Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ο παγκοσμιοποιημένος πόλεμος στα τρόφιμα αυξάνεται: Το Αϊντάχο (ΗΠΑ) κλείνει την πρόσβαση των αγροτών στο νερό. «Όλοι θα αποτύχουμε»




Η κατάσταση στο Αϊντάχο είναι πραγματικά αξιοσημείωτη και θα δούμε περισσότερη στέρηση νερού τους επόμενους μήνες και χρόνια. Γιατί;

Επειδή οι παγκοσμιοποιητές επιδιώκουν εδώ και καιρό να ελέγξουν τους υδάτινους πόρους. 

Είναι μέρος της στρατηγικής του ΟΗΕ για την Ατζέντα 2030, η οποία είναι πραγματικά μια στρατηγική για τη σφαγή της ανθρωπότητας και πολύ αυστηρότερο έλεγχο σε όσους έχουν απομείνει.

Παρακολουθήστε και μοιραστείτε το παρακάτω βίντεο από έναν καλλιεργητή πατάτας στο Αϊντάχο.







Παρατηρήστε, ο αγρότης στο παραπάνω βίντεο δηλώνει ότι οι δεξαμενές, τα ρέματα, οι κολπίσκοι και τα ποτάμια είναι όλα γεμάτα στο Αϊντάχο και τα βουνά έχουν άφθονο χιόνι που λιώνει στραγγίζοντας στις κοιλάδες

Ωστόσο, βλέπουμε κακές πρακτικές διαχείρισης των υδάτων (είτε σκόπιμες είτε λόγω έλλειψης ανταγωνισμού) που περιορίζουν τα κρίσιμα αποθέματα νερού στους αγρότες, καθιστώντας τη γη τους άχρηστη. 

Εάν ένας αγρότης δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε νερό, έχει τελειώσει. 

Είναι όλα μέρος του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης για την ερήμωση της γης, μέσω ατελείωτων πολέμων, δηλητηρίου στα τρόφιμα και το νερό, τοξικών εμβολίων και κατασκευασμένου λιμού.

Και δεν είναι μόνο τα αγροκτήματα που πρόκειται να επηρεαστούν.

Το Business Insider αναφέρει ότι η Πόλη του Μεξικού βρίσκεται στο χείλος μιας καταστροφής νερού. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι η πόλη των 8,8 εκατομμυρίων κατοίκων θα μπορούσε να ξεμείνει από πόσιμο νερό αργότερα αυτό το μήνα.

Η Πόλη του Μεξικού δεν είναι η πρώτη πόλη με κρίση νερού και δεν θα είναι η τελευταία. Φυσικά κατηγορούν την κλιματική αλλαγή.

Ωστόσο, ο Aditi Mukherji, διευθυντής της Πλατφόρμας Δράσης για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή και τον Μετριασμό των Επιπτώσεων, δήλωσε στο Business Insider ότι ο μεγαλύτερος παράγοντας που κάνει μια πόλη ευάλωτη δεν είναι η κλιματική αλλαγή, είναι η κακή διαχείριση των υδάτων.

Είπε:

«Δεν πρόκειται τόσο για την απόλυτη ποσότητα του νερού αυτή καθαυτή, αλλά για το πώς κατανέμεται το διαθέσιμο νερό. Η λειψυδρία στο τέλος της ημέρας συνοψίζεται σε ζητήματα πολιτικών και διακυβέρνησης».

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Παγκόσμιων Πόρων, υπάρχουν άλλες 11 πόλεις που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να ξεμείνουν από νερό. 

Πολλές βρίσκονται στις 25 χώρες με τη μεγαλύτερη πίεση νερού - στεγάζοντας το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού. 

Αυτές οι χώρες καταναλώνουν τακτικά σχεδόν ολόκληρη τη διαθέσιμη παροχή νερού. 

Τουλάχιστον το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού - περίπου 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι - ζουν υπό συνθήκες υψηλής πίεσης νερού για τουλάχιστον ένα μήνα του έτους, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, του Μεξικού, της Αιγύπτου και της Τουρκίας.

Η Liz Saccoccia, συνεργάτης λειψυδρίας με το WRI, δήλωσε στο Business Insider μέσω email:

«Ακόμη και μια βραχυπρόθεσμη ξηρασία θέτει αυτά τα μέρη σε κίνδυνο να ξεμείνουν από νερό και μερικές φορές ωθεί τις κυβερνήσεις να κλείσουν τις στρόφιγγες».

Είστε προετοιμασμένοι σε περίπτωση που οι κρατικές ή τοπικές αρχές ύδρευσης «κλείσουν τις βρύσες»;



ΠΗΓΗ: Globalist war on food ramping up: Idaho SHUTS DOWN FARMERS’ access to water; ‘We’re all going to fail’ – LeoHohmann.com


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

"Alt-Protein": Εργολάβος του Πενταγώνου θέλει να ταΐσει τα αμερικανικά στρατεύματα με εργαστηριακό κρέας για να "μειώσει το αποτύπωμα CO2"


Χάρη στην Hunga Tonga: "Ασυνήθιστος καιρός αναμένεται μέχρι το 2030"
Μια μελέτη Αυστραλών ερευνητών δείχνει ότι η τεράστια ηφαιστειακή έκρηξη της Hunga Tonga το 2022 θα αλλάξει τους χειμώνες σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας - από την Αυστραλία έως τη Βόρεια Αμερική και τη Σκανδιναβία.


Γερμανική πολιτική για την προστασία του κλίματος: Ζημιές δισεκατομμυρίων που προκλήθηκαν από πλαστά κινεζικά πιστοποιητικά CO₂
Το γερμανικό Υπουργείο Περιβάλλοντος έχει πιστοποιήσει οικολογικά έργα στην Κίνα που δεν υπάρχουν καθόλου ή δεν υπάρχουν σε αυτή τη μορφή. Το αποτέλεσμα: ζημιά άνω των τεσσάρων δισεκατομμυρίων ευρώ και απώλεια εμπιστοσύνης στην πολιτική προστασίας του κλίματος.


Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της ενεργειακής μετάβασης: Όταν η προστασία των ωκεανών συναντά τους «πράσινους στόχους»
Ο Ινδός επιστήμονας Vijay Jayaraj μπορεί να έχει αποκαλύψει δύο μέτρα και δύο σταθμά για την ενεργειακή μετάβαση στις ΗΠΑ. Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA), η οποία είναι στην πραγματικότητα υπεύθυνη για την προστασία των θαλάσσιων θηλαστικών, χορηγεί στους φορείς εκμετάλλευσης ανεμογεννητριών άδειες για να τα βλάψουν ή ακόμα και να τα σκοτώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!