Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

«Η κυβέρνηση του (κοκαϊνομανούς ηθοποιού) Ζελένσκι, ασχολείται μέ τό νά ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ διαρκώς τούς Ορθοδόξους ιερείς»!....

 


Ο παγκοσμίως διάσημος Αμερικανός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Τάκερ Κάρλσον, στην τηλεοπτική εκπομπή του στο 'Χ' (πρώην 'Twitter') στις 9 Απριλίου 2024, για άλλη μια φορά αποδοκίμασε τις διώξεις κατά της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας: 





«Οι Αρχές των ΗΠΑ παρέδωσαν στην ουκρανική κυβέρνηση πολύ περισσότερο από 100 δις δολλάρια! 

Και τι έγινε; 

Τί έπραξε αυτή η κυβέρνηση; 

Απαγόρευσε μία ολόκληρη χριστιανική ομολογία», δήλωσε ο δημοσιογράφος εννοώντας το νομοσχέδιο για την έμπρακτη απαγόρευση της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, που εξετάζεται αυτή τη στιγμή από το ουκρανικό κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, «η κυβέρνηση του Ζελένσκι ασχολείται με το νά φυλακίζει τους Ορθοδόξους ιερείς και μοναχές καθώς και στέλνει στρατό για να επιτεθεί στους Ναούς»!

Τέλος, ο Αμερικανός δημοσιογράφος εξέφρασε την οργή του με τους Χριστιανούς πνευματικούς Ηγέτες, που σιωπούν με τις ενέργειες των Ουκρανικών Αρχών.

1 σχόλιο:

  1. Μας τα είπαν στης προφητείες οι Άγιοι Πατέρες, εμείς ώμος αμετανόητοι προτιμούμε να ακούμε τα εξαγοραζμενα ΜΜΕ για να μήν στεναχωρηθουμε και χαλάσει η ζαχαρένια μας!Αυτά για τους πάνω από 65 οι νέοι δουλεύουν μέρα νύχτα που χρόνο για να σκεφτούν και είναι και τα συμφέροντα που δεν πρέπει να βλέπουν πέρα από την κομματική γραμμή!Δεν μας σώνει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!