Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Η… εκδίκηση της Georgia Meloni: «Πρόεδρε, είμαι εκείνη η ....μ@λ@κω»!!!!! - 'Viral' η αμηχανία του περιφερειάρχη!... / ΒΙΝΤΕΟ απίστευτο!


Η αμηχανία του περιφερειάρχη ήταν έκδηλη!...

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η χειραψία της πρωθυπουργού της Ιταλίας Meloni και του κυβερνήτη της Καμπανίας Vincenzo De Luca. 


Ο λόγος είναι ότι η πρωθυπουργός συστήθηκε ως «αυτή η σκύλα» στον περιφερειάρχη, καθώς εκείνος πρώτος την είχε αποκαλέσει «stronza», (!) τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων των δημάρχων της Καμπανίας στήν Ρώμη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ιταλικά μέσα, η πρωθυπουργός τον πλησίασε και του είπε  «Πρόεδρε, (είμαι) αυτή η σκύλα η Meloni. Πώς είστε;». 

Ο ίδιος σοκαρισμένος απάντησε «Καλώς ήρθατε» και πρόσθεσε «Είμαι καλά στην υγεία μου».

Τι είχε συμβεί

Πριν γίνουν όλα αυτά, η Meloni στις 16 Φεβρουαρίου είχε επικρίνει τον de Luka που ηγήθηκε εκατοντάδων δημάρχων του νότου, προκειμένου να κάνει μία διαμαρτυρία κοντά στο ιταλικό κοινοβούλιο κατά των αμφιλεγόμενων σχεδίων της κυβέρνησης για «διαφοροποιημένη αυτονομία», τα οποία, σύμφωνα με τους επικριτές, μπορούσαν να διευρύνουν το χάσμα μεταξύ βορρά και νότου.

Η πρωθυπουργός είχε αναφέρει ότι ο de Luka θα έπρεπε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην εργασία του από το να ηγείται των διαμαρτυριών. 

Όταν ερωτήθηκε για την δήλωση αυτήν από δημοσιογράφους, ο περιφερειάρχης Καμπανίας απάντησε «Εσύ να δουλέψεις σκύλα».

Δείτε το βίντεο!

Η αμηχανία του περιφερειάρχη ήταν έκδηλη και όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έγινε viral:

https://www.epilekta.com/2024/05/meloni-viral.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!