Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Ο (μεγαλο-προφήτης) Klaus Schwab του WEF προειδοποιεί για μια «εποχή σοκαριστικών γεγονότων»




Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι ένας καλά χρηματοδοτούμενος οργανισμός που θεωρείται από πολλούς τρομοκράτης και επιτρέπεται να βλάψει τον παγκόσμιο πληθυσμό χωρίς συνέπειες.


Ο Klaus Schwab και το «Φόρουμ» του διακηρύσσουν εδώ και χρόνια πώς θα αλλάξουν τη ζωή των μαζών, αλλά όλοι κάνουν τα στραβά μάτια.




24 Αυγούστου 2024
από τον Δρ Peter F. Mayer
Χρόνος ανάγνωσης: 5,6 λεπτά





Μας έχουν πει ότι θα φάμε παράσιτα, μας έχουν πει ότι δεν θα μας ανήκει τίποτα, μας έχουν προειδοποιήσει για τα μοχθηρά σχέδιά τους εδώ και αρκετό καιρό. 


Το WEF έχει διεισδύσει στα κυβερνητικά υπουργικά συμβούλια και έχει αλλάξει την αριστερή πλευρά της πολιτικής σε κάθε δυτικό έθνος, έτσι ώστε να έχει διατηρήσει μια αριστερή εμφάνιση, αλλά έχει αποκτήσει έναν νεοφιλελεύθερο και ακροδεξιό πυρήνα.


Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το WEF δημοσίευσε ένα δυσοίωνο άρθρο προειδοποιώντας ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για μια «εποχή γεγονότων σοκ» στο εγγύς μέλλον
.






Η εξουσία κατανέμεται στην εποχή των μετα-υπερδυνάμεων

Το φόρουμ δήλωσε πριν από χρόνια ότι ένας από τους στόχους του είναι να αφαιρέσει από την Αμερική τον τίτλο της παγκόσμιας υπερδύναμης.

«Από τότε που υποχώρησε η πανδημία, δεν είχαμε διαρκή παγκόσμιο ηγετικό ρόλο και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι οι υπερδυνάμεις επιβαρύνονται σε μεγάλο βαθμό από παγκόσμιους πολέμους και εγχώριες πολιτικές προκλήσεις», προειδοποίησε το WEF.



Η προτεινόμενη λύση είναι η παγκόσμια κυβέρνηση.



Μεγάλη εκλογική χρονιά με κρίση πολιτικής νομιμοποίησης

Το WEF προειδοποιεί ότι η «παραπληροφόρηση» απειλεί το «μεγαλύτερο έτος εκλογών στην ιστορία», γι' αυτό και η παγκόσμια λογοκρισία είναι απαραίτητη τόσο στους δρόμους όσο και στο Διαδίκτυο.

Το φόρουμ προειδοποιεί ότι η δημοκρατία βρίσκεται σε παρακμή, κυρίως λόγω των πολιτικών που εφαρμόζει.

Οι πολιτικές αναταραχές αυξάνονται και το WEF είναι έτοιμο για διαφωνία. Επιπλέον, γνωρίζουν ήδη ότι κανείς δεν θα αποδεχθεί τα αποτελέσματα των εκλογών.


«Οι άνθρωποι έχουν αντεπιτεθεί σε όλα τα πολιτικά συστήματα, οδηγούμενοι από την πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος, πιο αποτελεσματικός τρόπος διακυβέρνησης. Στις περισσότερες χώρες, ακόμη και μετά τις εκλογές, οι πολίτες θα συνεχίσουν να αμφισβητούν τους πολιτικούς τους και να αναρωτιούνται εάν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τους πολυάριθμους κινδύνους μετά την πανδημία», αναφέρει το άρθρο.




Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι έχουν γίνει απείθαρχοι και στρέφονται εναντίον των κυβερνήσεων. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι έτοιμο να συντρίψει κάθε εξέγερση πριν ξεσπάσει.



Μια πιο σύνθετη παγκόσμια κρίση ψυχικής υγείας

Αμέτρητες μελέτες δείχνουν ότι η ψυχική υγεία έχει επιδεινωθεί δραστικά σε όλες τις χώρες που έχουν εφαρμόσει lockdown.

Δύο χρόνια εικοσιτετράωρης κινδυνολογίας, κλεισίματος επιχειρήσεων και σχολείων, απώλειας θέσεων εργασίας και απομόνωσης έχουν αλλάξει μόνιμα την κοινωνία μας.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ σημειώνει τώρα ότι υπάρχει «ένα νέο είδος φόβου που οδηγεί σε μια αίσθηση αποξένωσης που καθιστά δύσκολη τη λειτουργία και οδηγεί ακόμη και στην αυτοκτονία».




ECO-ΤΡΟΜΟΣ και AI

Εκείνοι που πιστεύουν τους ισχυρισμούς ότι ο κόσμος τελειώνει κάθε λίγα χρόνια έχουν αρρωστήσει. 

Η υστερία για την κλιματική αλλαγή σπέρνει τον όλεθρο, έτσι ώστε οι κυβερνήσεις να μπορούν να συνεχίσουν να ξοδεύουν χρήματα σε ένα απροσδιόριστο πρόβλημα χωρίς οι μάζες να αμφισβητούν τις συνεχείς δαπάνες τους.

Στη συνέχεια, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι το 50% του εργατικού δυναμικού θα αντικατασταθεί από τεχνητή νοημοσύνη και οι άνθρωποι θα είναι τότε εντελώς άχρηστοι και αναλώσιμοι.


Αυτοί οι δύο φόβοι τροφοδοτήθηκαν επίσης από την ίδια οργάνωση που θέλει να τους ανακουφίσει.



Μια εποχή σοκαριστικών γεγονότων

Ίσως το πιο δυσοίωνο μέρος αυτού του άρθρου είναι η υπόσχεση του Schwab ότι ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα μιας «εποχής σοκαριστικών γεγονότων».

«Η διαρκής παγκόσμια ηγεσία, τα δημοκρατικά ιδεώδη, η παγκοσμιοποίηση και οι φιλελεύθερες αξίες έχουν σαφώς αμφισβητηθεί και οι υπερδυνάμεις έχουν κατακλυστεί».

λέει στο φόρουμ, και προστίθεται περαιτέρω,

«Αυτή η φάση της σύγχυσης σημαίνει ότι όλα μπορούν να συμβούν στην εποχή μας μετά την πανδημία. Οι παγκόσμιοι κίνδυνοι αναμένεται να επιδεινωθούν περαιτέρω από απροσδόκητα, αποσταθεροποιητικά γεγονότα σοκ».



Αυτά είναι τα τρία μεγάλα ωστικά κύματα που σχεδιάζει να οργανώσει το WEF:

1. Μια νέα παγκόσμια εξτρεμιστική ομάδα αναδύεται

Ο κόσμος θα αποσπαστεί από αρκετούς μεγάλους πολέμους και μια αποδυναμωμένη ηγεσία, παρέχοντας στην παγκοσμιοποιημένη κλίκα την ευκαιρία να εγκαταστήσει μια νέα εξτρεμιστική ομάδα.

2. Μια πανδημία στον κυβερνοχώρο - αυτό είναι σχεδιασμένο

Το φόρουμ πιστεύει ότι αυτή η ομάδα θα χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη στη «νέα φάση της τρομοκρατίας».

Η μαζική παγκόσμια διακοπή λειτουργίας πληροφορικής τον Ιούλιο του 2024 είχε ως αποτέλεσμα απώλεια 5,4 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.

Ήταν αυτό ένα τεστ;

Το φόρουμ προειδοποιεί ότι μπορούμε να αναμένουμε κυβερνοεπιθέσεις σε «μεγαλύτερη κλίμακα» που θα επιτεθούν σε τράπεζες, νοσοκομεία και λιανοπωλητές και θα οδηγήσουν σε διακοπή των παγκόσμιων υπηρεσιών.

Η εναέρια κυκλοφορία θα επηρεαστεί και οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να παραμείνουν στη θέση τους.

3. Η κλιματική αλλαγή διεκδικεί το πρώτο νησιωτικό έθνος στην εποχή μετά την πανδημία

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Φόρουμ πιστεύει ότι ένα νησιωτικό κράτος σύντομα θα χαθεί λόγω της κλιματικής αλλαγής.

«Το σχέδιο της COP28 για τη σταδιακή κατάργηση των ορυκτών καυσίμων θα μπορούσε να διαρκέσει δεκαετίες και δεν είναι σαφές εάν οι ηγέτες θα το εφαρμόσουν», δήλωσε η κλίκα.

Είναι έτοιμοι να οργανώσουν ένα γεγονός που θα οδηγήσει σε μαζικούς θανάτους και καταστροφές.

Μια σαφής, αναγνωρίσιμη τραγωδία που μπορεί να αποδοθεί στην κλιματική αλλαγή και αναγκάζει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι η υστερία γύρω από την κλιματική αλλαγή είναι δικαιολογημένη. Ποιος παγκόσμιος ηγέτης μπορεί να αμφισβητήσει την κλιματική αλλαγή όταν ένα νησιωτικό έθνος βυθίζεται;



Η οργάνωση του Klaus Schwab υπόσχεται πολιτικές αναταραχές, οικονομική κατάρρευση, Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και εξαφάνιση ενός έθνους.

Θα χρησιμοποιήσουν όλες τις παραπάνω τακτικές φόβου για να αποδυναμώσουν τους ανθρώπους.

Το μεγάλο και χρηματιστικό κεφάλαιο που συγκεντρώνεται στο WEF είναι έτοιμο να συντρίψει τις μάζες με μια σειρά επιθέσεων που έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμεύσουν ως επείγουσα προειδοποίηση ότι δεν υπάρχει διέξοδος.

Η κυβέρνηση θα έρθει να σώσει την κατάσταση από τις κρίσεις που έχουν προκαλέσει.

Ποια κυβέρνηση;

Μια παγκόσμια κυβέρνηση
ικανή να συγκεντρώσει και να ελέγξει ολόκληρο τον ανθρώπινο πληθυσμό. και οργανισμοί όπως ο Π.Ο.Υ. ή ο ΟΗΕ εργάζονται για αυτό.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

5 σχόλια:

  1. Δεν έχει τίποτα καλό να πει, σχεδιάζουν την καταστροφή μας. Και τι δεν έχουμε ακούσει από δαύτους μαζί με τον Χαράρι. Δίνουν τροφή για ταινίες καταστροφής στο Hollywood.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανέφερε ότι θά καταστραφεί νησιωτικό έθνος.Μήπως εννοεί
    τήν Ελλάδα?...τό σατανοκίνητο "ερπετοειδές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ: Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!