Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Π ρ ο π α γ α ν δ ί σ τ ρ ι α του Χόλλυγουντ υπέρ των εμβολίων π ε θ α ί ν ε ι από κ α ρ κ ί ν ο turbo


Συμβολική εικόνα (C) Freepik


Η Jody Frisch, η οποία ήταν πρώιμη υποστηρίκτρια των πειραματικών εμβολιασμών Covid, πέθανε πρόσφατα από καρκίνο του στομάχου μετά από μια «σύντομη μάχη».




Έχει πέσει, άρα γε, τώρα η ίδια η προπαγανδίστρια του Χόλλυγουντ υπέρ του εμβολιασμού θύμα του καρκίνου-turbo που προκαλείται από το mRNA; 

Εξάλλου, «ξαφνικά και απροσδόκητα» ο καρκίνος έχει επίσης έρθει μετά τις γονιδιακές θεραπείες.

"Ξαφνικά και απροσδόκητα" - ένα θλιβερό σύνθημα που διαβάζεται όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια από την κυκλοφορία των πειραματικών εμβολίων Covid και τους ξαφνικούς και απροσδόκητους θανάτους. 

Αλλά «ξαφνικά και απροσδόκητα» υπήρξαν περιπτώσεις καρκίνου-turbo από τότε. 

Προηγουμένως υγιείς άνθρωποι αρρώστησαν με συχνά θανατηφόρες καρκινικές αναπτύξεις μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το Report24 αναφέρθηκε πολλές φορές.


Αυτό φαίνεται να συνέβη με το μακροχρόνιο στέλεχος του Χόλλυγουντ Jody Frisch. 

Η «ειδικός επικοινωνίας» ήταν επίσης μία από τους πρώτους που «εμβολιάστηκε» με τα πειραματικά εμβόλια Covid - και επίσης διαφημίστηκε δυνατά για αυτό.

Τώρα πέθανε από καρκίνο του στομάχου μετά από μια «σύντομη μάχη» - ένας άλλος όρος για την ανάπτυξη του λεγόμενου καρκίνου-turbo.





Ένα άλλο τραγικό παράδειγμα του γεγονότος ότι η διάθεση υποτιθέμενων εμβολίων με τη μορφή πειραματικών τεχνολογιών mRNA συνδέεται με μεγάλους κινδύνους. 

Πολλοί άνθρωποι ήταν ακόμη απόλυτα υγιείς και δεν αρρώστησαν ποτέ μέχρι το 2020 και λίγο αργότερα υπέφεραν από καρκίνο τελικού σταδίου. 

Μπορεί επίσης να υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο οι στατιστικές από αυτή την άποψη είναι δύσκολο ή αδύνατο να ληφθούν.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΘΑΝΑΤΟΙ:










ΣΧΕΤΙΚΑ:

Christine Anderson, ευρωβουλευτής: Η παγκόσμια εκστρατεία «εμβολιασμού» COVID θα μείνει γνωστή ως το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει διαπραχθεί ποτέ στην ανθρωπότητα
"... Θα μείνει στα ιατρικά βιβλία ως το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο όλων των εποχών».

Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής Christine Anderson: «Είναι ακριβώς το θράσος με το οποίο το κάνουν αυτό. Είναι εκλεγμένοι αξιωματούχοι και στη δημοκρατία πρέπει να ενεργούν εξ ονόματος του λαού...
Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πια. Εξυπηρετούν κάθε είδους συμφέροντα, ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια εξυπηρετούσαν λίγο πολύ τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών που έρχονται με αυτό το γελοίο εμβόλιο mRNA αποκαλώντας το εμβόλιο...
Και δεν είχαν κανένα σεβασμό, καμία ανησυχία για την ασφάλεια των ανθρώπων στους οποίους έκαναν ένεση με αυτά τα πράγματα κατά εκατομμύρια και δισεκατομμύρια. Αυτή είναι μια εντελώς νέα ποιότητα της θηριωδίας στην οποία έφτασαν σε εκείνο το σημείο...
Το πιο τρομακτικό μέρος αυτού είναι ότι φαίνεται να διαβάζουν όλα από το ίδιο σενάριο ...
Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Όλη αυτή η εκστρατεία «εμβολιασμού» θα μείνει στα ιατρικά βιβλία ως το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο που έγινε ποτέ. Και ναι, θα είναι γνωστό ως το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει διαπραχθεί ποτέ στην ανθρωπότητα».



Βλέποντας καθαρά: Τα προβλήματα που σχετίζονται με το έντερο επηρεάζουν τα μάτια
Με συνδέσεις με το έντερο, αρκετές οφθαλμικές παθήσεις θα μπορούσαν ενδεχομένως να προληφθούν ή να αντιμετωπιστούν με την αποκατάσταση της ομοιόστασης του μικροβιώματος.



Και πάλι μελέτη δείχνει σχέση μεταξύ αναμνηστικού εμβολιασμού και θανάτων
Ο αριθμός των μελετών που δείχνουν τη συσχέτιση μεταξύ της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού και των θανάτων συνεχίζει να αυξάνεται. Αυτή τη φορά, στην Αυστραλία, αποδείχθηκε ότι η τρίτη δόση ήταν αναμνηστική για θανάτους.

2 σχόλια:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!