Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Εμμηνόπαυση στα 20 σου;;;;;;; - Τα νεαρά κορίτσια ΔΕΝ προειδοποιούνται για αυτή την παρενέργεια της «φυλομετάβασης»!!!


Shutterstock

Οι γυναίκες που προσδιορίζονται ως άνδρες γίνονται μετεμμηνοπαυσιακές στα 20 τους λόγω παρενεργειών από την «φυλομετάβαση», η οποία είναι πολύ πιο επικίνδυνη από ό, τι οι τρανς ακτιβιστές έχουν κάνει το κοινό να πιστεύει.



(LifeSiteNews) Εδώ είναι ένας τίτλος που δεν θα είχε νόημα για κανέναν πριν από μια δεκαετία: «Οι τρανς άνδρες "γίνονται μετεμμηνοπαυσιακοί" στα 20 τους».

Αυτό είναι από την Telegraph, και επιτρέψτε μου να μεταφράσω (σωστά): Οι γυναίκες που προσδιορίζονται ως άνδρες γίνονται μετεμμηνοπαυσιακές στα 20 τους λόγω παρενεργειών από την «φυλομετάβαση», η οποία είναι πολύ πιο επικίνδυνη από ό, τι οι τρανς ακτιβιστές έχουν κάνει το κοινό να πιστεύει.

Όποιος έχει δώσει προσοχή τα τελευταία χρόνια θα αναγνωρίσει ένα ξεχωριστό μοτίβο: μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι οι χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου και οι συνοδευτικές ορμονικές «θεραπείες» έχουν τόσο βραχυπρόθεσμες όσο και μακροπρόθεσμες καταστροφικές επιπτώσεις στους αποδέκτες τους. 

Οι τρανς ακτιβιστές επιμένουν ότι η μελέτη είναι ελαττωματική κατά κάποιο τρόπο και ότι «η επιστήμη» λέει ότι η φυλομετάβαση αποτρέπει τις αυτοκτονίες. Πλύση - Ξέβγαλμα - Επανάληψη.


Αλλά είναι σημαντικό να σημειώσουμε καθεμία από αυτές τις μελέτες, επειδή το σωρευτικό βάρος των αναδυόμενων στοιχείων είναι, πιστεύω, ότι τελικά θα συντρίψει την επιρροή του κινήματος των τρανσέξουαλ στη δημόσια πολιτική (και πράγματι, έχει ήδη αρχίσει να το κάνει). 

Σε αυτή την τελευταία μελέτη που δημοσιεύθηκε στο International Urogynecology Journal, οι ειδικοί ανέλυσαν 68 τρανς γυναίκες που έπαιρναν τεστοστερόνη «για να αλλάξουν την ταυτότητά τους από γυναίκα σε άνδρα και διαπίστωσαν ότι το 95% είχε αναπτύξει δυσλειτουργία του πυελικού εδάφους».

Διαβάστε ξανά αυτόν τον αριθμό: 95%.

Σύμφωνα με τη μελέτη, οι συμμετέχουσες, «οι οποίοι ήταν μόλις 18 ετών και είχαν μέση ηλικία 28 ετών, είχαν συμπτώματα ουροδόχου κύστης και εντέρου που οι γιατροί θα περίμεναν να δουν σε μια γυναίκα μετά την εμμηνόπαυση», με τους ειδικούς να προειδοποιούν, για άλλη μια φορά, ότι «ο αντίκτυπος των φαρμάκων που αλλάζουν το φύλο στις σωματικές λειτουργίες δεν έχει ερευνηθεί επαρκώς και δεν αναφέρεται» και ότι πολλοί άνθρωποι δεν ενημερώνονται για τους πραγματικούς κινδύνους όταν πηγαίνουν σε κλινικές φύλου. 

Πράγματι, πολλοί άνθρωποι παραπλανώνται ενεργά από το πρόγραμμα εκπαίδευσης των ΛΟΑΤ στα σχολεία και την προπαγάνδα των ΛΟΑΤ που διαδίδεται από τα περισσότερα από τα μεγάλα θεσμικά μας όργανα.

Οι παρενέργειες δεν είναι ήσσονος σημασίας. 


Το 87% των συμμετεχουσών στην μελέτη είχαν «συμπτώματα ούρων όπως ακράτεια, συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα και βρέξιμο του κρεβατιού»

Το 74% «είχε προβλήματα με το έντερο, συμπεριλαμβανομένης της δυσκοιλιότητας ή της αδυναμίας συγκράτησης των κοπράνων ή αερίων»

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το 53% υπέφερε από σεξουαλική δυσλειτουργία. 

Η ακράτεια ορίζεται ως όταν τα ούρα διαρρέουν ακούσια. 

Άλλα θέματα περιελάμβαναν «αίσθηση καύσου» καθώς και «επείγουσα ανάγκη και δυσκολία να ολοκληρώσουν», με σχεδόν τις μισές από τις συμμετέχουσες στην μελέτη να πάσχουν από «διαταραχή οργασμού» και το ένα τέταρτο να βιώνει πόνο κατά την σεξουαλική επαφή.

Το ένα τρίτο των συμμετεχόντων στη μελέτη ήταν ακόμα φοιτήτριες.


Η Elaine Miller, φυσιοθεραπεύτρια της πυελικής υγείας, δήλωσε στην Telegraph: «Πολλές γυναίκες είναι απολύτως καλά μέχρι την εμμηνόπαυση και στη συνέχεια αρχίζουν να έχουν ακράτεια. Αυτή φαίνεται να είναι ακριβώς η ίδια τροχιά για τις γυναίκες που λαμβάνουν διασταυρούμενες ορμόνες, αλλά δεν έχουν υπάρξει πολλά στον τρόπο της έρευνας». 

Έχει ήδη συνεργαστεί με πολλούς detransitioners που πάσχουν από παρενέργειες που δεν τους είχαν πει. Η ακράτεια, ειδικότερα, έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ενοχλητική και εξουθενωτική για πολλές.

Η μελέτη διεξήχθη από την Lyvia Maria Bezerra da Silva στο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Pernambuco της Βραζιλίας. 

Η Da Silva δήλωσε ότι τα ευρήματα της μελέτης έδειξαν «υψηλή συχνότητα τουλάχιστον ενός εκ των συμπτωμάτων δυσλειτουργίας του πυελικού εδάφους» και προέτρεψε περισσότερη έρευνα για την τεστοστερόνη επειδή οι «μακροπρόθεσμες επιπτώσεις είναι ακόμα άγνωστες»

Αυτό που γνωρίζουμε είναι όλο και πιο ανησυχητικό, και οι αποδείξεις συσσωρεύονται σταθερά ότι προκαλούμε σε μεγάλο βαθμό ανεπανόρθωτη, μη αναστρέψιμη ζημιά σε χιλιάδες και χιλιάδες νέους ανθρώπους, στους περισσότερους από τους οποίους δεν λένε ότι οι κίνδυνοι της πορείας που ξεκινούν και σε πολλούς από τους οποίους λένε ότι αυτό που κάνουν είναι αναστρέψιμο.

Όταν αυτές οι πρακτικές τελικά απαγορευτούν, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με λεγεώνες νέων ανδρών και γυναικών που έχουν καταστραφεί σωματικά από αυτήν την αγυρτεία.


Προτεινόμενη εικόνα

Ο Jonathon Van Maren είναι δημόσιος ομιλητής, συγγραφέας και ακτιβιστής υπέρ της ζωής. Τα σχόλιά του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από οκτώ γλώσσες και έχουν δημοσιευθεί ευρέως στο διαδίκτυο καθώς και σε έντυπες εφημερίδες όπως η Jewish Independent, η National Post, η Hamilton Spectator και άλλες. Έχει λάβει βραβείο για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού σε έντυπη μορφή από την εβραϊκή οργάνωση B'nai Brith. Τα σχόλιά του έχουν παρουσιαστεί στο CTV Primetime, Global News, EWTN και CBC, καθώς και σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς και ειδησεογραφικά πρακτορεία στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μιλάει για μια μεγάλη ποικιλία πολιτιστικών θεμάτων σε όλη τη Βόρεια Αμερική σε πανεπιστήμια, γυμνάσια, εκκλησίες και άλλες λειτουργίες. Μερικά από αυτά τα θέματα περιλαμβάνουν την άμβλωση, την πορνογραφία, τη σεξουαλική επανάσταση και την ευθανασία. Ο Jonathon είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts στην ιστορία από το Πανεπιστήμιο Simon Fraser και διευθυντής επικοινωνίας του Καναδικού Κέντρου Βιο-Ηθικής Μεταρρύθμισης.

Το πρώτο βιβλίο του Jonathon, The Culture War, κυκλοφόρησε το 2016.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Νέα μελέτη: Οι άνθρωποι που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση τρανσέξουαλ έχουν 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να αυτοκτονήσουν
Μια μαζική, αξιολογημένη από ομοτίμους μελέτη παρέχει νέα στοιχεία για τους κινδύνους των διαδικασιών των τρανσέξουαλ, ωθώντας τον Jordan Peterson να δηλώσει: «Οι χασάπηδες και οι ψεύτες έκαναν δολοφονικά λάθος».





Η Walmart δέχεται επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την αποκάλυψη της συλλογής "Pride Always" πριν από αυτό που η κοινωνία έχει χαρακτηρίσει "μήνα υπερηφάνειας" τον Ιούνιο, καθώς οι αγοραστές εκφράζουν απογοήτευση, εκνευρισμό και αηδία.

«Όχι απλά ένα σύνθημα. #PrideAlways είναι μια υπενθύμιση να ηγούμαστε με αγάπη», έγραψε η Walmart στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία περιλαμβάνει ένα βίντεο με τους δημιουργούς πίσω από τη φετινή συλλογή να μιλούν για μερικά από τα αγαπημένα τους κομμάτια της ένδυσης LGBTQIA2S+: «Τόσο κουρασμένος από αυτές τις ανοησίες. Αν κάποιος πρέπει να έχει ένα μήνα τιμής, θα πρέπει εμείς για τους στρατιώτες μας, τις νοσοκόμες μας και τους αστυνομικούς. Άνθρωποι που πραγματικά κάνουν τη διαφορά σε αυτόν τον κόσμο», έγραψε ένας χρήστης του Instagram.



Μια «τρανσέξουαλ» έφηβη στη Νέα Ζηλανδία νοσηλεύεται αφού προσπάθησε να κάνει διπλή μαστεκτομή στον εαυτό της, αφού παρακολούθησε ένα βίντεο στο YouTube.
Η βιολογική έφηβη έχει αναγνωριστεί δημοσίως μόνο ως η 18χρονη «Ασθενής Ζ». Μια μελέτη σχετικά με το περιστατικό δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο New Zealand Medical Journal. Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο New Zealand Medical Journal, μια 18χρονη βιολογική γυναίκα προσπάθησε να εκτελέσει μαστεκτομή στο αριστερό στήθος της. Η αυτοχειρουργική επέμβαση έγινε λόγω «σημαντικού ψυχολογικού στρες του στήθους σε ένα επερχόμενο πάρτι στην πισίνα», σύμφωνα με το περιοδικό.

2 σχόλια:

  1. Τα έχουν τρελάνει τα παιδάκια. Ενώ πάσχουν από δυσφορία φύλου αντί να τα κατευθύνουν σε ψυχολόγους και γιατρούς τους λένε ότι είναι φυσιολογικό αυτό που νοιώθουν και η λύση είναι ο ευνουχισμός, η μαστεκτομή, οι ορμόνες και τα άλλα μαντζούνια της λοάτκι ατζέντας. Και το τραγικό είναι ότι όλες αυτές οι διεργασίες είναι τις περισσότερες φορές μη αναστρέψιμες και όταν το καταλάβουν τα θύματα παθαίνουν κατάθλιψη και αυτοκτονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος εκ πεποιθήσεως29 Μαΐου 2024 στις 9:43 π.μ.

      Δυστυχώς, οι περισσότεροι ψυχολόγοι και γιατροί έχουν εμποτιστεί με το δόγμα της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας και φυσικά, μη ξεχνάμε ότι για τους γιατρούς είναι μια επικερδής επιχείρηση. Το είδαμε και με τα εμβόλια.

      Έδωσαν εξετάσεις και απέτυχαν παταγωδώς να υπηρετήσουν τον άνθρωπο.

      Τι να λέμε τώρα;

      Όσοι δε γιατροί έχουν το θάρρος να είναι ειλικρινείς κυνηγιούνται από τους εκάστοτε ιατρικούς συλλόγους.

      Είναι φοβερό, αλλά η αλήθεια είναι αυτή που αναφέρεται στις τελευταίες παραγράφους:

      "Αυτό που γνωρίζουμε είναι όλο και πιο ανησυχητικό, και οι αποδείξεις συσσωρεύονται σταθερά ότι προκαλούμε σε μεγάλο βαθμό ανεπανόρθωτη, μη αναστρέψιμη ζημιά σε χιλιάδες και χιλιάδες νέους ανθρώπους, στους περισσότερους από τους οποίους δεν λένε ότι οι κίνδυνοι της πορείας που ξεκινούν και σε πολλούς από τους οποίους λένε ότι αυτό που κάνουν είναι αναστρέψιμο.

      Όταν αυτές οι πρακτικές τελικά απαγορευτούν, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με λεγεώνες νέων ανδρών και γυναικών που έχουν καταστραφεί σωματικά από αυτήν την αγυρτεία."

      Ίσως αν καταλαβαίναμε ότι δεν τους νοιάζουμε εμείς και τα παιδιά μας, ίσως να προσέχαμε.

      Αφεθήκαμε στα νύχια του κράτους, ενός εκπαιδευτικού συστήματος προγραμματισμού, πλύσης εγκεφάλου, λήθης και αποβλάκωσης και μιας απατηλής επιστήμης, ταγμένης στην υπηρεσία της τσέπης.

      Κάθε γενιά είναι ή έχει το καθήκον να είναι θεματοφυλακας αξιών και προστάτης της κοινωνίας που ζει. Και πρώτα-πρώτα προστάτης των παιδιών της.

      Σταθήκαμε ανάξιοι.

      Τώρα τα λουζόμαστε.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!