Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Ένα νέο ντοκυμανταίρ που εκθέτει την κινδυνολογία για το κλίμα είναι το τελευταίο θύμα της λογοκρισίας των Big Tech


Εικόνα για την κλιματική αλλαγή
Parabol Studio/Shutterstock

Το Vimeo αφαίρεσε προσωρινά το "Climate: The Movie (The Cold Truth)" και το YouTube κατάφερε χαστούκι δίνοντας μια προειδοποίηση "περιεχομένου" που εξακολουθεί να ισχύει.


(LifeSiteNews) Ένα ντοκυμανταίρ που εκθέτει την κινδυνολογία για το κλίμα ως «απάτη» για την αύξηση της δύναμης και του κέρδους της παγκοσμιοποίησης ήταν το τελευταίο θύμα της λογοκρισίας των Big Tech, με το Vimeo να το αφαιρεί προσωρινά και το YouTube να του απευθύνει μια προειδοποίηση «περιεχομένου».

Όπως ανέφερε το LifeSiteNews, το Climate: The Movie (The Cold Truth) εκθέτει το οικονομικό συμφέρον πολλών επαγγελματιών να υποδαυλίζουν φόβους για την κλιματική αλλαγή. 

Υπάρχει ακόμη και μια ώθηση για την ποινικοποίηση της διαφωνίας σχετικά με το θέμα. Οι υποστηρικτές της επίσημης αφήγησης για τον COVID-19 υποστήριξαν παρόμοια δρακόντεια λογοκρισία των σκεπτικιστών. 

Ένας τέτοιος σκεπτικιστής της αφήγησης του COVID είναι ο Δρ William Makis, ένας Καναδός γιατρός με εμπειρία στην ακτινολογία, την ογκολογία και την ανοσολογία που χρησιμοποίησε το Substack του για να επισημάνει τη λογοκρισία του Climate: The Movie (The Cold Truth) δημοσιεύοντας ένα άρθρο της Epoch Times σχετικά με αυτό.

Μετά την κυκλοφορία της ταινίας και τις εκκλήσεις για λογοκρισία, "το Vimeo αφαίρεσε το βίντεο από την πλατφόρμα του στις 24 Μαρτίου, αναφέροντας μια "παραβίαση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή / και των Οδηγιών του Vimeo".

«Περίπου 12 ώρες αφότου επικοινώνησα, ανέβηκε ξανά», δήλωσε ο δημιουργός της ταινίας, Martin Durkin, στους Epoch Times. «Αλλά δεν ξέρουμε γιατί. Υποθέτω ότι κάποιοι "πράσινοι" διαμαρτυρήθηκαν γι' αυτό και ότι το κατέβασαν αυτόματα. Για να είμαστε δίκαιοι απέναντι στο Vimeo που το έβαλαν πίσω, αυτό ήταν καλό."

Το μέσο συνέχισε:

Στις 22 Μαρτίου, το Food Lies, το οποίο έχει 44.000 συνδρομητές, ανέφερε ότι όταν μοιράστηκαν για πρώτη φορά την ταινία στο κανάλι τους, το YouTube την αφαίρεσε «αμέσως» και το Food Lies έπρεπε να ζητήσει ειδική άδεια για να αναδημοσιεύσει.

Όταν εγκρίθηκε η έκθεση, το YouTube πρόσθεσε την ακόλουθη υπερθέρμανση με βάση τα συμφραζόμενα: «Η κλιματική αλλαγή αναφέρεται σε μακροπρόθεσμες αλλαγές στις θερμοκρασίες και τα καιρικά πρότυπα. Οι ανθρώπινες δραστηριότητες ήταν η κύρια κινητήρια δύναμη της κλιματικής αλλαγής, κυρίως λόγω της καύσης ορυκτών καυσίμων όπως ο άνθρακας, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο» και περιελάμβαναν έναν σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα των Ηνωμένων Εθνών «Τι είναι η κλιματική αλλαγή;».

Η προειδοποίηση «πλαισίου» και ο σύνδεσμος προς τον ιστότοπο του ΟΗΕ εμφανίζονται επίσης στην έκδοση που δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό «Climate The Movie», ο οποίος έχει προβληθεί 98.000 φορές. 

Το YouTube τοποθετεί ομοίως το "πλαίσιο" σε ιατρικά ακριβή βίντεο υπέρ της ζωής. Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του πανικού του κορονοϊού, λογόκρινε βίντεο επικριτικά για τα lockdown και τα εμβόλια mRNA.

Το 'X' (πρώην Twitter) δεν έχει λογοκρίνει το Climate: The Movie (The Cold Truth), σύμφωνα με τα ιδανικά της ελευθερίας του λόγου που ο ιδιοκτήτης του Elon Musk έχει επανειλημμένα διατυπώσει.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Το YouTube αφαιρεί γερμανικό βίντεο με αποτελέσματα αυτοψίας θανάτων μετά τον εμβολιασμό




ΠΗΓΗ: 
New documentary exposing climate alarmism is the latest victim of Big Tech censorship - LifeSite (lifesitenews.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Χιλιάδες κρύα ρεκόρ στον «θερμότερο Φεβρουάριο όλων των εποχών»
Ο Φεβρουάριος του 2024 θα καταγραφεί στην ιστορία των μέσων ενημέρωσης ως ο πιο καυτός όλων των εποχών - τουλάχιστον σε μέρη της Ευρώπης. Ενώ ήταν πράγματι ασυνήθιστο, αλλά όχι εξαιρετικά ζεστό σε αυτή τη χώρα, ο καιρός στην Ασία έδειξε την παγωμένη πλευρά του. Ο πιο κρύος Φεβρουάριος όλων των εποχών στοίχισε πολλές ζωές.



Από το έδαφος στα αστέρια: Οι τεράστιες αγορές γης του Bill Gates στις ΗΠΑ
Ενώ ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates έγινε γνωστός στα χρόνια του κορωνοϊού κυρίως μέσω της συμμετοχής του στην επιχείρηση εμβολιασμού, ο συνιδρυτής της Microsoft έχει γίνει έκτοτε ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικής γης στις ΗΠΑ. Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates είναι ο μεγαλύτερος χορηγός γενετικής μηχανικής στον κόσμο. Επίκειται αλλαγή της γεωργικής εποχής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!