Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Κοζάνης: "ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ νά γυρίσουν ΣΠΙΤΙ τους καί νά ΜΑΖΕΨΟΥΝ σάν τίς ΚΛΩΣΕΣ τά παιδιά τους..." / ΒΙΝΤΕΟ



Αν οι γυναίκες «δεν επιστρέψουν στο βασίλειό τους, που είναι το σπίτι τους, να μαζέψουν σαν τις κλώσες τα πουλάκια κάτω από τα πτέρυγά τους, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά, να εγκληματούν» υποστήριξε από το βήμα μητροπολιτικού ναού του Αγίου Νικολάου ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, μετά τον Ακάθιστο ύμνο και τους τελευταίους Χαιρετισμούς, το βράδυ της Παρασκευής.


Ο μητροπολίτης, όπως μεταδίδει το kozanimedia.gr, υποστήριξε ότι δεν είναι μισογύνης, λέγοντας ότι η γυναίκα είναι «το ωραιότερο πλάσμα που έφτιαξε ο Θεός» και πως «αν έχουμε έναν Άγιο Κωνσταντίνο, έχουμε μια Αγία Ελένη και πίσω από τον Μέγα Αλέξανδρο μια Ολυμπιάδα».


«Μητέρες θέλουμε, να φτιάξουμε τα παιδιά μας, να αναστήσουμε την Ελλάδα που έχει γίνει περίγελως….ανοίξτε και κανένα κανάλι ξένο… εμείς ασχολούμαστε με τη λάσπη και τον βούρκο», ανέφερε ο Μητροπολίτης.



5 σχόλια:

  1. Πῶς θὰ σωθοῦμε-Σόδομα καὶ Γόμορρα, (20-4-2024),

    Ἀρχιμανδρίτου Σάββα Ἁγιορείτου.

    https://www.youtube.com/watch?v=cImQlvj2FLY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομιλία του Αγιορείτου Ηγουμένου, Γέροντος Εφραίμ Βατοπαιδινού, σε φοιτητές για την αμαρτία και την αγιότητα (ΒΙΝΤΕΟ).

    https://www.orthodoxianewsagency.gr/agioreitika/omilia-tou-gerontos-efraim-vatopaidinou-se-foitites-gia-tin-amartia-kai-tin-agiotita-vinteo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει απόλυτα δίκοιο αλλά το θέμα είναι και οικονομικό.
    Δεν βγαίνει η οικογένεια με έναν μισθό.
    Και μη βιαστείτε να πείτε ότι οι γιαγιάδες μας πως τα κατάφερναν;

    Οι γιαγιάδες δούλευαν κι αυτές είτε στα χωράφια είτε ως μοδίστρες, είτε, είτε είτε.

    Κι έπειτα δεν είχαν σημίτιδες, τσίπρες, μητσοτακηδες και λοιπά λαμόγια να μας χαρατσώνουν και τον αέρα που αναπνέουμε.
    Δεν είχαν ΕΝΦΙΑ, φόρους, αυτοκίνητα, τους αρχιληστες της ΔΕΗ, τους άλλους αρχικλεφταράδες τους επιχειρηματίες να αυξάνουν συνέχεια τις τιμές των τροφίμων.

    Τι να λέμε τώρα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ δουλεύουν δύο και δεν μπορούν να κάνουν παιδιά με 600 Ε ενοίκιο φως νερό ένας μισθός πάει εκεί τι να λέμε τώρα .Ο χορτατος τον νηστικό δεν μπορεί να τον καταλάβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΟΔΕΥΟΜΕΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟΝ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!