Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ώπα!!!!! - Ο FDA είναι ένας οργανισμός-ΒΙΤΡΙΝΑ: ΔΕΝ υπάρχουν τεχνικοί στα κτίρια, ΔΕΝ υπάρχει εξοπλισμός και ΔΕΝ πραγματοποιούνται δειγματοληπτικές δοκιμές!!!!



«Φαίνεται ότι η εξαπάτηση μπορεί να συνέβαινε πολύ καιρό πριν τα "εμβόλια covid" ήταν στο επίκεντρο...» - Δρ Mike Yeadon




Η Katherine Watt αλληλογραφεί με έναν αναγνώστη που ερευνά την ιστορία της δημόσιας υγείας των ΗΠΑ και των ρυθμιστικών οργανισμών. 

Τα αρχεία πριν από το 1973 είναι δύσκολο να εντοπιστούν. 

Ωστόσο, αυτό που έχει καταστεί σαφές είναι ότι η προέλευση αυτών των οργανισμών δεν είναι αυτή που τους παρουσιάζουν.

Γιατί λένε ψέμματα για την προέλευσή τους; 

Επειδή, λέει η Watt, «έχουν διατηρήσει ένα σωρό άδεια κτίρια γραφείων που χρησιμεύουν μόνο ως ταχυδρομικές διευθύνσεις ... Δεν υπάρχουν τεχνικοί στα κτίρια, δεν υπάρχει εξοπλισμός και δεν γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος».

Η Katherine Watt είναι μαμά, καθολική και δικηγόρος από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. 

Στη σελίδα της στο Substack «Bailiwick News» καταγράφει πώς, τουλάχιστον από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το αμερικανικό Κογκρέσσο διεξάγει πόλεμο εναντίον του λαού ψηφίζοντας νομοθεσία που καθιστά ευκολότερο και ευκολότερο για αυτούς να καταστραφούν - νόμιμα - από τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Ένας από τους αναγνώστες του Substack της Watt ερευνά την προ του 1972 νομική και ρυθμιστική ιστορία ορισμένων από τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας ("NIH") και της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων ("FDA").

Ο λόγος για τον οποίο το 1972 είναι σχετικό είναι ότι εκείνη τη χρονιά η ρύθμιση των βιολογικών προϊόντων μεταφέρθηκε από το Τμήμα Βιολογικών Προτύπων του NIH στο Γραφείο Βιολογικών Παραγόντων του FDA

"Το 1973, ο FDA δημοσίευσε ένα ενοποιημένο σύνολο μη κανονισμών παρασκευής βιολογικών προϊόντων στο Ομοσπονδιακό Μητρώο", εξήγησε η Watt.

«Η θέσπιση διοικητικών κανόνων από τον FDA από το 1973 είναι σχετικά εύκολο να εντοπιστεί», είπε. Ωστόσο, «η θέσπιση διοικητικών κανόνων από το NIH πριν από το 1973 είναι πιο δύσκολο να εντοπιστεί».

Σχολιάζοντας το άρθρο της Watt παρακάτω, ο Δρ Mike Yeadon είπε:


Φαίνεται ότι η εξαπάτηση μπορεί να συνέβαινε πολύ καιρό πριν τα «εμβόλια covid» έρθουν στο προσκήνιο.

Εάν η Katherine Watt έχει δίκιο, υπάρχουν ολόκληρες διοικητικές διαδικασίες που υπάρχουν μόνο στα χαρτιά, αλλά δεν υπάρχει προσωπικό που να επιβλέπει τις τεχνικές πτυχές που υπονοούνται

Ουσιαστικά, δεν υπήρξε ποτέ πρακτική ρύθμιση των εμβολίων (ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και ποιότητα).

Τίποτε δεν θα με εξέπληττε πια. Εξάλλου, όπως έχω πει επανειλημμένα, υπάρχουν στα «εμβόλια covid-19» πολυάριθμοι, ανεξάρτητοι, περιττοί και (για όσους έχουν σχετική εμπειρία) προφανείς κίνδυνοι τοξικότητας, κανένας από τους οποίους δεν έχει αξιολογηθεί (επειδή είναι σκόπιμοι, υπάρχουν από το σχεδιασμό).

Ο Δρ Mike Yeadon στο Telegram, 11 Ιουνίου 2024

Παρακάτω έχουμε αναδημοσιεύσει αποσπάσματα από το άρθρο της Watt που σχετίζονται με το σχόλιο του Δρ Yedon παραπάνω. 

Το άρθρο της Watt περιγράφει εν συντομία την έρευνα που έχει αναλάβει ο αναγνώστης της και την απάντηση της Watt σε μία από τις ερωτήσεις του αναγνώστη της.

*





Ένα από τα ερωτήματα που προσπαθεί να απαντήσει ο αναγνώστης έχει να κάνει με το αν η αρχή βιολογικής ρύθμισης ιδρύθηκε ποτέ θεσμικά από το Κογκρέσσο [των ΗΠΑ], για το NIH και τις πρόδρομες οργανώσεις του, πηγαίνοντας πίσω στα τέλη του 1800.

Οι σύγχρονοι αξιωματούχοι του NIH και του FDA παρουσιάζουν ιστορικές αναφορές για το πώς ξεκίνησαν και αναπτύχθηκαν τα ρυθμιστικά συστήματα παρασκευής βιολογικών προϊόντων και εμβολίων.

Αλλά από την έρευνά της μέχρι στιγμής, ο αναγνώστης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ισχυρισμοί τους για την ιστορία προέλευσης δεν υποστηρίζονται από το κείμενο των καταστατικών που παραθέτουν.

Κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρόσφατα, έθεσε το ερώτημα: 

«Γιατί ψεύδονται» σχετικά με τη νόμιμη ή / και διοικητική προέλευσή τους;

Της έστειλα μια απάντηση με την υπόθεσή μου σχετικά με το γιατί το NIH και το FDA λένε ψέμματα για την προέλευση και την εξέλιξή τους.



Απάντηση της Watt

Η ερώτηση «γιατί λένε ψέμματα» είναι μια ερώτηση που σκέφτομαι εδώ και μερικούς μήνες.

Η υπόθεσή μου είναι ότι έχουν διατηρήσει ένα σωρό άδεια κτίρια γραφείων που χρησιμεύουν μόνο ως ταχυδρομικές διευθύνσεις (εικονικά γραμματοκιβώτια), χωρίς να έχουν πραγματικό τεχνικό προσωπικό, εργαστηριακό εξοπλισμό ή διαδικασίες επεξεργασίας εφαρμογών και δειγμάτων.

Το κάνουν αυτό για να μπορούν να έχουν ψεύτικα έντυπα για να συμπληρώσουν οι κατασκευαστές εμβολίων. Αυτές περιελάμβαναν τόσο την αίτηση άδειας εγκατάστασης, ELA, όσο και την αίτηση άδειας προϊόντος, PLA, από το 1973 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ELA + PLA έγινε, στα μέσα της δεκαετίας του 1990, η αίτηση άδειας βιολογικών προϊόντων ή BLA, εξαλείφοντας ακόμη και την φαινομενική / ψεύτικη απαίτηση για επιθεωρήσεις εγκατάστασης και αδειοδότηση και διασπώντας το «υπεύθυνο κεφάλι» στα εργοστάσια, σε πολλαπλούς υπεύθυνους ανθρώπους, έτσι ώστε κανείς να μην είναι υπεύθυνος.

Οι εργαζόμενοι του εργοστασίου, οι οποίοι είναι επίσης μόνο μια χούφτα προωθητές χαρτιού χωρίς επιστημονική γνώση ή ευθύνη, σε ένα κτίριο του οποίου ο εξοπλισμός απλώς κάνει ανοσοτοξικά σκουπίδια και τα βάζει σε φιαλίδια και χαστουκίζει ετικέτες πάνω του, συμπλήρωσαν τα έντυπα αίτησης και τα ταχυδρόμησαν στις διευθύνσεις του FDA (Γραφείο Βιολογικών το 1973, όλοι οι προκάτοχοί του NIH και οι διάδοχοι του FDA, Κέντρο Βιολογικής Αξιολόγησης και Έρευνας – CBER τώρα).

Τα έντυπα αίτησης έφταναν σε αυτή τη διεύθυνση, όπου ένας ή δύο προωθητές χαρτιού τα έβαλαν σε ένα ντουλάπι αρχειοθέτησης και στη συνέχεια τα τεμάχισαν λίγα χρόνια αργότερα.

Από την εμφάνιση των συστημάτων ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης, τα έντυπα αίτησης και αδειοδότησης κατατίθενται, μεταβιβάζονται, αποθηκεύονται ηλεκτρονικά και διαγράφονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Δεν υπάρχουν τεχνικοί στα κτίρια, δεν υπάρχει εξοπλισμός και δεν γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος.

Είναι όλα μία βιτρίνα: καταστατικά, κανονισμοί, διαδικασίες, έντυπα αιτήσεων, κτίρια, διευθύνσεις, γραφεία, εργαστήρια, εγκεκριμένες αιτήσεις και άδειες που αποστέλλονται από το FDA πίσω στα εργοστάσια, τα πάντα.

Μια χούφτα άνθρωποι στις φαρμακευτικές εταιρείες το γνωρίζουν.

Μια χούφτα άνθρωποι στο FDA το γνωρίζουν.

Και όλοι οι άλλοι απλά υποθέτουν ότι ένα διαφορετικό, εξειδικευμένο τμήμα με εξειδικευμένο προσωπικό, εξοπλισμό και διαδικασίες το χειρίζεται κάπου στο εργοστάσιο και κάπου μέσα στο FDA.

Νοέμβριος 1995 - Clinton-Gore National Performance Review, Επανεφευρίσκοντας τη ρύθμιση των φαρμάκων που παράγονται από τη βιοτεχνολογία:

Αναθεώρηση των απαιτήσεων για υπεύθυνο προϊστάμενο βιολογικών εγκαταστάσεων

Ιστορικό: Οι κατασκευαστές βιολογικών προϊόντων υποχρεούνται να ορίζουν έναν «υπεύθυνο επικεφαλής» ο οποίος θα ασκεί έλεγχο στην εγκατάσταση παρασκευής σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς και ο οποίος θα εκπροσωπεί τον κατασκευαστή σε όλες τις συναλλαγές με τον FDA. Αυτό το άτομο πρέπει να έχει κατανόηση των επιστημονικών αρχών και τεχνικών που σχετίζονται με την παρασκευή βιολογικών προϊόντων...

Σήμερα, ωστόσο, οι κατασκευαστές βιολογικών προϊόντων τείνουν να είναι μεγαλύτερες επιχειρήσεις με περισσότερες τοποθεσίες παραγωγής και πιο περίπλοκες εταιρικές δομές. Οι περισσότερες εταιρείες δεν έχουν ένα άτομο με τη γνώση να εκπροσωπεί μια εταιρεία σε όλα τα θέματα, αλλά αντ 'αυτού έχουν αρκετούς ανθρώπους με εμπειρία σε ρυθμιστικές υποθέσεις, κατασκευές και ιατρικά θέματα ...

Ο FDA προτείνει να αναθεωρήσει τις απαιτήσεις του για έναν «υπεύθυνο επικεφαλής» για να επιτρέψει μεγαλύτερη ευελιξία στην ανάθεση ευθύνης ελέγχου και εποπτείας εντός μιας εταιρείας.

Οι επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να κατανείμουν την ευθύνη διαχείρισης μεταξύ του κατάλληλου ρυθμιστικού, ιατρικού ή κατασκευαστικού προσωπικού.


Έγγραφα


Σειρά μέχρι στιγμής


-


Το άρθρο της Watt ΕΔΩ, είναι το ένατο σε μια σειρά άρθρων σχετικά με τη «μη ρύθμιση των μη φαρμάκων από τον FDA, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων, με μεγαλύτερη ακρίβεια κατανοητά ως σκόπιμα ανοσοτοξικά δηλητήρια».



ΠΗΓΗ: On FDA buildings as virtual mailboxes to project the public illusion of biological product manufacturing regulation. (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Νεκρός ο Αμερικανός τουρίστας στην Κέρκυρα - Είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς από το Μαθράκι
Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα ο 55χρονος Αμερικανός τουρίστας που αγνούνταν από την περασμένη Τρίτη στην Κέρκυρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το corfutvnews.gr, η σορός του εντοπίστηκε μέσα στην θάλασσα, σε παραλία κοντά στο παλιό λιμάνι θέση Κόντρακας.
Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, Τον άτυχο άνδρα βρήκε μια τουρίστρια και ενημέρωσε την Αστυνομία η οποία έκανε έρευνες στο νησί για τον εντοπισμό του.
Η σωρός του θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, για νεκροψία νεκροτομή.

[...]

Αυτός είναι ο τρίτος θάνατος τουρίστα στην χώρα τις τελευταίες εβδομάδες, μετά το τραγικό τέλος του Βρετανού παρουσιαστή στη Σύμη και τον θάνατο του 74χρονου Ολλανδού στη Σάμο.
Παράλληλα, ένας ακόμα Αμερικανός αγνοείται στην Αμοργό εδώ και δέκα ημέρες ενώ 2 Γαλλίδες τουρίστριες εξαφανίστηκαν στην Σίκινο πριν τρεις ημέρες.

Σε εξέλιξη....




Κορυφαίος αναλυτής αποκαλύπτει τη συγκάλυψη των μαζικών θανάτων μεταξύ των παιδιών που έχουν εμβολιαστεί



Η σημασία των υγιών κινήσεων του εντέρου




ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ: Παιδιατρικές κλινικές δοκιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο: Πώς η MHRA και η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αγνόησαν τα δεδομένα των βλαβών και των θανάτων
Μια χρονολογική ανάλυση των ανήθικων και δόλιων κλινικών δοκιμών παιδιών για τις AstraZeneca, Pfizer και Moderna στο Ηνωμένο Βασίλειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!