Τρίτη 2 Απριλίου 2024

ΚΤΗΝΗ! - Τρία κορίτσια ηλικίας 12 και 13 ετών συνελήφθησαν αφού εθεάθησαν να πανηγυρίζουν αφού ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 64χρονο ανάπηρο άνδρα


Ο κύριος Reggie Brown



Ένα 12χρονο κορίτσι πυροβολήθηκε από έναν μασκοφόρο δράστη στην Ουάσινγκτον, αφού αυτή και δύο έφηβα κορίτσια ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν ηλικιωμένο άνδρα με ειδικές ανάγκες το περασμένο φθινόπωρο.

Ο Reggie Brown από το Northwest DC ήταν 64 ετών όταν ξυλοκοπήθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου από τα τρία κορίτσια, ηλικίας 12 και 13 ετών, στη λεωφόρο Georgia τον Οκτώβριο.

Το τρομακτικό βίντεο που είδαν οι ντετέκτιβ έδειξε τον σωματικά ανάπηρο άνδρα να κλωτσιέται και να ποδοπατείται από τις προ-έφηβες.

Ο ντετέκτιβ Harry Singleton κατέθεσε την Παρασκευή ότι ένας άνδρας με μπλε παλτό έριξε τον 64χρονο στο έδαφος και στη συνέχεια o ύποπτος μαζί με την ομάδα των κοριτσιών κυνήγησαν τον Brown καθώς προσπαθούσε να ξεφύγει.

Μετά τον ξυλοδαρμό στη 1 π.μ., τα κορίτσια «φάνηκαν να είναι σε εορταστική διάθεση» καθώς απομακρύνονταν από τον τόπο του εγκλήματος.

Η νεκροψία διαπίστωσε ότι πέθανε από τραύμα αμβλείας δύναμης και ήταν θύμα ανθρωποκτονίας.

«Ο θείος μου πραγματικά δεν το άξιζε αυτό», δήλωσε μια ανηψιά του Brown στο News4.

«Ήταν γνωστός σε αυτή την κοινότητα εδώ και χρόνια, οπότε το να συμβεί αυτό όπου έζησε για 64 [χρόνια] είναι τρελλό. Πρέπει να λογοδοτήσουν!»

Ο ντετέκτιβ Singleton δεν βρήκε καμμία σχέση μεταξύ του Brown και των τριών κοριτσιών, τα οποία δεν αναγνωρίζονται λόγω της ηλικίας τους.

Σε μια συγκλονιστική τροπή των γεγονότων, το 12χρονο κορίτσι που συνδέεται με το έγκλημα πυροβολήθηκε στο διαμέρισμά της την Παρασκευή γύρω στις 4 το πρωί. Το διαμέρισμά της στην οδό Peabody στο τετράγωνο 500 απέχει μόλις μισό μίλι από τη σκηνή του βάναυσου ξυλοδαρμού.

Ο πυροβολισμός χτύπησε το κορίτσι στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μη απειλητικά για τη ζωή τραύματα.

Η αστυνομία δεν έχει πει αν οι πυροβολισμοί προήλθαν από το εσωτερικό ή το εξωτερικό του διαμερίσματος - αλλά το βίντεο της σκηνής δείχνει ένα σπασμένο τζάμι ενός παραθύρου του πρώτου ορόφου.

Ένας γείτονας είπε στο News4 ότι άκουσαν έναν δυνατό κρότο και στη συνέχεια είδαν δύο νεαρούς να πηδούν από ένα σπασμένο παράθυρο και να τρέχουν σε ένα δρομάκι.

Πέντε μήνες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 64χρονου ανάπηρου άνδρα, τα τρία κορίτσια συνελήφθησαν σε σχέση με τον θάνατο του Reggie Brown.










ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!