Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!! ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ !....

ΟΤΤΑΒΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ: 
Θαρραλέα αστυνομικός ερευνήτρια λέει, κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για την έρευνά της που διεξήγαγε για τους θανάτους βρεφών από εμβόλια COVID, ότι ήταν μέρος του «καθήκοντός της ως αστυνομικός».



Οι θεατές συγκεντρώνονται καθώς συνεχίζεται η πειθαρχική ακρόαση για την αστυνομικό ερευνήτρια της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Οττάβα, Helen Grus, στο Stittsville κοντά στην Οττάβα στις 27 Μαΐου 2024. (Matthew Horwood/The Epoch Times)


5/27/2024
Ενημέρωση:
5/28/2024



ΟΤΤΑΒΑ - Μία αστυνομικός ερευνήτρια της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Οττάβα που κατηγορήθηκε για αναξιόπιστη συμπεριφορά για τον λόγο, ότι διερεύνησε την κατάσταση εμβολιασμού COVID-19 των μητέρων νεκρών βρεφών κατέθεσε κατά την ακρόασή της ότι τηρούσε τον όρκο της ως αξιωματικός κατά την διεξαγωγή των ερευνών.

«Το καθήκον μου ως αστυνομικός είναι να διατηρήσω την ζωή και την περιουσία, να διατηρήσω την ειρήνη. 

Και αν δω κάποια από αυτές τις καταστάσεις να προκύπτουν όπου πρέπει να παρέμβω και να διατηρήσω την ζωή, θα κάνω κάτι. 

Και αυτό έκανα, καλή τη πίστει, ως αστυνομικός», κατέθεσε η ντετέκτιβ Helen Grus στο κτίριο της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Οττάβα (OPS) στο Stittsville στις 27 Μαΐου.

Ο αστυνόμος Grus, ντετέκτιβ στην μονάδα σεξουαλικής επίθεσης και κακοποίησης παιδιών OPS, κατηγορείται για αναξιόπιστη συμπεριφορά για την διεξαγωγή ενός «μη εξουσιοδοτημένου έργου» μεταξύ Ιουνίου 2020 και Ιανουαρίου 2022 εξετάζοντας τους αιφνίδιους θανάτους εννέα βρεφών. 

Η αστυνομική ερευνήτρια Grus φέρεται να είχε πρόσβαση στα αρχεία της αστυνομίας της Οττάβα και στην συνέχεια επικοινώνησε με το γραφείο του ιατροδικαστή, για να μάθει την κατάσταση εμβολιασμού των γονέων κατά της COVID-19, καθώς πίστευε ότι θα μπορούσε να υπάρχει συσχέτιση μεταξύ των δύο.

Στις 30 Ιανουαρίου 2022, η ντετέκτιβ Grus φέρεται επίσης να επικοινώνησε με τον πατέρα ενός νεκρού βρέφους για να διερευνήσει την κατάσταση εμβολιασμού COVID-19 της μητέρας του, χωρίς τη γνώση του επικεφαλής ντετέκτιβ. 

Ενώ η αστυνόμος Grus τέθηκε σε διαθεσιμότητα χωρίς αμοιβή (!) από το OPS στις 4 Φεβρουαρίου 2022, διατάχθηκε να επιστρέψει στην εργασία της με περιορισμούς κατά την διάρκεια εσωτερικής ακρόασης της OPS στις 11 Οκτωβρίου 2022.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσής της στις 27 Μαΐου, η αστυνόμος Grus είπε, ότι ανησυχούσε αφού ενημερώθηκε για «διπλασιασμό αν όχι τριπλασιασμό των θανάτων μωρών» που συνέβη μετά την κυκλοφορία των εμβολίων COVID-19. 

Η Αστυνόμος Grus είπε, ότι δύο άλλοι ντετέκτιβς, της είχαν επίσης πει για περιστατικά όπου «πλήρως σε εγρήγορση και υγιή μωρά» πέθαναν ξαφνικά στην αγκαλιά των μητέρων τους!!!

«Αυτό με ανησύχησε. Σε 20 και πλέον χρόνια αστυνόμευσης, δεν έχω δει ποτέ αυτό το φαινόμενο», δήλωσε η αστυνόμος.

Σύμφωνα με έκθεση του Journal of the American Medical Association Pediatrics, το mRNA από εμβόλια COVID-19 έχει βρεθεί στο ανθρώπινο μητρικό γάλα. 

Το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίου (VAERS) των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ περιέχει επίσης δεδομένα που δείχνουν σοβαρές παρενέργειες και θανάτους σε μωρά που θηλάζουν των οποίων οι μητέρες έλαβαν πρόσφατα εμβολιασμούς COVID-19.

Η ντετέκτιβ Grus κατέθεσε επίσης ότι κατά τη διερεύνηση της σχέσης μεταξύ των εμβολίων COVID-19 και των θανάτων βρεφών, υποστήριζε τις Αρχές του Peel, ένα σύνολο ηθικών κατευθυντήριων γραμμών για την αστυνόμευση από τον Sir Robert Peel το 1829. 

Η πέμπτη αρχή, την οποία ανέφερε η ντετέκτιβ Grus, δηλώνει ότι η αστυνομία πρέπει να «επιδιώκει και να διατηρεί την εύνοια του κοινού όχι εξυπηρετώντας την κοινή γνώμη, αλλά επιδεικνύοντας συνεχώς απόλυτη αμερόληπτη υπηρεσία στο νόμο».

Η αστυνόμος Grus δήλωσε, ότι ενώ οι εντολές εμβολίων COVID-19 τίθενται σε ισχύ και προκαλούν «διχασμό» εντός της OPS, αισθάνθηκε ότι ήταν σημαντικό να διερευνηθούν οι θάνατοι βρεφών με αμερόληπτο τρόπο και να μην «υποκύψουν στην κοινή γνώμη».

Κατά την διάρκεια της κατάθεσής της, η αστυνόμος Grus διάβασε επίσης μια κριτική απόδοσης που έλαβε τον Ιανουάριο του 2024, η οποία ανέφερε ότι είχε «αναλάβει μια σειρά μεγάλων και πολύπλοκων ερευνών» το προηγούμενο έτος και ότι είτε είχε «ανταποκριθεί πλήρως» είτε «ανταποκρίθηκε σε όλες και ξεπέρασε ορισμένες προσδοκίες».

«Το να το λάβω αυτό σήμαινε πολλά, επειδή οι εννέα μήνες που ήμουν εκτός με αναστολή ήταν σκληροί για μένα», κατέθεσε συγκινημένη η ντετέκτιβ Grus. 

«Έτσι, το να επιστρέψω στην υπηρεσία, να είμαι σε θέση να υπηρετήσω την κοινότητα, σήμαινε πολλά».
 


Διάφορα σημάδια εμφανίζονται στην πειθαρχική ακρόαση για την ντετέκτιβ της αστυνομικής υπηρεσίας της Οττάβα Helen Grus στο Stittsville κοντά στην Οτάβα στις 27 Μαΐου 2024. (Matthew Horwood/The Epoch Times)


Η υπεράσπιση κατηγορεί την δίωξη για εκφοβισμό!

Στην αρχή της κατάθεσης της αστυνόμου Grus, καθώς ρωτήθηκε για το ιστορικό της στο OPS, η εισαγγελέας Jessica Barrow αντιτάχθηκε και είπε ότι επαναλάμβαναν περιεχόμενο που είχε ήδη εισαχθεί ως αποδεικτικό στοιχείο. 

«Έχουμε εδώ μια ένορκη δήλωση 48 σελίδων με μεγάλο αριθμό θεμάτων που καλύπτονται... Το να ξοδεύεις ένα σημαντικό μέρος του χρόνου του δικαστηρίου εξετάζοντας κάθε μία από τις πτυχές μιας ένορκης βεβαίωσης - που είναι ήδη μπροστά σου - δεν έχει καμμία χρησιμότητα», είπε.

Η συνήγορος υπεράσπισης Bath-Sheba van den Berg απάντησε, ότι η ντετέκτιβ Grus χρειαζόταν μια ευκαιρία να πει την ιστορία της και ότι η διακοπή της κατάθεσής της σε τμήματα που καλύπτονται στην ένορκη κατάθεσή της θα ήταν «απίστευτα ενοχλητική» και «κατάχρηση της διαδικασίας».

Ο σύμβουλος ακροάσεων Chris Renwich δήλωσε ότι υπήρξε «υπερβολική επανάληψη» σε όλο το δικαστήριο και είπε ότι η αστυνόμος Grus έπρεπε να δώσει στοιχεία σχετικά με την ακρόαση. 

«Θα ήθελα πραγματικά να φτάσω στην ουσία του», είπε. «Δυσκολεύομαι να το ελέγξω και δυσκολεύομαι να αποφανθώ, επειδή δεν θέλω να έχω καμμία ένδειξη, ή πίεση ότι περιορίζω το εύρος της υπόθεσής σας», είπε.

Η κ. van den Berg δήλωσε ότι η ένσταση της εισαγγελίας ήταν μια «κατάφωρη κακοδικία» και «προσεγγίζει τον εκφοβισμό ενός συμμετέχοντος στη δικαιοσύνη»

Ενώ ο κ. Renwick προέτρεψε να μην επαναλαμβάνονται οι μαρτυρίες, πρόσθεσε ότι ήταν «απρόθυμος» να θέσει περιορισμούς στην κατάθεση της ντετέκτιβ Grus και ήθελε να επιτύχει δικαιοσύνη.

Αργότερα, ενώ η αστυνόμος Grus κατέθεσε για μερικούς αστυνομικούς της Οττάβα, που είχαν αναπτύξει καρδιακά προβλήματα μετά τη λήψη εμβολίων COVID-19, ισχυρίστηκε ότι έλαβε ένα «βλέμμα» από έναν δικηγόρο κατηγορίας επειδή απευθυνόταν στην κα van den Berg και όχι στον κ. Renwick.

«Μόλις λάβατε ένα βλέμμα από τον εισαγγελέα; Λοιπόν, νομίζω ότι είναι σημαντικό, κύριε, ο μάρτυρας μου να μην ενοχλείται από τον εισαγγελέα», είπε η κ. van den Berg στον κ. Renwick. 

«Ίσως χρειαστεί να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να μεταφέρουμε το τραπέζι σε ασφαλέστερη τοποθεσία, όπου ο πελάτης μου δεν υπόκειται σε απειλητικά βλέμματα από τον εισαγγελέα».

Ο κ. Renwick είπε ότι θα φροντίσει για πιθανά προβλήματα με τη γλώσσα του σώματος και ότι δεν ήθελε να μπει σε «σπειροειδή ζητήματα» που θα προκαλούσαν περαιτέρω καθυστερήσεις στη δίκη. 

Η κ. Barrow χαρακτήρισε τις κατηγορίες της κ. von den Berg «πραγματικά ακατάλληλες».

Σχεδόν 30 άτομα ήρθαν να υποστηρίξουν την αστυνόμο Grus στο αρχηγείο της αστυνομίας, αλλά λόγω του μεγέθους της αίθουσας, μόνο 23 είχαν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν να καταθέτει. 

Στο τέλος της τελευταίας ακρόασης τον Μάρτιο, ο κ. Renwick είχε πει ότι θα συνεργαστεί με την OPS για να προσπαθήσει να εξασφαλίσει έναν μεγαλύτερο χώρο ή να επιτρέψει σε περισσότερα μέλη του κοινού να παρακολουθήσουν τη διαδικασία.

Ενώ η OPS είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η ακρόαση θα μεταφερθεί στο San Marco Event & Conference Centre στην Οττάβα και θα μεταδοθεί διαδικτυακά για το κοινό, καμμία από αυτές τις επιλογές δεν συνέβη. 

Η OPS δήλωσε στους Epoch Times σε μια δήλωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι δεν ήταν σε θέση να δημιουργήσει με επιτυχία μια εικονική μετάδοση, αλλά δεν είπε γιατί δεν είχε εξασφαλιστεί ένας μεγαλύτερος χώρος.


ΠΗΓΗ: Ottawa Detective Tells Hearing Her Probe of COVID Vaccines, Infant Deaths Was ‘Duty as a Police Officer’ | The Epoch Times


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οι βιταμίνες Β μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο γλαυκώματος: Μελέτη
Οι ειδικοί συμβουλεύουν να προχωρήσουμε με προσοχή λόγω έλλειψης οριστικής απόδειξης των οφελών και των πιθανών κινδύνων που εμπλέκονται.



ΕΛΒΕΤΙΑ: Οι ασθενείς θα πρέπει τώρα να αναρρώνουν στο σπίτι αντί στο νοσοκομείο



Η Κίνα παρουσιάζει το πρώτο νοσοκομείο τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο με γιατρούς ρομπότ που «μπορούν να θεραπεύσουν 3.000 ασθενείς»



Το ένα τρίτο του παγκόσμιου εμπορίου φαρμάκων και εμβολίων προέρχεται από χώρες της Ε.Ε.· είναι επίσης οι μεγαλύτεροι χρηματοδότες του Π.Ο.Υ..
Η Ευρωπαϊκή Ένωση («Ε.Ε.») εξάγει προϊόντα άνω των 6 τρισεκατομμυρίων δολλαρίων ετησίως. Το μπλοκ διαθέτει μια διαφοροποιημένη οικονομία που περιλαμβάνει βιομηχανίες καυσίμων και ορυκτών, αυτοκίνητα, εμβόλια και τεχνολογία.
Όσον αφορά τα εμβόλια και τα συσκευασμένα φάρμακα, οι χώρες της Ε.Ε. αποτελούν τουλάχιστον το 36% του παγκόσμιου εμπορίου, με τη Γερμανία να είναι μακράν ο μεγαλύτερος εξαγωγέας αυτών των προϊόντων από το μπλοκ.
Είναι απλώς σύμπτωση ότι η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος συνεισφέρων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας («Π.Ο.Υ.») και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος συνεισφέρων;



Η Mayo Clinic αρνείται τη μεταμόσχευση πνευμόνων στην μητέρα, γνωστού YouTuber, εκτός εάν κάνει εμβόλια COVID
Η οικογένεια του YouTuber Toby Turner αναζητά άλλο νοσοκομείο για να πραγματοποιήσει μεταμόσχευση πνεύμονα αφού η κλινική Mayo είπε ότι η μητέρα του θα χρειαζόταν «πλήρη εμβολιασμό» για τον COVID πριν καν εξεταστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!