εάν δεν υπήρχε έκθεση στην χλωρεξιδίνη, όπως έχει εξασφαλίσει η μελέτη μας, πώς και από πού θα μπορούσε να προκύψει η πρωτεΐνη; 

Κατά τη διάρκεια της αρχικής περιόδου επώασης, δεν ανιχνεύθηκε η παρουσία πρωτεΐνης. 

Χωρίς καμμία βακτηριακή μόλυνση, η πρωτεΐνη θα μπορούσε να παραχθεί μόνο από το ίδιο το ενέσιμο στο απεσταγμένο νερό ή στα κανονικά αλατούχα μέσα. 

Σύμφωνα με το Cell-Free Protein Synthesis, που περιγράφεται από τον Endo (2021), οι φυσαλίδες που παρατηρήθηκαν στη μελέτη μας θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα αυτοσυντιθέμενων πρωτεϊνών, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι τοξικές. 

Το πιο ενδιαφέρον ήταν η αρχικά μη ανιχνεύσιμη, στη συνέχεια ανιχνεύσιμη (ημέρα 23 ~ ημέρα 82), και τελικά για άλλη μια φορά μη ανιχνεύσιμη εξέλιξη της πρωτεϊνικής σύνθεσης. 

Ανακαλύψαμε αυτό που αρχικά φαινόταν να είναι μια συμπτωματική σχέση μεταξύ (α) των αναπτυξιακών προτύπων των αυτοσυναρμολογούμενων νανοδομών (μέγιστο στάδιο ανάπτυξης, 2 έως 6 μήνες), (β) της συμπεριφοράς της υδρογέλης (αρχικά διαφανές για 2 έως 3 εβδομάδες, αργότερα γαλάκτωμα τύπου πηκτής στη φύση μέχρι την ημέρα 150, και τελικά επιστρέφοντας στη διαφανή συνοχή της) και (γ) παραγωγή πρωτεϊνών σε κάποιο βαθμό. 

Απαιτούνται περαιτέρω μελέτες για να αποσαφηνιστούν τα κεντρικά ζητήματα που αφορούν και τις τρεις αυτές φαινομενικές δυναμικές σχέσεις. 

Όσον αφορά την ανάλυση του Burkhardt (2022), υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες τις επιδράσεις της πρωτεΐνης ακίδας και τη σύνθεση πολλών ειδών πρωτεϊνούχων υλικών που ανακαλύφθηκαν σε θρόμβους αίματος (περίπου 323 είδη πρωτεϊνών) —ειδικά 4 είδη από βλάβη ενδοθηλιακού ιστού.


Δεδομένων των αναλύσεων που προσφέρουμε εδώ, εικάζουμε ότι τα υλικά στα ενέσιμα προϊόντα παράγουν όχι μόνο την δημόσια αναφερόμενη πρωτεΐνη ακίδα που προκαλείται πιθανώς από το τροποποιημένο mRNA, αλλά επίσης φαίνεται να υπάρχουν διάφορες μη φυσιολογικές τοξικές πρωτεϊνικές εκκρίσεις, πιθανώς είτε από την παρουσία των ίδιων των νανοδομών είτε από βακτήρια μεταξύ τομέων μέσω υβριδικής συνθετικής βιολογίας (Maervoet et al., 2017). 

Περαιτέρω ανάλυση είναι ευπρόσδεκτη. 

Αναφέροντας ότι οι λανθασμένες μεταφράσεις τροποποιημένου mRNA θα μπορούσαν να προκαλέσουν μη φυσιολογική πρωτεϊνική σύνθεση και να διεγείρουν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα να αναγνωρίσει τις ανωμαλίες ως ξένες πρωτεΐνες, ο Paul Marik και οι συνεργάτες του (Front line COVID-19 Critical Care Alliance, 2023) απέδειξαν τον κίνδυνο ριβοσωμικής μετατόπισης πλαισίου που προκαλείται από την αντικατάσταση της ουριδίνης με Ν1-μεθυλψευδοουριδίνη για να αποφευχθεί η φυσική καταστροφή της και να διασφαλιστεί μακροχρόνια ανάπτυξη αντιγόνου, λόγω της πρωτεϊνικής σύνθεσης ακίδας (Mulroney et al., 2024). 

Ορισμένοι ερευνητές έχουν αναφέρει ότι τα ενέσιμα COVID-19 μπορεί να σχετίζονται αιτιολογικά με την παθοφυσιολογία της αμυλοείδωσης και της νόσου prion (Perez et al., 2022; Classen, 2023; Leung κ.ά., 2023). 

Σύμφωνα με τους Dhuli et al. (2023), χρησιμοποιώντας μεθόδους φασματομετρίας μάζας για την ανάλυση του ορού στο αίμα ασθενών με «μακρά COVID», τόσο η ιική πρωτεΐνη ακίδας όσο και η ενέσιμη πρωτεΐνη ακίδας βρέθηκαν μαζί κατά τη διάρκεια της ανάλυσης. 

Αυτή η ανακάλυψη σημαίνει ότι το «long COVID» θα μπορούσε να συσχετιστεί τόσο με τη μακροχρόνια ακίδα του ιού όσο και με την πρωτεΐνη ακίδα που προκαλείται από ενέσιμα. Είναι σημαντικό ότι οι δύο αιχμές διέφεραν σημαντικά. 

Η εργασία τους φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι η μετατόπιση του ριβοσωμικού πλαισίου συμβαίνει μετά το τρύπημα, γεγονός που βαθαίνει μόνο προηγούμενες εικασίες ότι μπορεί επίσης να συμβαίνει ανώμαλη παραγωγή πρωτεϊνών. 

Εάν αυτές οι παρατηρήσεις είναι έγκυρες, η ανώμαλη πρωτεϊνική σύνθεση που συζητήθηκε προηγουμένως θα μπορούσε να προκαλέσει μια σειρά πρωτοφανών ποικιλιών ασθένειας του είδους που περιγράφεται, για παράδειγμα από τους Mead et al., (2024b, 2024c). 

Μέσω των μελετών παρατήρησης δειγμάτων αίματος και σπέρματος (που αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από ζωντανά κύτταρα), τα ενέσιμα COVID-19 έδειξαν σαφή και συνεπή κυτταροτοξικότητα, αλλά σε διάφορους βαθμούς.

Η Novavax και η AstraZeneca, ειδικά, έδειξαν ακόμη πιο γρήγορες τοξικές επιδράσεις από ό, τι η Pfizer και η Moderna, παρ' όλο που οι πρώτες δεν είναι προϊόντα mRNA. Αυτή η μεταβλητότητα θα μπορούσε να αποδειχθεί σημαντική για τις αυξανόμενες ενδείξεις της κυτταροτοξικότητας της ίδιας της πρωτεΐνης ακίδας.

Πέρα από τα προαναφερθέντα sequalae λοιμώξεων ή ενέσεων, πολλά είδη ιατρικών στοιχείων αναφέρθηκαν σχετικά με τα χαρακτηριστικά της τοξικής πρωτεΐνης ακίδας - η απώλεια ελαστικών ινών θα μπορούσε να προκαλέσει ταχεία γήρανση του δέρματος και αγγειακή ρήξη. 

Επιπλέον, οι μεταθανάτιες εκθέσεις που έχουν γραφτεί τόσο από επαγγελματίες υγείας όσο και από ταριχευτές έχουν παρατηρήσει σημαντικά αυξημένα σημάδια περίεργης θρόμβωσης - πιθανώς λόγω της παρουσίας μοναδικών, ποτέ πριν παρατηρημένων εξαιρετικά επιμήκων ινωδών θρόμβων, κατηγορηματικά διακριτών από τους συνηθισμένους κοινούς θρόμβους αίματος, που εξάγονται ουσιαστικά από κάθε σύστημα αγωγών που μεταφέρουν υγρά στο σώμα. 

Όπως αναφέραμε εδώ, έχουμε απομονώσει πολυάριθμα και διάφορα άγνωστα υλικά - μερικά μm σε μέγεθος - πέρα από τα νανοσωματίδια που περιγράφονται στις εκθέσεις του FDA για τα ενέσιμα mRNA, στην Pfizer και ακόμη περισσότερο στα προϊόντα της Moderna.

Έχοντας ολοκληρώσει διάφορα πειράματα και προσεκτικές μελέτες παρατήρησης, συμπεραίνουμε ότι τα υλικά και τα παρατηρούμενα στάδια ανάπτυξής τους δεν είναι φυσικά.

Είναι συνθετικά και στοιχειώδη φαίνεται να διέπουν μια καλά προγραμματισμένη διαδικασία δομικής αυτοσυναρμολόγησης. 

Το ότι η προσωρινή τελική παραγωγή τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τεχνητή έχει ήδη προταθεί στα πολυάριθμα άρθρα που αναφέρθηκαν μέχρι στιγμής.

Τα αποτελέσματα των πειραμάτων με έκθεση σε θερμότητα και ηλεκτρομαγνητική ενέργεια ήταν σημαντικά: οι βραχυπρόθεσμες εκθέσεις έδειξαν αξιοσημείωτες αλλαγές στις αυτοσυναρμολογούμενες δομές. 

Η υπεριώδης ακτινοβολία, το ορατό φως, η θερμοκρασία, το άζωτο, οι πηγές άνθρακα στον αέρα, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, οι διάφορες συχνότητες κύματος και άλλοι παράγοντες μπορούν προφανώς να προκαλέσουν την αντίδραση των νανοσωματιδίων - είτε για τη συναρμολόγηση είτε για την αποσυναρμολόγηση αυτών που φαίνεται να είναι προ-προγραμματισμένες δομές. 

Οι Suberi et al. (2023) αναφέρουν τις πρόσφατες εξελίξεις με ένα νέο όχημα παράδοσης mRNA που χρησιμοποιεί βελτιστοποιημένους βιοσυμβατούς πολυπλεξίτες πολυ(αμίνης-συνεστέρα). 

Σημειώνουν ότι το νέο σύστημα είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο πολυμερές για εισπνεόμενη παράδοση εμβολίου στον πνεύμονα

Εάν αυτά τα προηγούμενα ενέσιμα ως προγραμματισμένα νανοσωματίδια, τα οποία αργότερα παράγουν πολυμερή, εισαχθούν στους δελτοειδείς των ληπτών - όπως ήταν μέσω πειραματικών τυχαίων δειγμάτων - η επόμενη γενιά «εμβολίων» θα μπορούσε να παραδοθεί μέσω ρινικής εισπνοής ή δερματικών επιθεμάτων χρησιμοποιώντας παρόμοια υλικά με βάση το πολυμερές μέσω προγραμματισμένων νανοσωματιδίων. 

Η Sasha Latypova, στέλεχος και ερευνήτρια της φαρμακευτικής βιομηχανίας, ανακάλυψε μια ακραία απόκλιση στις παρενέργειες μεταξύ των φιαλιδίων παρτίδας προς παρτίδα ενέσιμων mRNA COVID-19. 

Σε έναν κανονικό κόσμο, αυτού του είδους η εξωφρενικά άνιση απόκλιση θα ήταν απαράδεκτη στα συνηθισμένα φαρμακευτικά προϊόντα που υπόκεινται σε τακτική εποπτεία από ρυθμιστικούς φορείς που τηρούν αυστηρά τα καθιερωμένα πρωτόκολλα και τις κατευθυντήριες γραμμές ασφαλείας.

Ωστόσο, όπως υπενθυμίζεται συνεχώς στο κοινό, ζούμε σε μια «νέα κανονικότητα».

Πώς, λοιπόν, θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε γενικότερα αυτή την προφανή απόκλιση από την παλιά κανονικότητα; 

Ένας τρόπος είναι να εξετάσουμε την πρόθεση. 

Αυτά τα προϊόντα προορίζονταν να χρησιμεύσουν κυρίως ως πειραματικές ενέσεις για ολόκληρη την ανθρωπότητα - συμπεριλαμβανομένων όλων των εθνικοτήτων, των φύλων και των ηλικιακών ομάδων. 

Αυτή η απεικόνιση ταιριάζει με την επιστολή έγκρισης FDA του Comirnaty (προϊόν Pfizer; FDA, 2021), την απαίτηση μετά την κυκλοφορία, σε βρέφη ηλικίας κάτω των 6 μηνών, την ολοκλήρωση της μελέτης στις 31 Ιουλίου 2024 και την τελική έκθεση που πρέπει να υποβληθεί έως τις 31 Οκτωβρίου 2024. 

Δεν αξίζει τίποτα το γεγονός ότι στα συνοδευτικά έγγραφα για τα ενέσιμα προϊόντα όλες οι λεπτομέρειες που αναφέρονται στα εργοστάσια όπου κατασκευάστηκαν ήταν εμφανώς επεξεργασμένες, γεγονός που εγείρει μεγαλύτερα ερωτήματα σχετικά με τη μυστικότητα που υπονομεύει την ενημερωμένη συναίνεση.

Όσον αφορά την έκθεση του «εμβολίου» στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, οι προκαταρκτικές παρατηρήσεις δείχνουν ότι τα υλικά στα ενέσιμα αντιδρούν θετικά στους ασύρματους επαναφορτιστές κινητών τηλεφώνων ενώ αντιδρούν αρνητικά στους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. 

Ως υλικά ευαίσθητα στην ηλεκτρομαγνητική συχνότητα, είναι εύλογο ότι τα ενέσιμα περιεχόμενα έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν ως ένα είδος ημιαγωγού. 

Πολλοί ερευνητές έχουν επιστήσει την προσοχή στις βιοεπικίνδυνες επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών ενεργειακών πεδίων στο ανθρώπινο σώμα, προκαλώντας ιδιαίτερα καρκινογένεση, νευροεκφυλισμό, βλάβη στα αναπαραγωγικά κύτταρα και ταχέως αναπτυσσόμενη βλάβη των εμβρυϊκών κυττάρων (Ilori et al., 2019; Kashini κ.ά., 2023· Noor-A-Rahim κ.ά., 2022· Dasdag κ.ά., 2015· Russell, 2018; Moon, 2020). 

Οι ασύρματοι επαναφορτιστές ή οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι είναι χρήσιμες και πολύ κοινές προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές. Εάν οι λήπτες των πειραματικών ενέσιμων («εμβολίων») έχουν αυτά τα υλικά που κυκλοφορούν στο σώμα τους και εάν χρησιμοποιούν αυτές τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές, οι ίδιες οι συσκευές ενδέχεται, πέρα από τη συνήθη έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία, να αυξήσουν τη βλάβη στην υγεία τους, ιδιαίτερα στην κυτταρική αναγέννηση, καθώς το περιεχόμενο αντιδρά συνεργικά με την ακτινοβολία του περιβάλλοντος.

Εάν τα ενέσιμα περιεχόμενα έχουν σχεδιαστεί, εν μέρει, για να χρησιμεύσουν τόσο ως λογισμικό όσο και ως υλικό για την παράνομη κατασκευή ενδοσωματικών δικτύων, όπως προτείνουν οι Kyrie και Broudy (2022), το περιεχόμενο πιθανότατα αλληλεπιδρά με ηλεκτρομαγνητικά ενεργειακά πεδία έξω από το σώμα. 

Στο παρόν στάδιο ανάπτυξης των δικτύων κινητών επικοινωνιών παγκοσμίως, παροτρύνουμε τους ερευνητές να αναπαράγουν εναλλακτικές μελέτες για να κατανοήσουν καλύτερα ποιες απομακρυσμένες επιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν στη βιολογία ανθρώπων / ζώων / φυτών ενόψει των επικείμενων επαναλήψεων 6G και 7G WiFi και LiFi.

Παρά τις αχαλίνωτες εικασίες στη βιβλιογραφία σχετικά με τη χρήση ενέσιμων προϊόντων COVID-19 και την ανάπτυξη ασύρματων δικτύων περιοχής σώματος, συντομογραφία WBAN (Jornet & Akyildiz, 2013; Jing et al., 2023), απαιτείται περισσότερη διεπιστημονική εργασία. 

Τέτοιες μελέτες θα βοηθούσαν στην ανάπτυξη πιθανών μεθόδων ηλεκτρομαγνητικής επεξεργασίας για τους λήπτες που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις είτε στα τυπικά πρωτόκολλα αποσιδήρωσης είτε διαφεύγουν εξ ολοκλήρου από ένα περιβάλλον μολυσμένο με ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. 

Μελέτες επώασης, επιπλέον, έδειξαν ότι το απεσταγμένο νερό χρησίμευσε ως ιδανικό μέσο για να αποκαλύψει μοναδικές αλλαγές στην ανάπτυξη ενέσιμων περιεχομένων. 

Δεδομένου ότι το απεσταγμένο νερό είναι ανόθευτο και ανενόχλητο από τις δικές του ηλεκτροχημικές ιδιότητες, υποθέτουμε ότι έχει λανθάνουσα δυνατότητα να εκδηλώσει τις ειδικά σχεδιασμένες αναπτυξιακές οδούς, τα επιδιωκόμενα χαρακτηριστικά των ενέσιμων περιεχομένων και να ανταποκριθεί, όπως έχει προγραμματιστεί, με εύκολα παρατηρούμενους τρόπους στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. 

Στην αντίδραση πλάσματος, εικάζουμε ότι η διαδικασία αυτοσυναρμολόγησης των νανοϋλικών παρεμποδίστηκε από την αφθονία των κυττάρων του αίματος στο κάτω μέρος του τρυβλίου, όπου ο χώρος για αυτοσυναρμολόγηση ήταν ήδη κατειλημμένος. 

Ωστόσο, πολύ λίγα μικρά τσιπ βρέθηκαν στο κάτω μέρος του τρυβλίου πλάσματος με επώαση ενός μήνα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. 

Αργότερα, νημάτια και σωληνοειδή δομήματα, ακόμη και σχετικά μικρά και λίγα, εμφανίστηκαν και διατήρησαν τη μορφολογία τους μέχρι το τελευταίο στάδιο της επώασης. 

Αυτό το εύρημα δείχνει ότι η αρχική συναρμολόγηση στον πυθμένα δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη μεταγενέστερη ανάπτυξη των νηματωδών δομών. Έτσι, in vivo, θα μπορούσε να είναι δυνατή η παραγωγή διαφόρων νανοϊνών ή νανοσωλήνων άνθρακα χωρίς καμία απολύτως προϋπόθεση.

Στην ανάλυση θρόμβων αίματος από εμβολιασμένα άτομα, βρέθηκαν μερικές δομές που μοιάζουν με νήμα προσκολλημένες σε καφετί ομοιογενείς θολούς λευκούς θρόμβους που εξάγονται από το μεσαίο στρώμα ιζήματος ολικού αίματος. 

Όταν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, τα νήματα θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκαλέσουν το σχηματισμό θρόμβου και, συνεπώς, να διαταράξουν την ελεύθερη ροή αίματος ή λεμφαδένων. 

Δεδομένου του μικροσκοπικού μεγέθους τους και της ευρείας κατανομής τους σε όλο το σώμα, εάν αυτά τα ξένα υλικά αλληλεπιδρούν είτε με εσωτερικές είτε με εξωτερικές πηγές ενέργειας, όπως αναφέρει η βιβλιογραφία, θα μπορούσαν κάλλιστα να επιμηκυνθούν, να διευρυνθούν και να χρησιμεύσουν ως μυστηριώδεις τρόποι νοσηρότητας και ενδεχόμενης θνησιμότητας.

Πέρα από την παθοφυσιολογία που περιγράφηκε παραπάνω, το θεωρητικό έργο της νανοτεχνολογίας που περιγράφεται στη βιβλιογραφία δεκαετιών φαίνεται να είναι παρόν στην πρακτική εφαρμογή των «εμβολίων» mRNA, ειδικά στην Pfizer και τη Moderna.

Ανέκδοτες παρατηρήσεις ασθενών που υπέφεραν από μια σειρά ξαφνικών έκτακτων τραυματισμών στον απόηχο της αρχικής διάθεσης των «εμβολίων» πυροδότησαν τις έρευνές μας τόσο στις εργαστηριακές μελέτες επώασης όσο και στη δημοσιευμένη βιβλιογραφία σχετικά με τη βιολογία, τη νανοτεχνολογία, την επιστήμη του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου και τη μηχανική υλικών. 

Λαμβάνοντας από το αρχικό περιεχόμενο του «εμβολίου», οι μελέτες επώασης ήταν καρποφόρες βοηθώντας στον εντοπισμό διαφόρων ξένων υλών και στην καλύτερη κατανόηση της πιθανής παθοφυσιολογίας τους in vivo. 

Άλλοι ερευνητές, ωστόσο, έχουν προσφέρει εναλλακτικές απόψεις ότι τα υλικά θα μπορούσαν απλά να είναι χλωριούχο νάτριο (NaCl) και άλλοι ρύποι και οι παρατηρούμενες συμπεριφορές τους απλώς το αποτέλεσμα της φυσικής κρυστάλλωσης.

Αυτή η ολόκληρη κατηγορία αντιρρήσεων μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια έκκληση στη φυσική.nΤα φράκταλ είναι από καιρό γνωστό ότι σχηματίζονται σε γραμμικές διαστάσεις μέσω κανονικών προβλέψιμων μοτίβων, και όταν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες είναι βέλτιστοι, όπως η ταλάντωση στο υλικό σύμπαν, τα φράκταλ αναπτύσσουν υψηλότερες δομικές διαστάσεις (Dubuc et al., 1989). 

Επιπλέον, έχει παρατηρηθεί ευρέως ότι το υπόλειμμα των περισσότερων εξατμισμένων διαλυμάτων διαθέτει παρόμοιους κρυστάλλους -ειδικά NaCl και διάφορα είδη ηλεκτρολυτών, ακόμη και στο ίδιο το νερό μέσω του μηχανισμού υδρογλυφικού (Wakeling cited in Bailey, 2022). 

Επομένως, ήταν απαραίτητο τα ενέσιμα να καλλιεργηθούν σε μέσα που διατηρούσαν μια αδιάκοπη υγρή κατάσταση, η οποία θα χρησίμευε για να επαληθεύσει ότι αυτά τα είδη αυτοσυναρμολογούμενων δομών δεν είναι οι ίδιοι φυσικοί κρύσταλλοι που προκαλούνται από κανονικές διαδικασίες εξάτμισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τεχνολογία mRNA διατίθεται συχνά στην αγορά όσον αφορά το λογισμικό ως ένα είδος λειτουργικού συστήματος ή τεχνολογικής πλατφόρμας (σύμφωνα με τον ιστότοπο της Moderna). 

Αν και ο αρχικός χαρακτηρισμός της τεχνολογίας mRNA της Moderna ως πρόγραμμα υπολογιστή έχει διαγραφεί από τον ιστότοπό της, τον προσφέρουμε στους αναγνώστες ως υπενθύμιση της πρωτότυπης ιδέας τους: 

Αναγνωρίζοντας τις ευρείες δυνατότητες της επιστήμης mRNA, ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα τεχνολογίας mRNA που λειτουργεί πολύ σαν ένα λειτουργικό σύστημα σε έναν υπολογιστή. 

Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να συνδεθεί και να παίξει εναλλακτικά με διαφορετικά προγράμματα. Στην περίπτωσή μας, το «πρόγραμμα» ή η «εφαρμογή» είναι το φάρμακο mRNA μας - η μοναδική αλληλουχία mRNA που κωδικοποιεί μια πρωτεΐνη (Moderna αναφέρεται σε πολλά άρθρα, π.χ., βλ. Reuters, 2021; Martin, 2024).

Τα γεωμετρικά μοτίβα των περισσότερων αυτοσυναρμολογούμενων δομών, όπως στα ηλεκτρονικά κυκλώματα ή στις τρισδιάστατες δομές που μοιάζουν με τσιπ, υποβαθμίστηκαν προοδευτικά μετά από περίπου 80 ημέρες κατά τη διάρκεια της επώασης του ενισχυτή Pfizer (αριθμός ένεσης 4, P4), ο οποίος έχει διαφορετικό χρονοδιάγραμμα από τα άλλα ενέσιμα (P1, P2 & Moderna), ενώ παρόμοια πρότυπα αποδόμησης εκδηλώθηκαν επίσης.

Αυτό σημαίνει ότι τα εγχυόμενα νανοϋλικά φαίνεται να είναι προγραμματισμένα να συμπεριφέρονται με τον τρόπο που παρατηρείται και να πραγματοποιούν τακτικά διαστήματα αυτοσυναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης.

Η όλη διαδικασία, υποθέτουμε, πρέπει να ενισχύεται περιοδικά, πιθανώς μέσω του συνταγογραφούμενου σχήματος νέων «αναμνηστικών εμβολίων» σύμφωνα με τις συστάσεις του CDC. 

Περιστασιακά, άλλοι ερευνητές έχουν αναφέρει μικροσκοπικά ευρήματα νηματοειδών δομών σε εμπορικά επώνυμα φυσιολογικό ορό. 

Παρά τις εμφανείς ομοιότητες στη μορφολογία με τα ενέσιμα νημάτια, οι δομές που βρίσκονται στο φυσιολογικό ορό είναι ελαφρώς διαφορετικές στη συμπεριφορά και τα πρότυπα ανάπτυξής τους. 

Αξιοσημείωτες ήταν οι διάφορες ασυνήθιστες δομές που εμφανίστηκαν: μοναδικές ραβδωτές κουλουριασμένες κορδέλες και διάφορα νήματα, κλιμακωτά σαν δέρμα φιδιού, που φαινόταν να περιέχουν κοίλα διαμερίσματα όπως σε μπαμπού που ρίχνει φυσαλίδες. 

Αυτές οι δομές πολλαπλασιάστηκαν σε όλο το μέσο και ήταν επιμήκεις, στριμμένες, δεμένες, αποχρωματισμένες και ποικίλες σε υφή. Κατά τη διάρκεια των μελετών παρατήρησης, τα νήματα που φάνηκε να ρίχνουν φυσαλίδες ήταν σταθερά ενεργά. 

Ζητούμε περαιτέρω μελέτες για να διαφοροποιηθεί εάν αυτά τα νήματα προέρχονται από τα βασικά μέσα ή από το ίδιο το ενέσιμο προϊόν. Ανεξάρτητα από αυτό, η απομόνωση της προέλευσής τους θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική ανακάλυψη για το ερώτημα εάν πολλά, ή ακόμη, τα περισσότερα άλλα φαρμακευτικά προϊόντα ή / και διαδικασίες παρασκευής έχουν ήδη μολυνθεί από τη νανοτεχνολογία

Είναι απογοητευτικό να πιστεύουμε ότι η συγκεκαλυμμένη τεχνολογία μπορεί να μην περιορίζεται στα ενέσιμα COVID-19.

Εξαιρετικά λεπτομερείς γεωμετρικές αυτοσυναρμολογούμενες κατασκευές με ορθές γωνίες παρατηρήθηκαν στον πυθμένα των τρυβλίων καλλιέργειας (σε καλά διατηρημένη υγρή κατάσταση), ενώ οι αποσπασμένες πλωτές δομές στο ανώτερο στρώμα εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια των 1ων εβδομάδων, όπως σημειώθηκε.

Η έρευνα στη μηχανική νανοϋλικών δείχνει ότι τα βιουβριδικά μαγνητικά ρομπότ (Magnobots με βάση τα μικροφύκη) θα μπορούσαν να παραχθούν και να προωθηθούν σε όλο το σώμα από διάφορους παράγοντες ενεργοποίησης: ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, αλλαγή εύρους pH, χειρισμό των επιπέδων γλυκόζης και με μεταβαλλόμενα φάσματα φωτός με στόχο τη στόχευση ορισμένων ιστών (Li et al., 2023). Παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια των μελετών επώασης υποδηλώνουν την παρουσία magnobots, ειδικά στο δείγμα της Pfizer.

Οι μελέτες καλλιέργειας αποκάλυψαν ότι τα προϊόντα της Pfizer σε απλό απεσταγμένο νερό παρήγαγαν μια ποικιλλία από διαφανείς κορδέλες, μεμβράνες που μοιάζουν με λεπτό φιλμ, πηνία, σπείρες ταινιών ακόμη και χωρίς έκθεση σε ειδικά συμπληρώματα ή πηγές ενέργειας περιβάλλοντος. 

Αυτά τα πρότυπα ανάπτυξης και εμφάνισης στα μέσα καλλιέργειας δεν μπορούσαν να εξηγηθούν εκτός από τους μηχανισμούς δράσης που χαρακτηρίζουν τη νανοτεχνολογία (Cao, 2019; Truong κ.ά., 2016). 

Κατά τη διάρκεια του αρχικού σταδίου της επώασης με διάφορα διαλύματα ηλεκτρολυτών, η διαδικασία αυτοσυναρμολόγησης διακόπηκε πιθανώς σε κάποιο βαθμό από την κρυστάλλωση που έλαβε χώρα στα διάφορα μέσα και διαλύματα και την ταυτόχρονη εξάπλωσή τους στον πυθμένα του πιάτου. 

Διάφορα είδη διαφανών κορδελών, μεμβρανών, πηνίων και σπειρών εμφανίστηκαν στο δείγμα της Pfizer που επωάστηκε σε απεσταγμένο νερό. Αυτά ήταν πολύ παρόμοια σε δομή με τα μικρο-και μαγνητικά-νανορομπότ που έχουν ήδη παρουσιαστεί σε πολυάριθμες επιστημονικές εργασίες (Zhou et al., 2021). 

Αυτές οι δομές, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως αγωγοί σήματος, βιοαισθητήρες, διακόπτες ή/και ηλεκτρονικές συσκευές που απαιτούνται για το μετανθρωπιστικό κίνημα προς μια μετα-ανθρώπινη κοινωνία (Kyrie & Broudy, 2022; Mousavi κ.ά., 2021· Bailey, 2022; Πανεπιστήμιο King Abdullah, 2021. Alamoudiet al., 2021; Marsudiet al., 2021; Zhang κ.ά., 2019· El-Husseiny κ.ά., 2022· Shiu κ.ά., 2022· Zhou et al, 2021; Johnson, Broudy & Hughes, 2024α, 2024β, 2024γ, 2024δ). 

Αυτές οι δομές θα μπορούσαν επίσης να χρησιμεύσουν ως νανοσυσκευές όπως πλασμονικές κεραίες ή ως πομποδέκτες για επικοινωνίες ζώνης terahertz (Jornet & Akyildiz, 2014). 

Οι νανοδομές είναι γνωστό ότι διεγείρονται για να αναπτυχθούν και να εκτελέσουν λειτουργίες από διάφορους παράγοντες: ορατό φως, θερμοκρασία (θερμότητα), ηλεκτρομαγνητικά πεδία, υπεριώδη ακτινοβολία, νερό, άνθρακα και οξυγόνο μέσω του αέρα, ειδικός ηλεκτρολύτης-Ca++. Αυτά τα φαινόμενα μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε μέσω διαχρονικών παρατηρήσεων.

Κατά αξιοσημείωτο τρόπο, επίσης, παρατηρούνται φαινόμενα στο ανώτερο στρώμα και στο μεσαίο στρώμα των μέσων καλλιέργειας, πιθανώς λόγω της μάζας και του βάρους των δομών. 

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου σταδίου επώασης της Pfizer σε απεσταγμένο νερό περίπου την ημέρα 337, εμφανίστηκαν διαφανείς δέσμες κοίλων σωλήνων που μοιάζουν με σύρμα και, στο ανώτερο στρώμα, εμφανίστηκαν παρόμοιες σε δομή με το εκχύλισμα δέρματος 2 (ένας άλλος ανώνυμος ασθενής που ορίζεται απλώς ως Ε2). 

Αυτά τα νήματα είχαν διαφορετικό χαρακτήρα, ωστόσο, από τα συνηθισμένα νήματα. Από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι σωλήνες έχουν εξελιχθεί από τότε σε μοναδικές ραβδωτές κυρτωμένες κορδέλες. 

Αυτή η διαδικασία δυναμικής και μεταβαλλόμενης μορφολογίας αντιπροσωπεύει ένα βασικό σημαίνον ενός άλλου είδους προτύπου ανακύκλωσης που πιθανώς σχετίζεται με την έγχυση και την παραγωγή εκχυλισμάτων δέρματος που μπορούν να παρατηρηθούν από μακροχρόνιες μελέτες επώασης. 

Επιπλέον, οι δέσμες και οι κορδέλες θα μπορούσαν να είναι πιο ανθεκτικές και μακράς διαρκείας διοξείδιο του πυριτίου ή μπορεί να είναι νανοσωλήνες πολυμερούς επικαλυμμένοι με συνθετικό γραφένιο ή παρόμοια νανοσύρματα που χρησιμεύουν ως αγωγοί ή ημιαγωγοί που μπορούν να επιβιώσουν σε θερμοκρασίες από 1000 ° C έως 4 000 ° C σύμφωνα με τη σχετική ερευνητική βιβλιογραφία (Hagimă, 2023b).

Ενώ η παρουσία ξένων υλικών στο ανθρώπινο σώμα ενεργοποιεί διάφορες φυσικές διαδικασίες αποτοξίνωσης, ορισμένα υλικά παραμένουν παρά όλες τις προσπάθειες να τα χηλοποιήσουν ή να τα αποσυναρμολογήσουν. 

Το αλουμίνιο, για παράδειγμα, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι παραμένει στον εγκέφαλο για μεγάλες περιόδους και τα αποτελέσματα είναι συχνά νευρολογικές διαταραχές και ασθένειες (Shaw, 2017). 

Συμπεραίνουμε από τις παρατηρήσεις μας, επομένως, ότι η κριτική συζήτηση για πιθανές θεραπείες ή καθεστώτα αποτοξίνωσης είναι απαραίτητη.

Ειδικά όσον αφορά τα υποκείμενα δοκιμής που έχουν τρυπηθεί μέσα σε μία έως δύο εβδομάδες, το διοξείδιο του πυριτίου μπορεί να είναι χρήσιμο επειδή θα μπορούσε ενδεχομένως να διαταράξει το πρώιμο στάδιο συναρμολόγησης των δομών που μοιάζουν με τσιπ. 

Στο μεταγενέστερο στάδιο, ας πούμε, τρεις εβδομάδες μετά την ένεση, κολλοειδής χρυσός ή ασήμι (3-5 nm σε διάμετρο και 10-20 ppm) έχει παρατηρηθεί ότι προσκολλάται, διαταράσσει, αποικοδομεί ενεργά και τελικά διαλύει διάφορες διάφορες νανοδομές. 

Τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα τέτοιων πρωτοκόλλων θεραπείας εξετάζονται σε συνεχιζόμενα πειράματα. 

Μαρμαρυγία έχει επίσης αποδειχθεί ότι παρουσιάζουν παρόμοια θετικά αποτελέσματα. 

Η συνήθης έκθεση σε σάουνες θερμότητας μπορεί επίσης να προκαλέσει την αποκόλληση νανοϋλικών από τους ιστούς και τη διαφυγή μέσω των πόρων των ιδρωτοποιών αδένων. 

Υποθέτουμε ότι η ανάκτηση των κατεστραμμένων οργάνων και η φυσιολογική ροή του αίματος μπορεί να επιστρέψει με τη χρήση χρυσού ή αργύρου ή άλλων εξειδικευμένων κρυστάλλων με τις δικές τους μοναδικές θεραπευτικές συχνότητες. 

Δεδομένου ότι η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια διεγείρει το σχηματισμό των παρατηρούμενων νανοδομών, η τακτική (επανα)γείωση (γείωση) του σώματος μπορεί να βοηθήσει στην εκκένωση υπερσυσσωρευμένης ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας στους ιστούς. 

Η αποφυγή περιττής υπερβολικής έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια μπορεί επίσης να είναι επωφελής. 

Οι προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές, όπως τα έξυπνα ρολόγια, τα έξυπνα τηλέφωνα, τα ασύρματα ακουστικά, οι δρομολογητές Wi-Fi και όλες οι άλλες μορφές ηλεκτρομαγνητικής ενεργειακής ρύπανσης, θα πρέπει να μειωθούν σημαντικά, αν όχι να εξαλειφθούν.

Οι διάφορες θεραπείες που περιγράφουμε εδώ θα μπορούσαν να εφαρμοστούν ως καθεστώτα αποτοξίνωσης «εμβολίου», ενώ τα άτομα θα πρέπει να έχουν κατά νου τη μοναδική προσωπική διακύμανση κάθε απόκρισης.


Το συμπέρασμα

Μια ανασκόπηση των κυβερνητικών λευκών βίβλων και της ακαδημαϊκής βιβλιογραφίας στη βιοτεχνολογία, τη νανοτεχνολογία, την επιστήμη των υλικών και την ηλεκτρονική μηχανική σε συνδυασμό με διαχρονικές μελέτες επώασης αποκαλύπτουν αδιάσειστα στοιχεία για διάφορες θεμελιώδεις διαφθορές.

Οι ενέσιμες τροποποιημένες πλατφόρμες mRNA – ευρέως γνωστές ως «εμβόλια» – που εγχέονται στους δελτοειδείς δισεκατομμυρίων ανθρώπων προφανώς νοθεύουν αυτό που υπάρχει ήδη. 

Μελέτες παρατήρησης και συγκριτική ανάλυση δείχνουν ότι σκόπιμες μολύνσεις εμφανίζονται στα φιαλίδια «εμβολίου», σε δείγματα αίματος που εξάγονται από πειραματόζωα που εκτίθενται στα «εμβόλια» και στην επακόλουθη αποβολή συνθετικών βιολογικών (Woodruff & Maerkl, 2016). 

Τόσο η μορφολογία όσο και τα συμπεριφορικά χαρακτηριστικά αυτών των παρατηρούμενων φαινομένων υποδηλώνουν ότι οι ενέσεις mRNA απέχουν μακράν από το να είναι καθαρές (Finn, 2011p. 138), αυτά τα ενέσιμα αποτελούνται από, μέχρι στιγμής, άγνωστα πρόσθετα μηχανικά συστατικά που ανταποκρίνονται σε μια σειρά εσωτερικών και περιβαλλοντικών μορφών ενέργειας, τα οποία είναι ανιχνεύσιμα και περιγράφονται σε όλη την επιστημονική βιβλιογραφία.

Βαθιές αποκλίσεις από τη γενικά κατανοητή έννοια του σλόγκαν μάρκετινγκ «εμβόλιο» και τον ισχυρισμό του για «ασφαλές και αποτελεσματικό» εμφανίζονται στις παρατηρήσεις των «βιολογικών» κάτω από το μικροσκόπιο. 

Οι υπερβολικοί θάνατοι, τα περιστατικά καρκίνου "turbo" και διάφορες αυτοάνοσες ασθένειες που αναφέρθηκαν παγκοσμίως από την κυκλοφορία των "ενέσιμων" δείχνουν μια ύποπτα υψηλή συσχέτιση.

Οι οντότητες που περιγράψαμε υποδηλώνουν μια σαφή αντιστοιχία με την υποδομή επικοινωνιών που εμφανίζεται τώρα υπό κατασκευή στο από καιρό σχεδιασμένο καλά χρηματοδοτούμενο Διαδίκτυο των Σωμάτων, το IoB (Celik et al., 2022), ένα είδος συνθετικού παγκόσμιου κεντρικού νευρικού συστήματος - οι λεπτομέρειες του οποίου συζητούνται επίσης ευρέως και απεικονίζονται στο επιστημονικό σώμα. 

Τα βιοϋβριδικά μαγνητικά ρομπότ, ειδικότερα, αντιπροσωπεύουν μια σημαντική ανησυχία για τους ερευνητές που προσπαθούν να κατανοήσουν την ανταπόκριση αυτών των «βιολογικών» στις πηγές ενέργειας. 

Απηχούμε τις εκκλήσεις άλλων ερευνητών που ασχολούνται με παρόμοιες μελέτες: μέχρι να επαληθευτούν τα συστατικά και να κατανοηθούν οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις τους, μια αναγκαιότητα που περιφρονείται από τις εκκλήσεις για άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, απαιτείται άμεση παγκόσμια απαγόρευση.


Πηγή: https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/102/282



Πρέπει να υπάρξει παγκόσμια απαγόρευση όλων των τρυπημάτων mRNA!



ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ

Μερικές φορές γράφω σε ένα κοινό που μόλις άνοιξε τα μάτια του. Άλλες φορές, όπως τώρα, προσθέτω περιεχόμενο προς όφελος εκείνων που εκτιμούν την επιστημονική βιβλιογραφία ή / και θέλουν να δουν τα ακατέργαστα δεδομένα για τον εαυτό τους.

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι πάρα πολύ για εσάς. Μην είστε συγκλονισμένοι. Μην φοβάστε. Είμαστε μαζί σε αυτό και θα το ολοκληρώσουμε.


Πραγματικοί ήρωες

Αυτοί οι επιστήμονες είναι ήρωες γιατί θέτουν τη φήμη τους σε κίνδυνο κάνοντας τα δεδομένα τους αποδεκτά για δημοσίευση.

Είναι αξιέπαινοι για την προειδοποίηση του κόσμου για κάτι που θα έπρεπε να είχαμε δει πριν από χρόνια!

Ντρέπομαι για τους Αμερικανούς (σ.σ. και όχι μόνο...) επι$τήμονε$. Είμαστε χάλια. 

Αυτό περιλαμβάνει μια ιδιαίτερη ντροπή για τους γιατρούς γονιμότητας και αναπαραγωγής που έχουν αυτές τις δυνατότητες στα δικά τους εργαστήρια! Και περιλαμβάνει μικροσκοπιστές που έχουν αυτή την τεχνολογία. 

Ντρέπομαι πολύ για τους παθολόγους που - πριν από χρόνια - θα μπορούσαν να είχαν βοηθήσει εκατομμύρια και δισεκατομμύρια.

Φέρνει στο μυαλό ότι η Αμερική έχει το υψηλότερο ποσοστό θανάτων βρεφών, εγκύων γυναικών που πεθαίνουν κατά τη διάρκεια του τοκετού και φυσικά εκείνων που δολοφονούνται στα πρωτόκολλα θανάτωσης νοσοκομείων. 

Έχουμε τα περισσότερα εμβόλια για τα παιδιά και περισσότερο αυτισμό. 

Δεν είμαστε τόσο ξεχωριστοί στα επιστημονικά μας επιτεύγματα και το κοινό δεν έχει ουσιαστικά κανένα όφελος από τους επιστήμονες που επιδιώκουν να βοηθήσουν. 

Όλοι οι επιστήμονες που βοηθούν έχουν μειωθεί, έχουν χάσει τις άδειές τους ή είναι με άλλο τρόπο οικονομικά περιορισμένοι.

Αμερικανοί επιστήμονες γονατίζουν τον εαυτό τους και εμφανίζονται για να δώσουν διαλέξεις ο ένας στον άλλο για πράγματα που θα έπρεπε να ουρλιάζουν από τις κορυφές των βουνών! 

Ή για να είμαστε πιο ειλικρινείς, είμαστε πολύ απασχολημένοι με το να βγάζουμε χρήματα αντί να νοιαζόμαστε να κάνουμε κάτι καλοπροαίρετο για τον κόσμο - και σε αυτό, μιλάω για τους ειδικούς γονιμότητας που βγάζουν τόνους μετρητών και δεν κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν το κοινό.

Εντάξει, το παραλήρημά μου έχει σχεδόν τελειώσει.


Ποια ήταν η πρώτη σας σκέψη διαβάζοντας αυτόν τον τίτλο; Η πρώτη μου σκέψη:


Γιατί, στην ευχή, χρειάστηκε τόσος χρόνος;


Όλοι οι επιστήμονες στον κόσμο με ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ που έχουν αυτή τη δυνατότητα θα πρέπει να ντρέπονται απόλυτα για τον εαυτό τους!

Ιδιαίτερη ντροπή και για τους παθολόγους και μικροσκοπιστές!



Κλινικές Γονιμότητας

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κλινική γονιμότητας στη χώρα θα μπορούσε να είχε κάνει αυτό που έκαναν αυτοί οι Ιάπωνες ερευνητές - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ!

Είδατε τη φωτογραφία με το μικρό και απλό εργαστήριο. Δεν επρόκειτο για καμμία επιστήμη πυραύλων. 

Έχω επισημάνει τον απαραίτητο εργαστηριακό εξοπλισμό παρακάτω. Τα "μέσα καλλιέργειας" είναι ένα τρυβλίο Petrie, που συνήθως διατηρείται ζεστό σε θερμοκοιτίδα για την ανάπτυξη βακτηρίων.


Κοιτάξτε τα υλικά και τις μεθόδους:


Υλικά και μέθοδοι

Πενήντα τέσσερα δείγματα χρησιμοποιήθηκαν στη μελέτη: 50 υπολειμματικά ενέσιμα φιαλίδια (43 Pfizer, 7 Moderna) που αποκτήθηκαν αμέσως μετά τη χρήση τους στην εκστρατεία εμβολιασμού κατά της COVID-19 και 4 μη ανοιγμένα νέα ενέσιμα φιαλίδια (2 Pfizer, 1 AstraZeneca, 1 Novavax). 

Οι αρχικές παρατηρήσεις έγιναν σε προϊόντα Pfizer και Moderna κάτω από στερεομικροσκόπιο Olympus την ίδια ημέρα που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά τα φιαλίδια.

Τα υπολειμματικά υγρά στα φιαλίδια διατηρήθηκαν στους -20 ° Κελσίου σε εργαστηριακό καταψύκτη για μεταγενέστερη μελέτη.

Αργότερα, μετά την απόψυξη, τα υπολειμματικά δείγματα τοποθετήθηκαν σε διάφορα μέσα καλλιέργειας ή μακροχρόνια παρατήρηση.

Ο στόχος ήταν να παρατηρηθούν τυχόν αλλαγές που θα μπορούσαν να συμβούν με την πάροδο του χρόνου και που θα μπορούσαν να παρατηρηθούν κάτω από το μικροσκόπιο. 

Δείγματα ενέσιμων υγρών καθώς και δείγματα αίματος και σπέρματος εξετάστηκαν κάτω από στερεομικροσκόπιο ενισχυμένο από θάλαμο καταμέτρησης Makler.

Οι εργαστηριακές συνθήκες διατηρήθηκαν με ένα στερεομικροσκόπιο, έναν καθαρό πάγκο στρωτής ροής αέρα, ένα πρότυπο θερμότητας και ένα υπεριώδες φως όπως φαίνεται στο σχήμα 1.

Το στερεομικροσκόπιο είναι ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο εργαλείο για την εξέταση τρισδιάστατων και δυναμικών δειγμάτων και είναι επίσης χρήσιμο στην παρατήρηση των αποτελεσμάτων μικρο-διαδικασιών που εφαρμόζονται συνήθως στο πλαίσιο πρωτοκόλλων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής - ενδοκυτταροπλασματική έγχυση σπέρματος, υποβοηθούμενη εκκόλαψη, βιοψία βλαστομερών κ.λπ. Ο θάλαμος καταμέτρησης Makler είναι επίσης εξειδικευμένος για την καταμέτρηση σπερματοζωαρίων σε περιορισμένο χώρο για την αξιολόγηση της ανδρικής γονιμότητας.

Όλες οι διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν υπό άσηπτες συνθήκες σε καθαρό πάγκο στο εργαστήριο Hanna IVF [In VitroFertilization] - καταχωρημένο με αριθμό 138 από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας της Κορέας ως εξειδικευμένος αποστειρωμένος χώρος.

Λόγω ανησυχίας κατά τη διάρκεια της περιόδου μελέτης σχετικά με πιθανή διασταυρούμενη μόλυνση των δειγμάτων, όλες οι διαδικασίες στη θεραπεία γονιμότητας ανεστάλησαν.

Λόγω, επίσης, της πρόσθετης ανησυχίας σχετικά με την απρόβλεπτη φύση και την πιθανή συμπεριφορά των εκτεθειμένων νανοϋλικών, το εργαστήριο έκλεισε οριστικά για οποιαδήποτε δημόσια πρόσβαση.

Έκλεισαν μια κλινική γονιμότητας για να μελετήσουν το υγρό στα φιαλίδια των ενέσεων mRNA.

Οποιαδήποτε κλινική γονιμότητας ή παθολόγος στον κόσμο θα μπορούσε να έχει κάνει αυτό το πείραμα.


Και κάθε μικροσκοπιστής μπορεί να επαναλάβει ή να επεκτείνει αυτή τη μελέτη με ελάχιστο εργαστηριακό εξοπλισμό.

Ένα "εύγε!" στους Young Mi Lee, MD και Daniel Broudy, PhD! Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά!

Ντροπιάσατε την Αμερική.


Οι λύσεις

Και ποια μέτρα δημόσιας υγείας πρόκειται να λάβει η Ιαπωνία για να απαλλαγεί από τα nanobots;

Οι συγγραφείς αναφέρουν πιθανά θεραπευτικά μέτρα: 

ξεφύγετε από το WiFi, εγκαταλείψτε το iPhone σας, γειωθείτε στη Μητέρα Γη (περπατήστε ξυπόλητοι, αγκαλιάστε ένα δέντρο ή κάντε μπάνιο). 

Πιστεύουν ότι ο κολλοειδής χρυσός ή το ασήμι μπορεί να έχουν κάποιο ρόλο, καθώς και μαρμαρυγία, ορισμένες συχνότητες και θεραπεία αποτοξίνωσης ή αποσιδήρωσης βαρέων μετάλλων που εξάγει μέταλλα όπως το αλουμίνιο.


Είχα πολλές από αυτές τις θεραπείες στους ιστότοπούς μου και τις έχω ελέγξει ώστε να είναι υψηλής ποιότητας και ικανές να προσφέρουν ανακούφιση από τα συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό (https://arandaMDenterprises.com):


Πρόληψη θρόμβων αίματος: Nattokinase 2000FU κάθε 12 ώρες. Λαμβάνεται με 500 mg βρομελίνης και 500 mg κουρκουμίνης/κουρκουμά, κατά προτίμηση λιποσωμιακή για αυξημένη απορρόφηση.

Προστασία EMF: Υπάρχουν τέντες κρεββατιών, αναγνώστες EMF, ρούχα και πολλά άλλα. Δείτε το αναπτυσσόμενο μενού στον ιστότοπό μου εδώ: https://arandamdenterprises.com/emf-protection

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ







ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΘΑΝΑΤΟΙ:











ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το CDC εκδίδει ειδοποίηση για την υγεία σχετικά με τον παρβοϊό: Τι είναι αυτό;
Περίπου το 10% των Αμερικανών είχαν μολυνθεί τον Ιούνιο, σημειώνοντας τριπλάσια αύξηση.


3M: δεκαετίες συγκάλυψης των κινδύνων για την υγεία και της παγκόσμιας εξάπλωσης τοξικών χημικών ουσιών
Ο χημικός γίγαντας 3M και άλλες χημικές εταιρείες παράγουν υπερφθοριωμένες και πολυφθοριωμένες αλκυλικές ουσίες (PFAS) – τις λεγόμενες παντοτινές χημικές ουσίες που δεν αποικοδομούνται στο περιβάλλον. Είναι τοξικά, ακόμη και καρκινογόνα – και έχουν ανιχνευθεί σχεδόν σε όλα τα δείγματα αίματος παγκοσμίως.

3 σχόλια:

  1. Γιατί δεν πιστεύω τίποτα από όσα αναφέρει το άρθρο. Μα ακριβώς γιατί πρόκειται περί της Ιαπωνίας. Δύο ατομικές βόμβες τους έριξαν οι Αμερικανοί, και τώρα η Ιαπωνία είναι ο καλύτερος σύμμαχος των ΗΠΑ. Στα σχολικά τους βιβλία αναφγέρουν ότι τις βόμβες τις έριξαν οι Σύμμαχοι. Αυτό και μόνο, τελείως επιγραμματικά. Θα πιστέψουμε λοιπόν τώρα ότι ξεσηκώθηκαν και ξεμπροστιάζουν τα αφεντικά τους; Στην καλύτερη περίπτωση, θέλουν να γελιοποιήσουν τους ψαγμένους, τους "συνομωσιολόγους", και όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τα εμβόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απολύτως λογικό και αναμενόμενο ως Έλληνας/Ελληνίδα που είναι μαθήμενοι στο να μη κουνιέται φύλλο και να μην ανοίγει μύτη για τίποτε.

      Διαγραφή
  2. Εγώ αντιθέτως πιστεύω βαθιά, ότι οι αντιδράσεις τους είναι γνήσια ιαπωνικές.

    Όχι ότι δέν ελέγχονται από τόν αμερικανικό παράγοντα, αλλά έως ένα σημείο.

    "Απόδειξη" ίσως όσων γράφω, είναι τό μεγάλο καί τρομερό πυρηνικό "ατύχημα" της Φουκουσίμα, αλλά καί η πολύ πρόσφατη δολοφονία του Ιάπωνος πρώην πρωθυπουργού μέρα - μεσημέρι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!