Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Οι γιατροί που ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ στο αεροπορικό δυστύχημα στήν Βραζιλία, είχαν Δ Ε Σ Μ Ε Υ Θ Ε Ι νά ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, που συνδέουν τροποποιημένα «ΕΜΒΟΛΙΑ» mRNA με τον ΚΑΡΚΙΝΟ turbo! ( Σύμπτωση! Σύμπτωση! Σύμπτωση! )


Οι συγκαλύψεις πρέπει να συνεχιστούν όταν πρόκειται για όλα τα «εμβόλια» βιολογικών όπλων αργής θανάτωσης, με την τελευταία δολοφονία γιατρών πρόθυμων να εκθέσουν το παγκόσμιο πρόγραμμα ευγονικής PSYOP-19 να είναι μια ακόμη περίπτωση. Δηλαδή:

Στο πρόσφατο αεροπορικό δυστύχημα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, έξι εξέχοντες επιστήμονες ήταν μεταξύ των θυμάτων. Η συντριβή συνέβη στις 9 Αυγούστου 2024 και αφορούσε ένα δικινητήριο αεροπλάνο Voepass ATR 72 που μετέφερε 61 (2SG: 62) άτομα. Μεταξύ αυτών που έχασαν τη ζωή τους ήταν οκτώ γιατροί που κατευθύνονταν σε ένα ογκολογικό συνέδριο, στο οποίο συμμετείχαν έξι επιστήμονες.

Οι αναγνωρισμένοι επιστήμονες περιλαμβάνουν τους:

1. Δρ José Roberto Leonel Ferreira, ανώτερος ακτινολόγος που είχε σημαντικό αντίκτυπο στον τομέα της ακτινολογίας, ιδιαίτερα στην παιδιατρική ακτινολογία.

2. Δρ Mariana Belim, εντατικολόγος στη ΜΕΘ ενηλίκων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Western Paraná (Huop).

3. Δρ. Ariane Risso, επίσης από το Uopeccan Cancer Hospital στο Cascavel.

4. Edilson Hobold, καθηγητής φυσικής αγωγής.

5. Deonir Secco, καθηγητής γεωργικής μηχανικής.

6. Raquel Ribeiro Moreira, καθηγήτρια λογοτεχνίας στην πανεπιστημιούπολη Cascavel.

Αυτά τα άτομα ήταν σεβαστοί επαγγελματίες στους αντίστοιχους τομείς τους και ταξίδευαν για να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στο συνέδριο.

 

[oai_citation:1, Οκτώ γιατροί καρκίνου μεταξύ των νεκρών σε αεροπορικό δυστύχημα στη Βραζιλία - καθώς επτά άλλοι άλλαξαν πτήση την τελευταία στιγμή | Ο Ανεξάρτητος] (https://independent.co.uk/news/world/americas/brazil-plane-crash-cancer-doctors-killed-cause-b2594898.html...)
[oai_citation:2, Τι γνωρίζουμε για τα θύματα του αεροπορικού δυστυχήματος στη Βραζιλία που σκότωσε 61] (https://people.com/8-cancer-doctors-2-kids-and-a-lawyer-what-we-know-about-victims-of-brazil-plane-crash-that-killed-61-8693883...)
[oai_citation:3, Διασώστες ανασύρουν τα πτώματα και των 62 θυμάτων αεροπορικού δυστυχήματος στη Βραζιλία - EFE Noticias](https://efe.com/en/latest-news/2024-08-11/rescue-workers-recover-bodies-of-all-62-brazil-plane-crash-victims/...)
[oai_citation: Αεροπορικό δυστύχημα στην πολιτεία Σάο Πάολο της Βραζιλίας, σκοτώνοντας και τους 61 επιβαίνοντες] (https://kcbx.org/npr-top-news/2024-08-09/plane-crashes-in-brazils-sao-paulo-state-killing-all-61-aboard...)
[oai_citation: 5,Ανώτερος ακτινολόγος πεθαίνει σε αεροπορικό δυστύχημα της Βραζιλίας | ΘείαMinnie](https://auntminnie.com/clinical-news/article/15681548/senior-radiologist-dies-in-brazilian-plane-crash...).

Πηγή

Πρόσθετες πληροφορίες:

Οκτώ γιατροί για τον καρκίνο που αφιέρωσαν τη ζωή τους για να σώσουν άλλους και να αποκαλύψουν την καταστροφική επιδημία του καρκίνου που σαρώνει τον κόσμο βρέθηκαν νεκροί.

Οι σοροί έξι κορυφαίων ογκολόγων και δύο ειδικευόμενων γιατρών βρέθηκαν την Παρασκευή στα συντρίμμια ενός αεροπλάνου που έπεσε από τον ουρανό στη Βραζιλία και εξερράγη σε μια πύρινη σφαίρα, σκοτώνοντας και τους 62 επιβαίνοντες.

Οι γιατροί ήταν καθ' οδόν για ένα διεθνές συνέδριο στο Σάο Πάολο, όπου επρόκειτο να παρουσιάσουν τα ευρήματά τους ότι το mRNA και τα εμβόλια COVID-19 είναι υπεύθυνα για την έκρηξη των turbo καρκίνων και των αυτοάνοσων ασθενειών που σπέρνουν τον όλεθρο σε όλο τον κόσμο σήμερα.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης εργάζονται υπερωρίες για να κρύψουν αυτή την ιστορία κάτω από το χαλί για λογαριασμό της Big Pharma, αλλά τα γεγονότα είναι καταδικαστικά και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να καλύψουν την αλήθεια.


Πηγή

Όποιος παρουσιάζει μια νόμιμη θεραπεία του καρκίνου στον κόσμο κινδυνεύει να δολοφονηθεί από τα Ιατρικά και Βιομηχανικά Συγκροτήματα Πληροφοριών.

(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ)



Σας θέλουν νεκρούς.

ΜΗ συμμορφώνεστε!

 


ΠΗΓΗ: 
Doctors Killed in Plane Crash Vowed To Release Evidence Linking Modified mRNA "Vaccines" to Turbo Cancer (2ndsmartestguyintheworld.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Οκτώ ιατροί ειδικοί στον καρκίνο «που αφιέρωσαν τη ζωή τους για να σώσουν άλλους» μεταξύ των 62 επιβατών και του πληρώματος που σκοτώθηκαν στην καταδικασμένη πτήση στη Βραζιλία που έπεσε από τον ουρανό και εξερράγη σε μια πύρινη σφαίρα ενώ μετέβαιναν σε συνέδριο

ΟΔΥΣΣΕΙΑ: Οκτώ ιατροί ειδικοί στον καρκίνο «που αφιέρωσαν τη ζωή τους για να σώσουν άλλους» μεταξύ των 62 επιβατών και του πληρώματος που σκοτώθηκαν στην καταδικασμένη πτήση στη Βραζιλία που έπεσε από τον ουρανό και εξερράγη σε μια πύρινη σφαίρα ενώ μετέβαιναν σε συνέδριο (odysseiatv.blogspot.com)




και μη ξεχνάμε και αυτή την αεροπορική τραγωδία:

Συνέδριο για το AIDS αναφέρει ότι 100 ερευνητές μπορεί να ήταν στην πτήση MH17
Η συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε πριν από το συνέδριο για το AIDS 2014 είπε ότι οι ανταλλαγές μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δείχνουν ότι περίπου 100 συμμετέχοντες έκαναν κράτηση στην πτήση MH17
Έως και 100 από τους κορυφαίους ερευνητές και υποστηρικτές του HIV / AIDS στον κόσμο μπορεί να ήταν στην πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών που συνετρίβη στην Ουκρανία, σε αυτό που έχει περιγραφεί ως «καταστροφικό» πλήγμα στις προσπάθειες αντιμετώπισης του ιού.

Οι αντιπρόσωποι σε μια σύνοδο ολομέλειας που πραγματοποιήθηκε πριν από τη διάσκεψη για το AIDS 2014 ενημερώθηκαν ότι οι ανταλλαγές μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έδειξαν ότι περίπου 100 συμμετέχοντες είχαν κάνει κράτηση στην πτήση MH17. Το αεροπλάνο καταρρίφθηκε στην ανατολική Ουκρανία από αυτό που οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Αυστραλίας έχουν περιγράψει ως πύραυλο εδάφους-αέρος.

Δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση του αριθμού των ερευνητών επί του σκάφους.

Δεν υπήρχαν επιζώντες μεταξύ των 298 ανθρώπων στην πτήση, η οποία είχε προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ από το Άμστερνταμ. Το συνέδριο για το AIDS 2014, που πρόκειται να ξεκινήσει την Κυριακή, πραγματοποιείται στη Μελβούρνη.

«Υπάρχει ένα τεράστιο αίσθημα θλίψης εδώ, οι άνθρωποι πλημμυρίζουν από δάκρυα στους διαδρόμους», δήλωσε στον Guardian Australia ο Clive Aspin, βετεράνος ερευνητής του HIV που παρακολούθησε την προσυνεδριακή ολομέλεια στο Σίδνεϊ. «Αυτοί οι άνθρωποι ήταν οι καλύτεροι και οι πιο έξυπνοι, αυτοί που είχαν αφιερώσει ολόκληρη την καριέρα τους στην καταπολέμηση αυτού του τρομερού ιού. Είναι καταστροφικό».

Ο καθηγητής Richard Boyd, διευθυντής των Monash Immunology and Stem Cell Laboratories, δήλωσε στον Guardian Australia ότι ήταν «συντετριμμένος» από τις απώλειες.

«Υπήρχαν κάποιες σοβαρές ηγετικές μορφές στον πόλεμο κατά του HIV σε αυτό το αεροπλάνο», είπε. «Αυτό θα έχει επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, διότι κάθε φορά που χάνεις έναν ηγέτη σε οποιονδήποτε τομέα, έχει αντίκτυπο. Αυτή η γνώση είναι αναντικατάστατη.

6 σχόλια:

  1. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ.
    ( ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ γιά λίγο15 Αυγούστου 2024 στις 11:26 μ.μ.

    Έτυχε καί "χάλασε" τό αεροπλάνο;

    Έτυχε καί ήσαν μέσα καί οι 8 αυτοί γιατροί;

    21ος αιώνας, ο αιώνας των συμπτώσεων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 21ος αιώνας(απαταιώνας) τής ξαφνικίτιδας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ, ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟΙ ΗΣΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ 8 ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ !

    ΜΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΕ ...ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ;

    ΜΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΕ ...ΣΤΡΑΒΟΚΕΦΑΛΑΚΗΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ;

    ΜΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ Η ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΛΗ "ΚΑΛΟ-ΧΡΩΜΑΤΟ-ΠΑΣΑΛΟΙΜΕΝΕΣ" ΜΑΪΝΤΑΝΟΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ ΕΚΕΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ;

    ΜΑ, ΗΤΑΝ ...ΑΤΥΧΗΜΑ!

    ΜΑ, ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!

    ΜΑ, ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΓΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ.

    ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ( ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ) ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!

    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΥΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ "ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ" ΚΑΙ "ΧΟΡΗΓΩΝ".

    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΟΠΩΣ "ΕΓΚ-ΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ", ΣΩΤΗΡΙΑ "ΔΙΑΒΟΛΙΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ....

    ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ; ( ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ).

    ΘΑ ...ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ!

    ΜΑ, ΑΠΟ ..."ΒΛΑΒΗ" ΒΕΒΑΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!