Κυριακή 7 Απριλίου 2024

ΤΟ 2018 ΙΤΑΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΦΙΜΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!


Είχαν ανακαλύψει και εντοπίσει έναν αριθμό ρύπων στα εμβόλια που μπορούν να προκαλέσουν έναν μακρύ κατάλογο νευρολογικών ασθενειών! 

Αποφάσισα να προσπαθήσω να μάθω πού βρίσκονται τώρα και τι κάνουν...


Frances Leader
6 Απριλίου 2024


Από το 2017, έχει μείνει στη μνήμη μου ότι ο Ιταλός επιστήμονας Δρ Stefano Montanari και η σύζυγός του Antonietta M. Gatti, PhD έγραψαν ένα έγγραφο σχετικά με τις ανακαλύψεις τους και στη συνέχεια δέχτηκαν έφοδο από την ιταλική αστυνομία.

Οι επιστήμονες δημοσίευσαν την εργασία τους τον Ιανουάριο του 2017, με τίτλο, Νέες έρευνες ποιοτικού ελέγχου για τα εμβόλια: Μικρο-και νανο-μόλυνση. Εάν η επιστήμη δεν μαστιζόταν από διαφθορά, θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει έρευνα, οι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης θα είχαν εμπλακεί και οι πολιτικές ασφάλειας των εμβολίων θα είχαν τεθεί υπό έντονο έλεγχο, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από μια έκθεση που έγινε το 2018 σχετικά με το θέμα:

Στη δεκαετία του '90, η Δρ Antonietta Gatti ανακάλυψε τη σχέση μεταξύ μικρο- και νανο-σωματιδίων καθώς και ένα μεγάλο αριθμό παθολογιών: καρδιαγγειακές παθήσεις, πολλές μορφές καρκίνου, πολλαπλές νευρολογικές ασθένειες και αυτοάνοσες ασθένειες.

Έχει λάβει μέρος σε πολλά διεθνή ερευνητικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των παθολογιών που προκαλούνται από το απεμπλουτισμένο ουράνιο, την αποτέφρωση αποβλήτων, τα τρόφιμα που έχουν μολυνθεί με ανόργανα σωματίδια και πολλά άλλα.

Επί του παρόντος, είναι συντονίστρια του προγράμματος νανοοικοτοξικολογίας του Ιταλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας, που ονομάζεται INESE.

Είναι επίσης επιλεγμένη εμπειρογνώμονας του FAO / WHO για την ασφάλεια στα νανοτεχνολογικά τρόφιμα και μέλος του NANOTOX Cluster της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και συγγραφέας ενός βιβλίου με τίτλο "Nanopathology: the health impact of nanoparticles", καθώς και στο Editorial Board του Journal of Biomaterials Applications και μέλος του CPCM του ιταλικού Υπουργείου Άμυνας.

Επιπλέον, η ίδια και ο σύζυγός της Δρ Stefano Montanari ίδρυσαν ένα εργαστήριο που ονομάζεται Νανοδιαγνωστική για την αξιολόγηση των παθολογικών ιστών των ασθενών, το οποίο βρίσκεται σήμερα στο Πανεπιστήμιο της Μόντενα και στο Reggio Emilia της Ιταλίας.

Πρόσφατα, η ιταλική αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι τους, η αστυνομία πήρε όλα τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που ανήκαν στους δύο νανοπαθολόγους, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών, υπολογιστών και μονάδων flash, βασικά χρόνια εργασίας και έρευνας. ~ https://principia-scientific.com/world-renowned-lab-silenced-after-disturbing-vaccine-discovery/ https://principia-scientific.com/world-renowned-lab-silenced-after-disturbing-vaccine-discovery/

Ο James Grundvig μέσω του Children's Health Defence περιέγραψε τι συνέβη αρκετά καλά:

«Επειδή οι δρ. Gatti και Montanari είχαν πάρει την έρευνά τους για τη νανοσκόνη και τα νανοσωματίδια, από in-vivo (που εκτελείται σε ζωντανό οργανισμό) και in vitro (που εκτελείται σε δοκιμαστικό σωλήνα) σε οποιαδήποτε αόρατη μόλυνση μπορεί να βρίσκεται στα εμβόλια το 2016, μπήκαν στο μικροσκόπιο των αμερικανικών, ευρωπαϊκών και ιταλικών αρχών. Είχαν αγγίξει την τρίτη ράγα της ιατρικής. Είχαν διασχίσει την απαγορευμένη ζώνη με το υποτιθέμενο έγκλημα να είναι η επιστημονική έρευνα και η ανακάλυψη.

Βρίσκοντας νανο-μόλυνση σε τυχαία εμβόλια, οι Gatti και Montanari αποκάλυψαν, για πρώτη φορά, αυτό που κανείς δεν ήξερε: Τα εμβόλια είχαν περισσότερα από πρόσθετα άλατα αλουμινίου, πολυσορβικό-80 και άλλες ανόργανες χημικές ουσίες σε αυτά, φιλοξενούσαν επίσης ανοξείδωτο χάλυβα, φράμιο, χαλκό και άλλα μέταλλα και σπάνια στοιχεία που δεν ανήκουν σε εμβόλια και δίνονται σε έμβρυα, έγκυες γυναίκες, νεογέννητα, μωρά και νήπια που αναπτύσσουν τους πνεύμονες, το ανοσοποιητικό και το νευρικό τους σύστημα».

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;

"Ο Stefano Montanari είναι φαρμακοποιός με εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο της Μόντενα και, από το 1972, δραστηριοποιείται συνεχώς στην εφεύρεση, το σχεδιασμό ή τη βελτίωση συσκευών για χειρουργική και ιατρική πρακτική, ιδιαίτερα στους τομείς της καρδιαγγειακής χειρουργικής και της καρδιολογίας. 

Το 1979, παντρεύτηκε την Δρ Gatti και ξεκίνησε μια αμοιβαία επιστημονική συνεργασία στους τομείς της έρευνας βιοϋλικών και της νανοπαθολογίας. Έχει εφεύρει τόσο αφαιρούμενα όσο και μη αφαιρούμενα φίλτρα caval, την προσθετική καρδιακή βαλβίδα πολυουρεθάνης, μια συσκευή υπεζωκοτικής αποστράγγισης, εξοπλισμό ηλεκτροφυσιολογίας, τον δια-οισοφαγικό καθετήρα για βηματοδότηση και ανίχνευση της καρδιάς, μια συσκευή για τη μέτρηση της ωριαίας παραγωγής ούρων και μια σακούλα ούρων με μια συσκευή για την πρόληψη της λοίμωξης της ουροδόχου κύστης. 

Από το 2005, ο Δρ Montanari είναι επιστημονικός σύμβουλος του Osservatorio Militare Italiano για ασθένειες που οφείλονται σε απεμπλουτισμένο ουράνιο. Έχει συγγράψει ή συν-συγγράψει πολυάριθμα επιστημονικά άρθρα και βιβλία και είναι λέκτορας για μεταπτυχιακά μαθήματα νανοπαθολογίας." ~ https://www.jennystanford.com/author/stefano-montanari/



Δρ Stefano Montanari

Ο Montanari συνεργάζεται με τη σύζυγό του και επιστημονική συνάδελφό του, Δρ Antonietta Gatti, η ίδια μια αναγνωρισμένη επιστήμονας που ήταν, από το 1979 έως το 2011, καθηγήτρια βιοϋλικών στο Πανεπιστήμιο της Μόντενα. Διετέλεσε σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως εμπειρογνώμονας για την αξιολόγηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων βιοϊατρικής έρευνας "Biome 2" και "Καινοτομία και Αειφόρος Ανάπτυξη" από το 1998 έως το 2004.


Η Δρ Antonietta Gatti όταν ήταν νέα

Η Δρ Gatti υπήρξε επισκέπτρια καθηγήτρια και λέκτορας στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ - στο Institute for Advanced Sciences Convergence - το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. 

Ήταν σύμβουλος στο Πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Εθνών στην Ουάσιγκτον για το πρόγραμμα Millenium σχετικά με τις νανοτεχνολογίες στον στρατιωτικό τομέα. Προσκλήθηκε δύο φορές από τη Βουλή των Λόρδων να μιλήσει για τις «ασθένειες που σχετίζονται με το απεμπλουτισμένο ουράνιο». Ήταν η διεθνής συντονίστρια του Ευρωπαϊκού Έργου DIPNA "Ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας για αναλύσεις νανοσωματιδίων που επαληθεύουν την πιθανή τοξικότητα και οικο-τοξικότητά τους.

Από το 2012, η Δρ. Gatti είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας Κεραμικών Υλικών στο Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας της Ιταλίας. Ήταν μέλος δύο επιστημονικών επιτροπών του Ιταλικού Ινστιτούτου Τυποποίησης Δοκιμών σε βιοϋλικά και οδοντιατρικά υλικά. 

Η Δρ Gatti εξελέγη Smart Filter για το NASA Project S / MORE, ένα έργο K-12 που παρέχει πρόσβαση στα παρασκήνια για να εξετάσει την έρευνα των βιοεπιστημών που διεξάγεται στο διάστημα στο σταθμό Mir των ΗΠΑ. 

Η Δρ. Gatti ήταν μέλος της Ευρωπαϊκής Ομάδας Δράσης για τις «Δοκιμές Βιοσυμβατότητας In Vitro» στο Ευρωπαϊκό Κοινό Κέντρο Ερευνών της Ispra (Ιταλία). ήταν σύμβουλος του Ιδρύματος για την Πρόοδο στην Επιστήμη και την Εκπαίδευση για το Πρόγραμμα Διάσωσης της Νέας Υόρκης για τα θύματα και τους διασώστες της κατάρρευσης του Δίδυμου Πύργου. και ήταν σύμβουλος της Ιταλικής Κυβερνητικής Επιτροπής για τις ασθένειες του Απεμπλουτισμένου Ουρανίου (4 διαφορετικές Επιτροπές).


Είναι πρώην κυβερνητική σύμβουλος για το απεμπλουτισμένο ουράνιο και πρόεδρος της Ένωσης για την Υγεία, το Δίκαιο και την Επιστήμη που βρίσκεται στη Γενεύη της Ελβετίας. και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος "Lino Rossi", Μιλάνο. Η Δρ Gatti είναι μέλος του CPCM του ιταλικού Υπουργείου Άμυνας και έχει υπηρετήσει πολλές φορές ως σύμβουλος του Εισαγγελέα των Ποινικών Δικαστηρίων σε διάφορες ιταλικές υποθέσεις που αφορούν περιβαλλοντικούς ρύπους και προβλήματα υγείας που σχετίζονται με στρατιωτικό πεδίο βολής.

Το 2012, η Δρ Gatti διορίστηκε Διεθνής Συνεργάτης από την Ένωση των Εταιρειών Βιοϋλικών και Μηχανικής στο Chengdu (Κίνα). και διορίστηκε δύο φορές ως συνδιοργανωτής της Παγκόσμιας Διάσκεψης για τα Βιοϋλικά στον Καναδά (2016) και στη Γλασκώβη της Σκωτίας το 2020.

Το 2002, η Δρ. Gatti διορίστηκε συντονίστρια ενός ευρωπαϊκού προγράμματος που ονομάζεται Νανοπαθολογία, μέσω του οποίου ανέπτυξε ένα νέο διαγνωστικό εργαλείο. Τα αποτελέσματα αυτού του έργου περιγράφονται στα βιβλία της που συνέγραψε ο σύζυγός της, Δρ Stefano Montanari: Nanopathology (2008) και Case Studies In Nanotoxicology And Particle Toxicology (2015). Χρησιμοποιεί τη μικροσκοπία σάρωσης για να εντοπίσει νανοσωματίδια σε βιολογικά δείγματα, οργανικές μήτρες, σε τρόφιμα, σε νερό, σε φυτά.

Οι δημοσιεύσεις της Δρ Gatti παρατίθενται στο ResearchGate. οι δημοσιεύσεις της περιλαμβάνουν:









Η "Θεωρία των Πάντων" Journal of Nanomedicine Research (2016)
Οι ρύποι «φαίνεται να βρίσκονται σε κάθε εμβόλιο»

Το ζευγάρι εστίασε την έρευνά του στα «ρυπογόνα μικροσωματίδια και νανοσωματίδια που φαίνεται να υπάρχουν σε κάθε εμβόλιο για ανθρώπινη χρήση».

Λένε ότι η έρευνά τους βρήκε μόλυβδο, ανοξείδωτο χάλυβα, βολφράμιο, φώσφορο, άζωτο, άνθρακα και χλώριο μεταξύ των ρύπων.

Οι ερευνητές, οι οποίοι έχουν τη φήμη ότι αμφισβητούν την ασφάλεια των εμβολίων, λένε ότι η ιταλική αστυνομία κατέσχεσε τους υπολογιστές και τα έγγραφά τους.

Η αφαίρεση εξοπλισμού ήταν παράνομη

Ο Montanari λέει ότι ένα δικαστήριο έκρινε ότι η απομάκρυνση ήταν παράνομη. Στη συνέχεια, η αστυνομία επέστρεψε τους υπολογιστές και τα έγγραφα του ζευγαριού μετά από 27 ημέρες.

Ο επιστήμονας είπε ότι οι αξιωματικοί που πήραν τα αντικείμενα ασχολούνται με οικονομικά εγκλήματα και επίσημα η επιδρομή δεν είχε καμμία σχέση με την έρευνά τους.

Μεταξύ των ρύπων που βρήκε το ζευγάρι στο εμβόλιο MMR ήταν πυρίτιο, σίδηρος, χρώμιο, νικέλιο, αλουμίνιο, ασβέστιο, βανάδιο, άργυρος, θείο, βάριο, πλατίνα και βισμούθιο.

Οι επιστήμονες δημοσίευσαν αρχικά την εργασία τους στο International Journal of Vaccines & Vaccination τον Ιανουάριο του 2017. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αυτή τη μελέτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια έντονη αντίδραση.

Η Melanie Carr είναι επικεφαλής των ενδιαφερόμενων μερών και της επικοινωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Απαντώντας στην έρευνα, που δημοσιεύθηκε ως επιστολή στο ιατρικό περιοδικό The BMJ, είπε ότι η ιταλική μελέτη περιείχε «μεθοδολογικά ελαττώματα και αβάσιμους ισχυρισμούς». Πρόσθεσε: «Η παρουσία μικροσκοπικών ιχνών ορισμένων ανόργανων σωματιδίων στα εμβόλια δεν είναι απροσδόκητη και η διαδικασία παρασκευής για όλα τα παρεντερικά παρασκευάσματα έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι οποιαδήποτε τέτοια ίχνη διατηρούνται εντός ασφαλών ορίων». Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την επιστολή της.

Μετά την επιδρομή στο εργαστήριό τους, ο Stefano Montanari και η σύζυγός του, Antonietta Gatti εμποδίστηκαν να εργαστούν στην Ιταλία. Έδωσαν συνέντευξη για την παρούσα κατάστασή τους σε έναν στενό φίλο που διαχειρίζεται μια ιταλική πλατφόρμα βίντεο που ονομάζεται Red Ronnie. Ένα σύντομο απόσπασμα από τη συνομιλία τους, που ανέβηκε στο YouTube είναι άκρως αποκαλυπτικό, αλλά προφανώς η πλήρης ηχογράφηση είναι εκρηκτική. Ήμουν απρόθυμος να πληρώσω 50 ευρώ για να έχω πρόσβαση σε αυτό το υλικό. Μπορεί να αισθάνεστε ότι αξίζει τον κόπο. Αν ναι, εδώ είναι ο σύνδεσμος: https://redronnie.teyuto.tv/video?w=43788

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις στο παρακάτω βίντεο You Tube για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αγγλικούς υπότιτλους και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αξίζει τον κόπο να περάσετε μέσα από τον καυστικό ιταλικό σαρκασμό του Montanari για να φτάσετε στα σοβαρά σχόλια που έκανε η σύζυγός του, Antonietta Gatti. 

Η εικόνα που σκιαγραφεί είναι για σαμποτάζ του εξοπλισμού τους που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση πριν τους επιστραφεί. Μιλούν για μολυσμένα βιολογικά δείγματα που επιβεβαίωσαν ότι τα μωρά είχαν λάβει νανομέταλλα από τις εμβολιασμένες μητέρες τους κατά τη διάρκεια της κύησης και από το μητρικό γάλα και προέβλεψε μια γενιά υπογόνιμων ενηλίκων.

Ισχυρίζεται σαφώς ότι τα παιδικά εμβόλια έχουν επίσης σχεδιαστεί για να καταστρέψουν ένα πιθανό έμβρυο, προκαλώντας αυθόρμητες αμβλώσεις. 

Ωστόσο, μετά την επιδρομή το 2018, οι Montanari και Gatti έχουν εκδιωχθεί από την επιχείρηση και οι στοχευμένες επιθέσεις περιλαμβάνουν πλαστές ηχογραφήσεις που κυκλοφόρησαν στην Ιταλία για να τους δολοφονήσουν.




Το Red Ronnie λέει:

«Ο Montanari και η Gatti έχασαν τον έλεγχο της εταιρείας συμπληρωμάτων τους. Οι αρχές έκλεψαν τους κωδικούς πρόσβασής τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους χρησιμοποίησαν για να τους δυσφημίσουν. Αυτοί [οι αρχές] τους δυσφήμισαν επειδή, προσπαθώντας να βοηθήσουν εκείνους που τα παρήγαγαν, ο Stefano διαφήμισε ένα μετάλλιο Sator. Τους κατηγόρησαν ότι ήθελαν να επωφεληθούν από μια ένωση όπου δώρισαν τα αγαθά τους.

Γιατί αυτές οι βαριές επιθέσεις από όλες τις πλευρές;

Προσπάθησα να τους βοηθήσω φέρνοντάς τους σε επαφή με τον Gianni Armetta, την ιδιοφυΐα του Streamit, ο οποίος ανέκτησε τους κοινωνικούς κωδικούς πρόσβασής τους. Στη συνέχεια, μετά από ένα γεύμα μαζί, που διοργάνωσε η Giovanna Giovannini, άνοιξα την κάμερα για να τους κάνω να μου πουν τι είχε συμβεί. 

Μίλησαν επίσης όχι μόνο για την κατάστασή τους, αλλά και για το τι συμβαίνει, ειδικά για τη συνεχιζόμενη επίθεση σε παιδιά και τη χρήση ζωντανών εμβρύων που έχουν αποβληθεί για την παρασκευή εμβολίων. Αυτό το τελευταίο μέρος δεν είναι δημοσιεύσιμο πουθενά, αλλά εδώ στο Red Ronnie Tv" ~ Μεταφράστηκε με DeepL.com (δωρεάν έκδοση)

Χαίρομαι που μπόρεσα να εντοπίσω κάποια πιο πρόσφατα νέα σχετικά με αυτούς, έστω και αν ήταν μόνο για να επιβεβαιώσω ότι η απομάκρυνσή τους από την επιστημονική κοινότητα ήταν αρκετά ολοκληρωτική. 

Διαπίστωσα ότι υπάρχει ένας ιστότοπος που ενημερώνεται και αποπνέει τον σαρκασμό και την περιφρόνηση του Montanari για όλους τους εχθρούς του και τους εχθρούς μας. 

Αξίζει να το ελέγξετε, αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα.


ΠΗΓΗ: IN 2018 ITALIAN SCIENTISTS WERE SILENCED ABOUT VACCINES! (substack.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΞΑΦΝΙΚΑ - Κρήτη: Τραγικός θάνατος σε πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Σούδα

Την τελευταία του πνοή μέσα στο πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Σούδα με το οποίο ταξίδευε άφησε 53χρονος άνδρας.
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί Σαββάτου 06/4, όταν μέλη του πληρώματος εντόπισαν τον άτυχο άνδρα νεκρό στο σαλόνι του πλοίου.
Αρχικά σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr νόμιζαν ότι κοιμόταν και πήγαν να τον ξυπνήσουν για να τον ενημερώσουν ότι έφτασαν στη Σούδα.




Βιταμίνη Β2: Μια φυσική προστασία από τον καρκίνο; Πώς να παρατηρήσετε μια ανεπάρκεια
Αυτό το ζωτικής σημασίας θρεπτικό θαύμα όχι μόνο παρέχει αντιοξειδωτικά οφέλη, αλλά είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την παραγωγή ενέργειας και την ανανέωση των κυττάρων.
Η βιταμίνη Β2, επίσης γνωστή ως ριβοφλαβίνη, είναι ζωτικής σημασίας για τον ενεργειακό μεταβολισμό του σώματος και τη διατήρηση των κυτταρικών λειτουργιών. Μια ανεπάρκεια αυτής της βιταμίνης μπορεί να οδηγήσει σε μια ποικιλία προβλημάτων υγείας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις λειτουργίες της βιταμίνης Β2, θα αναγνωρίσουμε τα συμπτώματα της ανεπάρκειας, θα εξετάσουμε μεθόδους συμπλήρωσης και θα εξετάσουμε σημαντικές προφυλάξεις.



Ορισμένα προγεσταγόνα συνδέονται με υψηλότερο κίνδυνο όγκων στον εγκέφαλο, σύμφωνα με μελέτη
Τα προγεσταγόνα που χρησιμοποιούνται συνήθως μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο ανάπτυξης μηνιγγιώματος, ενός καλοήθους τύπου όγκου στον εγκέφαλο που απαιτεί χειρουργική επέμβαση.



Τα εμβόλια mRNA σας έκαναν να αρρωστήσετε τώρα θέλουν να σας κάνουν πιο άρρωστους και να το ονομάσουν θεραπεία
Τα εμβόλια αντιπροσωπεύουν πολλά χρήματα για αυτές τις εταιρείες και συνεχίζουν να προωθούνται από πολιτικούς και εθνικά μέσα ενημέρωσης παρά τις σαφείς αποδείξεις των ακούσιων, αλλά επικίνδυνων ιατρικών καταστάσεων που δημιουργούν.

1 σχόλιο:


  1. ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ
    ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΤΑΛΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ (MONTANARI) ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ 3Η ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΥΣΗΣ!
    https://www.bitchute.com/video/tulJ3wWnDoM2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!