Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Στήν ΚΑΒΑΛΑ! Γυναίκα ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ βο(υ)λευτή της Ν.Δ. μέσα σέ Εκκλησία...

 


Επίθεση δέχθηκε το πρωΐ της Κυριακής η Αγγελική Δεληκάρη, βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο Γηροκομείο, άγνωστη γυναίκα την πλησίασε, την έβρισε και την χαστούκισε.



Σύμφωνα με το proininews.gr, η βουλευτής αντέδρασε πολύ ψύχραιμα ενώ οι παρόντες αποδοκίμασαν την γυναίκα για την πράξη της. 

Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στην εκκλησία της κυρίας Δεληκάρη. 

Τότε, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει με αφορμή τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και χαστούκισε την βουλευτή της ΝΔ. 

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, η δράστις φέρεται να έχει σχέση με την «Νίκη» και να ήταν υποψήφια βουλευτής με το κόμμα αυτό.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για το περιστατικό:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού. 

Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία.


Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία.

Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα.»

7 σχόλια:

  1. Η αγανάκτηση του απλού κόσμου ακόμα δέν έχει φανεί στήν ολότητά της, ούτε έχει ξεσπάσει στό αναμενόμενο βαθμό, όπως είναι επόμενο.
    Όσο γιά τήν "άμεση διαγραφή" της κυρίας αυτής που χειροδίκησε από τό κόμμα 'ΝΙΚΗ' στό οποίο ανήκε, τί νά πούμε; Τόσο γρήγορα αντανακλαστικά γιά τήν χειροδικία;
    Ενώ γιά άλλα ζητήματα παρουσιάζονται καθυστερήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ γιά λίγο22 Απριλίου 2024 στις 5:59 μ.μ.

      Η γνώμη μου είναι ότι φθηνά τήν γλύτωσε η κυρία βο(υ)λευτής!
      Θά μπορούσε νά εισπράξει καί τίποτε περιποιημένες σφαλιάρες!
      Γιατί όχι;

      Διαγραφή
  2. Ύποπτη κίνηση και ίσως ενορχηστρωμένη για να στοχοποιηθούμε οι Χριστιανοί.
    Εδώ είστε κι εδώ είμαι ότι εκεί θα πάει το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλει πολύ τσαγανό για να το κάνεις αυτό.. Εύγε στην κυρία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ν ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ, ΚΙ ΑΣ ΦΛΥΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΤΥΡΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ-ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ. ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΣΑΣ. ΕΑΝ ΛΕΓΩ ΕΑΝ, ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΑΛΟ ΧΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ. ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως με τις φάπες στην Εκκλησία.

    Υπάρχει και το προαύλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. QUIZ:γρια(πλεον)κ.κ.λοπη καριολοπουτσουνουφλη απο την νουμου,,,η επι πολλων ετων λατρηs του αντρε και τηs μιμηs,η επι παντοs επιστητου καθημενη επι του καναΠΕΟΥΣ που με λαγνεια παντοτε τον εναγκαλιζοταν καθοτι τηs ηρεσε το οθωμανικον δικαιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!