Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Η συνθήκη του Π.Ο.Υ. για την πανδημία είναι νεκρή - ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...




Από τον Peter Koenig
Global Research, 27 Μαΐου 2024


Χθες το βράδυ (24 Μαΐου 2024), σε συνάντηση υψηλού επιπέδου πριν από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA) (17 Μαΐου-1 Ιουνίου 2024), στη Γενεύη, η διοίκηση του Π.Ο.Υ. και βασικοί εκπρόσωποι χωρών μελών αποφάσισαν να αποσύρουν την Συνθήκη για την Πανδημία - προς το παρόν.

Δεν θα είχε καμμία πιθανότητα να περάσει μια ψηφοφορία στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας (WHA) την επόμενη εβδομάδα. 

Αντ' αυτού, αποφάσισαν να συζητήσουν στην WHA τι να κάνουν στην συνέχεια.

Δείτε αυτό από Le Monde και AFP.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αυτό το δημοσίευμα τύπου δεν σας δίνει τους πραγματικούς λόγους για το τέλος των συνομιλιών σχετικά με τη Συνθήκη για την Πανδημία / αναθεωρημένες συμφωνίες ΔΥΚ.

Επιδιώκει να μαλακώσει ή να μην αναφέρει καθόλου το μεγάλο ζήτημα μιας πιθανής τυραννίας στον τομέα της υγείας που μπορεί να σημαίνουν αυτές οι συμφωνίες για τον κόσμο. 

Αντ' αυτού, λένε ότι οι συνομιλίες πρέπει να συνεχιστούν, επειδή ο κόσμος χρειάζεται ένα «δίχτυ ασφαλείας» για μελλοντικές πανδημίες.

Σωστά. Λες και ο κόσμος δεν ήταν σε θέση μέχρι σήμερα να αντιμετωπίσει τις ασθένειες και άλλες καταστροφές ανεξάρτητα από κυρίαρχα έθνη. 

Και αντιμετωπίζοντας τέτοιες καταστροφές σε αυτόνομη κυρίαρχη βάση, σώζοντας τις οικονομίες τους από την κατάρρευση.

Είναι σαφές, κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, ειδικά στον Παγκόσμιο Νότο, αλλά όχι αποκλειστικά, αισθάνθηκαν περισσότερο από άβολα να αποδεχτούν αυτό που πολλοί αποκαλούσαν Δικτατορία Υγείας του Π.Ο.Υ. - με τη μορφή μιας «Μίας Παγκόσμιας Υγείας» (OWH) όπως στο «ένα ταιριάζει σε όλους» παρόμοιο με το One World Government ή One World Order (OWG / OWO) που οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να επιβάλουν στους 8,1 δισεκατομμύρια ανθρώπους του πλανήτη.

Και παρεμπιπτόντως, μην ξεχνάτε ποτέ ότι η νούμερο ένα προτεραιότητα των παγκοσμιοποιητών θα παραμείνει μια μαζική μείωση του σημερινού παγκόσμιου πληθυσμού των 8,1 δισεκατομμυρίων
 
Αυτός ήταν ένας βασικός λόγος για την απατηλή ατζέντα εμβολιασμού - και θα οδηγούσε ακόμη περισσότερο στο πλαίσιο της νέας Συνθήκης για την Πανδημία και του αναθεωρημένου ΔΥΚ.


Εκείνοι που πιέζουν για μία OWG / OWO στο παρελθόν και με αυξανόμενη ένταση από την έναρξη της Ατζέντας 2030 των Ηνωμένων Εθνών και της Μεγάλης Επαναφοράς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), θέλουν επίσης μια Παγκόσμια Υγεία(*).

Αυτό σημαίνει ότι ο Γενικός Διευθυντής του Π.Ο.Υ., Tedros Adhanom Ghebreyesus, θα έχει την εξουσία να αποφασίζει για την πανδημία και τα προληπτικά ή θεραπευτικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν πάνω και πέρα από την κυριαρχία μεμονωμένων χωρών.

Όλο και περισσότερα έθνη συνειδητοποιούν τι σημαίνει αυτό για το σύστημα υγείας τους και όχι για την οικονομία τους, ειδικά κοιτάζοντας πίσω στα περιττά lockdown του covid και άλλα οικονομικά και κοινωνικά καταστροφικά επιβεβλημένα μέτρα - που προκάλεσαν πτωχεύσεις αριστερά και δεξιά, αλλά δεν είχαν καμμία απολύτως επίδραση στη μείωση του covid - αν υπήρξε ποτέ μια «πανδημία» covid - ή μάλλον ονομάζεται "plandemic" - ένα εξαιρετικά αμφισβητούμενο ερώτημα.

Αυτό που έκανε ο covid και τα τυραννικά «μέτρα» του ήταν η μετατόπιση κεφαλαίων από τον πάτο και το κέντρο – μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις – στην κορυφή, στους πολυδισεκατομμυριούχους, τα πρωτογενή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (Blackrock / Vanguard, Wall Street κ.ά.) και τις εταιρείες τεχνολογίας, στους λεγόμενους Magnificent Seven (Alphabet, Amazon, Apple, Meta, Microsoft, Nvidia, Tesla).

Αυτή η τάση συνεχίζεται ιδιαίτερα με τους πλούσιους και ισχυρούς να έχουν πρόσβαση στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) για την επιτάχυνση της μετατόπισης κεφαλαίου. 

Αλλά οι επιχειρηματίες και οι πολιτικοί έχουν επίσης παρατηρήσει και γίνει επιφυλακτικοί για την αναίτια καταστροφή των οικονομιών τους, γεγονός που τους έκανε πιο προσεκτικούς σε ο,τιδήποτε προέρχεται από τον Π.Ο.Υ. και το WEF.

Αυτό που μπορεί να ήταν το έναυσμα για την μεγάλη αφύπνιση είναι ότι ο ίδιος ο Π.Ο.Υ., του οποίου η Συνθήκη για την Πανδημία και ο αυστηρά αναθεωρημένος Διεθνής Υγειονομικός Κανονισμός (ΔΥΚ), δεν τήρησε τους δικούς του συνταγματικούς κανόνες, δηλαδή να στείλει το τελικό σχέδιο αυτών των κρίσιμων εγγράφων 4 μήνες πριν από την WHA στις 194 χώρες μέλη, δηλαδή το αργότερο έως τις 27 Ιανουαρίου 2024.

Αυτό δεν συνέβη και δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Εν τω μεταξύ, 49 Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές των ΗΠΑ έχουν γράψει στον Πρόεδρο Μπάιντεν, ζητώντας να μην υπογράψουν τη συνθήκη / IHR. και 22 Γενικοί Εισαγγελείς από τις αντίστοιχες πολιτείες των ΗΠΑ έχουν δηλώσει σθεναρά ότι οι πολιτείες τους δεν θα τηρήσουν κανέναν από τους κανόνες που επιβάλλονται από αυτές τις συνθήκες.

Αυτό από μόνο του είναι ένα ισχυρό μήνυμα, που προέρχεται από τις ΗΠΑ και μπορεί να έχει επηρεάσει άλλες χώρες που αμφιταλαντεύονται μεταξύ ναι και όχι, να απορρίψουν την πρόταση του ΠΟΥ.

Δείτε αυτό και αυτό.

*

Το τι θα συμβεί στη συνέχεια είναι κυρίως εικασίες. 

Όπως επισημάνθηκε προηγουμένως, η WHA πιθανότατα θα αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της επόμενης εβδομάδας για να συζητήσει «τι θα ακολουθήσει», ώστε να μην χάσει τη δυναμική. 

Είναι σαφές ότι δεν θα το αφήσουν έτσι. 

Είναι χαραγμένο στον χαρακτήρα της Σκοτεινής Λατρείας που προσποιείται ότι βασιλεύει στον κόσμο.

Το επόμενο βήμα μπορεί να είναι να φέρουν τις συνθήκες / συμφωνίες στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη, για να προκαλέσουν μια ευρύτερη συζήτηση.

Το τι θα έρθει μένει να το δούμε.

Αυτό που είναι σημαντικό όμως - ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΠΑΝΑΠΑΥΜΕΝΟΙ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. 

Δεν έχει τελειώσει.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν. 

Εμείς, ο Λαός, ΠΡΕΠΕΙ να βγούμε από αυτές τις οργανώσεις και να ξεκινήσουμε από την αρχή, όποια μορφή κι αν πάρει αυτό. 

Αλλά δεν εμπιστευόμαστε πλέον τις κυβερνήσεις μας και τους λαμπερούς θεσμούς τους – WEF, Π.Ο.Υ., ΟΗΕ, Οικονομικών, Pharma και ειδικά τους «Μεγαλοπρεπείς Επτά». 

Μείνετε μακριά από το τελευταίο εντελώς - δεν χρειαζόμαστε ποτέ έναν πλήρως ψηφιοποιημένο κόσμο που υποδουλώνει την ανθρωπότητα.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.


Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην ανώτερος οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.), όπου εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney "When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis" (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).

Ο Peter είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης εξωτερικός κάτοικος Senior Fellow του Ινστιτούτου Chongyang του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου.


Η προτεινόμενη εικόνα είναι από το The Freedom Articles



ΠΗΓΗ: WHO’s Pandemic Treaty Is Dead – For Now - Global ResearchGlobal Research - Centre for Research on Globalization


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! - Ο Patrick Wood εξηγεί πώς το "One Health" περιλαμβάνει τα πάντα και ότι είναι ήδη ενσωματωμένο στις εγχώριες υπηρεσίες μας.

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! - Ο Patrick Wood εξηγεί πώς το "One Health" περιλαμβάνει τα πάντα και ότι είναι ήδη ενσωματωμένο στις εγχώριες υπηρεσίες μας. (odysseiatv.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!