Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Twitter / X εγκαταλείπει τη Βραζιλία αφού του επιδόθηκαν μυστικές εντολές από τον πρόεδρο Alexandre de Moraes που απειλούν με σύλληψη για μη συμμόρφωση με τη λογοκρισία














Οι αρχές της Βραζιλίας θέλουν να λογοκρίνουν το Twitter/"X"

Τα αιτήματα λογοκρισίας από τις αρχές της Βραζιλίας περιλαμβάνουν περιεχόμενο και την παροχή προσωπικών πληροφοριών λογαριασμού των χρηστών του Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι απαιτήσεις δεν περιορίζονται μόνο στους χρήστες στη Βραζιλία, αλλά επί του παρόντος επεκτείνονται στους χρήστες Twitter / "X" στην Αργεντινή και τις Ηνωμένες Πολιτείες.



Γραφείο Twitter στο Σάο Πάολο

Η τοποθεσία Twitter /"X" στη ΒραζιλίαL Av. Brig. Faria Lima, 4055 - Itaim Bibi - SÃO PAULO CAPITAL








Προσωπικό Twitter/"X"

Χαιρόμαστε που το προσωπικό του Twitter προστατεύεται. Είναι χωρίς δουλειά προς το παρόν, αλλά ίσως μπορούν να εργαστούν από το σπίτι; Ίσως όχι. Ίσως να φύγουν από τη Βραζιλία;


Ευχόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους ασφάλεια και ευεξία! Είθε να συνεχίσουν να ρίχνουν φως στο κακό και να παραμείνουν ισχυροί υποστηρικτές της ελευθερίας του λόγου και της αλήθειας!




Τα Tweet










Το νήμα

























Τα ζητήματα λογοκρισίας δεν είναι κάτι νέο στη Βραζιλία, δεν είναι συγκεκριμένα


Εδώ συζητήσαμε τη λογοκρισία τον Μάϊο του 2024.


ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ


Να είστε σίγουροι ότι ό, τι κάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, η λογοκρισία που ασκούν στη Βραζιλία, όποτε αποφασίσουν να το κάνουν, μπορούν να το κάνουν και στις ΗΠΑ. Εξάλλου, απλώς χρησιμοποιούν άλλες χώρες για να διαμορφώσουν και να εφαρμόσουν ένα πρότυπο. Στη συνέχεια το μοντέλλο, εφαρμόζεται και επαναλαμβάνεται.


·
7 Μαΐου








Σε περίπτωση που το χάσατε, όταν το καρναβάλι της Βραζιλίας αφιερώθηκε στη λατρεία του Βάαλ και των σατανικών αρμάτων, βλασφημία ενός ηθοποιού που παρίστανε τον Χριστό και σπρωχνόταν με ένα δίκρανο από έναν ηθοποιό που παρίστανε τον διάβολο, τότε ίσως καταλάβετε γιατί η περιοχή χτυπήθηκε στη συνέχεια από κεραυνό και προκλήθηκαν πλημμύρες.

Πολλοί περιμένουν ακόμα και μετά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων ότι θα υποστούν την εκδίκηση του Θεού.


·
9 Μαρτίου 2023






Η μόνη απάντηση

Η μόνη αλήθεια που πραγματικά έχει σημασία είναι ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Υιός του Θεού και ήρθε στη γη για να χύσει το αίμα Του, έτσι ώστε οι αμαρτίες σας να μπορούν να συγχωρεθούν.

Μπορείτε να πείτε μια απλή προσευχή για συγχώρεση και μετάνοια.

Η προσευχή της σωτηρίας: Η προσευχή του αμαρτωλού

Και μην νομίζετε ποτέ ότι οι αμαρτίες σας είναι πολύ μεγάλες για τη συγχώρεση του Θεού.

·
23 Ιουλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!