Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - ΤΙΜΩΡΩ - Γερμανία: Εκρηκτική ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ που διέρρευσε αποκαλύπτει την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του COVID και την εσκεμμένη ΘΥΣΙΑ αθώων ΠΑΙΔΙΩΝ για ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ





"Το Υπουργείο Εσωτερικών προκάλεσε σκόπιμα φόβο στα παιδιά και τα έκανε να σκεφτούν ότι αν δεν συμμορφώνονταν με τους υγειονομικούς κανονισμούς, ήταν υπεύθυνα για το θάνατο των γονέων τους." - Bastian Barucker

...«Τα παιδιά, εις βάρος της δικής τους υγείας, υποχρεώθηκαν να λάβουν μέτρα για την προστασία της ευημερίας των άλλων.


Μια μνημειώδης προδοσία έχει αποκαλυφθεί. 

Πρόσφατα έγγραφα που διέρρευσαν από το Ινστιτούτο Robert Koch της Γερμανίας (RKI), παρόμοια με το CDC της Αμερικής, αποκάλυψαν ότι η λεγόμενη «πανδημία των ανεμβολίαστων» ήταν μια καλά υπολογισμένη φάρσα. 

Αυτό δεν ήταν μια απλή αποτυχία πολιτικής, αλλά μια σκόπιμη στρατηγική από μια αριστερή κυβέρνηση που ενδιαφερόταν περισσότερο για τον έλεγχο παρά για την αλήθεια. 

Η πιο ανατριχιαστική πτυχή αυτής της αποκάλυψης είναι τα στοχευμένα μέτρα κατά των παιδιών, τα οποία αναγκάστηκαν να φέρουν το κύριο βάρος αυτών των αποφάσεων παρά το γεγονός ότι διέτρεχαν ελάχιστο κίνδυνο από τον COVID-19.



Μια κατασκευασμένη κρίση: Η συνωμοσία της Αριστεράς για έλεγχο

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έστειλε κύματα σοκ στη Γερμανία, ο Bastian Barucker, εξέχων επικριτής των μέτρων COVID, εξέθεσε τις τρομακτικές λεπτομέρειες των πρωτοκόλλων του RKI. 

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η γερμανική κυβέρνηση γνώριζε από νωρίς ότι τα παιδιά διέτρεχαν ελάχιστο κίνδυνο από τον ιό.

Παρά τη γνώση αυτή, επιβλήθηκαν βάναυσα μέτρα – κλείσιμο σχολείων, εκστρατείες φόβου και εξαναγκαστικός εμβολιασμός των παιδιών – μέτρα που αφορούσαν περισσότερο τον έλεγχο παρά τη δημόσια υγεία.


Ο Barucker τόνισε μια ιδιαίτερα απειλητική πτυχή της στρατηγικής: τα παιδιά χειραγωγήθηκαν ώστε να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να σκοτώσουν τους παππούδες τους εάν δεν τηρούσαν αυστηρά μέτρα υγείας. 

Αυτή η κινδυνολογία δεν βασιζόταν σε κάποια πραγματική απειλή, αλλά μάλλον σε μια υπολογισμένη προσπάθεια για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης.

Ένα χρόνο αργότερα, τα ίδια παιδιά πιέστηκαν να λάβουν πειραματικά εμβόλια mRNA, παρ' όλο που ήταν ήδη γνωστό ότι αυτά τα εμβόλια δεν εμπόδιζαν τη μετάδοση και δημιουργούσαν άγνωστους μακροπρόθεσμους κινδύνους. Όπως το έθεσε ο Barucker: «Τα παιδιά, εις βάρος της δικής τους υγείας, υποχρεώθηκαν να λάβουν μέτρα για την προστασία της ευημερίας των άλλων. Ένα ιστορικό σπάσιμο ενός ταμπού».



Τα επιζήμια μέτρα και η οργή των εμπειρογνωμόνων

Οι αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει οργή μεταξύ των επαγγελματιών υγείας και των εμπειρογνωμόνων. 

Ο οικογενειακός γιατρός Els van Veen και ο μοριακός βιολόγος Peter Borger χαρακτήρισαν το περιεχόμενο των εγγράφων ως «ανατριχιαστικό». 

Ο Borger ρώτησε εύστοχα: «Τα παιδιά δεν χρειαζόταν να εμβολιαστούν. Οι πολιτικοί το ήθελαν, αλλά πόσα παιδιά καταστράφηκαν από το εμβόλιο;».

Τα πρωτόκολλα που διέρρευσαν αποκαλύπτουν ότι ο Jens Spahn, πρώην υπουργός Υγείας της Γερμανίας, και ο διάδοχός του, Karl Lauterbach, γνώριζαν πλήρως ότι τα παιδιά δεν διέτρεχαν σημαντικό κίνδυνο από το COVID-19. 

Ωστόσο, προώθησαν μέτρα που προκάλεσαν ψυχολογική και σωματική βλάβη στους πιο ευάλωτους

Ο νευρολόγος Jan Bonte, αναλογιζόμενος τη σοβαρότητα των αποκαλύψεων, δήλωσε: «Αυτά τα 10 λεπτά περνούν από το μυελό και τα οστά. Ο Jens Spahn και ο Karl Lauterbach είναι ξεκάθαροι εγκληματίες. Ανήθικοι και αδίστακτοι».



Η εξαπάτηση του RKI και η φάρσα του εμβολίου

Το Robert Koch Institut (RKI), υπό την καθοδήγηση αριστερών πολιτικών ηγετών, διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο σε αυτή τη μαζική εξαπάτηση.

Ακόμη και πριν κλείσουν τα σχολεία, το RKI γνώριζε ότι τα παιδιά δεν ήταν σημαντικοί φορείς του ιού.

Ωστόσο, η πολιτική πίεση οδήγησε στην επιβολή του κλεισίματος των σχολείων και άλλων μέτρων που είχαν να κάνουν περισσότερο με τον έλεγχο παρά με την επιστήμη.

Ένα αξιοσημείωτο απόσπασμα από τα πρωτόκολλα αναφέρει: «O Christian Drosten, παραθέτω, είπε: Όχι άλλες εκδηλώσεις και κλείσιμο των σχολείων. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε τώρα». Η απόφαση αυτή βασίστηκε σε δεδομένα που σχετίζονται με τη γρίπη και όχι με τον COVID-19, δείχνοντας σκόπιμη χειραγώγηση της αφήγησης.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2022, η κυβέρνηση είχε επιβάλει μάσκες FFP2 για παιδιά ηλικίας έως έξι ετών στα μέσα μαζικής μεταφοράς, παρά την αναγνώριση του RKI ότι αυτές οι μάσκες ήταν αναποτελεσματικές για παιδιά. Τα έγγραφα αναφέρουν σαφώς: «Είναι δυσμενές και επικίνδυνο όταν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μάσκες. Η αποτελεσματικότητα πιθανότατα δεν είναι δυνατή». 

Ωστόσο, οι εντολές επιβλήθηκαν, προκαλώντας σημαντικές παρενέργειες, ιδιαίτερα σε παιδιά και εφήβους.

Η πιο καταδικαστική αποκάλυψη περιβάλλει τα εμβόλια COVID. Τα πρωτόκολλα δείχνουν ότι ακόμη και όταν η κυβέρνηση πίεζε για τον εμβολιασμό των παιδιών, ήξεραν ότι ήταν περιττός. 

Τον Ιούλιο του 2021, η Διαρκής Επιτροπή Εμβολιασμών (STIKO) δήλωσε: «Εξακολουθεί να μην αξιολογεί το όφελος ενός εμβολιασμού υψηλότερο από τον κίνδυνο της νόσου». 

Παρ' όλα αυτά, η κυβέρνηση προχώρησε με εκστρατείες εμβολιασμού, εξαναγκάζοντας τους γονείς να υποβάλουν τα παιδιά τους σε ένα πειραματικό εμβόλιο με άγνωστα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. 

Η ώθηση για αναμνηστικές δόσεις καθοδηγήθηκε περισσότερο από πολιτική πίεση και φαρμακευτικά συμφέροντα παρά από οποιαδήποτε ιατρική αναγκαιότητα, με ένα έγγραφο να σημειώνει: 

«Οι συστάσεις για ενισχυτικές δόσεις παρουσιάζονται ως περίπλοκες, που ζητούνται κυρίως από την πολιτική και την Pfizer, μέχρι στιγμής ανεπαρκή διαθέσιμα δεδομένα».



Το κάλεσμα για δικαιοσύνη

Καθώς αυτά τα έγγραφα έρχονται στο φως, η απαίτηση για λογοδοσία γίνεται όλο και πιο δυνατή

Ο πόνος αμέτρητων παιδιών ήταν το αποτέλεσμα πολιτικά υποκινούμενων αποφάσεων από μια κυβέρνηση που ενδιαφερόταν περισσότερο για τον έλεγχο παρά για την προστασία του κοινού. 

Το RKI γνώριζε την αλήθεια, αλλά επέτρεψε την εξαπάτηση να συνεχιστεί, προκαλώντας ανείπωτη βλάβη στους πιο ευάλωτους στην κοινωνία.

Ο Patrick Savalle, παρατηρητής αυτών των εξελίξεων, προβλέπει ότι παρόμοιες αποκαλύψεις θα εμφανιστούν σύντομα και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Προβλέπει δημόσιες δίκες και οργή καθώς γίνεται εμφανής η πλήρης έκταση αυτής της εξαπάτησης. «Μπορώ να δω αυτά τα δικαστήρια να έρχονται», δήλωσε, απηχώντας το συναίσθημα πολλών που απαιτούν τώρα δικαιοσύνη.

Δεν πρόκειται απλώς για αποτυχία πολιτικής· 

Είναι ένα ηθικό έγκλημα κατά των παιδιών που διαπράττεται από μια κυβέρνηση που έδωσε προτεραιότητα στην ατζέντα της πάνω από τις ζωές των αθώων.

Οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν για τις ζωές που κατέστρεψαν

Η αλήθεια πρέπει να αποκαλυφθεί και η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί.

Τα πλήρη έγγραφα που διέρρευσαν είναι διαθέσιμα για όσους θέλουν να δουν οι ίδιοι τα αποδεικτικά στοιχεία. 

Οι συνέπειες αυτών των αποκαλύψεων θα αντηχούν για χρόνια, απαιτώντας απαντήσεις και, τελικά, δικαιοσύνη για το κακό που έγινε στα παιδιά μας

Ο καιρός της σιωπής έχει τελειώσει. 

Οι δράστες αυτού του εγκλήματος πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οι New York Times παραδέχονται: τα νέα εμβόλια COVID ΜΠΟΡΕΙ να σας προστατεύσουν «για τουλάχιστον αρκετές εβδομάδες» - Όμως, εσείς κάντε τα, μια και τα έβγαλαν - μη πάνε χαμένα τόσα λεφτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!