Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Μη επεξεργασμένα έγγραφα Covid αποκαλύπτουν ότι οι διωκόμενοι και δυσφημισμένοι «ανεμβολίαστοι» είχαν δίκιο να αντιστέκονται (βίντεο)



Οι ανεμβολίαστοι, κάποτε διασυρμένοι και περιθωριοποιημένοι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έχουν αναδειχθεί ως οι πραγματικοί νικητές της εποχής του Covid, καθώς η δημοσίευση μη επεξεργασμένων εγγράφων εκθέτει τη συντονισμένη προσπάθεια πίσω από το ψευδές αφήγημα που τροφοδότησε άδικους περιορισμούς και κοινωνικές συνέπειες.


«Για μένα, οι νικητές της ημέρας είναι οι ανεμβολίαστοι της εποχής του κορωνοϊού». 

Αυτή η δήλωση του αρθρογράφου Hans-Ulrich Jörges αποτυπώνει μια ισχυρή αλήθεια που ήρθε στο φως μετά τη δημοσίευση μη επεξεργασμένων εγγράφων από το Ινστιτούτο Robert Koch της Γερμανίας, την κορυφαία υπηρεσία δημόσιας υγείας της χώρας. 

Αυτά τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η ευρέως προωθούμενη αφήγηση της «πανδημίας των ανεμβολίαστων» δεν ήταν απλώς ένα παραπλανητικό σύνθημα - ήταν μια συντονισμένη προσπάθεια, μια μαζική αφηγηματική επίθεση που σχεδιάστηκε για να χειραγωγήσει την αντίληψη του κοινού και να επιβάλει τη συμμόρφωση σε παγκόσμια κλίμακα.



Η κατασκευασμένη αφήγηση: Ένας παγκόσμιος συντονισμός

Τα μη επεξεργασμένα έγγραφα από το Ινστιτούτο Robert Koch - το γερμανικό αντίστοιχο ινστιτούτο των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) - δείχνουν ότι το σύνθημα «η πανδημία των ανεμβολίαστων» ήταν μια σκόπιμη, συντονισμένη στρατηγική που συμφωνήθηκε από κυβερνητικές υπηρεσίες παγκοσμίως. 

Αυτό δεν ήταν μια τυχαία παρεξήγηση ή παραπληροφόρηση. Ήταν μια υπολογισμένη κίνηση για τη δημιουργία ενός ενιαίου μηνύματος που δικαιολογούσε πρωτοφανείς και παράνομους περιορισμούς στις ατομικές ελευθερίες

Οι ανεμβολίαστοι δεν ήταν απλώς περιθωριοποιημένοι. Στοχοποιήθηκαν συστηματικά από μια παγκόσμια προσπάθεια ελέγχου της αφήγησης για τον Covid και τις θεραπείες και καταστολής της διαφωνίας ή ακόμη και οποιασδήποτε αμφισβήτησης των επίσημων απόψεων.






Οι προφανείς και οι λιγώτερο προφανείς συνέπειες

Οι προφανείς συνέπειες αυτής της αφήγησης ήταν οι προσωρινοί αλλά βαθιά ανησυχητικοί περιορισμοί που επιβλήθηκαν στις ελευθερίες εκείνων που αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις του κράτους. 

Οι ανεμβολίαστοι αντιμετώπισαν κοινωνικό αποκλεισμό, αποκλείστηκαν από δημόσιους χώρους και υπέστησαν δημόσια ταπείνωση – όλα βασισμένα σε ένα Ψ Ε Μ Μ Α.

Αλλά οι λιγώτερο προφανείς, και ίσως πιο επικίνδυνες, συνέπειες είναι στη χρήση της ίδιας της τακτικής.

Αυτό ήταν ένα κλασσικό παράδειγμα μιας μαοϊκής μαζικής αφηγηματικής επίθεσης – μια στρατηγική σχεδιασμένη να μετατρέψει μια ελεύθερη κοινωνία σε ένα μαρξιστικό αυταρχικό κράτος. 

Δημιουργώντας έναν βρόχο ανατροφοδότησης όπου οι κριτικές και οι ανησυχίες ενισχύθηκαν, συστηματοποιήθηκαν και στη συνέχεια τροφοδοτήθηκαν πίσω στις μάζες ως ενιαία αφήγηση, το κράτος ήταν σε θέση να κινητοποιήσει την κοινή γνώμη εναντίον των ανεμβολίαστων, απεικονίζοντάς τους ως εχθρό.

Αυτή η προσέγγιση, ριζωμένη στη μαοϊκή θεωρία, δίνει έμφαση στη χειραγώγηση των μαζών για να δημιουργηθεί μια αίσθηση συναίνεσης ενάντια σε μια στοχευμένη ομάδα. 

Σε αυτή την περίπτωση, οι ανεμβολίαστοι ήταν ο στόχος και η χρήση αυτής της τακτικής από το κράτος αποκαλύπτει μια σκόπιμη προσπάθεια υπονόμευσης των ατομικών δικαιωμάτων και εγκαθίδρυσης ενός πιο ισχυρού, αυταρχικού κράτους.




Τα μέτρα Covid: Παραβίαση νόμου και δεοντολογίας

Τα lockdown του Covid και οι εντολές εμβολίων ήταν κάτι περισσότερο από απλά μέτρα δημόσιας υγείας - παραβίαζαν ομοσπονδιακούς νόμους και διεθνείς συμφωνίες, συμπεριλαμβανομένου του Κώδικα της Νυρεμβέργης, ο οποίος θεσπίστηκε για την πρόληψη τέτοιων καταχρήσεων μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Το γεγονός ότι τα μέτρα αυτά εφαρμόστηκαν παρά το γεγονός ότι ήταν αντισυνταγματικά υπογραμμίζει το επικίνδυνο προηγούμενο που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ενώ είναι αναζωογονητικό να βλέπουμε τους ανεμβολίαστους τελικά να δικαιώνονται με τη δημοσίευση αυτών των εγγράφων, παραμένει μια κραυγαλέα έλλειψη λογοδοσίας

Όσοι γνώριζαν ότι τα εμβόλια mRNA ήταν αναποτελεσματικά και εξακολουθούσαν να προωθούν την αφήγηση δεν έχουν ακόμη αντιμετωπίσει συνέπειες. Ακόμη χειρότερα, δεν υπήρξε καμμία αναγνώριση της παραβίασης των συνταγματικών δικαιωμάτων από το κράτος στο όνομα μιας υποτιθέμενης έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία.



Κατανοώντας την αφηγηματική επίθεση μαζικής γραμμής

Για να αποφευχθεί η επανάληψη αυτού του σκοτεινού κεφαλαίου της ιστορίας, είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε τη φύση της αφηγηματικής επίθεσης μαζικής γραμμής. 

Όσοι δεν αναγνωρίσουν αυτή την τακτική θα είναι εξίσου ευάλωτοι στην επόμενη, είτε πρόκειται για άλλη πανδημία είτε για οποιαδήποτε άλλη κατασκευασμένη κρίση. 

Με την αριστερά, το θέμα δεν είναι ποτέ το θέμα – η επανάσταση είναι πάντα το ζήτημα. 

Τα μέτρα Covid δεν αφορούσαν τη δημόσια υγεία. Επρόκειτο για τη διάβρωση της δυτικής έννοιας του ατόμου συνολικά με την έννοια των ατομικών δικαιωμάτων και την εγκαθίδρυση ενός παντοδύναμου κράτους.

Δεν μπορεί να υπάρξει συγχώρεση για έναν οργανισμό που αρνείται να αναγνωρίσει τα πραγματικά κίνητρά του. 

Σε ένα αριστερό κράτος, ποτέ μην υποθέτετε ανικανότητα όταν ο δόλος μπορεί να εξηγήσει τα αποτελέσματα. Και σε αυτή την περίπτωση, τα αποτελέσματα εξηγούνται σαφώς από δόλο.



Η πορεία προς τα εμπρός: Αναγνωρίζοντας την επόμενη επίθεση

Η μάχη κατά του αυταρχισμού δεν τελειώνει με τον Covid. Θα τελειώσει μόνο όταν μάθουμε να αναγνωρίζουμε τα σημάδια μιας μαζικής αφηγηματικής επίθεσης και να αντιστεκόμαστε σε κάθε στροφή. 

Οι ανεμβολίαστοι μπορεί να αναδείχθηκαν νικητές της εποχής του κορωνοϊού, αλλά πώς αλλάζει ή διευθετείται κάτι αυτό; 

Μια πύρρειος νίκη στην καλύτερη περίπτωση, αλλά ο αγώνας για την ελευθερία απέχει πολύ από το να τελειώσει.

Πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση, διότι η επόμενη επίθεση μπορεί να είναι ήδη στον ορίζοντα.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!