Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Ο ιδρυτής του 'Pride' ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ γιά ΒΙΑΣΜΟ καί σ ε ξ ο υ α λ ι κ ή ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ !!!! ( ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ; )



Ο ιδρυτής και πρώην επικεφαλής της ΛΟΑΤΚΙ+ οργάνωσης "Pride in Surrey" συνελήφθη μαζί με έναν πρώην εθελοντή για σοβαρά σεξουαλικά αδικήματα κατά παιδιών.


Ο πρώην ιδρυτής και διευθυντής της αμφιλεγόμενης οργάνωσης Pride στην αγγλική κομητεία του Surrey, Stephen Ireland, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για μια σειρά σοβαρών σεξουαλικών αδικημάτων κατά παιδιών. 

Το "Pride in Surrey", μια μη κερδοσκοπική κοινωνία στη νοτιοανατολική Αγγλία, ήταν μέχρι πρόσφατα γνωστή για τις ετήσιες πορείες υπερηφάνειας και άλλες εκδηλώσεις LGBT+ υπό τη διεύθυνση της Ιρλανδίας, οι οποίες προσέλκυσαν μεγάλη προσοχή στην περιοχή.

Η οργάνωση περιγράφει τον εαυτό της ως «μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στον εορτασμό, την εκπαίδευση και τη σύνδεση της κοινότητας LGBTQ+ και των συμμάχων της στο Surrey και τις γύρω κομητείες», όπως ανέφερε το BBC λίγο πριν από το Σαββατοκύριακο.

Οι αποκαλύψεις για τον Ireland και τον Sutton, έναν 26χρονο εθελοντή στην οργάνωση, έχουν προκαλέσει βαθύ σοκ στην κοινότητα. 

Και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από την αστυνομία την περασμένη Τετάρτη και τέθηκαν υπό κράτηση μετά από εκτεταμένες έρευνες που ξεκίνησαν εναντίον τους. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC και της Daily Mail, οι άνδρες κατηγορήθηκαν για συνολικά 15 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της συνωμοσίας για σεξουαλική κακοποίηση και απαγωγή παιδιού, καθώς και ηδονοβλεψία και κατοχή ακραίων πορνογραφικών εικόνων.

Ο Stephen Ireland, 40 ετών, κατηγορείται επίσης για βιασμό παιδιού κάτω των 13 ετών και για διάπραξη πολλών άλλων σεξουαλικών επιθέσεων σε παιδιά σε διάστημα δύο ετών, αρχής γενομένης από τον Αύγουστο του 2022. 

Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν επίσης την παραγωγή και διανομή άσεμνων φωτογραφιών παιδιών, καθώς και την κατοχή απαγορευμένων εικόνων και ακραίου πορνογραφικού υλικού.

Ο David Sutton, ο οποίος προσφέρθηκε εθελοντικά για το "Pride in Surrey", είναι επίσης έντονα ενοχοποιημένος. Κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για κατοχή και διανομή άσεμνων εικόνων παιδιών καθώς και για συνωμοσία για σεξουαλική κακοποίηση και απαγωγή παιδιού.

Τα περιστατικά εγείρουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την εσωτερική παρακολούθηση και τον έλεγχο εντός της οργάνωσης "Pride in Surrey". Η αστυνομία του Surrey επιβεβαίωσε ότι η έρευνα συνεχίζεται και ότι δεν μπορούν να αποκλειστούν περαιτέρω κατηγορίες. 

Στις 12 Ιουνίου 2024, η οργάνωση ενημερώθηκε για την έρευνα, μετά την οποία o Ireland και ο Sutton απαλλάχθηκαν αμέσως από τις θέσεις τους. Ένας εκπρόσωπος του "Pride in Surrey" δήλωσε ότι η οργάνωση θα συνεργαστεί «πλήρως» με τις αρχές για να διευκρινίσει τους ισχυρισμούς.

Οι αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει αναστάτωση όχι μόνο στην τοπική κοινωνία, αλλά και σε εθνικό επίπεδο. 

Το "Pride in Surrey", το οποίο αρχικά ήταν αφιερωμένο στην υποστήριξη της κοινότητας LGBTQ+, αντιμετωπίζει τώρα μια τεράστια απώλεια εμπιστοσύνης. 

Οι συγκλονιστικές κατηγορίες κατά του Ireland και του Sutton υπογραμμίζουν επίσης τους πιθανούς κινδύνους εντός των οργανώσεων που έχουν σχεδιαστεί για την υποστήριξη ευάλωτων ομάδων.

Οι δύο κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν. Πρέπει να εμφανιστούν ξανά στο δικαστήριο στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο Robert Rooney σχολίασε στο "X" (Twitter): «Η LGBT+ φιλανθρωπική οργάνωση και ιδρυτής του Surrey Pride κατηγορείται για βιασμό παιδιών. Αυτό σημαίνει το σύμβολο συν;"





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο ιδρυτής του Surrey Pride αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών


Ιδρυτής του Surrey Pride, 40 ετών, ο οποίος ήταν προστάτης της αμφιλεγόμενης φιλανθρωπικής οργάνωσης LGBT+ εκπαίδευσης που ενθάρρυνε τα νήπια να αμφισβητήσουν το φύλο τους αντιμετωπίζουν 37 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, συμπεριλαμβανομένων βιασμού και ηδονοβλεψίας

3 σχόλια:

  1. Ο ανώμαλος, είχε και το θράσος να διοργανώσει το αποκρουστικό καρναβάλι τους για να έχει και υποστηριχτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι περισσότεροι από αυτούς να ξέρετε πηγαίνουν και με παιδιά ή θα πήγαιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα λέτε και να τα λέμε γενικά σε κάποια νέα παιδιά που νομίζουν με την παιδική τους αφέλεια ότι πάνε να κουνήσουν πολυχρωμές σημαιούλες και να δουν ένα ακόμα καρναβάλι, πίσω από το πανηγύρι κρύβονται μεγάλα προβλήματα, μπλεξίματα, δυστυχία, κακοποίηση και εκβιασμοί. Όσο για τους ενήλικες η έχουν πλήρη επίγνωση της ανωμαλίας τους ή έχουν φτιάξει τον δικό τους κόσμο σαν τους εξωγήινους.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!