Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Ένα διαρκές ΕΓΚΛΗΜΑ - Μόλυνση από «γενετικά εμβόλια»: Υπάρχει απειλή νέας πανδημίας PostVac λόγω μολυσμένων αποθεμάτων αίματος;



Από τον Kai Rebmann

Σε αντίθεση με όλες τις αρχικές διαβεβαιώσεις ότι τα «γενετικά εμβόλια» ή τα συστατικά τους δεν παραμένουν στο ανθρώπινο σώμα για πολύ, το αντίθετο έχει πλέον αποδειχθεί αρκετές φορές.

Δείτε για παράδειγμα εδώ ή εδώ.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν η πρωτεΐνη ακίδα και τα λιπιδικά νανοσωματίδια, τα οποία εξακολουθούν να είναι ανιχνεύσιμα εβδομάδες και μήνες μετά την ένεση και μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες, ακόμη και βλάβη από το εμβόλιο. 

Πρώτα απ' όλα, πρέπει να αναφερθεί το μετεμβολιακό σύνδρομο, η θρόμβωση και η φλεγμονή σε ζωτικά όργανα ή / και στο νευρικό σύστημα.

Ενώ αυτό μέχρι στιγμής έχει επηρεάσει μόνο τα ίδια τα εμβολιασμένα άτομα, μια νέα ομάδα κινδύνου εμφανίζεται με τους λήπτες αιμοδοσίας ή οργάνων δότη. 

Μια επταμελής ομάδα ερευνητών από την Ιαπωνία, με επικεφαλής τον Jun Ueda, προειδοποιεί ενάντια σε αυτό. Ο Ueda είναι καθηγητής προηγμένης ιατρικής επιστήμης στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Asahikawa. Το έγγραφο δημοσιεύθηκε ως προδημοσίευση στις 15 Μαρτίου 2024 και έκτοτε έχει αναφερθεί ευρέως.

Ο Ueda και οι συνεργάτες του επισημαίνουν ότι έχει ήδη αποδειχθεί επανειλημμένα ότι η ζημιά που προκαλείται από τον «γενετικό εμβολιασμό», όπως αποκαλούν τους εμβολιασμούς Covid, είναι «εξαιρετικά σοβαρή» και επομένως είναι καιρός τα κράτη και οι «σχετικοί οργανισμοί» να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα από κοινού για τον εντοπισμό, τον έλεγχο και τελικά την εξάλειψη αυτών των κινδύνων. Δεν υπάρχει πλέον καμμία αμφιβολία ότι η πρωτεΐνη ακίδα που χρησιμοποιείται ως αντιγόνο στα γενετικά εμβόλια είναι η ίδια τοξική.

Για το αίμα και τα όργανα των δοτών, οι συγγραφείς ζητούν νέες μεθόδους για τον εντοπισμό και την απομάκρυνση των μολυσματικών ουσιών και προτείνουν στην εργασία τους μια σειρά ειδικών δοκιμών και κανονισμών για την ελαχιστοποίηση των σχετικών κινδύνων για τους μελλοντικούς λήπτες. 

Οι ερευνητές επισημαίνουν τη δική τους αναζήτηση στο PubMed για ασθένειες των αιμοφόρων αγγείων - ειδικά θρόμβωση - σε συνδυασμό με λέξεις-κλειδιά όπως "εμβόλιο Covid-19" και "παρενέργειες". Αυτή η αναζήτηση έχει αποφέρει αρκετές εκατοντάδες άρθρα από την εισαγωγή των γενετικών εμβολίων.

Οι Ιάπωνες έχουν εντοπίσει τα ακόλουθα σημεία ως τις μεγαλύτερες ανησυχίες που σχετίζονται με τις δωρεές αίματος από εμβολιασμένα άτομα:

Μόλυνση από την πρωτεΐνη ακίδα:

Αυτό το αντιγόνο είναι πολλαπλώς τοξικό, το οποίο μπορεί να προωθήσει ασθένειες των κυττάρων του αίματος, αλλά και αμυλοείδωση, μεταξύ άλλων. Το τελευταίο οδηγεί σε ασυνήθιστα διπλωμένες πρωτεΐνες που συνδέονται μεταξύ τους για να σχηματίσουν τα λεγόμενα ινίδια αμυλοειδούς, συσσωρεύονται ως τέτοια στον ιστό και μπορούν να οδηγήσουν σε ανεπάρκεια οργάνων.

Μόλυνση με αμυλοειδή συσσωματώματα και μικροθρόμβους που παράγονται από την πρωτεΐνη ακίδα:

Αυτές οι συστάδες πρωτεϊνών (συσσωματώματα αμυλοειδούς) έχουν επίσης αποδειχθεί τοξικές, δεν μπορούν εύκολα να διαλυθούν και επομένως πρέπει να απομακρυνθούν από τα προϊόντα αίματος (όπως το αίμα του δότη). Προωθούν ασθένειες οργάνων, ειδικά του εγκεφάλου.

Συμβάντα που προκύπτουν από εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα δότη και ανοσολογικές ανωμαλίες λόγω ανοσολογικής αποτύπωσης ως αποτέλεσμα πολλαπλών δόσεων γενετικού εμβολίου:

Εάν η ανοσολογική λειτουργία ενός δότη διαταραχθεί από τον γονιδιακό εμβολιασμό, υπάρχει κίνδυνος ο δότης να έχει (υποκλινική) μολυσματική ασθένεια ή να έχει μολυνθεί από παθογόνο ιό και να έχει αναπτύξει ιαιμία ή άλλη πάθηση, ακόμη και αν ο δότης δεν έχει συγκεκριμένα συμπτώματα. 

Για το λόγο αυτό, οι επαγγελματίες υγείας που εκτελούν χειρουργικές επεμβάσεις - συμπεριλαμβανομένων των αιμοληψιών και των μεταμοσχεύσεων οργάνων - θα πρέπει να χειρίζονται το αίμα των ληπτών γενετικών εμβολίων με προσοχή για την πρόληψη της μόλυνσης μέσω αυτού του αίματος. Ομοίως, θα είναι απαραίτητο να ενημερωθούν όλοι οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας σχετικά με αυτόν τον κίνδυνο.

Νανοσωματίδια λιπιδίων (LNPs) και ψευδοουριδίνη σε εμβόλια mRNA:

Στην περίπτωση των εμβολίων mRNA, τα LNPs και η ψευδοουριδίνη μπορούν να παραμείνουν στο αίμα των ληπτών εάν το αίμα συλλεχθεί χωρίς επαρκή χρόνο αναμονής (24 έως 48 ώρες) μετά τον γονιδιακό εμβολιασμό. 

Τα LNPs είναι εξαιρετικά φλεγμονώδη και έχει αποδειχθεί ότι είναι θρομβογόνα τα ίδια, θέτοντας σε κίνδυνο τους λήπτες μετάγγισης. Τα LNPs παρουσιάζουν ισχυρή επικουρική δραστηριότητα, γι' αυτό κινδυνεύουν να προκαλέσουν αυτοάνοσο σύνδρομο που προκαλείται από επικουρικό (σύνδρομο ASIA). 

Ένας άλλος κίνδυνος είναι ότι μπορεί να παραχθεί επιπλέον πρωτεΐνη ακίδα στο σώμα του λήπτη εάν η ψευδοουριδίνη του mRNA εξακολουθεί να συσκευάζεται σε LNPs όταν εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος του λήπτη.

Οι συγγραφείς τονίζουν ρητά ότι στο έργο τους επισημαίνουν μόνο πιθανούς κινδύνους για τους λήπτες αίματος που δωρίζεται, το οποίο με τη σειρά του προέρχεται από λήπτες του γενετικού εμβολίου: «Μέχρι να πραγματοποιηθούν ακριβείς δοκιμές, δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με τον κίνδυνο ή την ασφάλεια των μεταγγίσεων με προϊόντα αίματος από λήπτες των γονιδιακών εμβολίων». Ως εκ τούτου, απαιτούνται «διεξοδικές και συνεχείς έρευνες» καθώς και περαιτέρω μέτρα στο μέλλον, όπως η καταγραφή όλων των δυνητικών δοτών και η ιχνηλασιμότητα των προϊόντων αίματος που παρέχονται από αυτούς.

Το πρόβλημα που έθεσε ο Ueda και οι συνεργάτες του δεν αφορά μόνο τις απλές μεταγγίσεις αίματος, αλλά και τις μεταμοσχεύσεις οργάνων και τις δωρεές μυελού των οστών. 

Προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι σχετικοί κίνδυνοι, να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση της μόλυνσης του αίματος και να η «περιπλοκή της κατάστασης», οι ερευνητές απευθύνουν επείγουσα έκκληση να «ανασταλεί η εκστρατεία εμβολιασμού με γενετικά εμβόλια και να πραγματοποιηθεί αξιολόγηση κινδύνου-οφέλους το συντομότερο δυνατό, όπως ζητήθηκε».


ΠΗΓΗ: Droht eine neue PostVac-Pandemie durch verunreinigte Blutkonserven? - reitschuster.de


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

14χρονος πέθανε ξαφνικά μέσα στο δωμάτιό του - Τον βρήκε η μητέρα του χωρίς τις αισθήσεις του


Γαλλία: Μαθητής υπέστη καρδιακή ανακοπή μετά από επίθεση έξω από σχολείο


Η ίδια η μελέτη της Pfizer επιβεβαιώνει: Το Paxlovid είναι εντελώς άχρηστο


ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ
Η Katrina Lewis, MD, λέει τι έχει κάνει για να επιβιώσει από καρκίνο του μαστού σταδίου IV. Αυτή η συνέντευξη, η ανάρτηση και όλοι οι σύνδεσμοι απαιτούνται για προβολή εάν έχετε αυτόν τον όγκο, αλλά προαιρετικά εάν δεν έχετε.


Παράταση ζωής: Η ιβερμεκτίνη αλλάζει τη μοίρα ενός καρκινοπαθούς
Ένας ηλικιωμένος άνδρας, αντιμέτωπος με ανίατο καρκίνο του παχέος εντέρου, βρήκε μια απροσδόκητη ελπίδα στην ιβερμεκτίνη. Η θεραπεία οδήγησε σε σημαντική βελτίωση των επιπέδων καρκίνου του και έτσι δημιούργησε ελπίδες για νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις.


Κορυφαία μελέτη: Το 27% των ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ έχει υποστεί καρδιακή βλάβη


Αιματολογικές ανωμαλίες 90 ημέρες μετά τον εμβολιασμό COVID-19
Ελεγχόμενη μελέτη δείχνει ότι πολλαπλά ευρήματα προκύπτουν με την πάροδο του χρόνου


Η ιβερμεκτίνη ως «ισχυρό φάρμακο» για την καταπολέμηση του καρκίνου: Μια ματιά στα στοιχεία | FACTS MATTER
Σε ένα προηγούμενο επεισόδιο, συζητήσαμε πώς ο FDA μόλις διευθέτησε την αγωγή του εναντίον τριών Αμερικανών γιατρών - και με αυτόν τον τρόπο, συμφώνησε να αφαιρέσει και να διαγράψει αρκετές κυβερνητικές ιστοσελίδες που προειδοποιούσαν τους ανθρώπους να μην παίρνουν ιβερμεκτίνη.
Βλέποντας πώς η συζήτηση για την ιβερμεκτίνη φαίνεται να επιτρέπεται ξανά από την κυβέρνηση και ότι η πανδημία COVID-19 είναι πολύ πίσω μας, ίσως αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε μια άλλη χρήση της ιβερμεκτίνης εκτός ετικέτας: ως πιθανή θεραπεία για τον καρκίνο.
Ας δούμε μαζί τα στοιχεία.


Μελέτη: Ο εμβολιασμός COVID θα μπορούσε να προκαλέσει συμπτώματα long COVID
Μια νέα μελέτη δείχνει ότι οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να παραμείνουν στο σώμα για περισσότερες από 245 ημέρες μετά τον εμβολιασμό COVID-19, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα παρόμοια με μακρά COVID σε εμβολιασμένα άτομα.


Ουλές της καρδιάς εντοπίστηκαν πάνω από 1 έτος μετά τον εμβολιασμό COVID-19
Νέες μελέτες από την Αυστραλία και τον Καναδά δείχνουν ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να αναπτύξουν ουλές στην καρδιά τους μετά τον εμβολιασμό COVID-19 που εξακολουθούν να είναι ανιχνεύσιμες πάνω από ένα χρόνο αργότερα.


Ο "καραμελωμένος χρυσός" εξαλείφει τα βακτήρια γρηγορότερα από τα αντιβιοτικά
Οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με περισσότερα από 100 τρισεκατομμύρια βακτήρια κάθε μέρα. Οι γιατροί θέλουν τώρα να αναλάβουν δράση εναντίον εκείνων που μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά με νανοσωματίδια χρυσού επικαλυμμένα με ζάχαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!