Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ευχαριστήριο μήνυμα του Καλύμνιου π. Μιχαήλ Κουκουβά. Τό ΘΑΥΜΑ έγινε!

 



Αγαπητοί μου αδερφοί χαίρετε εν Κυρίω.

Πρωτίστως,
ευχαριστώ την Κυρία Θεοτόκο, την γλυκιά μας Παναγία και μητέρα του Χριστού μας, που έδωσε λύση στο άδικο και τοκιζόμενο πρόστιμο που υπέστην κατά την περίοδο του κοροϊδιου, δια την ομολογία Πίστεως μας, ενάντια στα βλάσφημα μέτρα που υπέβαλαν στους Αγιασμένους ιερούς Ναούς μας.

Πολλά ευχαριστήρια στους αδερφούς και συναγωνιστάς : ιερέα Παύλο, πολύτεκνο και ομολογητή Χριστού, αγαπητό αδερφό, που πρότεινε την ανάρτηση βοηθείας, στον κ. Απόστολο που επικοινώνησε μαζί μου και με διακριτικότητα και ευγένεια, έθεσε το θέμα αποπληρωμής του άδικου τοκιζόμενου προστίμου των 6.000 ευρώ…. , στην αγαπητή και πολλάκις αγωνιζομένη κ. Φαίη που συνέταξε και ανήρτησε το κείμενο στο ιστολόγιό της.

Ιδιαιτέρως όμως και με συγκίνηση…. πολλά ευχαριστήρια σε όλους εσάς αγαπημένοι μου αδερφοί, που σπεύσατε αμέσως να βοηθήσετε τον υποφαινόμενο και την οικογένειά του, δίνοντας ο καθένας από το περίσσευμα της αγάπης του….

Ο υποφαινόμενος και η οικογένειά μου, κάναμε το καθήκον μας ως ιερέας και ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ορθοτομώντας το Λόγο της Αληθείας του Χριστού μας, κρατώντας ζωντανό το Θεμέλιο της Ορθοδοξίας μας, που είναι η Πίστη στα Όσια και ιερά και δη στο μυστήριο της Θείας Ευχαριστήριας (που πολεμείται από τις Αντίχριστες Δυνάμεις) και στην Αγιότητα των ιερών Ναών μας.

Θέλω να ξέρετε αγαπητοί μου αδερφοί ότι, η ασφαλιστική δικλείδα της υπάρξεως μας στην νυν και μέλλουσα ζωή, είναι η Πίστη μας στο Χριστό.

Αυτό θέλει να πλήξει ο μαινόμενος διάβολος και τα όργανα του.

Η έμπρακτη αγάπη σας στον υποφαινόμενο και την….. οικογένειά του, μας συγκίνησε και από καρδίας σας λέμε…

Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας, υγεία ψυχική και σωματική.

Ο Θεός να σας ανταποδώσει εκατονταπλασιονά το καλό που κάνατε σε μένα, την οικογένειά μου.

Μετά την αποπληρωμή του χρέους στην Εφορία, θα προσκομίσουμε στην κ. Φαίη τα αποδεικτικά στοιχεία της αποπληρωμής, που θα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές….. το αποτέλεσμα της αγάπης σας.

Θα προσευχόμαστε για σας, στο Άγιο Θυσιαστήριο, υπέρ των αγαπόντων και ευεργετούντων ημάς !!!

Καλό και Ευλογημένο Πάσχα !!!

Ιερέας
Μιχαήλ Κουκουβάς
Κάλυμνος

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια και στον Ιωσηφ Παπαδόπουλο μέσω του βίντεο που ανήρτησε με τη συνέντευξη του π. Μιχαήλ Κουκουβά πληροφορήθηκα το συγκεκριένο γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχαήλ να είσαι καλά εσύ καί ή οικογένεια σου να σε χαιρόμαστε υπάρχεις σαν πρότυπο στην καρδιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!