Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ (ΜΗ) ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ! - Ο πρώην ηγέτης της Σκωτίας Humza Yousaf α π ε ι λ ε ί (:-)) )να εγκαταλείψει τη Βρετανία λόγω της «αυξανόμενης ισλαμοφοβίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

 








Ο πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας Humza Yousaf δήλωσε ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Βρετανία λόγω της «αυξανόμενης ισλαμοφοβίας».




Σε συνέντευξή του στο News Agents, ο Yousaf αναφέρθηκε στο πρόσφατο κύμα διαμαρτυριών σε όλη τη Βρετανία κατά της μαζικής μετανάστευσης, το οποίο έχει εγείρει φόβους ότι η χώρα μπορεί να οδεύει προς έναν εμφύλιο πόλεμο.


Εξήγησε:

Με κόβεις και είμαι τόσο Σκωτσέζος όσο οι άλλοι. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν το μέλλον για μένα, τη γυναίκα μου και τα τρία παιδιά μου θα είναι εδώ στη Σκωτία, ή στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή ακόμη και στην Ευρώπη και τη Δύση, επειδή εδώ και αρκετό καιρό ανησυχώ πραγματικά για την άνοδο της ισλαμοφοβίας.

Έγραψα μια στήλη σχετικά με αυτό στην πραγματικότητα μόλις πριν από περίπου ένα μήνα, Η άνοδος της άκρας δεξιάς, που οδηγείται από την ισλαμοφοβία, στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Δύση. Και βλέπουμε τώρα το αποκορύφωμα όχι ετών, στην πραγματικότητα δεκαετιών, αντιμεταναστευτικής, αντι-μουσουλμανικής ρητορικής, να κανονικοποιείται στον λόγο μας, παίζοντας τώρα με τον πιο φρικτό δυνατό τρόπο.

Και αυτό με κάνει πραγματικά να αναρωτιέμαι αν η οικογένειά μου έχει ή όχι ύπαρξη εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή όχι. Και παρεμπιπτόντως, δεν είμαι ο μόνος. Έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα από τη μουσουλμανική κοινότητα που λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα.


Ο Yousaf, ο οποίος είναι πακιστανικής καταγωγής, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από πρωθυπουργός τον Απρίλιο, μετά την κατάρρευση της συμφωνίας κατανομής της εξουσίας της κυβέρνησής του.

Είχε προηγουμένως αποκτήσει φήμη το 2020, όταν έδωσε μια ομιλία διαμαρτυρόμενος για τον αριθμό των λευκών σε θέσεις εξουσίας.

Από τότε που έφυγε από το αξίωμα, έχει αφιερώσει τον περισσότερο χρόνο του στην εκστρατεία εναντίον της λεγόμενης «ακροδεξιάς», οι περισσότεροι από τους οποίους είναι απλώς Βρετανοί πατριώτες που ανησυχούν για το μέλλον της κάποτε μεγάλης χώρας τους.

















Good riddance!!!!!!😜




ΠΗΓΗ: BE OUR GUEST! Former Scottish Leader Humza Yousaf Threatens to Leave Britain Over 'Rising Islamaphobia' (VIDEO) | The Gateway Pundit | by Ben Kew


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!