Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Δρ Vernon Coleman: ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ!



«Δεν έχει να κάνει με τον covid-19 και δεν έχει να κάνει με την κλιματική αλλαγή. Είναι απλά όπλα. Όλα είναι πραγματικά σχετικά με το χρήμα. Επειδή ... ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ».



Γεια σας, είναι Μάϊος του 2024. Καλώς ήλθατε στο βίντεο 336.

Το λιγώτερο που μπορώ να πω είναι ότι συμβαίνουν πολλά.

Αλλά κανείς δεν μιλάει για το μεγάλο πρόβλημα. Κανείς δεν μιλάει για το τι κρύβεται πίσω από όλα όσα συμβαίνουν.

Και όμως είναι πραγματικά όλα αρκετά απλά.

Έχουν όλα να κάνουν με το χρήμα.

Και ο χρόνος τελειώνει πιο γρήγορα από όσο νομίζετε.

Η ψεύτικη πανδημία, τα καταστροφικά lockdown, η τρελλή εμμονή με ένα τοξικό εμβόλιο που ποτέ δεν δοκιμάστηκε σωστά, δεν λειτουργεί και είναι τώρα η αιτία μιας επιδημίας καρδιακών παθήσεων και ενός κατακλυσμού κρουσμάτων καρκίνου, η παράλογη κοινωνική αποστασιοποίηση, η παράλογη και επικίνδυνη χρήση μάσκας, τα πλαστά στατιστικά στοιχεία που δημιουργήθηκαν με ένα θανατηφόρο τεστ PCR που δεν λειτούργησε ποτέ, η εντελώς αντιεπιστημονική παγκόσμια εμμονή με τη φανταστική υπερθέρμανση του πλανήτη, μια καταρρέουσα παγκόσμια οικονομία με αυξανόμενο πληθωρισμό που είναι τώρα ενδημικός, η πορεία προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με το ΝΑΤΟ να χρησιμοποιεί την Ουκρανία ως πεδίο μάχης για έναν πόλεμο δι' αντιπροσώπων με την Ρωσσία και να προμηθεύει το Ισραήλ με βόμβες και σφαίρες καθώς η ψεύτικη επίθεση και το πρόγραμμα εθνοκάθαρσης συνεχίζουν να τρομάζουν τον κόσμο, ο χλευασμός της Κίνας για την Ταϊβάν και τώρα ένα προγραμματισμένο παγκόσμιο πρόγραμμα ευθανασίας, που προωθείται σε μεγάλο βαθμό από πειθήνια και αδιαμφισβήτητα μέσα ενημέρωσης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους φτωχούς, τους άρρωστους και τους ψυχικά ασθενείς να εγγραφούν για υποβοηθούμενη αυτοκτονία από γιατρό. 

Σε όλο τον κόσμο άνθρωποι έχουν ταχθεί για να προωθήσουν την ευθανασία, ακριβώς όπως η Greta χρησιμοποιήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης για την προώθηση της κλιματικής αλλαγής.

Παρεμπιπτόντως, αν αναρωτιέστε γιατί ο Μπάιντεν και ο Σούνακ φαίνονται ιδιαίτερα ενθουσιώδεις για να μας αναγκάσουν να μπούμε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάρχει μια απλή απάντηση. 

Και οι δύο θα κατέβουν στις εκλογές φέτος. 

Και οι δύο είναι πίσω στις δημοσκοπήσεις. 

Και οι δύο γνωρίζουν ότι όταν υπάρχει πόλεμος, η κυβέρνηση συνήθως επανεκλέγεται. 

Φυσικά, εξαιτίας αυτού η Μάργκαρετ Θάτσερ ξεκίνησε τον πόλεμο των Φώκλαντ.

Για τους αδαείς και τους αθώους πρέπει να φαίνεται σαν να ζούμε σε μια ασυνήθιστη και εξαιρετική εποχή αναταραχής με όλα να συμβαίνουν ταυτόχρονα. 

Γνωρίζουμε όμως ότι τίποτε δεν συμβαίνει τυχαία. 

Εσείς και εγώ γνωρίζουμε ότι όλα είναι προγραμματισμένα.

Και όλα έχουν να κάνουν με το χρήμα.

Δεν έχει να κάνει με τον covid-19 και δεν έχει να κάνει με την κλιματική αλλαγή. Αυτά είναι απλά όπλα.

Είναι πραγματικά όλα σχετικά με το χρήμα.

Επειδή τα χρήματα έχουν τελειώσει.

Κανείς κάτω των 55 ετών δεν πρόκειται ποτέ να λάβει σύνταξη, εκτός εάν έχει εταιρική ή ιδιωτική σύνταξη, και πολλές εταιρικές συντάξεις είναι ευάλωτες. 

Και οι πολιτικοί μιλούν για κατάσχεση των ιδιωτικών συντάξεων. 

Κανείς κάτω των 55 ετών που εργάζεται για μια κυβέρνηση ή ένα συμβούλιο δεν μπορεί να περιμένει να λάβει την σύνταξη που νομίζει ότι του έχουν υποσχεθεί και του έχουν πει να περιμένει. 


Οι περισσότερες συντάξεις και όλες οι κρατικές συντάξεις είναι συστήματα Ponzi, φυσικά. Ανέκαθεν ήταν. 

Οι σημερινοί συνταξιούχοι λαμβάνουν τις συντάξεις τους από τους σημερινούς εργαζόμενους. 


Δεν υπάρχουν χρήματα στην άκρη για να πληρωθούν οι αυριανοί συνταξιούχοι.

Σε μερικές δεκαετίες οι δρόμοι θα είναι φραγμένοι με άνδρες και γυναίκες των 60 και 70 ετών που θα ζητιανεύουν κυριολεκτικά για φαγητό. Όταν έρθει ο χειμώνας, θα παγώσουν μέχρι θανάτου.

Κάθε βράδυ κρατικά βαγόνια θανάτου θα κυκλοφορούν στους δρόμους με ρομπότ να μαζεύουν πτώματα και να τα απομακρύνουν για να καούν.

Και εκείνοι για τους οποίους τα 55 φαίνονται πολύ μακριά, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι προοπτικές απασχόλησης οποιουδήποτε άνω των 35 ετών είναι φτωχές. 


Η ηλικία για την ανθρώπινη μάντρα σκουπιδιών γίνεται όλο και χαμηλότερη κάθε χρόνο


Στην Κίνα, που τώρα είναι το πεδίο εκπαίδευσης για τις πολιτικές κοινωνικής πίστωσης, οι άνω των 35 ετών απολύονται από εταιρείες τεχνολογίας επειδή θεωρούνται πολύ ηλικιωμένοι

Και η κινεζική δημόσια διοίκηση δεν θέλει υπαλλήλους άνω των 35 ετών


Το επιχείρημα είναι ότι η διαδικασία γήρανσης βρίσκεται σε εξέλιξη στα 30. 

Και η γονεϊκότητα επιβραδύνει τους ανθρώπους. 

Ο πραγματικός λόγος αυτής της νέας πολιτικής είναι, φυσικά, να προετοιμάσει τους ανθρώπους για την επέκταση των προγραμμάτων ευθανασίας

Η ανεργία και η κακή υγεία συμβαδίζουν

Και χωρίς σύνταξη, οι άνω των 35 ετών θα είναι μια έτοιμη αγορά για τα προγράμματα ευθανασίας που εισάγονται τώρα σε όλο τον κόσμο.

Αν εργάζεστε για μια κυβέρνηση, την Google ή το BBC, αναμφίβολα νομίζετε ότι υπερβάλλω. 

Πιθανότατα νομίζετε ότι έχετε μια σταθερή χρυσή σύνταξη που σας περιμένει. 

Αν εργάζεστε σε υψηλόβαθμο κλιμάκιο στη CIA, τότε ξέρετε ότι δεν υπερβάλλω, αλλά δεν θα τολμήσετε να συμφωνήσετε μαζί μου, γιατί πληρώνεστε για να χλευάζετε, να δαιμονοποιείτε και να λέτε ψέμματα.

Αλλά κοιτάξτε τα γεγονότα.

Οι κυβερνήσεις στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλασία και την Ε.Ε. έχουν υπερβολικές δαπάνες εδώ και χρόνια και τώρα χρεοκοπούν. 

Τυπώνουν χρήμα και το ξοδεύουν εδώ και χρόνια και τα κρατικά χρέη έχουν εκτοξευθεί

Το χρέος της Αμερικής αυξάνεται κατά ένα τρισεκατομμύριο δολλάρια κάθε εκατό ημέρες. 

Εάν η κυβέρνηση αυξήσει τα επιτόκια, το κόστος του χρέους της θα αυξηθεί. Εάν μειώσουν τα επιτόκια, τότε ο πληθωρισμός θα απογειωθεί.

Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ είναι τώρα τόσο υψηλό που μέσα σε πέντε χρόνια, το ήμισυ κάθε δολλαρίου που καταβάλλεται σε φόρους θα πηγαίνει για την πληρωμή των τόκων. 

Μέσα σε μια δεκαετία, κάθε δεκάρα που καταβάλλεται σε φόρο θα πάει για να βοηθήσει στην πληρωμή των τόκων. 

Δεν θα μείνουν χρήματα για υγειονομική περίθαλψη, σχολεία, οδοποιία ή ο,τιδήποτε άλλο.

Και πολύ πριν συμβεί αυτό, οι αγορές ομολόγων θα καταρρεύσουν και τα επιτόκια θα εκτοξευθούν – κάνοντας τα πάντα χειρότερα. 

Το αμερικανικό δολλάριο θα καταρρεύσει καθώς εκτυπώνονται περισσότερα χρήματα και περικόπτονται βασικές δαπάνες. 

Θυμηθείτε, προειδοποίησα για τον πληθωρισμό και την αύξηση των επιτοκίων χρόνια πριν από οποιονδήποτε άλλο.

Αυτό είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ευθανασία προωθείται με τόσο ενθουσιασμό. 

Τα επιδόματα που καταβάλλονται στους αρρώστους είναι απρόσιτα, οπότε οι άρρωστοι είτε θα κληθούν να αυτοκτονήσουν είτε θα σκοτωθούν σε νοσοκομειακούς θαλάμους – όπως συμβαίνει ήδη.

Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πολιτικοί αυξάνουν συνεχώς την ηλικία συνταξιοδότησης.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχει μια μαύρη τρύπα 46 δισεκατομμυρίων λιρών που απειλεί τις συντάξεις, και έχει ήδη προταθεί στη Βουλή των Λόρδων στο Λονδίνο να αυξηθεί η ηλικία συνταξιοδότησης στα 75 έτη.

Παντού, σε όλο τον κόσμο, το δημόσιο χρέος έχει αυξηθεί σε μη βιώσιμα επίπεδα. Θα υπάρξουν χρεοκοπίες, πτωχεύσεις, υφέσεις, υπερπληθωρισμός και πόλεμοι που δεν έχουμε την πολυτέλεια να πολεμήσουμε.

Και, φυσικά, δεν είναι το κόστος της παροχής υγειονομικής περίθαλψης στους ηλικιωμένους, η οποία πραγματικά ανησυχεί τους συνωμότες – όσο μεγάλο πρόβλημα κι αν είναι αυτό. 

Το μεγάλο πρόβλημα είναι το κόστος παροχής συντάξεων και παροχών.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον κορυφαίο πάροχο σοσιαλιστικής, κρατικά διαχειριζόμενης υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο, το κόστος παροχής υγειονομικής περίθαλψης έχει μειωθεί απλώς και μόνο επειδή δεν παρέχει καμμία κατάλληλη υγειονομική περίθαλψη. 

Οι γενικοί ιατροί πληρώνονται 150.000 λίρες ετησίως για 24ωρη εβδομάδα εργασίας - ακριβώς όπως οι αγρότες πληρώνονται για να μην καλλιεργούν. 

Οι απεργίες ενθαρρύνονται και οι λίστες αναμονής είναι τόσο μεγάλες που αν δεν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν έχεις καμία πιθανότητα να διαγνωστείς, πόσο μάλλον να θεραπευτείς.

Ανέκαθεν, όλα είχαν να κάνουν με τα χρήματα.

Εργάζονται για το κατασκευασμένο χάος που ζούμε εδώ και μερικά χρόνια. 

Πρέπει να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους. 

Πρέπει να θεσπίσουν νέους νόμους. 

Και πρέπει να σκοτώσουν πολλούς ανθρώπους. 

Δισεκατομμύρια.

Πίσω στη δεκαετία του 1980 προσπάθησαν να εισαγάγουν το AIDS ως όπλο. Απέτυχε επειδή προσπάθησαν να το πουλήσουν πολύ γρήγορα - και ένας νεαρός γιατρός των μέσων ενημέρωσης που ονομάζεται Coleman, ο οποίος είχε στήλες και τηλεοπτικές εκπομπές, κατέστρεψε τα επιχειρήματα της κυβέρνησης και έγινε στόχος. 

Οι προσπάθειες χρήσης της γρίπης των χοίρων και της γρίπης των πτηνών αντιμετωπίστηκαν αδέξια και απέτυχαν.

Αλλά η φάρσα του κορωνοϊού που επανακυκλοφόρησε τη γρίπη και η οποία μας έδωσε την ψεύτικη πανδημία covid-19 ήταν καλύτερα σχεδιασμένη

Σε όλο τον κόσμο, αγοράστηκαν γιατροί και πράκτορες των μέσων ενημέρωσης.

Το θανατηφόρο, ανεπαρκώς δοκιμασμένο τοξικό εμβόλιο θα σκοτώσει εκατομμύρια. 

Οι πόλεμοι που ενθαρρύνουν θα σκοτώσουν εκατομμύρια. 

Εκατομμύρια θα πεθάνουν από το κρύο και την πείνα. 

Τα προγράμματα εξόντωσης βρίσκονται σε καλό δρόμο. 

Η ευθανασία είναι, κατά κάποιο τρόπο, η τελική τους λύση. 

Και θα βρουν τρόπους (όπως η εξαθλίωση των ανθρώπων, η τρομοκράτηση των ανθρώπων, η μείωση υπηρεσιών όπως η υγειονομική περίθαλψη, προκειμένου να ωθήσουν τους ανθρώπους να υπογράψουν τα προγράμματα ευθανασίας. 

Χρησιμοποιούν ήδη την ευθανασία για να σκοτώσουν ανθρώπους που είναι καταθλιπτικοί ή φτωχοί (δείτε το προηγούμενο βίντεό μου «Θέλουν να μας σκοτώσουν όλους» αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε).

Και τώρα η βίδα σφίγγεται και οι περισσότεροι άνθρωποι είτε αγνοούν την απειλή είτε είναι πολύ απασχολημένοι ανησυχώντας για ασήμαντα δευτερεύοντα ζητήματα για να παρατηρήσουν τι συμβαίνει.

Πρέπει να προγραμματίσετε.

Δεν πουλάω χρυσό ή μερίδες επιβίωσης, αλλά πρέπει να σκεφτείτε πώς θα ζήσετε σε έναν κόσμο όπου όλα θα γίνουν πολύ, πολύ χειρότερα από κάθε άποψη.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η κυβέρνησή σας ξεμένει γρήγορα από χρήματα και ότι το κράτος νταντά που μπορεί να έχετε ενθαρρυνθεί να εμπιστευτείτε θα σας προδώσει.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε;

Φυσικά και μπορούμε – αν αγωνιστούμε αρκετά σκληρά.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε μοιράζοντας την αλήθεια με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να μην συνειδητοποιούν πόσο κοντά είμαστε στο τέλος της ζωής όπως την ξέρουμε.

Από την αρχή, αυτός ο πόλεμος αφορούσε την πληροφόρηση. 

Ήταν ανέκαθεν ένας πόλεμος προπαγάνδας.

Οι συνωμότες αγόραζαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δαιμονοποιούσαν και έλεγαν ψέμματα για τους ελεύθερα σκεπτόμενους αφηγητές της αλήθειας. 

Οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί και οι εφημερίδες έγιναν οχήματα δημοσίων σχέσεων και προπαγάνδας.

Έχω αποκλειστεί από όλα τα mainstream media, όλα τα social media και το 99% του διαδικτύου. 

Κανείς δεν τολμά να μου πάρει συνέντευξη για να μην χάσει το podcast, την πλατφόρμα ή το κανάλι του. 

Το μόνο που μου έχει απομείνει είναι η www.vernoncoleman.com της ιστοσελίδας μου - η οποία μεταφέρει νέα άρθρα κάθε ημέρα της εβδομάδας - και το κανάλι βίντεο μου. 

Ο ιστότοπος και τα βίντεο είναι όλα εντελώς δωρεάν και δεν φέρουν διαφημίσεις. 

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο όσο πιο συχνά μπορείτε για να παρακολουθείτε τι συμβαίνει. 

Εγγραφείτε στο κανάλι βίντεο μου στο Bitchute και μοιραστείτε τα βίντεό μου με όλους όσους μπορείτε να προσεγγίσετε. 

Τα βιβλία μου μπορούν να βρεθούν μέσω του βιβλιοπωλείου στο www.vernoncoleman.com

Παρακαλώ θυμηθείτε ότι δεν είστε μόνοι. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν. Και μόλις ξυπνήσουν δεν ξανακοιμούνται.

Μην εμπιστεύεστε την κυβέρνηση, αποφύγετε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και καταπολεμήστε τα ψέμματα. 

Θυμηθείτε: αν δεν είστε παρανοϊκοί μέχρι τώρα, τότε δεν έχετε δώσει προσοχή. Αυτές είναι σκοτεινές και επικίνδυνες μέρες. Πολύ πιο σκοτεινό και πολύ πιο επικίνδυνο από ό, τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε έναν ηλικιωμένο κύριο σε μια πολυθρόνα.

Πνευματικά δικαιώματα Vernon Coleman Μάϊος 2024


ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: The Money's GONE! - Dr Vernon Coleman (bitchute.com)

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Dr. Joseph Mercola: Πιθανοί θανατηφόροι κίνδυνοι μεταγγίσεων αίματος από εμβολιασμένους δότες covid

Ιάπωνες ερευνητές προειδοποιούν για τους κινδύνους από τη χρήση αίματος από λήπτες εμβολίων mRNA covid, επισημαίνοντας πιθανές θανατηφόρες επιπτώσεις και την ανάγκη επείγουσας δράσης για τη διασφάλιση της παγκόσμιας παροχής αίματος.

Το αίμα που έχει μολυνθεί με δομές που μοιάζουν με πριόν από την πρωτεΐνη ακίδα αυξάνει τον κίνδυνο πρόκλησης θανατηφόρων νευροεκφυλιστικών ασθενειών στους λήπτες. Η πιθανή μετάδοση επιβλαβών πρωτεϊνών μέσω εξωσωμάτων (γνωστή και ως «αποβολή») και ο κίνδυνος αυτοάνοσων ασθενειών λόγω του μηχανισμού και των συστατικών των εμβολίων όπως τα νανοσωματίδια λιπιδίων («LNPs») είναι άλλες σημαντικές ανησυχίες.

Οι προτάσεις για τη διαχείριση της συλλογής αίματος περιλαμβάνουν αυστηρές συνεντεύξεις αιμοδοτών, περιόδους αναβολής και μια σειρά εξετάσεων για τη διασφάλιση της ασφάλειας των προϊόντων αίματος.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν τον ολοκληρωμένο έλεγχο τόσο των ατόμων που έχουν κάνει ένεση όσο και των ατόμων που δεν έχουν κάνει ένεση για να αξιολογήσουν την ασφάλεια των προϊόντων αίματος και προτείνουν την απόρριψη προϊόντων αίματος που έχουν μολυνθεί με πρωτεΐνες ακίδας ή τροποποιημένο mRNA μέχρι να αναπτυχθούν αποτελεσματικές μέθοδοι αφαίρεσης.

Ζητούν την αναστολή όλων των γονιδιακών «εμβολίων» και τη διεξαγωγή αυστηρής αξιολόγησης βλάβης-οφέλους υπό το πρίσμα των σοβαρών τραυματισμών υγείας που αναφέρθηκαν. Παροτρύνουν επίσης τις χώρες και τους οργανισμούς να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση και τον μετριασμό των ήδη εντοπισμένων κινδύνων.

Dr. Joseph Mercola: Potential deadly risks of blood transfusions from covid vaccinated donors – The Expose (expose-news.com)


Η ανεπάρκεια μαγνησίου συνδέεται με το μεταβολικό σύνδρομο - Δείτε πώς μπορείτε να αυξήσετε την πρόσληψη

Η ανεπάρκεια μαγνησίου είναι ευρέως διαδεδομένη, επηρεάζοντας το μεταβολισμό. Μάθετε πώς αυτό το παραβλεφθέν ορυκτό θα μπορούσε να βελτιώσει τη μεταβολική υγεία.

Magnesium Deficiency Is Linked to Metabolic Syndrome–Here’s How to Boost Intake | The Epoch Times


Συμβουλή για γερά οστά: σκόνη κελύφους αυγού

Η επαρκής πρόσληψη ασβεστίου μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά την οστεοπόρωση και άλλες ασθένειες και είναι σημαντική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό μπορεί εύκολα να απορροφηθεί απευθείας από τα κελύφη των αυγών. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Geheimtipp für starke Knochen: Eierschalenpulver (epochtimes.de)


Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες: Πώς ένας παγκοσμίου φήμης γιατρός επιτρέπει στους τυφλούς να δουν ξανά

Για τον Δρ Ming Wang, η επιστήμη και η πίστη δεν αλληλοαποκλείονται. Και οι δύο παίζουν κρίσιμο ρόλο όταν πρόκειται να κάνουν τους τυφλούς να δουν.

Allen Widrigkeiten zum Trotz: Wie ein weltbekannter Arzt Blinde wieder sehen lässt (epochtimes.de)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!