Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Οι αγρότες ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για να ΣΦΑΞΟΥΝ τις ΑΓΕΛΑΔΕΣ νωρίς



PETER IMANUELSEN
27 ΜΑΐΟΥ 2024



Οι αγρότες στην Βόρεια Ιρλανδία πληρώνονται τώρα από την κυβέρνηση για να σφάξουν αγελάδες σε μικρότερη ηλικία.

Το πρόγραμμα μείωσης του άνθρακα του βοείου κρέατος ενθαρρύνει τους αγρότες να μειώσουν την ηλικία σφαγής των βοοειδών προκειμένου να μειώσουν τις κλιματικές εκπομπές.

Με άλλα λόγια, σφάζετε τις αγελάδες σε νεαρότερη ηλικία όταν έχουν λιγώτερο κρέας, γεγονός που πιθανότατα θα κάνει την τιμή του βοείου κρέατος να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Όλα στο όνομα της κλιματικής αλλαγής φυσικά.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι κτηνοτρόφοι θα πληρώνονται 75 λίρες για κάθε επιλέξιμο ζώο που σφάζεται.


«Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση σηματοδοτεί μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο παρέχουμε στήριξη για την απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές και την προστασία του περιβάλλοντός μας, συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη των στόχων που ορίζονται από τον νόμο για την κλιματική αλλαγή», δήλωσε ο υπουργός Γεωργίας Andrew Muir.


Βλέπουμε επανειλημμένα να επισημαίνονται οι αγελάδες ως μεγάλος ένοχος για το κλίμα. Γιατί; Επειδή δεν πιστεύω ότι η κλιματική αλλαγή είναι ο πραγματικός λόγος.


Ο Bill Gates υποστηρίζει μια εταιρεία που αναπτύσσει μια ένεση εμβολίου για τις αγελάδες για να έχουν λιγώτερα αέρια. Αυτό είναι τρέλλα.





Και οι αγελάδες τρέφονται επίσης με μια τοξική χημική ουσία για να μειώσουν τις κλιματικές εκπομπές τους.

Με όλη αυτή την ανάμειξη, δεν νομίζετε ότι κινδυνεύουμε να κάνουμε περισσότερο κακό παρά καλό;

Όλοι είδαμε τι συνέβη με τις πειραματικές ενέσεις mRNA.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Βιώσιμης Γεωργίας στην Ουαλία, έχει αναφερθεί ότι 122.000 ζώα θα μπορούσαν να σφαγούν για να επιτευχθούν οι κλιματικοί στόχοι.





Βλέπετε, ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ έχει δημοσιεύσει έναν οδικό χάρτη για το πώς να επιτύχει τους κλιματικούς στόχους του.

Ένας από τους στόχους που έχουν περιλαμβάνει τη μείωση των εκπομπών μεθανίου από την κτηνοτροφία κατά 25% έως το έτος 2030.

Και πάλι βλέπουμε το έτος 2030, διότι όλα αυτά ανάγονται στην Ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών.

Επομένως, προκειμένου να επιτευχθούν οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης που περιγράφονται στην Ατζέντα 2030, πρέπει να μειώσουμε τις εκπομπές μεθανίου από την κτηνοτροφία κατά 25%.

Μαντέψτε ποιος έχει δωρίσει τεράστια χρηματικά ποσά σε αυτό; 

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου σχετικά με αυτό εδώ:



ΠΗΓΗ: IT HAS BEGUN: Farmers paid to slaughter cows early (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!