Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Ο FDA δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ για την ύπαρξη της ΓΡΙΠΗΣ των ΠΤΗΝΩΝ




Ο FDA γνωρίζει ότι η γρίπη των πτηνών είναι «εξαιρετικά μεταδοτική» και έχει εγκρίνει τις δοκιμές PCR, αλλά δεν μπορεί να παράσχει επιστημονική απόδειξη του ιού.



7 Αυγούστου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 2,4 λεπτά



Η ακτιβίστρια πολιτικών δικαιωμάτων και δημοσιογράφος Christine Massey έχει ανακαλύψει γεγονότα από τον FDA σχετικά με τον νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης των ΗΠΑ. 

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ και παρακολουθεί τα τρόφιμα και τα φαρμακευτικά προϊόντα. 

Τώρα ο FDA αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι δεν έχει επιστημονικά στοιχεία που θα μπορούσαν να αποδείξουν την ύπαρξη του «ιού της γρίπης των πτηνών». Παρ' όλα αυτά, έχει εγκρίνει τη δοκιμή PCR.


Δεν υπάρχουν αρχεία ιού

Επιπλέον, οι πληροφορίες που παρείχε η Sarah Kotler, διευθύντρια του Τμήματος Ελευθερίας της Πληροφόρησης, αποδεικνύουν τα εξής:

Δεν υπάρχουν αρχεία που να περιγράφουν την καθαρότητα των σωματιδίων, τα οποία υποτίθεται ότι είναι «ιοί της γρίπης των πτηνών», απευθείας από σωματικά υγρά/ιστούς/περιττώματα από τους λεγόμενους «ξενιστές».

Δεν υπάρχουν αρχεία στα οποία το υποτιθέμενο «γονιδίωμα» ενός υποτιθέμενου «ιού της γρίπης των πτηνών» βρέθηκε άθικτο στο σωματικό υγρό/ιστό/κόπρανα ενός «ξενιστή» (και δεν παρήχθη σε πυρίτιο, δηλαδή με τη βοήθεια ενός μοντέλου υπολογιστή).

Δεν υπάρχουν αρχεία που να αποδεικνύουν επιστημονικά τη μόλυνση από τη νόσο / συμπτώματα που προκαλούνται από τους «ιούς της γρίπης των πτηνών».

Επειδή ήταν ακριβώς αυτά τα αρχεία που είχαν ζητηθεί. Ωστόσο, ο FDA δεν απάντησε με τα κατάλληλα έγγραφα. Εδώ μπορείτε να βρείτε το έγγραφο του FDA για την ελευθερία της πληροφόρησης. Κυριολεκτικά, ο FDA λέει στη σελίδα 12 (έμφαση στο CPM):

Ο FDA δεν είναι υπεύθυνος για τη ρύθμιση ή τη θεραπεία ιών. Ο FDA είναι υπεύθυνος για την προστασία της δημόσιας υγείας διασφαλίζοντας την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των ανθρώπινων και κτηνιατρικών φαρμάκων, των βιολογικών προϊόντων και των ιατρικών συσκευών και των ιατρικών συσκευών, καθώς και την ασφάλεια των προμηθειών τροφίμων, των καλλυντικών και των προϊόντων που εκπέμπουν ακτινοβολία. Επομένως, δεν έχουμε έγγραφα για να μας βοηθήσουν

Εάν ενδιαφέρεστε, έχουμε ήδη δημοσιεύσει πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια γάλακτος (Ενημερώσεις σχετικά με τη γρίπη των πτηνών υψηλής παθογονικότητας (HPAI) | FDA) και τη διαδικασία έγκρισης των κιτ δοκιμών για τη γρίπη των πτηνών.

Η Massey είχε απαιτήσει όλα τα έγγραφα και τις μελέτες που μπορούν να αποδείξουν επιστημονικά τη γρίπη των πτηνών. 

Ωστόσο, ο FDA δεν έχει κανένα αντίστοιχο έγγραφο

Παρ' όλα αυτά, ο FDA μπορεί να δημοσιεύει "ενημερώσεις" σχετικά με τη γρίπη των πτηνών "εξαιρετικά μεταδοτικό παθογόνο" και να εγκρίνει κιτ δοκιμών. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό τι ακριβώς δοκιμάζεται στην πραγματικότητα

Η διορατικότητα της Massey: «Προφανώς, η λογική δεν είναι το θέμα της Sarah».

Το TKP έχει ήδη αναφέρει λεπτομερώς αρκετές φορές την έλλειψη επιστημονικής ανιχνευσιμότητας της γρίπης των πτηνών - και τον αποφασιστικό ρόλο των δοκιμών PCR. Για παράδειγμα, εδώ: "25 χρόνια εμβολίου γρίπης των πτηνών - και ο ιός δεν έρχεται."

Τώρα ο FDA έπρεπε επίσης να παραδεχτεί ότι δεν γνωρίζει πολλά - ή στην πραγματικότητα τίποτε - για τον ιό.


Εικόνα: "Η #flu σεζόν έχει αρχίσει. Έχετε πάρει ακόμα #influenza #vaccine σας; #vaccineswork #vaxfac #vaccinessavelives #deardoctor" από την Epi Ren είναι αδειοδοτημένο σύμφωνα με το CC BY-NC 2.0.
ΠΗΓΗ: FDA hat keinen Beweis für Existenz der Vogelgrippe (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!