Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Σκέτη ΠΑΡΩΔΙΑ!!! Ο "αρχηγός" (καί άθεος;) Κασσελάκης διάβασε μέσα στήν Εκκλησία, τό “Πιστεύω” στά αγγλικά καί ο Μεϊμαράκης στά ελληνικά!

 

ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. 
ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,
Ή ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ;

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας της Νέας Υόρκης, πριν από την Εθνική Παρέλαση της Πέμπτης Λεωφόρου, στό Μανχάτταν.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, διάβασε το ...«Πιστεύω» στα Αγγλικά και ο ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης στα Ελληνικά.

Η δοξολογία έγινε παρουσία, μεταξύ άλλων, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, των βουλευτών Φίλιππου Φόρτωμα, Νίνας Κασιμάτη, Θεόφιλου Ξανθόπουλου, Μιλένας Αποστολάκη, της πρέσβειρας της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Αικατερίνης Νασίκα.

Παρόντες βέβαια ήταν και οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς. 

Ο καιρός ήταν αίθριος γεγονός που δημιουργούσε τις κατάλληλες συνθήκες για την επιτυχία της παρέλασης.

https://karditsastakra.com/2024/04/15/%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%83/


9 σχόλια:

  1. Νομίζουν ότι είναι της μόδας να πατάνε σέ δύο βάρκες ,κούνια πους τους κουναγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα κοροϊδεύουν τον εαυτό τους καί μετά όλους τούς ορθόδοξους χριστιανούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος εκ πεποιθήσεως17 Απριλίου 2024 στις 9:12 μ.μ.

      Δεν κοροϊδεύουν κανέναν γιατί απλά δεν τους πιστεύουμε.

      Τώρα, όσοι πέφτουν στην επικοινωνιακή/προπαγανδιστική παγίδα μιας τέτοιας κίνησης είναι άξιοι της μοίρας τους και ενδεχομένως και περιορισμένης αντίληψης.

      Αυτό όμως που κάνουν και θα είναι ολέθριο για τους ίδιους είναι ότι πειράζουν τον Θεό.

      Και ξέρουμε ποιος προσπάθησε να πειράξει τον Κύριό μας στην έρημο.

      Μου κάνει εντύπωση που δεν φοβούνται.

      Και άντε ας πούμε ότι ο Κασσελάκης δεν έχει ιδέα, είναι αθεολόγητος ο άνθρωπος, και προκαλεί.

      Βεβαίως, σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογείται, διότι όταν δεν ξέρεις, οφείλεις να ρωτήσεις, ιδιαίτερα όταν έχεις κάποια θέση, ώστε να μην θίξεις κανέναν αφενός, και αφετέρου να μην εξευτελιστείς.

      Εκεί, ωστόσο, που πρέπει να σταθούμε είναι στην στάση του Κλήρου και ειδικά του επικεφαλής.

      Ο κύριος αυτός δεν γνώριζε; Ή μήπως είναι και αυτός αθεολόγητος; Έχει ήδη επιδείξει πολλές νεωτεριστικές τάσεις και αποκλίσεις από τη διδασκαλία της Εκκλησίας μας. Φαίνεται να δυσανασχετεί και να δυσαρεστείται με την παράδοση της Εκκλησίας.

      Άρα γε, δεν διδάχθηκε ή δεν διάβασε ποτέ την τύχη των ομοίων του μέσα στην ιστορία της Εκκλησίας; Και αν γνωρίζει, τι είναι αυτό που τον κάνει να μην φοβάται την οργή του Θεού;
      Μήπως το γεγονός ότι είναι εντελώς ξένο στοιχείο μέσα στην Εκκλησία;

      Όπως και να έχει παίζουν με την φωτιά....της κόλασης.

      Διαγραφή
  3. Το καλύτερο που θα έκανε ο ΚΑΣΕΛ- ακης είναι να πάει πίσω από εκεί που ήλθε. Να πάρει και τον συζυγο και τον σκύλο του και να μας αφήσει ήσυχους. Ποιός τον κάλεσε ή μάλλον ποιός τον φύτεψε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μίστερ, το "Πιστεύω" δεν είναι lifestyle.

    Όπως λένε κάτι βόδια "κάνω και λίγη γιόγκα" για να τις περάσουν προχώ...

    Αλλά άμα υπάρχει Ελπιδοφόρος στη μέση όλα γίνονται.

    ΟΚ, ελπίζω να καταλαβαίνουν ότι τώρα έχουν αρχίσει και τα βάζουν με τον ίδιο τον Θεό κι ο Θεός δεν εμπαίζεται ούτε αστειεύεται.

    Απλώς fyi, φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήν είστε αφελείς παιδιά, άν ήταν νά φύγει καί νά ξαναγυρίσει πίσω στίς ΗΠΑ, θά αγόραζε λέτε αυτό τό τόσο ταπεινό διόροφο ....'τσαρδάκι' των 240 τ.μ. στό Κολωνάκι, μέ τήν "αστεία τιμή" των 1.700.000 ευρώ;
    Ήρθε γιά νά μείνει φοβούμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ 'ΠΙΣΤΕΥΩ'!
    ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΕΡΟ ΝΑΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως διάβασε στα πρωτοσέλιδα την επόμενη ημέρα ειδικά αυτή της ομογένειας νομίζω "Εθνικός Κύρηκας" ένιωσε κατάνυξη διαβάζοντας το πιστεύω στα Αγγλικά. Τι να πρώτο σχολιάσει κάποιος.
    Ότι προτιμά την Αγγλική μετάφραση από την Αρχαία Ελληνική ή έστω την Δημοτική. Με την ίδια κατάνυξη φαντάζομαι ότι υποστηρίζει και το χωρισμό Εκκλησίας-Κράτους ήδη από την εποχή που ήταν υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
    Ότι είχε πάει ως νέος σε μοναστήρι για λίγες μέρες γιατί φοβόταν μην ήταν γκέι αλλά μέσα στην Βουλή ψήφισε και τον γάμο των ομοφυλόφιλων, την υιοθεσία παιδιών από τέτοια ζευγάρια και ανοίχτηκε και το παράθυρο για την παρένθετη μητέρα που πολλοί "προοδευτικοί" από την συγκυβέρνηση και από αυτά της αντιπολίτευσης το ξόρκιζαν ως μελλοντικό ενδεχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!