Τρίτη 28 Μαΐου 2024

ΑΙΣΧΟΣ! Ομάδα υπεράσπισης παιδεραστών επαινεί τον νέο νόμο στην Γερμανία που μαλακώνει την τιμωρία για παιδική πορνογραφία


Το Γερμανικό Κοινοβούλιο (Bundestag), Βερολίνο, Γερμανία


Το νέο νομοσχέδιο καταργεί το τμήμα του γερμανικού ποινικού κώδικα που χαρακτήριζε την κατοχή παιδικής πορνογραφίας ομοσπονδιακό έγκλημα, μειώνοντας τις ελάχιστες ποινές ενώ υποβάθμιζε το έγκλημα σε πλημμέλημα.



(LifeSiteNews) - Το 2010, ο Jan Flesichhauer και ο Wiebke Hollersen έγραψαν ένα ανατριχιαστικό δοκίμιο για το Der Spiegel με τίτλο "Πώς η αριστερά πήρε τα πράγματα πολύ μακριά". 

«Ένας από τους στόχους του γερμανικού κινήματος του 1968 ήταν η σεξουαλική απελευθέρωση των παιδιών», έγραψαν. 

«Για μερικούς, αυτό σήμαινε να ξεπεραστούν όλες οι σεξουαλικές αναστολές, δημιουργώντας ένα κλίμα στο οποίο ακόμη και η παιδεραστία θεωρούνταν προοδευτική».

Αυτό το κλίμα περιελάμβανε συζητήσεις σχετικά με το αν το σεξ με παιδιά θα μπορούσε να είναι υγιές για τα παιδιά και συλλογισμούς ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μέρος των προγραμμάτων νηπιαγωγείου: 

«Οι σημειώσεις των εκπαιδευτικών δείχνουν ότι έδωσαν πολύ μεγάλη έμφαση στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Σχεδόν κάθε μέρα, οι μαθητές έπαιζαν παιχνίδια που περιλάμβαναν το να βγάζουν τα ρούχα τους, να διαβάζουν μαζί πορνογραφικά περιοδικά και να κάνουν παντομίμα στη σεξουαλική επαφή».

Όπως κατέληξαν οι Fleischhauer και Hollersen: «Τα μέλη του κινήματος του 1968 και οι διάδοχοί τους είχαν παγιδευτεί σε μια παράξενη εμμονή για την παιδική σεξουαλικότητα».

Η συντηρητική αντίδραση στη σεξουαλική επανάσταση που μαστίζει την Δύση απέτυχε να την ανατρέψει – αλλά κατάφερε να σταματήσει την προσπάθεια σεξουαλικοποίησης της παιδικής ηλικίας – τουλάχιστον μέχρι τα πρόσφατα χρόνια, όταν η «Ώρα της Ιστορίας της Drag Queen», η ρητή, εκπαιδευτική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και η μετάβαση των παιδιών έγιναν ο κανόνας. 

Πράγματι, στην Γερμανία αρκετοί ακτιβιστές υπέρ της παιδεραστίας πανηγυρίζουν μετά την ψηφοφορία της Bundestag (Γερμανικό Κοινοβούλιο) για την αποποινικοποίηση της κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Το νομοσχέδιο, το οποίο ψηφίστηκε στις 16 Μαΐου, καταργεί το τμήμα του γερμανικού ποινικού κώδικα που χαρακτήριζε την κατοχή παιδικής πορνογραφίας ομοσπονδιακό έγκλημα. 

Όταν τεθεί σε ισχύ σε τρία χρόνια, ο νόμος θα μειώσει τις ελάχιστες ποινές για κατοχή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και το έγκλημα θα «υποβαθμιστεί» σε πλημμέλημα

Οι ελάχιστες ποινές μειώνονται τώρα σε μόλις τρεις μήνες για κατοχή ή απόκτηση παιδικής πορνογραφίας και σε έξι μήνες για διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Η προηγούμενη υποχρεωτική ελάχιστη ποινή ήταν ένα έτος, η οποία εισήχθη όταν η κατοχή παιδικής πορνογραφίας χαρακτηρίστηκε έγκλημα το 2021. 

Όπως ανέφερε η Genevieve Gluck στο Reduxx, η κίνηση αντιμετώπισε σκληρή αντίθεση:


Απαντώντας στην ψήφιση του νομοσχεδίου, ο πρόεδρος της ένωσης «German Children's Aid – The Permanent Children's Representation» (Deutsche Kinderhilfe – Die ständige Kindervertretung), Rainer Becker, επεσήμανε ότι η Γερμανία θα μπορούσε να παραβιάσει μια οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ταξινομεί οποιοδήποτε παιδικό πορνογραφικό μέσο ως σοβαρό ποινικό αδίκημα με την αλλαγή του νόμου.

Μια δήλωση αντίθεσης κυκλοφόρησε από την Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) Χριστιανοκοινωνική Ένωση της Βαυαρίας (CSU). «Η διανομή, κατοχή και απόκτηση παιδικής πορνογραφίας πρέπει, καταρχήν, να παραμείνει ως έγκλημα», αναφέρει η δήλωση.

«Ακόμη και αν η αύξηση του εύρους ποινής στο άρθρο 184b του ποινικού κώδικα το 2020 οδήγησε σε πρακτικά προβλήματα σε ορισμένες περιπτώσεις, η γενική μείωση του εύρους ποινής είναι εσφαλμένη λύση. 

Μια αλλαγή θα πρέπει να περιορίζεται στις προβληματικές περιπτώσεις και να τις επιλύει αποτελεσματικά. 

Τα επιστημονικά πορίσματα δείχνουν ότι, εάν το πλαίσιο κυρώσεων μετατοπιστεί προς τα κάτω, οι κυρώσεις που επιβάλλονται στην πράξη τείνουν επίσης να είναι χαμηλότερες.»

Η αιτιολόγηση για την υποβάθμιση της κατοχής παιδικής πορνογραφίας σε πλημμέλημα ήταν ένα παράδειγμα του πόσο βαθιά η πορνογραφία έχει δηλητηριάσει τις δυτικές κοινωνίες. 

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που βρουν υλικό παιδικής πορνογραφίας στα τηλέφωνα στην κατοχή των παιδιών ή των μαθητών τους, πρέπει να ληφθούν υπόψη. Από το άρθρο 1 του νέου νόμου:


Τέτοιες περιπτώσεις έχουν συμβεί ιδιαίτερα συχνά μεταξύ γονέων και δασκάλων μεγαλύτερων παιδιών ή νέων που βρήκαν παιδική πορνογραφία πάνω τους και την διαβίβασαν σε άλλους γονείς, δασκάλους ή στην διεύθυνση του σχολείου για να τους ενημερώσουν για το πρόβλημα. 

Απαιτείται επίσης επειγόντως υποβάθμιση σε πλημμέλημα προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε κατάλληλα και με την απαραίτητη ευελιξία στο μεγάλο ποσοστό των ανήλικων παραβατών. 

Και εδώ, οι δράστες γενικά δεν ενεργούν για να διεγερθούν σεξουαλικά από το περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας, αλλά μάλλον από μια κίνηση χαρακτηριστική του εφηβικού σταδίου ανάπτυξης, όπως η αφέλεια, η περιέργεια, η δίψα για περιπέτεια ή η επιθυμία να εντυπωσιάσουν.

Οι επικριτές του νομοσχεδίου σημείωσαν ότι οι εξαιρέσεις για τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν εύκολα να είχαν χαραχθεί χωρίς μια οριζόντια μείωση της ελάχιστης ποινής για αδικήματα παιδικής πορνογραφίας και, όπως επεσήμανε η Gluck, αυτή η κίνηση επαινέθηκε από ακτιβιστές παιδεραστίας, συμπεριλαμβανομένης της «διαβόητης γερμανικής ομάδας ακτιβιστών υπέρ της παιδεραστίας... Krumme-13, ή K13." 

Η ομάδα «περιγράφεται ως οργάνωση «αυτοβοήθειας» για τους «παιδεραστές» και δημοσίευσε μια δήλωση στις 17 Μαΐου συμβουλεύοντας τους αναγνώστες τους που διώκονται για παιδική πορνογραφία να ζητήσουν από τους δικηγόρους τους «να υποβάλουν αιτήσεις αναστολής της διαδικασίας για λογαριασμό των πελατών τους σε συνεχιζόμενες διαδικασίες» προκειμένου να εξασφαλίσουν μικρότερη ποινή τριών ετών.



Η πλατφόρμα Krumme-13 θέλει επίσης την κατάργηση όλων των νόμων για την παιδική πορνογραφία και βλέπει αυτή την τελευταία κίνηση της γερμανικής Bundestag ως ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. 

Αυτό θα πρέπει να είναι βαθύτατα, βαθιά ανησυχητικό – ειδικά καθώς η σεξουαλικοποίηση των παιδιών, που σταμάτησε από την κοινωνική συντηρητική αντίδραση στη σεξουαλική επανάσταση κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1970 και του 1980, επανέρχεται με δριμεία εκδίκηση την τελευταία δεκαετία.


Προτεινόμενη εικόνα

Ο Jonathon Van Maren είναι δημόσιος ομιλητής, συγγραφέας και ακτιβιστής υπέρ της ζωής. Τα σχόλιά του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από οκτώ γλώσσες και έχουν δημοσιευθεί ευρέως στο διαδίκτυο καθώς και σε έντυπες εφημερίδες όπως η Jewish Independent, η National Post, η Hamilton Spectator και άλλες. Έχει λάβει βραβείο για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού σε έντυπη μορφή από την εβραϊκή οργάνωση B'nai Brith. Τα σχόλιά του έχουν παρουσιαστεί στο CTV Primetime, Global News, EWTN και CBC, καθώς και σε δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς και ειδησεογραφικά πρακτορεία στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μιλάει για μια μεγάλη ποικιλία πολιτιστικών θεμάτων σε όλη τη Βόρεια Αμερική σε πανεπιστήμια, γυμνάσια, εκκλησίες και άλλες λειτουργίες. Μερικά από αυτά τα θέματα περιλαμβάνουν την άμβλωση, την πορνογραφία, τη σεξουαλική επανάσταση και την ευθανασία. Ο Jonathon είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts στην ιστορία από το Πανεπιστήμιο Simon Fraser και διευθυντής επικοινωνίας του Καναδικού Κέντρου Βιο-Ηθικής Μεταρρύθμισης.

Το πρώτο βιβλίο του Jonathon, The Culture War, κυκλοφόρησε το 2016.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!