Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Σκανδαλώδης ετυμηγορία: Πρόστιμο 2500 ευρώ σε ΗΡΩΙΔΑ ΙΑΤΡΟ για προειδοποίηση βλαβών από το εμβόλιο




Η Δρ Heidi Göldner, γενική ιατρός από το Braunfels, καταδικάστηκε σε πρόστιμο 2.500 ευρώ για φερόμενη διάδοση παραπλανητικών πληροφοριών σχετικά με τους εμβολιασμούς Corona στην πρακτική της.

Στο ιατρείο της, είχε αναρτήσει μια ειδοποίηση το φθινόπωρο του 2021 με την οποία προειδοποιούσε για τις συνέπειες του εμβολιασμού.


23 Αυγούστου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 3,5 λεπτά


Η Γερμανία είναι πλουσιότερη με ακόμη μία σκανδαλώδη ετυμηγορία. 

Μετά από μια ολόκληρη σειρά πανδημιών, εμβολιασμών και κακοδικίας με μάσκες, θεωρήθηκε ότι οι φάκελλοι RKI θα οδηγούσαν σε επανεξέταση και αποδοχή των γεγονότων και στο δικαστικό σώμα. Αλλά όχι. 

Η Δρ Heidi Göldner από το Braunfels της Έσσης καταδικάστηκε σε πρόστιμο 2.500 ευρώ για φερόμενη διάδοση παραπλανητικών πληροφοριών σχετικά με τους εμβολιασμούς του κορωνοϊού στο ιατρείο της.


Στο ιατρείο της, είχε αναρτήσει μια ειδοποίηση το φθινόπωρο του 2021 με την οποιά προειδοποιούσε για τις συνέπειες του εμβολιασμού. 

Σε αυτήν, εξηγούσε ότι περισσότεροι από 40 ή ακόμα και 50 άνθρωποι μόνο στο περιβάλλον της είχαν πεθάνει μετά τον εμβολιασμό.

Ως εκ τούτου, ο Κρατικός Ιατρικός Σύλλογος της Έσσης είχε κινήσει επαγγελματική δικαστική διαδικασία κατά του Δρ Göldner, όπως αναφέρει το Apollo News.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, οι ιατρικοί σύλλογοι υπήρξαν ουσιαστικά έδρα του φαρμακευτικού λόμπι. 

Στην Αυστρία, για παράδειγμα, το 1G εφαρμόστηκε εντός του θαλάμου σε μια εποχή που ακόμη και οι ιατρικοί ταμίες γνώριζαν εδώ και καιρό ότι ο εμβολιασμός δεν προστατεύει ούτε από τη μόλυνση ούτε από τη μετάδοση. Και ήταν επίσης από καιρό σαφές ότι υπήρχε τεράστια ζημιά στην υγεία όπως ποτέ άλλοτε με έναν εμβολιασμό. Παρ' όλα αυτά, ο Ιατρικός Σύλλογος άσκησε απτόητη πίεση για εμβολιασμό.

Η ιατρός από το Braunfels εξηγούσε στην ειδοποίησή της:

«Αγαπητοί ασθενείς, λόγω επανειλημμένων αιτημάτων: Λόγω του δυσανάλογα υψηλού αριθμού παρενεργειών, μερικές από αυτές σοβαρές, και των περισσότερων από 40 (μάλλον 50) θανάτων σε σχέση με τους εμβολιασμούς Covid 19 που βιώσαμε στο περιβάλλον, θα συνεχίσω να μην πραγματοποιώ εμβολιασμούς Covid 19 στο ιατρείο μου!»


Ο εκπρόσωπος Τύπου Karl Roth δήλωσε τότε στο RTL: «Θεωρούμε ότι οι δηλώσεις που έγιναν είναι ψευδείς και πλευρικές σκέψεις». 

Ο Κρατικός Ιατρικός Σύλλογος της Έσσης δήλωσε επίσης ότι θα διερευνήσει με συνέπεια όλες τις καταγγελίες εναντίον γιατρών που αρνούνται τον κορωνοϊό ή κάνουν ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με τον εμβολιασμό.

Μου αρέσει πολύ ο όρος "πλευρική σκέψη". 

Αυτή η απόδοση ισχύει σχεδόν για όλους τους επιστήμονες των οποίων τα ονόματα γνωρίζουμε ακόμα, όπως ο Galileio Galilei, ο Max Planck, ο Isaac Newton, ο Otto Warburg ή ο σωτήρας των μητέρων Ignaz Semmelweis.

Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους πλευρικούς στοχαστές είχαν προβλήματα, ο Semmelweis κλείστηκε ακόμη και σε ψυχιατρική πτέρυγα από τους συναδέλφους του γιατρούς και ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου εκεί.

Η κυρία Göldner τη γλύτωσε πιο ελαφρά.

Παρεμπιπτόντως: Η πλευρική σκέψη φυσικά δεν είναι δυνατή εάν έχετε οπτικό πεδίο που περιορίζεται από παρωπίδες.

Το Σάββατο, μια δήλωση αλληλεγγύης στην ιατρό πραγματοποιήθηκε μπροστά από τον καθεδρικό ναό Wetzlar πριν από τη δίκη. 

Εκεί εξήγησε ξανά ότι «αισθάνεται υποχρεωμένη μόνο στον όρκο της ως γιατρού και στη συνείδησή της». Ζητήθηκε επίσης η συνολική επαναξιολόγηση της πανδημίας του κορωνοϊού και των αντίστοιχων μέτρων της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Το βίντεο δείχνει μια λαμπρή ομιλία της καταδικασμένης πλέον ιατρού, την οποία έδωσε στα τέλη Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου 2022 και η οποία δεν έχει χάσει τίποτε από την επικαιρότητά της. 

Αντιθέτως, τα διαθέσιμα εν τω μεταξύ στοιχεία, ιδίως τα δημοσιευμένα αρχεία RKI, καταδεικνύουν την πλήρη δικαιολόγηση της στάσης της Δρ. Göldner και την επιβεβαιώνουν εκ των υστέρων. 

Το βίντεο είναι ένα σημαντικό ντοκουμέντο για την αναπόφευκτη επανεκτίμηση της περιόδου του κορωνοϊού με τα ψέμματα, τον εκφοβισμό, τη διαστροφή της δικαιοσύνης, τις παραβιάσεις του νόμου και τα εγκλήματα.

Επιπλέον, το βίντεο καθιστά κατανοητή την αρχικά ακατανόητη δικαστική ετυμηγορία εναντίον της Δρ Göldner μετά από όλα όσα έχουν έρθει στο φως στο μεταξύ: Η ετυμηγορία συνιστά εκδίκηση του συστήματος σε έναν ιατρό που δεν συμμετείχε στις κακές πράξεις, αλλά είπε την αλήθεια, αντιστάθηκε δημόσια και κάλεσε σε αντίσταση.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος για το βίντεο με την ομιλία της Δρ Göldner: 
(15) "Sofort mit den Impfungen aufhören!" - YouTube








ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΘΑΝΑΤΟΙ:











ΣΧΕΤΙΚΑ:


ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:





ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Bundeswehr: Απολύθηκαν 72 αρνητές εμβολιασμού - δεν προγραμματίζεται αποκατάσταση
Από το 2013, 72 στρατιώτες της Bundeswehr έχουν απολυθεί επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων συνέβη το 2022, όταν ο εμβολιασμός COVID-19 έγινε μέρος του βασικού προγράμματος εμβολιασμού των στρατευμάτων. Μια μικρή έρευνα από την κοινοβουλευτική ομάδα του AfD έφερε τώρα στο φως περισσότερες λεπτομέρειες.



Τελετή θεμελίωσης για το πρώτο βιολογικό εργαστήριο στη Νότια Αμερική για τη μελέτη των πιο θανατηφόρων ιών στον κόσμο
Το βιολογικό εργαστήριο υψηλής ασφάλειας 100 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Σάο Πάολο έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει μέχρι το 2028. Η απόρριψη από τον πληθυσμό αναμένεται λόγω της αποθήκευσης θανατηφόρων οργανισμών.



Μελέτη: Η πλειοψηφία των παιδικών τροφών στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν πληροί τα πρότυπα υγείας
Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι οι παραπλανητικές ετικέτες και οι απαγορευμένοι διαφημιστικοί ισχυρισμοί είναι ευρέως διαδεδομένοι στις παιδικές τροφές.



Στοχοποιήθηκαν και δολοφονήθηκαν ανεμβολίαστοι από νοσοκομεία κατά τη διάρκεια του COVID;
Ρεμδεσιβίρη, αναπνευστήρες, κοκτέιλ ναρκωτικών – αυτά και άλλα αποκαλούνται όλο και περισσότερο μέρη του «πρωτοκόλλου δολοφονίας νοσοκομείου».
Ρεμδεσιβίρη, αναπνευστήρες, κοκτέιλ ναρκωτικών – αυτά και άλλα αποκαλούνται όλο και περισσότερο μέρη του «πρωτοκόλλου δολοφονίας νοσοκομείου».
Η Polly Tommey καταθέτει για το τι της έχουν ομολογήσει οι υπάλληλοι του νοσοκομείου σε αυτή τη συνέντευξη με τον Mike Adams του Brighteon.
«Αυτοί οι άνθρωποι πήγαιναν στο νοσοκομείο, δεν είχαν κάνει το εμβόλιο COVID-19. Αυτό είναι πολύ σημαντικό... Γινόταν όλο και πιο σαφές ότι οι «ανεμβολίαστοι», όπως αποκαλούνται, στοχοποιούνταν και σκοτώνονταν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!