Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Η ΣΚΑΛΑ του ΔΙΑΒΟΛΟΥ προς τον ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ξεκίνησε με τον ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ, περιλαμβάνει τον ΔΙΕΜΦΥΛΙΣΜΟ



Αυτό το εξαιρετικό άρθρο από τον Jules Gomes αποκαλύπτει πώς ιδεολογίες όπως ο φεμινισμός και ο τρανσέξουαλ είναι πραγματικά κλάδοι του μετανθρωπισμού. 
Καθώς η ανθρωπότητα απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την ταυτότητά της ως φορέας της εικόνας του Θεού, η τροποποιημένη εικόνα γίνεται όλο και πιο σατανική στη φύση της
Πρέπει να αντισταθούμε στην αποδοχή αυτών των ιδεολογιών με κάθε κόστος, αν θέλουμε να επιβιώσουμε από μια εχθρική κατάληψη από εκείνους που είναι αφοσιωμένοι στην αλλαγή του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. - Jesse Smith




Πριν από πέντε χρόνια, το Δημοτικό Συμβούλιο της Οξφόρδης στην Αγγλία με ακύρωσε από το να δώσω μια ακαδημαϊκή διάλεξη για τον τρανσέξουαλ, καταγγέλλοντας ότι παραβίαζε την πολιτική διαφορετικότητας της πόλης.

Οι διοργανωτές είχαν προγραμματίσει την ομιλία μου ώστε να συμπίπτει με το Hilary Term του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, ώστε οι φοιτητές να μπορούν να παρακολουθήσουν. 

Στην διάλεξή μου, θα άκουγαν μια εναλλακτική λύση στα δόγματα της διαθεματικότητας που συνήθως συναντούν στα πανεπιστημιακά μαθήματα.

Η διάλεξή μου είχε τίτλο: «Ο φεμινισμός ήταν ο μεγάλος εχθρός των γυναικών – μέχρι να εμφανιστεί ο τρανσέξουαλ». 

Αυτό από μόνο του ήταν εγγυημένο ότι θα πυροδοτούσε φεμινίστριες και τρανσέξουαλ άτομα στην πόλη των ονειρεμένων καμπανών.

Έτσι, την περασμένη εβδομάδα, όταν είδα ότι το Δημαρχείο του Παρισιού είχε ακυρώσει δύο φεμινίστριες για το βιβλίο τους Transmania: enquête sur les dérives de l'idéologie transgenre (Transmania: An Investigation into the Abuses of Transgender Ideology), ένοιωσα μια σπάνια αίσθηση αλληλεγγύης προς την αδελφότητα και ζήτησα από τους συγγραφείς να μου στείλουν ένα αντίτυπο του βιβλίου βόμβα των 400 σελίδων.


Ο καφκικός κόσμος της Transmania

Ο τρανσέξουαλ είναι μια από τις «μεγαλύτερες εννοιολογικές ληστείες στην ιστορία», γράφουν η Dora Moutot και η Marguerite Stern. 

Οι φεμινίστριες μαρτυρούν πώς υπέστησαν μια μεταστροφή όταν οι «τρανσέξουαλ τρελλοί» άρχισαν να τις εκφοβίζουν ώστε να συμπεριλάβουν τις «τρανς γυναίκες» (βιολογικά αρσενικά που προσποιούνται ότι είναι γυναίκες) στους φεμινιστικούς αγώνες τους.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένες από τον σύγχρονο φεμινισμό», παραπονιούνται. 

«Οι γυναίκες που κάποτε υποστηρίζαμε και ενθαρρύναμε τροφοδότησαν την παρενόχλησή μας στο όνομα της "αδελφότητας" προς τις "αδελφές τους με πέος"».

Οι συγγραφείς αποκαλύπτουν έναν καφκικό τρανς κόσμο όπου «δεν υπάρχει χώρος για την πραγματικότητα, για το τι είναι λογικό, τι είναι εύκολα μετρήσιμο, παρατηρήσιμο, υπολογήσιμο, περιγράψιμο», αλλά όπου «η δικτατορία του συναισθήματος» κυβερνά με σιδηρά γροθιά.

Το βιβλίο ξεκινά με έναν δεκάλογο της τρανσέξουαλ τρομοκρατίας.


Οι Δέκα Εντολές του Τρανσέξουαλ

Η πρώτη εντολή είναι πραγματικά μια επιτακτική ανάγκη να καλέσουμε τρανς τρομοκράτες να σφετεριστούν τη γλώσσα, ώστε να μπορούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια κάνοντας gaslighting για την πραγματικότητα. 

Σε αυτή την λατρεία, η πραγματικότητα γίνεται εύπλαστη επαναλαμβάνοντας υπνωτικά το μάντρα που λυγίζει το μυαλό: «Μια τρανς γυναίκα είναι γυναίκα».

Η βιολογική πραγματικότητα είναι καταπιεστική και ως εκ τούτου πρέπει να καταργηθεί με την εξάλειψη του λεξιλογίου του «αρσενικού» και του «θηλυκού». 

Οι γιατροί σας έδωσαν «βίαια» ένα θηλυκό ή αρσενικό φύλο κατά την γέννηση. 

Επομένως, η δεύτερη εντολή απαιτεί μια πρωταρχική πράξη απελευθέρωσης, με κάθε άτομο να ρωτά: «Γεννήθηκα στο σωστό σώμα;»

Αν ο τρανσέξουαλ κερδίσει διαστρεβλώνοντας τις λέξεις, μπορούμε να δώσουμε αυτή την μάχη μόνο εξυψώνοντας τον Λόγο – τον αντιγνωστικό Λόγο που έγινε σάρκα, ο οποίος θριάμβευσε επί του Πατέρα του Ψεύδους, τον απόλυτο μαριονετίστα πίσω από τον τρανσέξουαλ και τον μετανθρωπισμό, του οποίου το απόλυτο ψέμμα σε όσους τον πιστεύουν είναι ότι «θα είσαι σαν τον Θεό».

Η τρίτη εντολή απαιτεί από τον τρανς ολοκληρωτικό να θέσει τα δογματικά θεμέλια του τρανσέξουαλ κρατώντας όμηρο την ψυχολογική ασθένεια της «δυσφορίας φύλου». 

Μόλις γίνει αυτό, είναι καιρός να δολοφονηθεί ο όμηρος και να επιβεβαιωθεί ότι ο τρανσέξουαλ δεν είναι ψυχική ασθένεια, αλλά «απολύτως φυσιολογικός».

Οι τελευταίες εντολές απευθύνονται σε μια Ιακωβίνικη βασιλεία τρόμου που θα κάνει οποιαδήποτε εναλλακτική εκδοχή της πραγματικότητας έγκλημα σκέψης: 

«Δεν πρέπει απλώς να σταματήσετε τους ανθρώπους από το να λένε αυτό που βλέπουν, πρέπει να τους σταματήσετε από το να δουν αυτό που βλέπουν».

Αυτές οι εντολές είναι μια αναδιατύπωση της Μεγάλης Αποστολής που στέλνει τρανσέξουαλ τζιχαντιστές ως ευαγγελιστές στα έσχατα μέρη του κόσμου για να κηρύξουν τη νέα θρησκεία και να «αποικίσουν τους χώρους των γυναικών», «να διεισδύσουν σε όλες τις σφαίρες της κοινωνίας» και να «ρουφήξουν σαν βαμπίρ τα παιδιά».



Πορνογραφία: Ένα φινιστρίνι στην Transmania

Οι Moutot και Stern αναφέρουν πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν τις ολέθριες επιπτώσεις της ιδεολογίας του φύλου, ενώ τολμούν να πουν αυτό που οι περισσότερες ακαδημαϊκές έρευνες δεν τολμούν.

Για παράδειγμα, αναφέρουν την διαδικτυακή πορνογραφία ως μία από τις κύριες αιτίες των ανδρών που επιθυμούν να γίνουν γυναίκες. 

Το 2022, το Pornhub ανακοίνωσε ότι η δημοτικότητα του τρανσέξουαλ πορνό αυξήθηκε κατά 75% για να γίνει η τρίτη πιο δημοφιλής κατηγορία στις Ηνωμένες Πολιτείες και η έβδομη πιο δημοφιλής στον κόσμο.

Ο Robert, ένας φανταστικός χαρακτήρας που παρέχει στον αναγνώστη την απαραίτητη κωμική ανακούφιση από τον σκοτεινό κόσμο της ιδεολογίας τύπου Δρ Μένγκελε, λειτουργεί ως συνδετικό νήμα μέσα από το βιβλίο - μια πλοκή που κορυφώνεται με την αποκάλυψη των μαριονετών πίσω από την εωσφορική κουρτίνα του τρανσέξουαλ.

Το βιβλίο χρησιμοποιεί τον Robert, έναν παντρεμένο άνδρα με δύο ενήλικα παιδιά, για να εμβαθύνει στον κόσμο των γάμων που έχουν καταστραφεί εξαιτίας του εθισμού στο πορνό - ο οποίος υπακούει στο νόμο των μειούμενων αποδόσεων και τελικά οδηγεί τον εξαρτημένο στις βαθύτερες εσοχές της κόλασης.

Το φαινόμενο των τρανσέξουαλ χηρών και ορφανών δεν είναι παρά ένα υποπροϊόν αυτής της λατρείας.


Το Μυστήριο του Αυτοακρωτηριασμού

Ακόμη χειρότερος από το πορνό είναι ο ακρωτηριασμός του σώματος, ο οποίος χαιρετίζεται ως μυστήριο που οδηγεί στην δόξα. 

Το βιβλίο περιγράφει λεπτομερώς την φρίκη της ορμονοθεραπείας και της χειρουργικής επέμβασης αλλαγής φύλου και τα συγκλονιστικά αποτελέσματά της.

Η γυναίκα που παίρνει ορμονικά φάρμακα χάνει την γονιμότητά της μετά από πέντε χρόνια ενέσεων τεστοστερόνης. 

Ο κίνδυνος καρκίνου της μήτρας και των ωοθηκών αυξάνεται τόσο πολύ που οι γιατροί συστήνουν την αφαίρεση αυτών των οργάνων. 

Επίσης, αυξάνονται οι κίνδυνοι καρκίνου του μαστού, ενδομητρίωσης, θρόμβων αίματος, καρδιαγγειακών παθολογιών, φαλάκρας, ακμής και διαβήτη. 

Οι φωνητικές χορδές καταστρέφονται ανεπανόρθωτα.

Μια τραγική περίπτωση που αναφέρεται είναι αυτή της Prisha Mosley, η οποία ήταν 15 ετών όταν άρχισε να πιστεύει ότι ήταν αγόρι και 17 όταν άρχισε να παίρνει ενέσεις τεστοστερόνης. 

Σήμερα, η κυρία από το Μίσσιγκαν είναι 25 ετών και, όπως εκατοντάδες απομεταβατικοί, μετανοιώνει βαθιά που πειραματίστηκε με το σώμα της.

Ο κόλπος της έχει ατροφήσει σε σημείο που δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει ταμπόν. Αιμορραγεί κατά τη διάρκεια του σεξ. 

Η διεύρυνση της κλειτορίδας της προκαλεί οξύ πόνο με την παραμικρή τριβή. 

Παρ' όλο που η Mosley δεν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, βιώνει τις μη αναστρέψιμες επιδράσεις της τεστοστερόνης.

«Έχω την εντύπωση ότι έχω γίνει αντικείμενο πειραματισμού. Νοιώθω σαν τέρας. Νοιώθω συντετριμμένη», αναστενάζει. 

Οι φωνητικές χορδές της είναι επώδυνες. Δεν μπορεί να φωνάξει ή να τραγουδήσει πια.

Ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χειροκροτούν τους βιολογικούς άνδρες που μεταμφιέζονται σε γυναίκες, αυτό που είναι πραγματικά τρομακτικό είναι το ποσοστό των νεαρών κοριτσιών που επιδιώκουν να γίνουν αγόρια, όπως ανακαλύπτουν οι συγγραφείς.

Επί του παρόντος, οι νέες γυναίκες κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της μετάβασης. 

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière στο Παρίσι, το οποίο φιλοξενεί τη μεγαλύτερη υπηρεσία αφιερωμένη στις μεταβάσεις για άτομα κάτω των 20 ετών, το 68% των ασθενών είναι κορίτσια. (Αυτό είναι συνεπές με την έρευνα και στις ΗΠΑ.)

Σύμφωνα με τους Moutot και Stern, οι λόγοι μετάβασης των κοριτσιών και των γυναικών είναι πολύ διαφορετικοί από εκείνους των ανδρών και των αγοριών: απόρριψη της θηλυκότητάς τους μετά από σεξουαλική βία, ψυχολογικές διαταραχές όπως ο αυτισμός, επιθυμία να είναι μοντέρνα κ.λπ.



Ο τρανσέξουαλ είναι ένα μέσο για την επίτευξη ενός σκοπού

Είναι όμως ο τρανσέξουαλ αυτοσκοπός; 

Είναι προφανώς μια αγελάδα μετρητών για τη Big Pharma και συμμάχους όπως η Planned Parenthood, οι οποίοι κερδίζουν δισεκατομμύρια από τις θεραπείες μαγισσών-γιατρών που προσφέρονται.

Η Transmania αποδεικνύει ότι ο τρανσέξουαλ είναι στην πραγματικότητα ένας οδοστρωτήρας στο δρόμο προς τον μετανθρωπισμό - το πρώτο στάδιο ενός κοινωνικού έργου που καταλήγει στη συγχώνευση των ανθρώπων με μηχανές.

«Ο μετανθρωπιστής βλέπει το βιολογικό σώμα ως έναν περιορισμό που πρέπει να ξεπεραστεί, επιδιώκοντας να επιλέξει το "φύλο" του και να ξεφύγει από το θάνατο της βιολογικής του μορφής για να επιτύχει την αθανασία», προειδοποιούν οι Moutot και Stern, επισημαίνοντας τη δυσοίωνη ατζέντα των ριζοσπαστικών μετανθρωπιστών ιδεολόγων όπως ο Yuval Noah Harari και η Martine Rothblatt.

Στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το 2018, ο Harrari δήλωσε: 

«Νομίζω ότι ο λόγος που οι συζητήσεις για τα τρανς άτομα, τα μη δυαδικά άτομα κ.λπ., είναι τόσο έντονες είναι επειδή οι άνθρωποι υποσυνείδητα αισθάνονται ότι οι μελλοντικές συζητήσεις θα αφορούν το τι μπορούμε να κάνουμε με το σώμα και τον εγκέφαλο. Πώς μπορούμε να τα επανασχεδιάσουμε, να τα τροποποιήσουμε.

«Η πρώτη πρακτική πραγματικότητα αφορά το φύλο. Μπορείτε να πείτε ότι οι άνθρωποι είναι μισαλλόδοξοι και πολύ ευαίσθητοι όταν πρόκειται για το φύλο και το γένος, αλλά νομίζω ότι στην πραγματικότητα είναι επειδή γνωρίζουν ότι αυτή είναι η πρώτη συζήτηση για τον μετανθρωπισμό».

Ο Rothblatt, φαρμακευτικός επιχειρηματίας και δημιουργός του "Terasem", της πρώτης τρανς θρησκείας στον κόσμο, εξηγεί τον στόχο στο βιβλίο του From Transgender to Transhuman. Ένα μανιφέστο για την ελευθερία της μορφής.

«Η θεμελιώδης μετανθρωπιστική ιδέα είναι ότι ένα ανθρώπινο ον δεν χρειάζεται απαραίτητα ένα σαρκικό σώμα, ακριβώς όπως μια γυναίκα δεν χρειάζεται απαραίτητα έναν πραγματικό κόλπο», γράφει. «Η ανθρωπότητα κατοικεί στο πνεύμα, όπως και η σεξουαλική ταυτότητα».

Εάν μπορούμε να δεχτούμε ότι ένα άτομο χωρίς πέος μπορεί να είναι άνδρας, σημειώνει ο Rothblatt, τότε η ανθρωπότητα θα είναι έτοιμη να κάνει το δεύτερο βήμα, το οποίο περιλαμβάνει την ιδέα ότι ένα άτομο χωρίς φυσική μορφή (ένα άτομο μόνο λογισμικού) μπορεί να θεωρηθεί ανθρώπινο ον. (!!!!!)



Ο φεμινιστικός γνωστικισμός σκότωσε την γυναικεία φύση

Αλλά τι φταίει κατά πρώτο λόγο για την βιολογική, οντολογική και υπαρξιακή αποδόμηση της ιδέας των ανθρώπων είτε ως αρσενικών είτε ως θηλυκών – ο Θεός τους δημιούργησε στην αρχή, κατ' εικόνα και ομοίωσή Του;

«Πιστεύουμε ότι ο φεμινισμός έχει ίσως το μερίδιο ευθύνης του στο γεγονός ότι οι γυναίκες σήμερα θέλουν να γίνουν άνδρες όπως οι άλλοι και το αντίστροφο», καταλήγουν οι Moutot και Stern.

Στην ακυρωμένη διάλεξή μου, την οποία έδωσα αργότερα σε διάφορους εναλλακτικούς χώρους, πήγα πέρα από τις δύο φεμινίστριες και εξήγησα γιατί ο ριζοσπαστικός φεμινισμός βρισκόταν στην καρδιά του τρανσέξουαλ: «Ο φεμινισμός κατέστρεψε την γυναικεία φύση ξεκινώντας μια πυρηνική επίθεση στην κατηγορία του φύλου ως βιολογικό κατασκεύασμα».

Η Σιμόν ντε Μποβουάρ το διατύπωσε αυτό στην μεγάλη ρήση της: «Δεν γεννιέται κανείς, αλλά γίνεται γυναίκα». Όπως δήλωσε η πρωθιέρεια Kate Millett στο Sexual Politics, η φύση των γυναικών είναι «ουσιαστικά πολιτιστική, παρά βιολογική».

Το συμπέρασμά μου ήταν ότι ο φεμινισμός έχει τις ρίζες του στον Γνωστικισμό, όπου η ύλη είναι κακή και το πνεύμα είναι καλό. 

Η ιδέα του ανδρόγυνου και της διαγραφής της διάκρισης μεταξύ αρσενικού και θηλυκού (θα το ονομάζαμε ρευστότητα φύλου) είναι γνωστική.

Η ιουδαιοχριστιανική αφήγηση είναι η απόλυτη αντιστροφή του γνωστικισμού. Στην Γένεση, ο Θεός όχι μόνο διακηρύσσει ότι η ύλη είναι καλή, αλλά και κατάλληλο όχημα για να «ενσαρκωθεί ο Υιος Του και να κατοικήσει ανάμεσά μας».

Αν ο τρανσέξουαλ κερδίσει διαστρεβλώνοντας τις λέξεις, μπορούμε να δώσουμε αυτή την μάχη μόνο εξυψώνοντας τον Λόγο – τον αντιγνωστικό Λόγο που έγινε σάρκα, ο οποίος θριάμβευσε επί του Πατέρα του Ψεύδους, τον απόλυτο μαριονετίστα πίσω από τον τρανσέξουαλ και τον μετανθρωπισμό, του οποίου το απόλυτο ψέμμα σε όσους τον πιστεύουν είναι ότι «θα είσαι σαν τον Θεό».

Ο Δρ Jules Gomes, (BA, BD, MTh, PhD), έχει διδακτορικό στις βιβλικές σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Επί του παρόντος είναι διαπιστευμένος δημοσιογράφος του Βατικανού με έδρα τη Ρώμη, είναι συγγραφέας πέντε βιβλίων και αρκετών ακαδημαϊκών άρθρων. Ο Gomes δίδαξε σε καθολικά και προτεσταντικά σεμινάρια και πανεπιστήμια και ήταν κανονικός θεολόγος και καλλιτεχνικός διευθυντής στον καθεδρικό ναό του Λίβερπουλ.




ΠΗΓΗ: The Devil’s Stairway to Transhumanism Began with Feminism, Includes Transgenderism - The Stream



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!