Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Μαζική μελέτη σε ~ 600,000 εμβολιασμένα άτομα αποκαλύπτει: Ο Ιάπωνας νευροεπιστήμονας Δρ Hiroto Komano ανησυχεί για την εκρηκτική αύξηση της άνοιας μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων COVID






«Είναι απίστευτο ότι αναπτύσσουν και άλλα εμβόλια με αγγελιοφόρο RNA!»


Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του καναλιού της Masako Ganaha που δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουνίου 2024, ο καθηγητής Δρ Hiroto Komano, διάσημος νευροεπιστήμονας και καθηγητής στο Τμήμα Νευροεπιστημών της Σχολής Φαρμακευτικών Επιστημών του Ιατρικού Πανεπιστημίου Iwate, μοιράστηκε τις σοβαρές ανησυχίες του σχετικά με τη σχέση μεταξύ εμβολιασμού COVID-19 και αύξησης των περιπτώσεων άνοιας.


Ο Δρ Komano έχει μια εντυπωσιακή ακαδημαϊκή πορεία. 


Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Φαρμακευτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Τόκυο, υπηρέτησε ως βοηθός στο πανεπιστήμιο και κατείχε ερευνητικές θέσεις στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μίσσιγκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διετέλεσε επίσης διευθυντής εργαστηρίου στο Εθνικό Κέντρο Γηριατρικής και Γεροντολογίας τον Απρίλιο του 2007. Η κύρια έρευνά του επικεντρώνεται στην κατανόηση των μορίων που εμπλέκονται στην εμφάνιση και την πρόληψη της νόσου του Alzheimer.


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Δρ Komano μίλησε για μια μελέτη από τη Νότια Κορέα, που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο International Journal of Medicine από τους Roh et al. στις 28 Μαΐου 2024. 


Αυτή η μελέτη είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη επειδή εξέτασε τα δεδομένα υγείας ενός επιβλητικού 519,330 ατόμων που έλαβαν Δ Υ Ο  δόσεις του εμβολίου COVID-19. 


Και συνέκριναν αυτά τα εμβολιασμένα άτομα με περίπου 38.687 άτομα που δεν έκαναν το εμβόλιο.


Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες μελέτες του είδους της μέχρι στιγμής, καθιστώντας τα ευρήματά της απίστευτα σημαντικά.







Ο Δρ Komano τόνισε αρκετά ανησυχητικά ευρήματα: 


Πρώτον, έδειξε ότι η συχνότητα εμφάνισης ήπιας γνωστικής εξασθένησης (MCI), ενός πρώιμου σταδίου άνοιας, υπερδιπλασιάστηκε μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων σε σύγκριση με εκείνους που δεν εμβολιάστηκαν. 


Επιπλέον, μέσα σε τρεις μήνες μετά τον εμβολιασμό, ο αριθμός των εμβολιασμένων ατόμων που ανέπτυξαν άνοια, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Alzheimer, αυξήθηκε κατά περισσότερο από 20% σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα άτομα.


Τόνισε την ανησυχητική αύξηση των περιπτώσεων άνοιας, δηλώνοντας: «Η αύξηση της άνοιας θα ήταν καταστροφική. Οι ηλικιωμένοι που επιβιώνουν, αλλά μένουν με υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης άνοιας». 


Επί του παρόντος, «ένας στους πέντε ανθρώπους άνω των 65 ετών έχει ήδη άνοια.


Η κατάσταση θα μπορούσε να επιδεινωθεί δραματικά, με τον Δρ Kamano να προειδοποιεί: «Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να γίνει δύο στους πέντε ανθρώπους.


«Εάν ο εμβολιασμός συνεχιστεί ανεξέλεγκτα, ο αριθμός των περιπτώσεων άνοιας θα αυξηθεί, θέτοντας μια σημαντική πρόκληση για τη δημόσια υγεία.


Εκτός από τα ευρήματα σχετικά με την πιθανή σχέση μεταξύ εμβολιασμού COVID-19 και άνοιας, ο Δρ Komano εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις ευρύτερες επιπτώσεις της χορήγησης τέτοιων εμβολίων. 


Προειδοποίησε: «Η χορήγηση αυτού του εμβολίου, είτε πρόκειται για εμβόλιο COVID-19 είτε για εμβόλιο ρεπιόν, οδηγεί σε εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα λόγω της επαγωγής IgG4 και οι άνθρωποι πεθαίνουν από άλλες ασθένειες.


Ο Δρ Komano τόνισε επίσης τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στα παιδιά και τα ποσοστά γεννήσεων.


Επικρίνοντας την πειραματική φύση του εμβολίου COVID-19, ο Δρ Komano εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι κίνδυνοι που συνδέονται με το εμβόλιο είναι σημαντικοί


Προειδοποίησε ότι οι περιπτώσεις άνοιας είναι πιθανό να αυξηθούν σημαντικά εάν συνεχιστεί ο εμβολιασμός, ειδικά μεταξύ των ηλικιωμένων. 


Ο Δρ Komano τόνισε τη σημασία της περαιτέρω έρευνας για την κατανόηση των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων του εμβολίου στη γνωστική υγεία.


Ο Δρ Komano τόνισε επίσης την κρίσιμη ανάγκη να διερευνηθεί το ζήτημα της αποβολής (shedding) πρωτεΐνης εμβολίου / ακίδας, εκφράζοντας βαθιά δυσπιστία για την τρέχουσα κατάσταση:


«Τίποτε από αυτά δεν έχει μελετηθεί σωστά και όμως αναπτύσσουν το επόμενο εμβόλιο ρεπλίκων (mRNA). Είναι απίστευτο ότι αναπτύσσουν και άλλα εμβόλια με αγγελιοφόρο RNA."


Συμμετέχοντας στη συζήτηση, ο διακεκριμένος μοριακός βιολόγος Δρ Hiroshi Arakawa τόνισε τα συστημικά ζητήματα στην ερευνητική κοινότητα


Επεσήμανε ότι για πολλούς ερευνητές, η εστίαση είναι στην εξασφάλιση χρηματοδότησης και επαγγελματικής εξέλιξης, πράγμα που συχνά σημαίνει αποφυγή θεμάτων που δεν προσελκύουν χρηματική υποστήριξη ή οδηγούν σε δημοσιεύσεις υψηλού προφίλ. 


Σημείωσε, «Επιπλέον, η πραγματοποίηση τέτοιων ανακοινώσεων μπορεί να προκαλέσει επίπληξη στους ερευνητές από τα ιδρύματά τους», κάνοντας παραλληλισμούς με ένα πρόσφατο περιστατικό στην Ολλανδία, όπου το Κέντρο Princess Maxima προσπάθησε να λογοκρίνει και να επιπλήξει τον κύριο συγγραφέα ενός άρθρου BMJ που παρότρυνε τις κυβερνήσεις να διερευνήσουν πιθανές βλάβες στη γονιδιακή θεραπεία mRNA.



Αναλογιζόμενος τις ευρύτερες επιπτώσεις, ο Δρ Komano πρόσθεσε ότι αυτά τα ζητήματα είναι σύμπτωμα βαθύτερων προβλημάτων στην επιστημονική κοινότητα. 


«Έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε. Πρέπει να υπάρχει λόγος για τον οποίο αυτό δεν έχει διερευνηθεί διεξοδικά», σημείωσε. 


Ανέπτυξε τις πιέσεις στον ακαδημαϊκό χώρο, εξηγώντας ότι η ποσότητα και η ποιότητα των δημοσιεύσεων είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας. 


Ωστόσο, η έρευνα σε λιγώτερο προσοδοφόρους αλλά σημαντικούς τομείς, όπως η απόρριψη εμβολίων, συχνά περνά απαρατήρητη και απαρατήρητη. 


«Το να γράφεις τέτοιες μελέτες που κανείς δεν διαβάζει είναι άσκοπο. Επίσης, δεν παρέχεται χρηματοδότηση. Έτσι δεν διεξάγουν αυτή την έρευνα», είπε. 


Και οι δύο γιατροί υπογράμμισαν την επείγουσα ανάγκη για αλλαγή στις ερευνητικές προτεραιότητες για την αντιμετώπιση αυτών των σημαντικών και δυνητικά επιβλαβών ζητημάτων, παρά τα τρέχοντα συστημικά εμπόδια.


Ολόκληρη η 2ωρη συζήτηση μεταξύ του Δρ Komano και του Δρ Arakawa, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA και replicon mRNA, είναι διαθέσιμη στο κανάλι της Masako Ganaha. 


Θα παράσχω μια ενημέρωση σε ξεχωριστή ανάρτηση μόλις ολοκληρώσω και προσθέσω αγγλικούς υπότιτλους σε ολόκληρη τη συζήτηση. 


ΠΗΓΗ: Japanese Neuroscientist Dr. Hiroto Komano Alarmed at Explosive Dementia Surge Amongst COVID Vaccinated Individuals: Massive Study of ~600,000 Reveals (aussie17.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ







ΣΧΕΤΙΚΑ:










Το Κάνσας μηνύει την Pfizer, λέει ότι η εταιρεία «παραπλάνησε» το κοινό σχετικά με το εμβόλιο COVID-19
Η αγωγή ζητά αποζημίωση και δήλωση ότι η Pfizer παραβίασε τις συμφωνίες με το κράτος.



Η Ιαπωνία εξακολουθεί να προωθεί την παγκοσμιοποιημένη μανία για την κατανάλωση εντόμων παρά τη συνεχιζόμενη μείωση του πληθυσμού
Η ιαπωνική κυβέρνηση και αρκετοί ιδιωτικοί φορείς εξακολουθούν να πιέζουν τους πολίτες να καταναλώνουν έντομα παρά την παρεμπόδιση της κατάρρευσης του πληθυσμού του έθνους λόγω του συνεχώς κατακόρυφου ποσοστού γονιμότητας.


Έρευνα σχετικά με τις vegan δίαιτες: αποχή από το κρέας, υποκατάστατα κρέατος και φυσική κατάσταση
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απέχουν πλήρως ή εν μέρει από το κρέας. Δεν είναι σαφές πώς αυτό επηρεάζει την υγεία. Μια μεγάλη μελέτη θέλει να το διερευνήσει αυτό - και είναι ανοιχτή σε εκπλήξεις.


Ο FDA προτείνει νέα προειδοποίηση για το Tylenol, άλλες μάρκες
Tylenol και άλλες μάρκες της ακεταμινοφαίνης θα επηρεαστεί.


Μισό κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο καθημερινά μπορεί να προστατεύσει την υγεία του εγκεφάλου
Το ελαιόλαδο μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου που σχετίζεται με την άνοια κατά 28%, σύμφωνα με τη μελέτη. Η αντικατάσταση μαργαρίνης με ελαιόλαδο είναι επίσης ευεργετική.


8 φυσικοί τρόποι βελτίωσης της λειτουργίας του πνευμονογαστρικού νεύρου
Το πνευμονογαστρικό νεύρο δρα ως κρίσιμη οδός επικοινωνίας μεταξύ του εγκεφάλου και των κύριων οργάνων, επηρεάζοντας τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία.


Εγκεφαλικός θάνατος: Όταν η καρδιά χτυπά, αλλά το άτομο κηρύσσεται νεκρό
Ο εγκεφαλικός θάνατος θεωρείται θάνατος από το νόμο, αν και το σώμα μπορεί να συνεχίσει να διατηρεί λειτουργίες όπως ο καρδιακός παλμός και η άμυνα από λοιμώξεις. Οι λανθασμένες διαγνώσεις εγκεφαλικού θανάτου εγείρουν επίσης ερωτήματα σχετικά με την αξιοπιστία αυτού του ορισμού.


Μεγάλος οργανισμός υγείας κάνει εκπληκτική πρόβλεψη καρδιακών παθήσεων: «Σχεδόν τέλεια καταιγίδα»


Το Ομοσπονδιακό Ανώτατο Δικαστήριο επιβραδύνει την επέκταση του 5G
Οι κεραίες που ακτινοβολούν πιο επιλεκτικά απαιτούν οικοδομική άδεια. Τα καντόνια πρέπει να ξεπεράσουν τα βιβλία. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πιθανότατα το κάνει επίσης.


Το CDC ομολογεί: δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία για τον «ιό της ηπατίτιδας C» ή τη μετάδοση των συμπτωμάτων


Ερευνητές: Ένας ιός Nipah τροποποιημένος από την Κίνα θα μπορούσε να προκαλέσει την επόμενη πανδημία
Υπάρχουν ενδείξεις επικίνδυνης έρευνας για τον ιό Nipah στην Κίνα, οι οποίες σχετίζονται με τον στρατό της Κίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!