Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Συνελήφθη Τ ο ύ ρ κ ο ς (!) γιά τήν ΦΩΤΙΑ στό όρος Αιγάλεω! – Ομολόγησε τήν πράξη του!

 


Τούρκος υπήκοος (με κάρτα ασύλου) έβαζε τις φωτιές στο όρος Αιγάλεω!

«Με τους εμπρηστές θα είμαστε αμείλικτοι» μετά την σύλληψη του δράστη...

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Βασίλη Κικίλια, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του υπαίτιου εμπρηστή για τη φωτιά στο όρος Αιγάλεω. 

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε πως πρόκειται για Τούρκο υπήκοο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Πηγές αναφέρουν πως ο δράστης είναι 33 ετών και διαθέτει κάρτα Ασύλου.

«Τρεις φορές αυτό τον μήνα εκδηλώθηκαν πυρκαγιες στο όρος Αιγάλεω. Και τις τρεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν τη φωτιά πριν επεκταθεί. 
 
Σήμερα όμως συνελήφθη ο υπαίτιος εμπρηστής, Τούρκος υπήκοος, που ομολόγησε την εγκληματική του πράξη.

Θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη βάσει του νέου νόμου. Το έχουμε πει πολλές φορές: Με τους εμπρηστές θα είμαστε αμείλικτοι» τόνισε στην ανάρτησή του ο κ. Κικίλιας.

Αυτή είναι ακόμα μια σύλληψη Τούρκου εγκληματία στην Ελλάδα, μετά την σύλληψη του αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης που είχε 14 εντάλματα σύλληψης της 'Ιντερπόλ' και πραγματικά προκαλεί σκέψεις, για τις τουρκικές εγκληματικές δράσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ένας 29χρονος Τούρκος αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 14 εντάλματα στη χώρα του αλλά και ερυθρά αγγελία από την Ίντερπόλ.

Ο 29χρονος Ραμαζάν Μπαϊγκάρ, συνελήφθη στους Αμπελόκηπους την προηγούμενη Παρασκευή και κατηγορείται μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία, διακίνηση μεταναστών, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών. 
 
Η εγκληματική οργάνωση της οποίας ηγούνταν έφερε και το όνομά του και δραστηριοποιούταν στα Άδανα της Τουρκίας.
 

4 σχόλια:

  1. ΘΑ ...ΕΤΥΧΕ!
    ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ γιά λίγο27 Μαΐου 2024 στις 7:45 μ.μ.

      Πόσοι (ίσως) θυμούνται τί είχε πεί δημοσίως κιόλας, ο πρίν πολλά χρόνια Τούρκος πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ, γιά τό πώς οι πράκτορες των Τούρκων έβαζαν φωτιές στά Ελληνικά δάση;

      Διαγραφή
  2. Νά τόν πάνε γιά αποτέφρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ,ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΕΙΔΕ ,ΚΑΠΟΙΟΣ.....
    ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ.ΑΣ ΕΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!