Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

ΚΟΡΥΦΑΙΟ! - Πώς οι έξυπνες πόλεις, θά κλειδώσουν την ανθρωπότητα ΜΕΣΑ σέ υπαίθρια ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ!

 


Μια έξυπνη πόλη είναι ένα αστικό περιβάλλον με πανταχού παρούσες τεχνολογίες επιτήρησης και συλλογής δεδομένων, που θα παρακολουθούν και θα καταγράφουν ακόμη και τα πιο οικεία, προσωπικά στοιχεία του καθενός. 



Ο στόχος είναι να γνωρίζουν τα πάντα για όλους: τι τρώτε και πίνετε, πού πηγαίνετε, τι αγοράζετε, ποιον συναντάτε, τι σκέφτεστε, πώς αισθάνεστε, τις απόψεις σας, τις συνήθειές σας, την υγεία σας και την κατάσταση εμβολιασμού και ούτω καθεξής. 

Κάθε - Μικρή - Λεπτομέρεια. 

Η δικαιολογία για αυτή την ολοκληρωμένη επιτήρηση είναι ότι υποτίθεται ότι είναι απαραίτητο να «σωθεί ο πλανήτης» από την κλιματική αλλαγή. 

Εγγυώνται επίσης ότι θα κάνει τη ζωή σας πιο συνδεδεμένη, ασφαλέστερη και υγιέστερη.

Κάθε πτυχή της ζωής σε μια έξυπνη πόλη θα παρακολουθείται από μια μεγάλη ποικιλλία τεχνολογιών συλλογής δεδομένων: ΕΞΥΠΝΑ φώτα, ΕΞΥΠΝΕΣ πόλεις, ΕΞΥΠΝΑ αυτοκίνητα, ΕΞΥΠΝΕΣ γειτονιές, ΕΞΥΠΝΑ σπίτια, ΕΞΥΠΝΕΣ συσκευές, ΕΞΥΠΝΗ ενέργεια, ΕΞΥΠΝΕΣ μεταφορές και πολλές άλλες ΕΞΥΠΝΕΣ τεχνολογίες. Μαζί θα σχηματίσουν ένα πανταχού παρόν πλέγμα επιτήρησης, συλλέγοντας συνεχώς όλες τις πληροφορίες για κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωής των ανθρώπων.

 

Οι Έξυπνες Πόλεις δημιουργούν το Διαδίκτυο των Σωμάτων

Αυτές οι ΕΞΥΠΝΕΣ εξωτερικές συσκευές συγχρονίζονται με συσκευές που συνδέονται άμεσα με το ανθρώπινο σώμα, όπως τα ΕΞΥΠΝΑ ρολόγια στους καρπούς μας ή τα smartphone στα χέρια μας. Αυτές οι συσκευές είναι σε θέση να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει μέσα στο σώμα μας και έχουν ακόμη και τη δυνατότητα να αλλάξουν τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Στο εγγύς μέλλον, θα εμφυτευτούν μέσα στο ανθρώπινο σώμα για να συλλέξουν ακόμη περισσότερα δεδομένα και να έχουν πολύ μεγαλύτερη επιρροή σε αυτό που συμβαίνει μέσα μας.

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα δισεκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως σχηματίζουν ένα δίκτυο που ονομάζεται Internet of Bodies (Διαδίκτυο των Σωμάτων), ή εν συντομία, IoB. Επί του παρόντος, όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), το οποίο μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση σε απεριόριστες πληροφορίες για κάθε πράγμα. Το Διαδίκτυο των Σωμάτων θα είναι ουσιαστικά το ίδιο, μόνο που θα συγκεντρώνει όλες τις προσωπικές, πιο προσωπικές πληροφορίες για κάθεσώμα. Αυτά τα δεδομένα θα βρίσκονται στα χέρια παγκόσμιων εταιρειών, κυβερνήσεων, τραπεζικών imperium κ.λπ.

 

Μια έξυπνη πόλη περιορίζει τις μετακινήσεις σας

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλοι παραμένουν εντός της περιμέτρου της συλλογής δεδομένων, η κίνηση στις έξυπνες πόλεις θα περιοριστεί σε 15 - 20 λεπτά από το σπίτι. Αυτή η ιδέα έχει επινοήσει τη φράση "15 Minute Cities" (Πόλεις των 15 λεπτών) και προωθείται ως η καλύτερη ιδέα για τη διάσωση του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή. Όλα όσα χρειάζεστε θα είναι διαθέσιμα σε μικρή απόσταση, οπότε κανείς δεν χρειάζεται ποτέ να υπερβεί αυτήν την περίμετρο. Για μεγαλύτερες αποστάσεις, απαιτείται άδεια.

Επιπλέον, το 30% όλων των περιοχών άγριας φύσης θα κλείσει ως ενθάρρυνση για τους ανθρώπους να αναζητήσουν την ευτυχία τους μέσα στις έξυπνες πόλεις αντί να τολμήσουν στη μαγευτική ύπαιθρο. Οι εικονικές πραγματικότητες δημιουργούνται ως εναλλακτική λύση για να περάσετε χρόνο στη φύση. Παραδείγματα είναι το MetaVerse και όλες οι εναλλακτικές του. Και πάλι, μια «θαυμάσια ιδέα για να σωθεί ο πλανήτης»: κλειδώστε τον παγκόσμιο πληθυσμό μέσα στις έξυπνες πόλεις, όπου θα «απολαμβάνουν τη ζωή» σε ένα εικονικό βασίλειο.

 

Υπάρχει μηδενική ιδιωτικότητα σε μια έξυπνη πόλη

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έγραψε ένα άρθρο για το Forbes.com που περιγράφει την εμπειρία ενός πολίτη μέσα σε μια έξυπνη πόλη, ο οποίος την επαινεί ως επίγειο παράδεισο: «Πώς και δεν το σκεφτήκαμε ποτέ πριν;» Ένα από τα χαρακτηριστικά θα είναι ότι κανείς δεν θα κατέχει τίποτα. Τα πάντα θα μοιράζονται: σπίτια, αυτοκίνητα, εργαλεία, ακόμη και ρούχα. Στο τέλος της ανάρτησης, ο πολίτης εκφράζει μια ανησυχία για τη ζωή σε μια έξυπνη πόλη:

«Ενίοτε ενοχλούμαι από το γεγονός ότι δεν έχω πραγματική ιδιωτικότητα. Πουθενά δεν μπορώ να πάω χωρίς να μην εγγραφώ. Ξέρω ότι κάπου, όλα όσα κάνω, σκέφτομαι και ονειρεύομαι καταγράφονται. Ελπίζω μόνο ότι κανείς δεν θα το χρησιμοποιήσει εναντίον μου. Συνολικά, είναι μια καλή ζωή».

Το κεντρικό νευρικό σύστημα των έξυπνων πόλεων θα είναι 5G. Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Χιλής Sebastián Piñera, το 5G δεν είναι μόνο σε θέση να διαβάσει τις σκέψεις μας, αλλά μπορεί επίσης να εισάγει σκέψεις και συναισθήματα σε όλους. Δήλωσε ότι θα γίνει το κεντρικό νευρικό σύστημα της κοινωνίας και εγγυήθηκε ότι θα φροντίσουν να φτάσει σε κάθε σπίτι της χώρας. Είναι ενδιαφέρον ότι σε όλα τα φώτα του δρόμου στις έξυπνες πόλεις είναι επίσης κρυμμένες κεραίες 5G.

 

Οι έξυπνες πόλεις συλλέγουν τα δεδομένα όλων

Γιατί, άρα γε, θέλουν όλοι να ζούμε σε έξυπνες πόλεις και ποιο είναι το κίνητρό τους πίσω από την καταγραφή κάθε μικρής λεπτομέρειας για όλους μας; Την απάντηση δίνει ο Ισραηλινός καθηγητής Yuval Noah Harari, ο οποίος είναι σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Εξηγεί:

«Οι νέοι κυρίαρχοι του κόσμου θα είναι εκείνοι που κατέχουν τα δεδομένα».

Ο πλούτος του σήμερα δεν είναι πλέον χρυσός ή πετρέλαιο. Είναι τα δεδομένα. Όσο περισσότερα δεδομένα έχει μια εταιρεία, κυβέρνηση ή τραπεζικό imperium για τον πληθυσμό, τόση περισσότερη δύναμη τους παρέχει. Οι έξυπνες πόλεις θα είναι ένας άνευ προηγουμένου τρόπος να χρησιμοποιηθεί η ανθρωπότητα ως ένα τεράστιο κοπάδι αγελάδων δεδομένων.

Τα προσωπικά δεδομένα θα αρμέγονται από εμάς όλη την ημέρα, ακόμη και ενώ κοιμόμαστε.

Εκτός από τη συλλογή τεράστιων ποσοτήτων δεδομένων, αυτές οι τεχνολογίες επιτρέπουν επίσης επίπεδα ελέγχου που είναι ανήκουστα σε προηγούμενους πολιτισμούς. Ένας πρώην μηχανικός της Silicon Valley, ο Aman Jabbi, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι οι έξυπνες πόλεις θα είναι ουσιαστικά ανοιχτά στρατόπεδα συγκέντρωσης:

«Δίνοντάς τους τα δεδομένα σας, τους δίνετε τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να αξιολογούν τη συμπεριφορά σας, η οποία μπορεί τώρα να μετατραπεί σε κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμα. Αυτό το σκορ χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να καθορίσει ποια προνόμια πληροίτε τις προϋποθέσεις και ποια όχι στη νέα κοινωνία σκλάβων.

Αυτό το κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμα αναπτύσσεται ήδη στην Κίνα και κατά τη διάρκεια της πανδημίας του 2020, πολλά έθνη εφάρμοσαν τα πρώτα βήματα προς αυτό το σύστημα ελέγχου. Οι ψηφιακές ταυτότητες και τα ψηφιακά νομίσματα θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του πλέγματος. Όταν οι άνθρωποι δεν υπακούουν ή επικρίνουν το σύστημα, οι δαπάνες τους θα περιοριστούν και η πρόσβαση σε βασικές πτυχές της κοινωνίας θα μπλοκαριστεί. Και πάλι, αυτό συμβαίνει ήδη στην Κίνα, η οποία είναι το πεδίο δοκιμών για τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Θα επεξεργαστούν οι έξυπνες πόλεις το ανθρώπινο γονιδίωμα;

Ένα ανησυχητικό γεγονός σχετικά με τις έξυπνες πόλεις είναι ότι όλα τα φώτα του δρόμου είναι φώτα LED, τα οποία έχουν την ικανότητα να χειρίζονται το ανθρώπινο γονιδίωμα. Η γονιδιακή έκφραση μπορεί να απενεργοποιηθεί ή να ενεργοποιηθεί με φώτα LED, τα οποία μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν το mRNA μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Οι επιστημονικές μελέτες που τεκμηριώνουν αυτά τα γεγονότα αφθονούν στο διαδίκτυο. Αυτό εγείρει το ερώτημα: αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αρχές επιμένουν να εγχέουν σε όλη την ανθρωπότητα τεχνολογίες mRNA που μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω του φωτός LED;

 

︎ Όλη η ανθρωπότητα εγχέεται με mRNA

︎ Το mRNA μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω φώτων LED

︎ Όλοι περιβάλλονται από φώτα LED

ΤΙ ΣΥΜΒΑIΝΕΙ ΕΔΩ;

 

Ο Klaus Schwab, ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, προωθεί την ατζέντα της επεξεργασίας ανθρώπινων γονιδίων. Λέει ανοιχτά ότι θα αλλάξει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Ο σύμβουλος του WEF, Yuval Harari, φτάνει στο σημείο να δηλώσει ότι οι οικονομικές ελίτ θα αποσχιστούν από την ανθρωπότητα, καθώς θα τροποποιηθούν γενετικά για να γίνουν πολύ ανώτερες από τους κανονικούς ανθρώπους. Η οικονομική ανισότητα θα γίνει βιολογική ανισότητα. Ο Harari λέει ότι οι ελίτ θα γίνουν «Homo Deus»: θεϊκά όντα ή θεοί.

Αν όλες αυτές οι ιδέες δεν προωθούνταν παγκοσμίως από ανθρώπους και ομάδες όπως ο Μπιλ Γκέητς, ο Μπάρακ Ομπάμα, το CNN, το Facebook, τα Ηνωμένα Έθνη, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και αμέτρητα άλλα μέσα ενημέρωσης των ελίτ - σίγουρα θα πιστεύαμε ότι είναι το σενάριο μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας! Αλλά είναι μια τρομακτική πραγματικότητα που ωθείται σε τεράστια κλίμακα. Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνόδου κορυφής της παγκόσμιας κυβέρνησης στο Ντουμπάϊ, ο Klaus Schwab δήλωσε ότι αυτές οι εξελίξεις δεν είναι πλέον στο μέλλον, αλλά αναπτύσσονται τώρα. Τα ακριβή λόγια του ήταν:

«Θα έρθουν σαν τσουνάμι».

Και πράγματι, αναπτύσσεται με πλήρη ταχύτητα. Στο Ρίο ντε Τζανέιρο, για παράδειγμα, 450.000 φώτα δρόμου αντικαθίστανται με φώτα LED εξοπλισμένα με 5G. Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει πώς οι μεγάλες πόλεις της Λατινικής Αμερικής μετατρέπονται σε έξυπνες πόλεις.

(Πίνακας με τις πόλεις στη Λατινική Αμερική που αναπτύσσουν τον μεγαλύτερο αριθμό εφαρμογών έξυπνων πόλεων)

Το ίδιο συμβαίνει στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε κάθε άλλη μεγάλη πόλη του κόσμου. Εκατομμύρια και εκατομμύρια φώτα δρόμου LED 5G τοποθετούνται κάθε λίγα μέτρα σε κάθε δρόμο κάθε πόλης. Ο Bill Gates έχει επενδύσει ακόμη και στην κατασκευή μιας νέας έξυπνης πόλης στην Αριζόνα που μπορεί να φιλοξενήσει 80.000 άτομα, όλα επικεντρωμένα γύρω από τεράστια κέντρα δεδομένων.

 

Καταστρέφοντας 3.000 αγροκτήματα για μια μεγάλη έξυπνη πόλη

Στις Κάτω Χώρες, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόσφατα την καταστροφή 3.000 αγροκτημάτων προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για μια τερατώδη έξυπνη πόλη που ονομάζεται TriState City Network, η οποία θα στεγάσει 40 εκατομμύρια ανθρώπους από το Βέλγιο, τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες. Η «λογική» τους πίσω από την κατάληψη της γης και την καταστροφή των χιλιάδων ζώων σε 3.000 αγροκτήματα είναι ότι «εκπέμπουν πάρα πολύ CO2», το οποίο «καταστρέφει τον πλανήτη». Και όμως, η αντικατάσταση των πράσινων βοσκοτόπων με μια τερατώδη έξυπνη πόλη είναι καλή για το περιβάλλον;! Επί του παρόντος, το μεγαλύτερο μέρος της Ολλανδίας είναι όμορφη ύπαιθρος με πράσινα βοσκοτόπια, ανεμόμυλους, κολπίσκους και ιστορικά αγροκτήματα. Μοναδικό στον κόσμο, πραγματικά όμορφο και γεμάτο ιστορία.

Η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει όλη αυτή την όμορφη γραφική ύπαιθρο σε μια τεράστια έξυπνη πόλη που ονομάζεται Holland City.

(Χάρτης: Η Holland City στο Τριπολιτειακό Δίκτυο Πόλης)

Στην Αυστραλία, η κυβέρνηση ψήφισε νόμο που επιτρέπει στους κατοίκους αγροτικών περιοχών να μετακινούνται αναγκαστικά σε έξυπνες πόλεις όταν η περιοχή τους έχει μολυνθεί με επικίνδυνες τοξίνες. Με τον εκτροχιασμό του τραίνου στο Οχάϊο, είδαμε πόσο εύκολο είναι να μολυνθεί μια τεράστια περιοχή. Άρα γε, διακρίνουμε κάποιο προηγούμενο εδώ; Με την οργάνωση μερικών σιδηροδρομικών συγκρούσεων, εκατομμύρια θα μπορούσαν να απομακρυνθούν από τις αγροτικές περιοχές και να αναγκαστούν σε έξυπνες πόλεις.

 

Η ανθρωπότητα πρέπει να ξυπνήσει

Το απόλυτο κακό αυτής της ατζέντας είναι απερίγραπτο. Αλλά αυτό που είναι ακόμη χειρότερο είναι η επίμονη απροθυμία του κοινού να αναγνωρίσει κάτι που απειλεί την ίδια την ύπαρξή τους. Επιμένουν να κρατούν τα μάτια τους κλειστά, φροντίζοντας μόνο για επιφανειακή ψυχαγωγία. Μένοντας βουβοί και τυφλοί με κάθε κόστος, αφού «η άγνοια είναι ευδαιμονία».

Αν παραμείνουμε σε αυτή την κραυγαλέα κατάσταση ανοησίας, θα βυθιστούμε στον πιο φρικτό εφιάλτη που έχει δει ποτέ αυτός ο κόσμος.

Αν υπήρξε ποτέ μια στιγμή στην ιστορία του κόσμου για να ανοίξουμε τα μάτια μας, σίγουρα είναι τώρα. Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο. Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, καθώς ξεδιπλώνεται παγκοσμίως με ασύλληπτη ταχύτητα. Υπό την κάλυψη της πανδημίας, εκατομμύρια πύργοι 5G ανεγέρθηκαν σε κάθε χώρα του κόσμου. Φώτα LED εγκαθίστανται παντού. ΟΛΑ τα εμβόλια πρόκειται τώρα να γίνουν mRNA, παρ' όλο που ο Mark Zuckerberg, Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook, καταγράφηκε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης μέσω zoom με το προσωπικό του, να λέει ότι τα εμβόλια mRNA τροποποιούν πράγματι το ανθρώπινο DNA και RNA (https://stopworldcontrol.com/vaccines-alter-dna/) και ότι οι υποστηρικτές δεν έχουν ιδέα ποιες άλλες μεταλλάξεις ή κίνδυνοι μπορεί να υπάρχουν μακροπρόθεσμα.

Η ατζέντα των ελίτ είναι να εξασφαλίσουν τακτικές ενέσεις με τεχνολογία mRNA για ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό για το υπόλοιπο της ζωής μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα καθεστώτα εμβολιασμού θα συνδεθούν με τα ψηφιακά μας νομίσματα και την ψηφιακή μας ταυτότητα. Η απώλεια μιας ένεσης θα μπορούσε να εμποδίσει την πρόσβαση στην κοινωνία και τις τράπεζες.

 

Τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτή την τρέλλα;

Υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτή η παραφροσύνη; Ναι. Πρώτα απ' όλα, πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους στις κοινότητές μας. Ο μόνος λόγος που οι τύραννοι είναι σε θέση να το κάνουν αυτό είναι η άγνοια των μαζών. Οι άνθρωποι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα τι διαφαίνεται πάνω από τα κεφάλια τους. Ακολουθούν χωρίς αμφιβολία ο,τιδήποτε τους κατευθύνει προς αυτόν τον δυστοπικό εφιάλτη. Είναι καθήκον μας να τους ενημερώσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση ευρέως. Στείλτε το στις επαφές σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημοσιεύστε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στείλτε το στις τοπικές αρχές της κοινότητάς σας. Διαδώστε το πολύ μακριά.

Εμείς είμαστε το 99%, οι τύραννοι είμαστε μόνο το 1%. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν κάνουμε τίποτα. Η πλειοψηφία αρνείται ακόμη και να δει τι είναι ακριβώς μπροστά από τη μύτη τους. Έχουν τις βελόνες στα χέρια τους, τα έξυπνα τηλέφωνα στα χέρια τους, τα φώτα LED στους δρόμους τους, τους έξυπνους μετρητές στα σπίτια τους, την έξυπνη τεχνολογία στα αυτοκίνητά τους... Και ακόμα λένε «όλα είναι μια θεωρία συνωμοσίας». Η παραφροσύνη αυτής της άρνησης να δούμε την πραγματικότητα δεν είναι τίποτα λιγότερο από καθαρή ψύχωση.

Πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας. Όχι αύριο, αλλά ΣΗΜΕΡΑ.

Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας "10 τρόποι για να σταματήσετε τη Νέα Παγκόσμια Τάξη" (https://stopworldcontrol.com/guide/) όπου θα βρείτε μια επισκόπηση των πρακτικών βημάτων που μπορούμε όλοι να κάνουμε για να προστατεύσουμε τη ζωή μας και το μέλλον μας.

Δεν είναι ώρα να καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Πρέπει να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να δράσουμε. Χρησιμοποιήστε τα παρακάτω κουμπιά για να μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση και να βοηθήσετε να ξυπνήσετε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://stopworldcontrol.com/smart-city/?inf_contact_key=37c807883a86eab2c2a0ac4edc6b6d2b842e902fbefb79ab9abae13bfcb46658


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!