Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Κυβερνητικός εκπρόσωπος μέ ....αρχιεπισκοπικά άμφια!

  • εφημερίδα «δημοκρατία»

Αυτή είναι η θλιβερή διαπίστωση από την ακατανίκητη ροπή του Ιεράρχη της αυτοκέφαλης Ελλαδικής Εκκλησίας να υπηρετεί πειθήνια  κάθε κυβέρνηση - και, φυσικά, τον εκάστοτε πρωθυπουργό -, όσο κι αν θίγει τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας και όσο κι αν έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την ορθόδοξη χριστιανική ταυτότητα της χώρας μας.

Τώρα που η κυβέρνηση τα έχει βρει, σε επικοινωνιακό, δημοσκοπικό και αμιγώς πολιτικό επίπεδο, σκούρα, ο κ. Ιερώνυμος ανέλαβε την επιδιόρθωση του…  θεοσεβούμενου προφίλ του κ. Μητσοτάκη

Μία από τις δράσεις που ανέλαβε να πραγματοποιήσει ο κ. Ιερώνυμος για να επιτύχει το πολυπόθητο μερεμέτι της τρωθείσας εικόνας του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η κοινή επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Αρχιεπίσκοπος μαζί με τον πρωθυπουργό σε δομές της εκκλησίας στο Δήλεσι της Βοιωτίας.

Τώρα που πλησιάζουν η Μεγαλοβδομάδα και η Ανάσταση του Κυρίου και οι κυβερνητικοί και ποικίλοι παράγοντες της Ν.Δ. θα υποχρεωθούν να πάνε σε αρκετούς ιερούς ναούς, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να δει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι να συνεχιστούν οι αποδοκιμασίες του λαού στους εκπροσώπους του κόμματος και της κυβέρνησης.

Ο γάμος των ομοφυλοφίλων, δεν είναι δυνατόν να έχει ξεχαστεί μέχρι τήν Μεγάλη Εβδομάδα. 

Ομοίως δεν πρόκειται να λησμονηθούν εύκολα τα ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ των ιερών ναών, η ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ της Ακολουθίας της Αναστάσεως, η ΜΑΤΑΙΩΣΗ περιφοράς του Επιταφίου και η  Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Σ Η  της Θείας Μετάληψης που αποφάσισε ο κ. Μητσοτάκης με πρόσχημα την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Ο κ. Ιερώνυμος ξεχνά, καθώς φαίνεται, και όσα κήρυξε ο Χριστός και τη φανατικά αντιχριστιανική συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Τον ενδιαφέρει μόνο να μην τα βάλει μαζί του η κυβέρνηση, αισθανόμενος μάλλον ότι από κάπου «τον κρατούν». 

Γι’ αυτό ακολουθεί την ίδια φιλοκυβερνητική πολιτική που άσκησε επί Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά με το Μνημόνιο και επί Τσίπρα με τις Πρέσπες.

Ο κ. Ιερώνυμος απογοητεύει τους πιστούς. Οι μητροπολίτες που διαφωνούν με τη στάση του ας πάρουν θέση…


NEWSBREAK

https://tasthyras.wordpress.com/2024/04/24/%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%ba%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%89%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83/#more-91451

4 σχόλια:

  1. Ἀπὸ τὴν Πελοπόννησον μοῦ γράφουν, ὅτι εἶναι ὅλοι
    ἓτοιμοι μὲ τὰ παλικάρια των. Θέλω ὅμως νὰ εἶμαι βέβαιος,
    ὅτι θὰ μὲ ἀκολουθήσετε. Ἄν κάμετε σεῖς ἀρχὴν ἀπὸ τὸ ἕν
    μέρος καὶ ἐγὼ ἀπὸ τὸ ἄλλο, θὰ σηκωθῇ ὅλη ἡ Ρούμελη.
    Περιμένω ἀπάντησιν μὲ τὸν κομιστὴν τῆς ἐπιστολῆς μου.
    Τὴν μπαρούτην καὶ τὰ βόλια τὰ ἔλαβα καὶ τὰ ἐμοίρασα.

    22 Μαρτίου 1821
    Σᾶς χαιρετῶ καὶ σᾶς γλυκοφιλῶ
    Ὁ ἀγαπητός σας
    Ὀδυσσεὺς Ἀνδροῦτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστόδουλε Ζείς εσύ μας οδηγείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΥΧΩΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΥΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού ψήφισαν τον επαίσχυντο νόμο τώρα φταίνε οι πιστοί που διαμαρτύρονται για αυτόν λέγοντας πώς άλλα λέει το ευαγγέλιο ! Συνεχίζουν την βλαστήμια βγαίνοντας και από πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!