Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Οι φυλακές της Νέας Υόρκης θα θέσουν τους κρατούμενους σε lockdown κατά τη διάρκεια της ηλιακής έκλειψης




Το Τμήμα Σωφρονισμού της Πολιτείας της Νέας Υόρκης εξέδωσε lockdown για όλους τους κρατούμενους στις 8 Απριλίου λόγω της επερχόμενης ολικής ηλιακής έκλειψης.

Η κίνηση των σωφρονιστικών αρχών της πολιτείας της Νέας Υόρκης είχε ως αποτέλεσμα οι κρατούμενοι να μηνύσουν την πολιτεία.

Την Παρασκευή, μια ομάδα κρατουμένων κατέθεσε αγωγή στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο που αναφέρει ότι ο αποκλεισμός στις 8 Απριλίου κατά τη διάρκεια της ολικής ηλιακής έκλειψης «παραβιάζει τα συνταγματικά δικαιώματα των κρατουμένων να ασκούν την πίστη τους».

Οι ενάγοντες στη μήνυση είναι έξι άνδρες με διαφορετικό υπόβαθρο, συμπεριλαμβανομένων των Βαπτιστών, των Αντβεντιστών της Έβδομης Ημέρας και των Μουσουλμάνων.

Προηγουμένως,το The Gateway Pundit ανέφερε ότι αξιωματούχοι της αστυνομίας της πολιτείας της Νέας Υόρκης είχαν προειδοποιήσει τους κατοίκους να είναι προετοιμασμένοι για αργούς χρόνους απόκρισης 911, διαταραχές κινητής τηλεφωνίας, κυκλοφοριακή συμφόρηση και ζήτηση τροφίμων κατά τη διάρκεια της επερχόμενης ολικής ηλιακής έκλειψης.

Οι κρατούμενοι σε φυλακή της Νέας Υόρκης κατέθεσαν μήνυση αφού το Τμήμα Σωφρονισμού της πολιτείας ανακοίνωσε lockdown που θα τους εμπόδιζε να παρακολουθήσουν την ολική ηλιακή έκλειψη της επόμενης εβδομάδαςhttps://t.co/qindpVlKhX pic.twitter.com/ajw0eMvdYC

— ABC News (@ABC) 2 Απριλίου 2024


Από USA Today:

Οι κρατούμενοι σε φυλακή της Νέας Υόρκης που εμποδίζονται να παρακολουθήσουν την ολική ηλιακή έκλειψη της επόμενης εβδομάδας έχουν καταθέσει αγωγή εναντίον του τμήματος σωφρονιστικών καταστημάτων της πολιτείας, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση παραβιάζει τις θρησκευτικές τους ελευθερίες.

Το ουράνιο φαινόμενο, το οποίο δεν έχει περάσει πάνω από τη Νέα Υόρκη από το 1925 και δεν θα εμφανιστεί ξανά στην πολιτεία μέχρι το 2079, «είναι ένα σημαντικό θρησκευτικό γεγονός για ανθρώπους με πολλά διαφορετικά θρησκευτικά υπόβαθρα», σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία κατατέθηκε την Παρασκευή σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι της Νέας Υόρκης έθεσαν σε ισχύ lockdown στις εγκαταστάσεις της για τις 8 Απριλίου, την ημέρα που η έκλειψη θα περάσει πάνω από μια μεγάλη έκταση της Βόρειας Αμερικής, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης, καθώς το φεγγάρι σβήνει τον ήλιο. Μεταξύ αυτών είναι το σωφρονιστικό ίδρυμα Woodbourne, η φυλακή στο Woodbourne, όπου έξι άνδρες διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων μήνυσαν από κοινού το σωφρονιστικό τμήμα για την πολιτική.

Οι ενάγοντες - ένας Βαπτιστής, ένας Μουσουλμάνος, ένας Αντβεντιστής της Έβδομης Ημέρας, δύο ασκούμενοι της Santeria και ένας άθεος - ζητούν από έναν δικαστή να διατάξει το τμήμα σωφρονισμού να ακυρώσει αμέσως την εντολή lockdown και να παράσχει γυαλιά έκλειψης σε όλους τους κρατούμενους που επιθυμούν να δουν την έκλειψη, όπως έκανε όταν μια μερική έκλειψη ήταν ορατή το 2017 στη Νέα Υόρκη.

Βόρεια της Νέας Υόρκης στην περιοχή των καταρρακτών του Νιαγάρα, Καναδοί αξιωματούχοι έχουν ήδη κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να προετοιμαστούν για την επερχόμενη ολική ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου.





ΠΗΓΗ: New York Prisons Will Place Inmates on Lockdown During Solar Eclipse | The Gateway Pundit | by Anthony Scott




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:



Το CERN ενεργοποιείται κατά τη διάρκεια της ηλιακής έκλειψης, 8 Απριλίου 2024



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:



Κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη την πολιτεία κηρύχθηκε στην Ιντιάνα πριν από την ηλιακή έκλειψη
Ο κυβερνήτης της Ιντιάνα Eric Holcomb εξέδωσε την κήρυξη έκτακτης ανάγκης ως προληπτικό μέτρο πριν από την εκδήλωση της 8ης Απριλίου.


Κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε στους καταρράκτες του Νιαγάρα λόγω ολικής ηλιακής έκλειψης
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί στην περιοχή των καταρρακτών του Νιαγάρα στον Καναδά πριν από την ηλιακή έκλειψη της 8ης Απριλίου.


Πόλεις στο μονοπάτι της ολικής ηλιακής έκλειψης προετοιμάζονται για μια συντριβή των επισκεπτών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!