Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

EMF Alert: Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας καλεί για άμεση και διεξοδική έρευνα σχετικά με τους θανάτους των παιδιών στο δημοτικό σχολείο στο Λίβερπουλ




Δύο μικρά παιδιά σε δημοτικό σχολείο στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, πέθαναν

Θα μπορούσε το επικίνδυνα υψηλό σήμα EMF από έναν παρακείμενο ιστό 4G LTE να είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει;




Στις 10 Ιουλίου ο Guardian ανέφερε τον τραγικό θάνατο δύο μικρών παιδιών σε δημοτικό σχολείο ειδικών αναγκών στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Το σχολείο αντιμετώπιζε ένα ξέσπασμα λαμβλίασης (λοίμωξη από Giardia lamblia), το οποίο προκαλεί διάρροια και κράμπες στο στομάχι, αλλά η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (HAS) δήλωσε ότι ήταν απίθανο οι θάνατοι να συνδέονται με το ξέσπασμα.

Η Michelle Beard, διευθύντρια του δημοτικού σχολείου του Millstead, δήλωσε: «Ολόκληρη η σχολική κοινότητα του Millstead είναι συντετριμμένη που έμαθε για τον θλιβερό πρόσφατο θάνατο δύο από τα μικρότερα παιδιά μας. Στείλαμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και στις δύο οικογένειές τους».

Μέχρι σήμερα, οι θάνατοι παραμένουν ανεξήγητοι.



Μια ανησυχητική ανακάλυψη

Μετά από αυτή την τραγωδία, οι εμπειρογνώμονες ακτινοβολίας Glynn Hughes της EMF Protection Ltd και Eileen O'Connor, Διευθυντής Φιλανθρωπίας για το EM Radiation Research Trust, επισκέφθηκαν το σχολείο για να διερευνήσουν πιθανές αιτίες. 

Αυτό που βρήκαν ήταν βαθιά α ν η σ υ χ η τ ι κ ό.

Στο φράχτη του σχολείου, ο Glynn κατέγραψε μια ένδειξη ραδιοσυχνοτήτων 1.554.932 μW / m, την υ ψ η λ ό τ ε ρ η που έχει δει στο Ηνωμένο Βασίλειο, που προέρχεται από έναν κοντινό πύργο 4G LTE. 

Αυτές οι επικίνδυνα υψηλές ενδείξεις παρατηρήθηκαν μόλις λίγα μέτρα μακριά από τα παιδικά παιχνίδια στην αυλή του σχολείου. Το Λίβερπουλ διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πλέγματος 5G στο Ηνωμένο Βασίλειο, το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο.

Ενώ οι κατευθυντήριες γραμμές της Διεθνούς Επιτροπής για την Προστασία από τις Μη Ιοντίζουσες Ακτινοβολίες («ICNIRP») θέτουν ένα «ασφαλές» όριο έκθεσης 4.500.000 μW/m2, ένα σημαντικό σύνολο αποδεικτικών στοιχείων δείχνει ότι αυτό είναι παράλογα υψηλό. Πράγματι, η σύσταση της έκθεσης Bio Initiative για «μη παρατηρήσιμες επιπτώσεις» είναι μόλις 3-6 μW/m2.







Μια «απερίσκεπτη αδιαφορία για τη ζωή»

Η Eileen O'Connor μοιράστηκε την εμπειρία της από την επίσκεψη στη γειτονιά του σχολείου:


«Ήταν ένα σοκ η καταγραφή της μέγιστης ένδειξης ραδιοσυχνοτήτων ακτινοβολίας ακριβώς έξω από το προαύλιο του σχολείου ... Χρειάστηκαν πάνω από 24 ώρες για να ανακάμψω από αφυδάτωση, ζαλάδες, πονοκεφάλους και το δέρμα μου έκαιγε μετά την επίσκεψη σε αυτά τα καυτά σημεία ... 

Ήταν μια ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ημέρα βλέποντας τα παιδιά να παίζουν στην παιδική χαρά ακριβώς δίπλα σε αυτόν τον ιστό και τον υποσταθμό ... 

Τι απερίσκεπτη αδιαφορία για τη ζωή και ιδιαίτερα για τη ζωή των παιδιών μας ... 

Ελπίζω και προσεύχομαι ο κόσμος να ξυπνήσει σε αυτή την τρέλλα και τελικά να αναλάβει δράση. 

Πιστεύω πραγματικά ότι αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα και απειλές για όλη τη ζωή στον πλανήτη».


Η Eileen αγωνίζεται για πάνω από είκοσι χρόνια, προτρέποντας διαδοχικές κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου να αντιμετωπίσουν τις κινητές επικοινωνίες από την άποψη της υγείας και της ασφάλειας. 

Έχει γράψει σε διάφορες αρχές, συμπεριλαμβανομένης της UKHSA και της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, ζητώντας επείγουσα έρευνα σχετικά με την τοποθέτηση της κεραίας τηλεφώνου 4G-LTE δίπλα στο σχολείο Millstead.



Δεν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση

Αυτό το γεγονός απηχεί παρόμοιες ιστορίες σε όλο τον κόσμο. Το 2019, ένας πύργος κινητής τηλεφωνίας σε δημοτικό σχολείο στην Καλιφόρνια έκλεισε αφού οκτώ παιδιά διαγνώστηκαν με καρκίνο. 

Οι γ ο ν ε ί ς και η κ ο ι ν ό τ η τ α ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ την απομάκρυνσή του αφού είδαν μια αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου μεταξύ των μαθητών. 

Πιο πρόσφατα, στο Ντητρόϊτ του Μίσσιγκαν, κατατέθηκε αγωγή εναντίον της T-Mobile πέρυσι για να σταματήσει η κατασκευή ενός πύργου 5G κοντά στο δημοτικό σχολείο της Ουάσινγκτον λόγω ανησυχιών για την υγεία.


Ορισμένες χώρες λαμβάνουν μέτρα για τη μείωση της έκθεσης των παιδιών σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία. 

Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου της Κίνας έχει προτείνει περιορισμούς στη χρήση κινητών τηλεφώνων για άτομα κάτω των 18 ετών. 

Συνιστούν το πολύ δύο ώρες χρήσης smartphone την ημέρα και την εφαρμογή προγραμμάτων "δευτερεύουσας λειτουργίας" που περιορίζουν την πρόσβαση στο διαδίκτυο για χρήστες κάτω των 18 ετών από τις 10 μ.μ. έως τις 6 π.μ. 

Το ρωσικό υπουργείο Υγείας έχει θέσει νέους κανόνες που απαγορεύουν το Wi-Fi και τα smartphones για εξ αποστάσεως εκπαίδευση.


Η Ρωσία, η Αυστραλία, η Φινλανδία, η Ολλανδία, η Σουηδία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Πορτογαλία λαμβάνουν μέτρα για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στις σχολικές αίθουσες, αλλά
πρέπει να γίνουν περισσότερα για τις κεραίες.



Η επείγουσα ανάγκη για ευαισθητοποίηση

Αυτές οι προσωπικές μαρτυρίες υπογραμμίζουν μια κρίσιμη ανάγκη για αυξημένη ευαισθητοποίηση και δράση σχετικά με τους κινδύνους των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. 

Το κοινό πρέπει να ενημερώνεται για τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία που ενέχουν αυτές οι συχνότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν καρκίνους, αϋπνία, πονοκεφάλους, κόπωση, ευερεθιστότητα, προβλήματα συγκέντρωσης, απώλεια άμεσης μνήμης, συναισθηματική δυσφορία, τάση κατάθλιψης, άγχος/πανικό, δυσαισθησία, δερματικά προβλήματα, καρδιαγγειακά συμπτώματα, δύσπνοια και πόνο στους μύες και τις αρθρώσεις.







Τι μπορεί να γίνει;

1) Άμεση έρευνα: Οι αρχές πρέπει να διεξάγουν διεξοδικές έρευνες σχετικά με τα επίπεδα ραδιενέργειας κοντά σε σχολεία και άλλες ευαίσθητες περιοχές.

2) Αυστηρότεροι κανονισμοί: Οι κυβερνήσεις πρέπει να επιβάλουν αυστηρότερους κανονισμούς σχετικά με την τοποθέτηση πύργων κινητής τηλεφωνίας, ειδικά κοντά σε σχολεία και κατοικημένες περιοχές.

3) Εκστρατείες ευαισθητοποίησης του κοινού: Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε το κοινό σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και τον τρόπο μετριασμού της έκθεσης.

4) Υποστήριξη της έρευνας: Η χρηματοδότηση και η υποστήριξη ανεξάρτητης έρευνας σχετικά με την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία και τις επιπτώσεις της στην υγεία είναι ουσιαστικής σημασίας.

5) Γράψτε στον βουλευτή σας και στη διεύθυνση του σχολείου: Χρησιμοποιήστε αυτές τις ειδήσεις για να ειδοποιήσετε τον βουλευτή σας, τον διευθυντή ή / και τους διευθυντές των σχολείων των παιδιών σας, για τους κινδύνους των πύργων κινητής τηλεφωνίας στις κοινότητές μας.



Αναλάβετε ΔΡΑΣΗ Τ Ω Ρ Α

Οι πρόσφατες τραγωδίες υπογραμμίζουν μια απερίσκεπτη περιφρόνηση για τη δημόσια υγεία. 

Είναι καιρός για μια συλλογική αφύπνιση σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων. 

Ας μην περιμένουμε να συμβούν περισσότερα τραγικά γεγονότα για να αναλάβουμε αποφασιστική δράση.

Η υγεία και το μέλλον των παιδιών μας εξαρτώνται από αυτό.

Η WCH συμμετέχει στο Radiation Research Trust ζητώντας άμεση και διεξοδική έρευνα για τους θανάτους των παιδιών στο Δημοτικό Σχολείο Millstead του Λίβερπουλ.

Παραπομπές και πρόσθετοι σύνδεσμοι:




Richard Vobes: Η ακτινοβολία σκότωσε τα παιδιά; 19 Ιουλίου 2024 (14 λεπτά)


Ασύρματες τεχνολογίες, μη ιονίζοντα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και παιδιά: Εντοπισμός και μείωση των κινδύνων για την υγεία






Σχετικά με τον συγγραφέα

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας ("WCH") είναι μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία για τους ανθρώπους, που ενημερώνεται και χρηματοδοτείται από τους ανθρώπους. Ο παγκόσμιος συνασπισμός πρωτοβουλιών που εστιάζουν στην υγεία και ομάδων της κοινωνίας των πολιτών επιδιώκει να διευρύνει τη γνώση για τη δημόσια υγεία και τη δημιουργία αίσθησης μέσω της επιστήμης και της κοινής σοφίας. Είναι αφοσιωμένοι στη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελεύθερης βούλησης, ενώ παράλληλα ενδυναμώνουν τους ανθρώπους να αναλάβουν τον έλεγχο της υγείας και της ευημερίας τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!